1239
Vízhűtéshez segitség
-
#1199 most nézem nincs vga rögzítő pöcök 1ik sinen se -
#1198 most már csak a citromsárga PCI csatlakozók nem tetszenek :)
fesse be :D -
#1197 Bátor.. :D Múltkor b@szogattuk hogy a dfi-jén aktív mikroventi van, rá is tett egyből 1 blokkot :D
-
#1196 akkor mégis csak a Tody-féle blokkokat vetted meg -
#1195 képek:
bocs a nagy képekért,már így is felére csökkentettem a méretüket :D -
#1194 na megvan a vízhűtésem
majd rakok fel képeket
-
#1193 old meg :D
de még ki is nyalják a segged :D -
#1192 és van valami leírás hogy hogy kell összerakni vagy ilyesmi? -
#1191 -
#1190 én ezt ajánlom Magyar termék - Támogasd a hazádat! -
#1189 hi,szeretnék majd vízhűtést venni a gépembe,ti mit/meiket ajánljátok? -
shrike7973 #1188 grundFOS? -
#1187 nekem ilyen szivattyúm van itthon
csak nem merem használni, mert félek lefagy a gépem
-
#1186 valszeg ki kell fúrnom a házamat hátul h fel tudjam fogatni a radiátort :S -
#1185 miről akarsz látni képeket?
majd hévégén csinálok,most nincs kedv :) -
#1184 nesze:
ez a zalman :D
ez a szőllőnkben van -
#1183 képeket! -
#1182 szerinted honnan rendelt,okoska?
minek rendeljem otthonról? :S
XSPC RS240 Black - radiátor
Feser One Cooling Fluid - lötyi
2 db csatlakozó
+ 2m cső
a többi már megvolt...pumpa, blokkok
hétvégén lesz összepakolva...legalábbis remélem :D -
#1181 veri a zalman-t :D
-
#1180 szted én tudom ? XD
amőgy H2o hűtés kompresszorral -
#1179 mi az isten ez? :) -
-
#1177 mit rendeltél és honan? -
#1176 megjöttek a cuccok a vízhütéshez...majd hétvégén probálok valamit összehozni :) -
gamer654 #1175 Sziasztok
Van egy Thermaltake Silent Water típusú vízhűtőm. Az utóbbi időben hangoskodik(hol halk, hol hangos). Egy régi fórumon valaki azt írta, hogy légteleníteni kéne. Hogyan légteleníthetem ezt a vízhűtőt és milyen folyadék kell ebbe a hűtőbe? Mert ha már légtelenítésről van szó akkor folyadék utántöltés sem ártana.
Kép: http://www.matbe.com/images/biblio/art_thermaltake-silent-water-watercooli/000000039586.jpg
http://www.overclockmania.net/oc2/smallimg/p1533.jpg -
#1174 1046@HPPS mod - 12V-ról egyszerűbb :) -
#1173 eladó Thermaltake Big Water 745 D (2 radiátoros ) vizhűtés 2 percet használt!
22.000 + 1000 a folyadék -
#1172 nem sok kedvem van transzformátort hozzá csinálni
az a baj a gyári trafó nincs meg hozzá :-( -
#1171 amúgy az érdekelne van 1 12V-os szivattyúm és váltóárammal megy
hogy lehet megcsinálni egyenáramról menjen
olyan műanyaghalas úszkálós hengeralakú plexi szarból szedtem ki mint a lávalámpa -
#1170 nekem igen -
#1169 Szerintetek egy Eheim 600l/h -s pumpa elég lenne az új AMD procikhoz? -
#1168 Én ezt úgy oldottam meg, hogy vettem egy elektroniai kütyüket áruló boltban egy 12V - 220V os relét, majd szétbontottam egy hosszabítót.a 12voltos részre a gépből jövő 12Volt kötöttem, a 220as körre pedig a hosszabítót. Így most van egy olyan 3as hosszabítom ami akkor kapcsol be ha megy a gép. Hasznos, nem csak pumpát lehet rádugni. -
#1167 nincs mit. -
Ace McCloud #1166 Hopp bocsi !
Pont most nézem alaposabban ez tényleg faxa!!!!!
Köszi szépen . -
Ace McCloud #1165 Köszi a gyors választ.
Sajnos nekem olyan kell ami 220 v os szivattyút vezérel. -
#1164 autómata szivattyú kapcsoló kell neked.kicsit görgess le, kb az oldal feléig. -
Ace McCloud #1163 Szevasztok !
Elég amatőr vagyok, ezért kéne egy kis segítség.
Van egy p4c800 deluxe lapom 3.2 p4e procival, Gainvard 7800 512 mb bliss vidkaresz, enermax420 táp. Beújítottam egy Zalman reserator 2 vízhűtést, ami különben atomsirály, és bizonyos okok miatt(asszony, és feledékenység)szeretném megoldani hogy ha a gépet bekapcsolom, bekapcsoljon a bugyborékoltató :) vagy ne lehessen bekapcsolni a gépet amíg a zalman nem keringeti a vizet a dragonomban. Első gondolatom hogy egy párhuzamos kapcsolóval blokkolom a power gomb szálát és a vízpumpa 230 v os áramkörét, ezt felkapcsolva megindul az áramlás és bekapcsolható lessz az elektromos hőforrás, de akkor már az lenne a faxa ha a tápról kapná az áramot a vízpumpa egy esetleges aljzat felszerelése után, és kicsit izgulok hogy ilyenkor nem folyik e át valami kóboráram a kapcsoló alaplaphoz kötött végén, vagy egy rellével megoldani a dolgot a tápról. Mivel nem vagyok toppon elektronikából ezért megköszönném ha valaki szép részletessen elmagyarázná hogy miféle módon, és alkatrészekkel oldhatóak meg ezek a kérdések, vagy mire kell odafigyelni ezek összeállításánál. -
#1162 pumpától függ, a 120L/órás ventis izék sz@rt se érnek. -
#1161 Mit gondoltok a TT házakba épített vízhűtésekről, megfelelőek? -
#1160 Sziasztok! Szétment a keringető szivattyú a víz hűtésemben, tudtok mondani valami aránylag olcsó és nagy teljesítményű szivattyút?