Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
A lényeg az hogy ne korlátozzanak a szabadságomban 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kifly
Mike után te is a lényeggel jössz. Mondjátok már el mi a LÉNYEG? 😊
Tikal
május 2-4, hogy nálunk miért ezen a napon van abban nem én vagyok az illetékes, de biztos azért mert ezen a napon van az anyák napja is, és egy jo kis flame-t akartak a jonépnek it a forumon, amugy meg mit bánom én hogy milyen napon van, nem az a lényeg.

😊
Üdv

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kifly
Te figyu , ha jól emlékszem a bécsi felvonulás a múlt héten volt.
Nem a vasárnapról kérdeztem, hogy negyedike-e, hanem a nemzetközi ünnepetekrõl?
Tikal
Nemzetközi. Az elsõ vasárnap tavaly lehet hogy 3-a volt....

kifly
Ja értem, találtatok egy napot amit kineveztetek kendernapnak. és ez minden évben május 4? És ez nemzetközi, vagy csak nemzeti ünnep?
kifly
Mért kellszegény dílert bûntetni, csak hozzá segít a mérgezés jogának gyakorlásához.

Bocs igazad van bunkó voltam.
de azért:
Május elsõ vasárnapja minden évben május elsõ vasárnapja. Ha május 4 vasárnap akkor az az elsõ vasárnap májusban, vagy tévedek?
Tikal
Nem a fogyasztot kell büntetni, hanem a dealert.

Nem vagyok drogos, nem tudom milyen haverjaimról beszélsz, de ne menjunk át bunkoba.
Május elsõ vasárnapja ugye minden évben más, ez viszont tavaly is ekkor volt 😊

kifly
VÉLETLEN??????
Nem mondod, hogy te meg a drogos haverjaid nem tudják, hogy anyák napja május elsõ vasárnapja?
kifly
És akkor azt mért kell bûntetni?
Tikal
Mérgezze, de attol még sz*r😊

kifly
És akkor mi van mindenki úgy mérgezi magát ahogy akarja, nem? Ezt még te mondtad.
Na jóccaka Neked is Dadus, ma reggel megyek dolgozni.

Nana.
A Sajtóklubbot is nézted.

Jaj Te kis buta!
A Zsanettet kiszavazták a 7i7-bõl, a helyére került be a Koko, aki ugyan korpa közé keveredett,de nem lett árulóva.
Vágod??????????????????????????

OliApa
Honnan tudod, hogy KoKo nem lett árulóvá? Lehet, hogy nézed a mûsort?

Na látod! Mecsoda különbség! Nehéz megérteni, hogy nem kell Zsanettet kiszavazni ahhoz, hogy a barátaimmal kommunikálhassak.

Ülj le! Egyes!

OliApa
Nemérted.

A hetihetes nem egy etalon. ..
OliApa
Nem képviselek semmi olyat. Magamat és világnézetemet. De a legfontosabbat: szeretett családomat.
Na ezt azért Te sem gondolod komolyan.
Te+Ali fikáztátok legjobban a 7i7-t.
Megvilágosodtál?

OliApa
Széchenyiére meg azt, hogy áruló . . .
OliApa
Stélint=Stalint
OliApa
Koko ott is saját magát adta. Tehát nincs "kettõs mérce". Szarfaszházi Tivadar meg elsiratta Stélint anno. Ez a kettõs mérce. Bocsi.
OliApa
Milyen disznók, milyen korpába . . .😊))
Azt a k...a életbe!
Micsoda kettõs mérce!
A Kokonak lehet szerepelni a 7i7-ben,a Farkasházy meg egy BB-n szocializálodott lumpenproli???????
A pofám leszakad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nana.
Aki korpa közé keveredik,azt megeszik a di....

OliApa
KO-KO az, ami. Nem változott. A miénk! ; )
Elbutult a sok 7i7-tõl.
Képzeld Oli ez a piszok Koko ott szerepel a 7i7-ben.Bezzeg egy éve ott csápolt Ovi mellett a Tf-en.
Hová süllyed a világ????????????????????????????

OliApa
Dadus. Voltál Te mát jobb passzban is . . .
OliApa
Gondolom, nem Jézusra gondolsz.

Ííííígen! Õ Jézus! Orbán! A cigány!

Nem fáj a kisebbségi érzés? Nem fáj az, hogy keresztény? Szedd össze az ezzel kapcsolatos információkat és állj féllábon...
OliApa
Ez most megszûnik. Érvelj, barátom . . .
OliApa
Hmmm... Persze. Kérsz egy banánt?
Tikal
Anyák napját nem kéne idekeverni, ez a véletlen mûve.
A kemény drog tönkrevág szellemileg, testileg; függõvé válsz az anyagtol.

Soknevû: nem ismertem a viccet 😊)

kifly
Hallom mentek anyáknapi kender-partyra!
Még mindíg nem válaszoltál, mi kifogásod van a kemény drogokkal.
kifly
Megjegyzem a sorstalanság magyartalanságai felett szemet húnytál. Vagy ugyanez nem várató el egy nobel-dijas magyar irótól?
Tikal
Édesanyád és édesapád vajon mit gondolna errõl a kijelentésedrõl? 😊)))

kifly
HÁt ezen akár vitatkozhatunk is (sõt nyithatunk errõl egy topicot is 😊)), de felesleges. Te is, én is prekoncepciókkal felszerelve, a te felsõbbrendûségi érzéseddel kiegészítve, semmit nem fogunk elhinni a másikról.
A helyesírási hibák? Ha gépírónõ lennék megértenélek, senki sem tökéletes, az vesse az elsõ követ meg hasonló.
Szeretek tanítani, és szeretem, ha tanulnak tõlem, ilyen egyszerû. A gyermekszeretet, hát nem is tudom, az osztályommal együtt sírunk, együtt nevetünk. Idõnként hozzám fordulnak a lelki bajaikkal, a drogos ügyeikkel, stb.

observer
Végig olvastam a topicot és ez az érzés alakult ki bennem. A helyesírási hibákat a gépelés rovására írom, bár pedagógustól kevéssé elnézhetõ.
De nem éreztem sem a gyermek szeretetet, sem a hivatástudatot. A szakma szeretetérõl már nem is beszélve. Eddig hivatástudatból, mazochizmusból, elkötelezettségbõl volt valaki tanár, a fizetésért biztos nem. Te miért?

..szeretlek, csak nem nagyon....

observer
Amikor teenager voltam, még nem voltak itt drogok, csak pia, meg cigi. 13 évesen kezdtem dohányozni, 17-18 évesen néha piálni. Majd' egy éve szoktam le a cigirõl, berúgva sem voltam tisztességesen vagy 15 éve. Visszagondolva igen szégyellem magam.
Különösen a dohányzást, amire személyes példamutatással sikerült a gyerekeket is "rászoktatnom".

..szeretlek, csak nem nagyon....

K.András
"Sok hülye drogos miért nem tér át a jó öres Vodkás Red Bull-ra?"
Mert nekünk nem kell a vodka te igyad azt én meg szivok inkább egy jointot...😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

kifly
A szülõ veszi a gyerekének!
Ezt egy 15 éves lány mamájától tudtam meg.
kifly
Tudod a magyar törvényeknek, még ükröznie kell a ifjúság egészségének védelmét!
[Walaki]D`Lair
szülõi engedéllyel...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tikal
Valamit nem értek. Dohányárut csak 18 felett adnak nem? Akkor 16 évesen hogy cigizhet? Vmi nem stimmel.
(most tekintsünk el attol hogy még egy 10 évesnek is adnak cigit valojában)

[Walaki]D`Lair
lehet hogy 16...sõt biztos...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

kifly
A kölköket kéne megkérdezni.
Adalékul csak annyit, hogy a 2000-ben érettségizett osztályommal rendszeresek az osztálybulik.
kifly
mivel a 705 re volt válasz ezért nem értem ezt mibõl szûrted le de gondolom a tudás értékérõl alkotott véleményem lehet az oka, vagy csak egyszerûen az, hogy nem szeretem a tudatmódosító dolgokat, vagy csak nem az, hogy más oldalról szemlélem a világot mint te? Nem hiszem hogy szakmai okok lennének, megmagyaráznád akkor mi?
SoDI---
Ne is emlitsd, ment már tönkre úgy kabátbélésem, hogy nem ismertem hirtelen a mosdóhoz vezetõ utat.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tikal
Sima cigit 18 éven felüli csak szülõi engedéllyel szivhat? Ez komoly? Ha a tanár pöfékelhet akkor a diák miért nem?

[Walaki]D`Lair
LOL...nálunk lehet...sajnos...(egy külön dohányzóba lemehetnek a 18 éven felüli diákok szülõi engedéllyel)

Tikal
Sok hülye alkoholista, csak a kábulás meg a hányás 😊