Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifly
Mint mondtam a felvilágosító órán ezt elmondják a gyereknek. Ezzel kapcsolatban #185. De sajnos a gyerek nem annyira okos, hogy ettõl ne kapjon kedvet hozzá. Mindegy az ellentét köztünk az (és ez nem feltétlenül jobb és bal különbség, nálunk a mszp hívõk is prüszkölnek, kivéve a szdsz pártiakat), hogy én elítélem a drogot te meg nem. Ezt nem fogjuk soha egyeztetni.
De csak mertekkel. 😊
K.András
Már megint elmentél a mondandóm mellett.
Leírtam hogy akinek nincsen pénze az nem szív, ilyen egyszerû, és ha
azt hiszed hogy rágod a körmöd hogy mikor szívsz, akkor
tévedsz.Egyszerûen nem kéne hülyeséget beszélned, és nem kéne most egy
másik kategoriárol beszélni, az elõbbi se illett rá ezekre az
emberekre, ezt sem fogod tudni rájuk húzni.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Manta
A drog rossz, értem?
Augusztus elején a hajógyári szigeten a Szivárvány-sátorban esetleg ki tudnak kúrálni a függõségedbõl.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

OliApa
Meg van a Nõtõl való testi függõség, váázzzééé! : )
OliApa
Ne fényesítsd magad, ezt már elk*rtad, haver!
OliApa
Azóta tiszta vagyok, de sztem nálad lenne mit találni, b*zikám . . .
Egyébként csodálkozom rajtad: ez hogyhogy nem komcsi összeesküvés, a Moszad logisztikai hátterével?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nos, a Piszkos91-hez semmi közük nem volt a gyerekeimnek, leszámítva azt, hogy nekik rendeltem postán, hirdetés útján a mittomén milyen matek meg estimese CD-ket.

Másnak sem volt semmi köze az ügyhoz, mindössze CD-t rendeltek...

Egyébiránt az a Tiszteletteljes véleményem, hogy Te egy köcsög vagy.

Már mondtad. A fórumon bizonyított értékrended alapján pedig a minõsítgetésed valahogy nem izgat.

OliApa
Pontosítok, hiszen ha valamivel vádolok valakit, legyek konkrét és egzakt, ugyebár.

Nos, a Piszkos91-hez semmi közük nem volt a gyerekeimnek, leszámítva azt, hogy nekik rendeltem postán, hirdetés útján a mittomén milyen matek meg estimese CD-ket. Ezért kaptam egy próbára bocsátást, amit nem kaptam volna a nyakamba, ha rávallok a kölykökre. Természetesen nem tettem meg, így immár olyan szaros, amúgy fasiszta bûnözõ lettem ebben a fórumban, hála Neked, aki még talán a gyerekeit is belöveti. A gyerekek legnagyobb bûne pedig az volt, hogy egy lakótelep átkutatása során vadkender maradványokat találtak a nadrágzsebük sarkában. Egyébként a nyaralóm kerítése ebbõl van. Így vettem annak idején.

Amúgy kösz, a családom rendben van, csak a Nõket csípem, a nagyobbik fiam olyanokat eszik reggelire, mint Te. Én azért nem, mert már 'öreg' vagyok . . . Bár, ha étvágyat csinálsz, még van rá esélyed.

Egyébiránt az a Tiszteletteljes véleményem, hogy Te egy k*csög vagy.
Ha ilyen istenverte hülye vagy, csak azt nem értem, miért ugatsz bele a nagyok dolgába? Mennyé' vissza Agyar Fórumot olvasni, az gondolkodik helyetted és megmondja, mit kell ide beböffenteni.

Bogárka, nem az én gyerekeim keveredtek bele nemcsak kábszeres ügybe, hanem még a Piszkos 91-be is, úgyhogy talán magadba kéne szállnod és elõbb a saját családodat rendbetenni.

Te meg egyszerûen láma: beledumálsz valamibe, amirõl lövésed sincs. Ennyi.

OliApa
Ja. Zabáld tele magad.
dikki*yysw

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

OliApa
G jó csóka, csak még fiatal, erõs és büszke . . . : )
Mike at home
szeg;ny Oliapa, mosr sir
cs]nya rossz Garfield

😊)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

OliApa

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

OliApa
Ismered a Háziõrizetdilemma nevû játékelméleti problémát?
OliApa
Hm . . .

Mike . . .
És mért kell a büntetés mentességet az iskolák, stb környékén megteremteni, ha máshol csinálja büntett, ha az iskolában nem?

Talán azért, mert az egy négyzetméterre esõ 18 év alatti fiatalok száma itt a legnagyobb?...

Aztán gondolod, hogy az ügyvédek nem tudják kimagyarázni a bünszövetkezet alól a dílert? Nagyon naiv vagy.

Ismered a Fogolydilemma nevû játékelméleti problémát?

Mike at home
a drog rossz
be kell tiltani
ez az emberek nagy reszenek tetszik
nem kell gondolkodni, arnyalni
rossza es kesz, hala minden drogosra
ezek a rendpartiak

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Semmi gond, megértem, ha nincs érved és csak ez maradt...

OliApa, te egy dupla felkiáltójeles Taigetosz-pozitív egyes vagy...

Egyébként jó lenne már, ha azt a rohadt d) pontot nem értelmeznénk kiterjesztõleg és szndákosan félre.
Csak egy szûk életkori határon belül érvényes és csak meghatározott feltételekkel gyógykezelés, stb. + plusz amit itt néhányan nem kegyeskedtek elolvasni a #122-ben, miszerint magának kell a drogot elõállítania és forgalmaznia.
Másrészt pedig akármennyire is így próbálja beállítani a jobboldal, nem a dealerek munkájának megkönnyítése végett hozták ezt a törvényt (ez csak a belemagyarázás), hanem azért, hogy a haverral elszívott joint miatt ne fenyegesse õket automatikusan a büntetõjog, hanem elég legyen a ráijesztés is. (Akármennyire hihetetlen, az emberek nagy részének egész életére elegendõ egyetlen aprócska botlásból kifolyólag találkozni a bûntetõjoggal és utána olyan lesz, mint a kisangyal.)

OliApa
Tömd az gyerekeidbe a drogot, f*szfej.
mert nekem pl nem azt mutatja, hogy ellene lennének drogoknak (tudom én nem értek hozzá).

Magyarországon ma úgy foglal állást a jobboldal, hogy vagy fingja sincs az egész drogkérdésrõl és a "drog" szó halatán fennakadt szemû, nyáladzó öntudatlan ember képe ugrik, vagy szándékosan ferdít. Egyelõre a közvélemény nagy része nem engedhetné meg a luxust, hogy véleményt nyilvánítson, elõbb talán tájékozódni kéne, Vagy a mentalitásnak megváltoznia. Mert van egy olyanb érzésem, hogy ha jönne egy szakértõ felvilágosítani és nyíltan csak annyit mondana a gyerekek elõtt, hogy a könnyû drog nem oko függõséget, akkor abból össznemzeti botrány lenne azzal a felkiáltással, hogy a szakértõ támogatja a drogot. Amíg az emberek azt hiszik, hogy minden drogfogyasztó automatikusan függõ is; amíg nem tesz különbséget a lágy és kemény drogok közt, addig gáz van a drogkérdésben. (Arról nem is beszélve, hogy ha ezt az össznépi tudatlanságot ki is használja egynémely párt a rövidtávú politikai érdekeihez).

U.i.: Nem véletlen írtam csak a jobboldalt. Ugyanis nekik "köszönhetõ" a szlogen szerint európa legszigorúbb drogtörvénye, a szakmai szervezetek hangos tiltakozása közepette.

OliApa
Kandúr egy külön világ . . .
OliApa
Korrekt.

Na, a #211 és #202 közt tartalomban nincs is különbség.

kifly
Andris! a marxista gondolatok hogy egyeztethetõk össze a droggal?
OliApa
Glugglugglugglugg . . .
kifly
Nos szerintem akkor ez rossz stratégia mert nekem pl nem azt mutatja, hogy ellene lennének drogoknak (tudom én nem értek hozzá). Ez most független attol hogy a törvény helyes lesz-e vagy sem. A szülõk azt fogják gondolni, hogy "mért is enyhítenek ezek, és ezek támogatják?", a gyerekek azt "ezek is az enyhítésért küzdenek", a drogosok szintén. NOs tévedtem, be kell látnom ez a helyes stratégia!
Elõször és utoljára igen.

Jéééé, ugye milyen érdekes, hogy a kifogásolt d) pontban ha a 21-bõl kivonjuk a 18-at, akkor is hármat kapunk?...

Blablablablablablablabla....

Egy tipp: talán azért, mert hála néhány begyöpösödött embernek, a Szigetrõl az terjeng, hogy az nem más, mint buzi drogosok gyülekezete; Gerendai K. pedig úgy érzi, hogy talán tenni kéne valamit ellene.

Mike at home
te drogkereskedõ vagy?

kifly
OK. És 6 hónap után, szabad a pálya?
kifly
Nos elmondom a suliban eklkapásra talán nem nulla esélye van. Hogy az iskola feljelenti, nulla (ezért is f@szság hogy a tanárok feljelentgetnek), mert egyik iskola se meri azt felvállalni, hogy õ a drog melegágya, még akkor sem, ha ezzel jó pontot szerezne bármelyik kormánynál, vagy civil szervezetnél, (ég mindíg a szülõk döntik el melyik suliba viszika kölküket) ezért házon belül kezelik a problémát. Mivel azonban nyomozati jogkör nincs a terjesztõket semm fogják elkapni.
OliApa
A szart rágod, öreg!

A drogot tiltani kell.
Mike at home
3 évenként csak 1x

http://index.hu/politika/belfold/eltereles_11/

Nem azt mondja le akarok, miközben nem akar. A bíró pedig nem fogja ellenõrízni 6 hónapon keresztül minden mozdulatát!

Ellenõrízni nem fogja, de a kezelésen való részvétel eredménye nem bemondáson alapul, hanem a kezelõ intézet igazolásán.

kifly
Ha így lenne, akkor a sziget kft nem szállt volna be a reklámba. Azt magyarázd már el, hogy miért költ pénzt ilyenre egy teljesen más orientációju cég?????
Mike at home
jó esélye van. ha meg nem, szerencséje volt.

Mike at home
öö szempontjából

Mike at home
azt fogja mondani
le akarok szokni.
oké próbálj leszokni
elküldik kezelésre
de igazából eszébe snincs leszokni
ujra elkapják vmiért
hát ej-ej le kellett volna szokni,
háfr nrm sikrült
aztán attól függõen lehet menni a sittkóra, hogy mekkora az elkövetett bcs. társ.vesz.foka + az elõzõ
de mondjuk azért mert vki kábultan kóvályog az utcán, aért még ne lehessen elitélni, ilyen alapon alkoholizálni sem lenne szabad nyilvános helyen, a dohányzásról nem is beszélve, ami ugye szándékos károkozásnak is felfogható a passziv dohányos részérõl

kifly
Elõbb mondtátok, hogy a mostaniban is dönthet így meg úgy a bíró. Másrészt: mi a valószínüsége hogy egy megrögzött (nem fizikailag függõ) drogost az elsõ alkalom után másodszor is elkapnak?