Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifly
Én is ezt mondtam!
kifly
Ember! Úgy gondolod, hogy majd azt fogja mondani nem akaro leszokni? Nem azt mondja le akarok, miközben nem akar. A bíró pedig nem fogja ellenõrízni 6 hónapon keresztül minden mozdulatát! Megaztán nincs is mirõl leszokni (nincs függõség), elmondják neki mégegyszer azt amit már megtudott az iskolai felkészítésen?
Mike at home
mert a nullatolerencia elvét vallja, és bármikor elõhúzható, ha vkit ki kell csinálni. Demokráciában pedig inkább ne az elnyomó rendszerek stílusát kövessük. Fõleg ilyen múlttal a hátunk mögött

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Azért, mert bírói mérlegelés kérdése az egész és a bíró a törvények alapján dönt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

kifly
Akkor miért olyan gonosz az elõzõ törvény ha alkalmazásában, vannak humánus lehetõségek is?
Mi és?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ezen mit kell orvosolni? Jó ez így.

Mike at home
ha legálisan lehet drogozni, akkor a megint csak a maffia alól huzzuk ki a jó nagy nyereséget adó üzletágat. Lásd usa - alkoholtilalom a 30-as években

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kifly
bocsánat rosszol fejeztem ki magam: nem tartják szexuális cselekedetnek.
kifly
Látom te még nem hallottál a szenvedélybetegségekrõl. Mint pl. a szerencsejáték, vásárlási kényszer, stb. Nem okoz fizikai függést, ha nincs pénz mégis szerez, elad mindent, autót, lakást, stb., és nagyon nehéz róla leszokni. Ezt hívják pszichikai függésnek. Persze ez sem ütközik az alkotmányba és nincs jogi szankcionálás, igy nem teljes az analógia, csak a függõség szempontjából. Valahol már persze leírtam, hogy úgyis teljesen felesleges támadni a drogokat a világ úgy is a legalizálás felé halad. Ennek ellenére engedtessék meg, hogy ne tartsam normális jelenségnek azt, hogy ma csak módosult tudatállapotban tudják egyesek elképzelni a szórakozásukat, és ezt a törvényi szinten bocsánatosnak tartsák. Ennek kb olyan lehet a következménye, mint bill clinton farkának: az amerikai tinik a fellációt nem tartják a szex részének.
Mike at home
pfuj
akkor nem is vagy magayr, ha nem iszol bort 😊)

Mike at home
úgy, hogy a fidesz, még a saját törvényeit is leszarta.
keménykedés kell a népnek?
nesztek
a sok rendpárti meg örült, hogy most aztán kapnak a fejükre a mocskos libsibolsik

OliApa
És?
OliApa
Erre is van orvosság, csak olyan sokba kerül, hogy az Orbán-kormány által felhalmozott 350 milliárd elszórása közben már erre nem volt ingerencia . . .
ergo ha nem akar nem szokik le.

Errõl van szó. Csakhogy ha nem mûködik együtt a delikvens, akkor a bíró meg úgy lesitteli, mint a huzat.

OliApa
He-He. Nem ittam, vittem . . .
Ez úgy lehetséges, hogy a végrehajtanó börtönbüntetésen kívül még van néhány olyan büntetési tétel, amely segítségével "a büntetési célja elérhetõ", hogy ronda szakkifejezéssel éljek. Pl. felfüggesztett szabadságvesztés, próbára bocsátás, pénzbüntetés, stb. Ezek pedig már nem olyan látványosak, mint ha a kölyköket bezárnák.

kifly
Jó nem tudom milyen ez a tanfolyam, (én csak a megelõzõkröl mondtam lejjebb milyen) de nem hiszem, hogy benntlakásos. ergo ha nem akar nem szokik le.
kifly
Ugye megmondtam, hogy ezt szûröd le abból az ominózus cikkbõl! Ha annyi feljelentés lett volna amit ez sugall akkor annyi eljárás is lett volna és tele lennékónek a börtönök drogos kisdkölykökkel, márpedig az elõbb ismertétek el hogy nincsenek. Akkor most hogy van ez?
Mike at home
akkor meg mit modod, hogy nem iszol, ejej
nem szégyen az
6. puttyonyos az télleg jó.
és hány üveggel ment le?

OliApa
Ja. Úgy hítták: hatputtonyos tokajiaszu. Fujjj. Undorító . . . : )
Mike at home
magyar ember iszik
bort, pálinkát
ez alap

Mike at home
akkor kábitoztál, valld csak be 😄

OliApa
Nos, bár tegnap volt a legkisebb Fiam szülinapja, nem voltam 'elszállva' (jajj. 21 éves volt a francba) ráadásul még nem is iszom . . .
Mike at home
Áh, Oliapa már megint elszállt. Biztos megint beivott az öreg 😄

Azért elgondolkodtató a jobboldal ragaszkodása a hülyeségeihez, hogy eddig egyetlen értelmes reagot sem kaptam a #122-x123-ra, mindössze két ididótát, miszerint nem érdekli õket az, amit leírtam.

Ennyit rólatok jobbosok, meg a színvonalatokról...

Dehogynem. Mindkettõ naccerû élvezeti cikk, amelyek hangulatjavításra is szolgálhatnak, ráadásul az az elõnyük is megvan, hogy kultúrálisan indokolható a fogyasztásuk.

Te már benyomtál magadnak, elnézve a ma délutáni színvonaladat...

Tudod, ha újságokat olvasnál, nem pedig a vágyálmaidat hajszolnád Tarlós bácsival karöltve, akkor tudnád, hogy elvétve fordult elõ egy-egy eset, ami az összes látogatóhoz képest még elenyészõnek sem mondható.

A mássággal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy semmi gond nem lenne a véleményeddel, ha nem lennél pedagógus és nem lennének gyerekek, fiatalok rád bízva.

Ebben egyetértünk. Ez akár lehetne reag az #1-es hozzászólásra is.

K.András
Ha ennyire okosnak hiszed magad, akkor mért nem azokra a kérdésekre
világítasz rá, hogy akikrõl ti beszéltek kábitoszeresek, azok
valamilyen probléma nyomán szoktak rá, valami külsõ hatás is lehet ami
rávezet egy embert pl:munka elvesztése huzamosabb ideig,családi
problémák,lehet oka hogy nem a kellõ ismerettel rendelkezett mielõtt
elkezdte ,és ezért egybõl a mély vízbe ugrott amibõl nem tud
kiúszni.Lehet egy embernek százféle oka amiért elkezdi, de ezek olyan
kábitoszert nyomnak amit nem tudnak abbahagyni!
Ellenben mi most azokról beszélünk, akik szorakozásbol csinálják,már
megbocsáss de ez két külön kategória, amit itt 161 üzenet során sem
sikerült felfogni veled együtt még nagyon sokaknak,többek közt,az az
hogy a
fü,eki,speed,csoki(hasis),nem okoz függõséget,magyarul ha nincsen rá
pénze akkor nincs, nem szív azt kész, de nem is lesznek fájdalmai mint
egy kábitoszeresnek!!!Ti pedig,egyfolytában azokról az emberekrõl
beszéltek akikrõl fentebb írtam, miközben próbáljátok ezt a sémát
ráhúzni az alatta lévõ kategóriára is, amit nem csak hogy hülyeség, de
cáfolható is azonnal egy érvel,a legtöbb lightdrogot kipróbálok
nagy többsége gazdag családbol jön.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

OliApa
Garfieldnek nem kényszerképzetei vannak, hanem szar neki, hiszen a valósággal szembesül nap mint nap . . .

A gazdái 112%-os béremelést adtak maguknak, itt a kommunista senkiházi szaxszervezetek meg beérték 3,8 %-al!!!

Nem! Nem kellett az Orbán-kormány által garantált 12,2%! Nem. Kellett nekik a Megdyesssy féle: írd és mond: 3,8%.

Hát, bizony, szemét egy emberek vagytok Ti mind, kedves Garfield. És még a tükörbe is kéne nézni, kedves senkiháziak . . .
dikki*yysw
Neked kényszerképzeteid vannak, Garfield. Üldözési mánia.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Figyuzzá, állandóan pofázol, hogy ti majd itt jöttök az igazsággal és szembesítetek mindenkit a hazugsággal. Amikor meg jönne az igazság, azt nem vagy hajlandó tudomásul venni. Fáj, vagy mi a gond? Törés a feszes szélsõjobb eszmerendszerben?

Az egy dolog, hogy elmegy és megint egy dolog, hogy végig is csinálja-e? Mert ez már nem olyan egyértelmû. hat hónap sok idõ egy drogosnak.

Lehet, hogy nekem vannak naiv elképzeléseim, de egy tanárnak néhanapján kötelessége órákat tartani, ahol azért illene feltûnnie, hogy az egyik gyerekkel valami nem stimmel.

Egyébként meg eddig valahogy sikerült a kedves tanároknak úgy skubizni a gyerekeket,hogy sikerüljön õket feljelenteni.

Én ha jól tudom, mindenhol kötelezõ még a szünetben is ügyeletes tanárnak pásztázni a kölköket (folyosófelügyelõ vagy mi a neve). Tehát a kérdésre a válasz, hogy igen, ez is a feladata.
FREAK
hihi, Mars oldalát ismeritek?? 😊

Riszpekk

kifly
Mellesleg ez nem errõl szólt! Hanem a saját magamra kiszabott büntetésrõl.
kifly
Nem hiszem hogy egymás piacát rontanák. A buli nem lehet meg nélkülük.
kifly
Egyetértünk az értékrend torzságában. Megjegyzem a felvilágosító órákon megtudják: a fû nem ártalmas annyira mint a cigi, nem lehetsz függõ, sõt még jótékony hatása is van stb. Nos mégha igaz is, ehhez az értékrendhez mit szólsz?
kifly
Helyes! Azt tényleg szigorítani kéne!
kifly
Nos ha jól látom nem füves cigirõl van szó hanem kábítószerrõl, ami ugye bármi lehet. És mért kell a büntetés mentességet az iskolák, stb környékén megteremteni, ha máshol csinálja büntett, ha az iskolában nem? Ez marhaság. Csinálják otthon!! Persze az iskolában nagyobb a piac. Aztán gondolod, hogy az ügyvédek nem tudják kimagyarázni a bünszövetkezet alól a dílert? Nagyon naiv vagy.
OliApa
Sztem nyomjunk be egy dózist Garfieldnek és társainak.

Minnyá fasiszták leszünk, haver! . . .
kifly
Ezzel aléaposan rámcáfotál gratulálok
kifly
Nos lehet, túloztam. 😞
A közvélemény kutatásról nem beszéltem. A probléma az hogy vesznek egy állítást valakitõl, és tényként közlik, adatok és minden bizonyítás nélkül. Igy aztán bármi igaz lehet.
kifly
Nos CICUS (=bogárka), amit állítassz = ha valaki drogozik hagyják békén megdögleni. nem irtam f@szságot, kérdeztem.
OliApa
G!

Nézd a brigbránert és a valóvilágot, utána gyere vissza. Próbáltalak komolyan venni és hittem is néha Neked, de ezek után kénytelen vagyok inkább Marsnak hinni.

Díszmagyar. Díszzsidó. Hollókoszt. . .
kifly
Jó viszont, ha nem megy akkor büntethetõ. Most tehát ki az aki nem megy el inkább mégha nem is akar leszokni?