Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
Sok hülye drogos miért nem tér át a jó öres Vodkás Red Bull-ra?

Minek a THC, és az amfetamin?

Taurin, és az alkohol a király

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tikal
Kicsit tul keveset tudnak a fûrõl az emberek.
Miért lennék büszke rá? Ezt most mibõl is gondolod? Tényeket irtam, meg véleményt, nyilván személyes tapasztalatokbol alakult ki a véleményem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

observer
Valahol azért örülök, hogy nem te tanítottad a fiaimat. Távol állsz a pedagógus eszményemtõl.
Szeretnek téged a diákjaid?

..szeretlek, csak nem nagyon....

observer
Kicsit túl sokat dicsekszel a füvezéssel.
Olyan mintha büszke lennél rá. ????????

..szeretlek, csak nem nagyon....

Nos gyere el a következõ pf talira és ott tovább folytatjuk a vitát.

kifly
jó éjszakát
kifly
Mivel nem tanitok alsóban de tudod vannak akik igen ezért csak õk tudnának szólni én nem.
Tikal
Ja, nem nem birtam ki, csak olyan kedvem volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Már megint fetételes módban irsz.

kifly
Tehát nem bírtad ki.

Azt értem, hogy mi kifogásod van azzal ha valaki nem fûvel hanem mással mérgezi magát.
kifly
ha alsóban tanítanék már jövõre szólhatnék!
Na majd szólj,ha a gimiben azért nem tudtál valakit megbuktatni /bár a nemtudása alapján jogos lenne/ mert sértette a személyiségi jogait.

Tikal
Nem azt mondtam hogy mindig ugy mentem suliba, csak azt hogy volt olyan.

miért is?
ezen mit nem értesz?
"És mindenkinekl joga van magát úgy mérgezni ahogy akarja nem?"
Ez a lényeg, szoval akkor miért nem legális?

kifly
Mért is?
kifly
Most mondtad, hogy nem.
Tikal
Na itt a lényeg, akkor mirõl is beszélunk?😊)

Szoval a keménydrognál nem a fogyasztot kell megfogni, hanem a dealert.

Tikal
Én kibirtam a suliban fû nélkül 😊

kifly
KÉpzeld én is!
kifly
És mindenkinekl joga van magát úgy mérgezni ahogy akarja nem?
kifly
Mindenesetre engedd meg hogy meglegyen a véleményemm arról aki nem bírja ki fû (cigi alkohol stb) nélkül a suliban azt a néhány órát. Már csak azért is mert ismeri a törvényt.
Persze mint elemeztem épp a suliban van lehetõsége legálisan szívni.
Tikal
Képzeld elég szép eredménnyel zártam a gimit😊

A többi szar veszélyes, rombol, de ez hosszu lenne, hisz még azt sem hiszed el hogy egyes országokban orvosok alkalmazzák a füvet, meg alkalmazták pár ezer évig, ugy hogy ebbe ne folyjunk bele 😊

kifly
Ez igaz erre nem is gondoltam ezt majd mbálint és a szdsz elintézi, hogy csak ez a két fajta legyen, a beszívott és aki nem akar tanulni.
Tikal
Én szertettem suliban figyelni, attol még hogy szivtam, sõt némely dolog jobban érdekelt, ami meg amugysem érdekelt az beszivva sem😊)

És aki nem jár suliba? annak van következmény.

kifly
Mért mi kifogásod van ellenük?
kifly
Nem írtam, hogy mindenki ezt csinálja ne forgasd ki a szavaimat
Tikal
Ja, de továbbra is az elv a lényeg. Bujkáljanak a cigisek, meg a piások, miért én? Miért kell mindenhol a büdös cigifüstöt szivnom, igaz mára már kezd avulni a helyzet és kitiltják õket a helyekrõl.
Már sejtem a választ😊))

kifly
Elmondtam, hiába kapnak el nincs következmény!!!!
kifly
A suliban most is tiltva van de épp ott szabad,akkor meg mi bajod ezzel. A többiben megegyeztünk.
Persze mint mondtam öröm lehet sok tompa vagy éppen vihogó kölyöknek feleslegesen magyarázni. Mindegy fõ a szabadság, legyen erény a füvezés, sõt legyen kötelezõ.
Tikal
JA, én csak a fûrõl beszéltem, a többi szarrol nem.

Tikal
Aki nem akar nem csinálja , aki akarja csinálja. Ez a lényeg. Nem azt mondtam hogy minden diák csinálja, nem kell kiforgatni a szavaimat.

A tiltás nem megoldás! Ezt ugye te is belátod?

Tikal
Most jol megmondtad, ettõl aztán rosszul fogok aludni, na látod erre mondtam hogy fingod nincs a dologrol. 😊

Hát nem tök mindegy, mert azért ha elkapnak akkor hallgathatom a hatoságokat, meg stb kellemetlenségek....

kifly
Te tényleg azt várod el mindenkitõl, hogy helyesnek tekintse a tudatmódosító eszközök használatát? Pláne a suliban, ahol épp ésszre lenne szükség, te tényleg többet tudsz mint én, de maradjon is ez így!
kifly
Mondjak valamit nem is akarok mélyebben járatos lenni, szivjad öcsém ami a szádon befér élj képzelet világban ettõl legyél boldog amíg élsz!
Tikal
Szerintem többet tudok a témárol mint te az biztos, sajnos a tanároknak csak a demagog duma jut a rendõrségtol, mert még ott is csak a drogosztályon tudják mi a fû meg hogy néz ki.

Tikal
Azt kell hogy mondjam tapasztalat, rajtam eddig csak az vette észre aki már csinálta. képzeld még rendõrrel is beszélgettem igy, tanárral is, meg sok mindenkivel. (Visin)
A témában szerintem te nem vagy járatos😊

Tikal
Nem igaz hogy nem érted...

Mivel én a teljes legalizácio mellet vagyok én ot is engedném, de mivel vannak akik ezt nem szeretnék ezért mondtam hogy akkor ugy lehetne csinálni mit a cigivel, hogy tiltsák a suliban, és azt is irtam hogy a megvalositása már más kérdés mert ugy sem sikerulne, de az elv a lényeg. Érted már???

kifly
Nem persz azt hiszed nem lehet észrevenni? Hát nem vagy elég járatos a témában! CSak szívod ész nélkül.
kifly
Akkor mért mondod, hogy tiltsák a suluban ? Döntsd már el mit mondassz!
kifly
Jó lehet hogy adnak, ezért ott mindenki ugyanabban a betegségben szenved 😊!
Minek olvassak újságot errõl, vannak sokkal érdekesebb dolgok is a világon, és amúgy sem érdekel, mert nem tudok vele mit csinálni. És mindenki úgy mérgezi magát ahogy akarja nem?
Tikal
Errõl beszélek már miota.

Tikal
Mit bánom én hogy röhög, amugy meg rajtam aztán nem veszi észre 😊)) De hálistennek már nem kell õket hallgatnom, bár azért nem volt rossz a gimi 😊)

kifly
Mi értelme lenne a tiltásnak? Semmi.
kifly
Mert ugyan elvileg tilos de nincs rá szankció, ugyanis, ha cigivel elkapod, megy az intõ, ha fûvel kapod el, titokban kell tartanod a szülei elõtt tehát nem csinálhatsz semmit!
kifly
De az alap igaz és az már kielégíti amit mondtam!
Kiru!

Hát a gondolatmenetedben elég sok a feltevés.

Tikal
elmondom, én is szivtam füvet a WC-ben, utána bementem orára és figyeltem, persze volt olyan tanár akin csak röhögni lehetett mert tanitani azt nem tudott 😊))

Tikal
Nem veszed be hopgy az orvos füvet ir fel betegségre? Szerintem olvass több ujságot, tanár létedre keveset tudsz a témárol ugy látom.
California és más államokban használják orvosi célokra, sõt kanadában is, ott az egész legalizácio ezzel indult, és elég jo uton halad...

Tikal
És a suliban miért is szabad a drog?

Tikal
Tudom hogy szivnak joember, én most csak arrol beszéltem hogy ugy kéne mint a cigit, tiltani suliban, mint irtam a mgevalositás más kéréds, te nem figyelsz???