1239
Vízhűtéshez segitség
-
CUCLI #1159 gyáá. meghalt a TT pumpa és most lekéne szedni az egész rendszert. milyen sorrendben fogjak hozzá? csak pumpa,cpu blokk meg a radi van. -
#1158 kiváncsi vagyok mennyi lesz az ára -
-
#1156 www.vizhutes.com
számolgass.100k körül már kapsz normálisat :)
de ha tényleg akarsz venni, privi rám ;) -
Rolesz #1155 Na elég kezdő vagyok a témába csak pár kérdés.Vízhűtés érdemes foglalkozni vele(cúcs.kat.gép)?Menyibe kerül egy komplett (tuningra nem kell)?Honan szerezhető be? -
#1154 kaptam
sorry Men! -
izb #1153 ez meg mán milyen logó?hehe -
#1152 semmi
feljebb tornászhatod a CPU MHz-t :D -
#1151 Hideg lesz. Folyékony nitrogénes tuning csúcsdöntést még nem láttál? -
#1150 hy mi lesz akkor ha a procit 0 fok alá hűtöm?? -
#1149 Hangos a szivattyú, ismerős a probléma...
Sajnos nem engedheti meg magának mindenki a Zalman szivattyút. -
#1148 Nem persze, nincs akkora teljesítménye, csak az a baj, hogy hangos a szivattyú egy picit, és ez nagyon zavar...talán ha meg tudnánk azt oldani, hogy lassabban forogna, akkor talán nem is "csörögne" annyira. Vagy egyáltalán nem. -
#1147 Najó, de gondolom nincs olyan teljesíténye, hogy szétnyomja a csöveket, vagy szétrázza a rendszert. -
#1146 ha el van fektetve (már az áramlásjelző:D) nekem is néha kocogtatni kell hogy egyáltalán megy-e még:D
Jó az a reserator nagyon:) pláne mivel a vid karit is hűti:) -
#1145 nem feltétlenül. -
#1144 hogyhogy túl sok vizet keringet? Ha gyorsabban keringeti a vizet a rendszerben, az csak jobb. -
#1143 Szasztok! Volna egy nagyon fontos kérdésem!
Van egy vízhűtésem. Vettem hozzá egy 230V-os 10W-os, keringető szivattyút. Az a baj vele, hogy túl nagy a fordulatszáma, túlságosan sok vizet keringet.
A szivattyú:
Hogyan lehetne lecsökkenteni a fordulatszámát? Létezik pélldául 230V-ra potméter?
Előre is köszi! -
#1142 Jaja az meg van! -
#1141 ha hosszu lesz a cso akkor nagyobb teljesitmenyu pumpat is kell venned... -
#1140 Hűvős helyen lesz, és lesz egy nagy ventilátor is rajta. -
#1139 kirakod? a szabadban a napom szerintem romlani fog a hőleadása a hűvösebb szobához képest, legalábbis általában bent van hűvösebb. -
#1138 Köszi! -
#1137 OBI - ~250FT/méter -
#1136 Segítsetek a Lada radimat kirakom a teraszra és kéne vegyek csövet. A computermode-ba kicsit drágának találom, mert kellene 1pár méter, merre tudnék még venni? Bármilyen színű jó lenne. -
balu666 #1135 Köszi, a többi priviben megy... -
#1134 innen össze tudsz szedni mindent, elég jó márka.
ha kell, tudok embert, akitöl meg is veheted ezeket. -
balu666 #1133 Nekem jó lenne, várom a tanácsokat, hogy milyet ajánlotok, mert én telljesen láma vagyok a témában... -
#1132 az csak procit hűt...
link
miért nem jó, ha építessz egy normális vízhűtést két vga blokkal? -
#1131 pedig ez lenne a lényege a vízhűtésnek :) -
balu666 #1130 Na ilyet nem adatot nem találtam , de inkább ennyire nem értek hozzá..... -
#1129 vízszállítás? radi mérete? -
balu666 #1128 Sajnos sokat én sem tudok róla, csak azt, hogy sli-s rendszerekhez is jó, azt ennyi...
Pár leírást azért találtam róla, eléggé meg voltak vele elégedve.. -
#1127 nem ismerem mit tud? -
balu666 #1126 Na utánanéztem a karik egyszerre való hűtésének a lehetőségéről, és ezt találtam: Corsair Nautilus 500.
Van valakinek valami véleménye róla? -
#1125 én 60-bol építettem az enyémet...
hátrébb találsz róla képeket -
#1124 meglehet oldani veszel ket blokkot a vga-ra es egy nagyobb teljesitemenyu pumpat na meg persze radiatort is,nem kell kompresszor mi a p*csanak. -
Vakeraka #1123 Nem tud valaki tanácsot hogy hogy lehet Sempron 3000+ proci hűtőbordát víkeringető burokkal és rendszerrel ellátni?
-
#1122 többieket lehet többet tudnak segíteni, SLI lehűtéséhez lehet ők tudnak mondnai nagyobb radiátort. -
balu666 #1121 Örülök,hogy van,dehogyis fogom eladni...
Azért köszi, hogy legalább maegpróbáltál segíteni... -
#1120 nekem Zalman torony van, de az nem hűti a VGA-t, 1-et még elbírna de 2-őt biztos hogy nem, én eleve SLI ökörségnek nem dőltem volna be :)
add el az egyik VGA-t és annak az árából frankón lehet vizre váltani :)