Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Mindegy, nevezd ahogy akarod😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ööö, azért egy fûfogyasztonak miért kéne évekig börtönbe ülni, mikor a tocsik félék egy felet sem ülnek? Erre gondolj mikor megszakad a szived, de ugy látom a lényeget nem érted, mindig a kisemberek szopják meg, mig a nagyok, vannak köztük rendõrõk is, megusszák....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ööö, te rendõr vagy és ez a véleményed a témárol?

Tikal
Ugyanmár, ezek mind ilyen hazai kis szervezetek meg egyének, ne hasonlitsuk már a nemzetközi véleménnyel ösze õket😊

Tikal
Csak azért használtam befejezett multat mert már elég rég csinálom ahhoz hogy tudjam nem fogok😊
Meg probáltam már mást is, de egyik sem "jött be". 😊
Az alkoholt hagytam abba elsõnek, már vagy 5éve nem rugtam be😊))

instict barátunknak - a fõváros egy külön világ, tudjuk. de bp még nem az egész ország, és fõleg nem miskolc. itt a volt polgármester gyerekei is megbuktak kábszerrel, az más kérdés hogy egy csomó lóvéval kimosták magukat, de aki mögött nincs ennyi, annak annyi - hogy frappánsan fogalmazzak. egyébként lehetsz bûnbánó, ha ismersz miskolci drogterjesztõt, egy emilbe megírhatod, szivesen veszem.

kifly
Legalább tudjuk hol vannak! És legalább kinn nem terjesztik.
kifly
Megszakad a szívem. Mennyi lélegezutetõt lehetne venni, ha nem kéne õket kezelni, vagy börtönben tartani. Szegény önszántukból ide jutottak.
a worm valóban férget jelent, vagy kukacot, hernyót, gilisztát, pondrót, nyûvet, de NEM ÁTVITT értelemben. az insect-tõl eltérõen, aminek a második jelentése átvitt értelemben értendõ. a legjobb magyar fordítása nyamvadt kis tetû.

MADMAXX-nek: ami meg az angoltudást illeti. aculeata - rovar, beetle,bug - bogár, poloska, más az amerikai és a sima angol jelentése, insect - rovar, bogár, de második jelentése "és csak ennek!" : hitvány kis féreg. GIB 3.0

kifly
Hát nem füvesnek az biztos! Nem is hiszem, hogy valahogy is kéne hívni. Talán betegnek akit ezzel gyógyítanak. Ha valaki algopirint kap, azt még nem nevezném gyógyszerfüggõnek.

Mi van a becézgetéssel?
kifly
Igazad van tényleg lehet fontos a orvosi, idézõjel mentes termesztése, de az ipari termesztés nem az átlagos füveseknek szólt! 😊
ami engem illet, bent mindeki halálra drogozhatja magát. annál jobb, nincs velük baj, meg hátha megpusztulnak közben. a lényeg hogy senki se reklámozza meg fõleg ne terjessze, mert arra semmi szükség hogy olyanok is kipróbálják és rászokjanak akik egyébként nem tennék. NEM LEHET LETAGADNI hogy sokan csak azért próbálják ki, mert a haverjuk is csinálja. és ez egy öngerjesztõ folyamat, mert azok közül lesznek a függõk akik már kipróbálták, és nem azok közül aki soha! ugye ezt nem kell magyarázni?!

kifly
Nem minden ezzel foglalkozó szakember ismeri ezt el!! Ez hamis állítás! A jusztlaci mûsorában is voplt egy, az ellentüntetést szervezõre sem állítanám ezt, a nálunk felvilágosító pszichológusnõ is ilyen, sõt drogprevenciót tartó pszichológus tanoncok mindegyike se volt ezen a véleményen.
Persze önigazolásként mondhatod, hogy mindenki.
kifly
Szerintem ne használj magaddal szemben befejezett múltat, csak ha már a füvet is abba hagytad, és nem tértél át másra. Persz azért dícséretes, hogy még nem tértél át, és nem is szándékozol. Tényleg!
SoDI---
Nem túl fájó a hiányom, mert párhuzamosan ott is jelen vagyok :-))))

Remélem különben, hogy mindenki bõszen készülõdik a holnapi bulira :-)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Instict
ha van elég cigid amit be tudsz cserélni, bármikor megvehetsz bármit. vagy mobilt hozatsz be, mondjuk akkor a smasszereknek is fizetni kell, de kábszert cigiért bármikor vehetsz, fûvet amphetamin származékokat bármikor, komolyab drogokat meg megrendelésre.

Instict
az, hogy a börtönbe mindennapos a kábszer 100% -osan biztos!!! nem 100 hanem 1000!😄

Tikal
Svájc lakossága: 7.275.467 fõ
Ebbõl a felmérések szerint 600.000 használnak szobaillatositonak fûvet, magyarul szivják a zöldet...

Tikal
Errõl mit gondoltok?

"A kábítószer-fogyasztók börtönbe csukása nem oldja meg a drogfüggõség problémáját, éppen ellenkezõleg, bezárásukkal sokszor éppen a már folyamatban lévõ kezelés szakad félbe, ráadásul a börtönben olyan környezetbe kerülnek, ahol mindennapos a kábítószer"

Tikal
Tényleg pap? Mert már kezdem elhinni. 😊)

Instict
látom elõkerült a szótár de abból is jól kéne tudni olvasni😊
"de kérlek, ne nyilvánosból hívj!" --> mért letartóztatsz?😄DD

Instict
ehhez hozzátennék 1 történetet. 2 rendõrt vásároltam meg épp, a 6-7. kerületi rendõrkapitányságról, ha kell névszerint is megnevezhetem õket, és miközben tárgyaltunk elkalandoztunk a kábítószerek területén is. kérdeztem tõlük, hogy szoktak-e lefoglalni fiataloktól drogot. a válasz természetesen igen volt. gondoltam üzletet csinálok belõle, így felajánlottam, hogy átveszem tõlûk reális áron. sajnos nemleges választ kaptam a vásárlási célomra, mert szó szerint idézem: "hát vagy eladjuk, vagy elszívjuk mi!" . úgyhogy nem tudtam tõlük vásárolni mert mohók voltak. csak a fiatal tiknó rendõrök nem adják el magukat. nem találkoztam még olyan rendõrrel, aki nem lett volna megvásárolható, illetve egyel igen. az 1 friss rendõr volt, de csak idõ kérdése, hogy mikor adja el magát 5-10 ezer forintért.

drága felebarátom, de jó hogy az index fóruma után már itt is "osztod az áldást"!

úgy hiányoztál!

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Tikal
Sajnos a marihuana szot mára már annyira elterjedt hogy még aki errõl is ír az is használja, ez van, de attol még nem ez a neve.

A másik meg mint már irtam erre is meg arra is termesztették, ipari szempontbol is meg használatra is.

Tikal
És aki orvosi használatra szivja azt hogy hivjuk? Bocs de nem ismerem a szakzsargont 😊)Egyébként meg ugy hivod ahogy akarod, csak nem szeretem a lenézõ becézgetést 😊)

Tikal
A rendõrség spiclikkel dolgozik, tényleges nyomozoi munkájuk drogügyben nulla, és mivel spiclikkel dolgoznak mindig csak kisfalatokat kapnak el, persze azért bcsuszik néhány nagyobb is... aztán meg a soraikban rengetegen drogoznak, de fûvezni mindenféleképpen sokan....
J és amig a rendõrõk egy része azt hiszi hogy a fû levelét szivják el addig ne sok jot várjunk tõlük 😊

Tikal
Értsd már meg hogy mindkettõ miatt fontos volt és fontos is, egyik része ipari szempontbol, a másik meg "orvosi" szempontbol. Nem tilthatsz be egy haszonnövényt. Mintahogy ezt egyes kulturákban meg sem tudták teni, hiába tiltja a törvény.

Tikal
Gondolom te ismersz mindenkit a földön, te aztán meg tudod állapitani mi a belépõ, 10 haverodbol mindenki keménydrogos lett aki füvezett😊))
Én vagyok a kivétel, mert én nem tértem át semire😊))

De te ezt annyira biztosra állitosd hogy neked elhiszem, miközben ezt minden szakember elismeri hogy nincs öszefüggés. lol
Svájc lakosságának 54 százaléka szavazott a fû "legalizására", belõlük mind keménydrogos lesz, hova jut szegény ország. lol

Hollandiában csökkent a keménydrogosok száma a "legalizálás után". lol

Insect angolul rovart, ízeltlábút jelent a féreg az a worm.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

na közben rájöttem hogy miért volt rögtön visszataszító a neved. az "insect" angolul férget, az "incest" vérfertõzést jelent. a nicked furamód hasonlít mindkettõre. van egy harmadik lehetõség is "instinct" ami ösztön, a te esetedben ez lehet bûnös, vagy elemi "basic". ha írsz a címemre, szivesen megadom a "vállalati" mobilszámom, azon bármikor elérhetsz, és beszélgethetünk a kollégiumokról és egyéb hasonló témákról. de kérlek, ne nyilvánosból hívj!

jaja, és mikor eljön az ideje, megbuktatjuk õket. lehetõleg egyszerre sokat, hogy szépen összeálljon a kép. és ha már ez a mániád, nem a jelvény véd meg. ha nem hiszed, járj utána!

Instict
ez a gond, rámondjátok erre-arra, hogy ilyen meg olyan, és a közvetlen közeletekben, ismerõsi körötökben is ott vannak azok az emberek, akik élnek ezekkel a szerekkel!

Instict
sõt, szerintem akkor ismered is azt, aki mindig átvette a cuccot😄D

Instict
bilinccsel meg jelvénnyel mi?😄D férfiként nem tudod magad megvédeni tisztelt rendfentartó😄DD

nem mindenki egyforma. de kérlek, egy kicsit részletesebben ha lehet

Instict
mér mi a nevem?

Instict
egy ilyen 2 szintes épület, valami kollégium féle😄D a rendõr tanulók vannak ott😄D

Instict
miskolc😄DD oda vittünk régen drogot a rendõrõknek a rendõrszállóra😄DDDD

Instict
ja a másik meg, hogy 3 éve csinálta, én 8 évig csináltam és egyedül tettem le. amikor szakítottam a múltammal, drog, éjszakázás, elköltöztem jó messzire. talán így jobb is, de a kezdõ löketet az egésznek, hogy felhagyjak mindennel, egy olyan embertõl kaptam meg, mint amilyen te vagy. tudod, aki nem tudja elintézni egyedül a dolgait, hanem segítséget hív innen onnan pl feljelent a rendõrségen. lemerem fogadni, hogy kiskorodban állandóan vertek az iskolába, mert szerintem csak az lesz spicli meg rendõr, aki gyengeségét így akarja elnyomni, hogy belép 1 jó "csapatba".

és gusztustalan a neved. gondolom nem véletlenül választottad

ok. miskolc, tracy. várlak. bilinccsel. [email protected]
kérlek,jelentkezz

Instict
add 1: írd le rendessen a nicknevemet
add 2: mond meg hova menjek te nagy éjszakai ember, és ott leszek hidd el. én 8 évig voltam az éjszakába, ebbõl 2 évig 1 éjszakai bárt vezettem, ami külföldiek törzshelye volt a balkánról. kettõnk közt csak az a különbség, hogy én nem spicliként éltem a napjaimat. ennyi! na akkor küldj 1 mélt, hogy hova menjek te maffia vezér😄

kifly
Tikal #1187: "A cannabis növény szárított virága és levele a marihuána"
Legalább emlékezz amit írtál!

Tehát:
Tikal #1233: ""Mint felsoroltad, nem a marihuana miatt termesztették"
Már irtam a marihuana szot csak a politikusok találták ki, a kendernek nem ez a neve 😊)
A kender miatt termesztették, csak nézz utána a töri könyvedben...."

Azaz egyetértünk abban hogy a kendert a kender, mint ipari haszonnövény, és nem mint a marihuana alapanyaga miatt termesztették, és termesztik.

Tehát akkor ki kötözködik?

Mellesleg a matek nem kötözködés volt, hanem tény megállapítás: roszzul számoltál!
kifly
Most tényleg ennyire nem tudod, hogy mirõl beszélünk?

Akkor kezdjük elõlrõl:
Szerinted mit jelent a füves (mint fõnév), vagy a füvezik (mint ige) kifejezés?

Nekem a füves, olyan embert jelent, aki puszta élvezetbõl, a jó közérzetének biztosítására, mindenféle orvosi elõírás nélkül, alkalmanként, vagy rendszeresen elszív egy, vagy több "füves cigit".
Aki egyszer tesz ilyet az még nem az, õ csak egy alkalommal füvezett.

Remélem senkit nem sértettem meg, és nem vontam egykalap alá senkit valaki olyannal, akivel nem akar egy kalap alá kerülni!
Tikal
vicces csávo vagy, de már unjuk a ferditéseidet, nem hat meg senkit...

SoDI---
vasalófólia

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Erõsen gondolkodom azon, hogy rányomom egy pólómra ezt a képet, és úgy megyek el vasárnap :-)

Asszem van itthon ilyen fasalófólia a nyomtatómhoz... 😊

Tikal
"Mint felsoroltad, nem a marihuana miatt termesztették"
Már irtam a marihuana szot csak a politikusok találták ki, a kendernek nem ez a neve 😊)
A kender miatt termesztették, csak nézz utána a töri könyvedben....
Kötözködni meg ne a matekkal kötözködj 😊)

Tikal
milyen füves? aki orvosi használatra szivja az füves cigit sziv...
Mit jelent neked az hogy füves? nem értelek 😊))