Szabad a drog az iskolákban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Meg probáltam már mást is, de egyik sem "jött be". 😊
Az alkoholt hagytam abba elsõnek, már vagy 5éve nem rugtam be😊))
Mi van a becézgetéssel?
Persze önigazolásként mondhatod, hogy mindenki.
Remélem különben, hogy mindenki bõszen készülõdik a holnapi bulira :-)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ebbõl a felmérések szerint 600.000 használnak szobaillatositonak fûvet, magyarul szivják a zöldet...

"A kábítószer-fogyasztók börtönbe csukása nem oldja meg a drogfüggõség problémáját, éppen ellenkezõleg, bezárásukkal sokszor éppen a már folyamatban lévõ kezelés szakad félbe, ráadásul a börtönben olyan környezetbe kerülnek, ahol mindennapos a kábítószer"
"de kérlek, ne nyilvánosból hívj!" --> mért letartóztatsz?😄DD
úgy hiányoztál!
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
A másik meg mint már irtam erre is meg arra is termesztették, ipari szempontbol is meg használatra is.
J és amig a rendõrõk egy része azt hiszi hogy a fû levelét szivják el addig ne sok jot várjunk tõlük 😊
Én vagyok a kivétel, mert én nem tértem át semire😊))
De te ezt annyira biztosra állitosd hogy neked elhiszem, miközben ezt minden szakember elismeri hogy nincs öszefüggés. lol
Svájc lakosságának 54 százaléka szavazott a fû "legalizására", belõlük mind keménydrogos lesz, hova jut szegény ország. lol
Hollandiában csökkent a keménydrogosok száma a "legalizálás után". lol
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

kérlek,jelentkezz
add 2: mond meg hova menjek te nagy éjszakai ember, és ott leszek hidd el. én 8 évig voltam az éjszakába, ebbõl 2 évig 1 éjszakai bárt vezettem, ami külföldiek törzshelye volt a balkánról. kettõnk közt csak az a különbség, hogy én nem spicliként éltem a napjaimat. ennyi! na akkor küldj 1 mélt, hogy hova menjek te maffia vezér😄
Legalább emlékezz amit írtál!
Tehát:
Tikal #1233: ""Mint felsoroltad, nem a marihuana miatt termesztették"
Már irtam a marihuana szot csak a politikusok találták ki, a kendernek nem ez a neve 😊)
A kender miatt termesztették, csak nézz utána a töri könyvedben...."
Azaz egyetértünk abban hogy a kendert a kender, mint ipari haszonnövény, és nem mint a marihuana alapanyaga miatt termesztették, és termesztik.
Tehát akkor ki kötözködik?
Mellesleg a matek nem kötözködés volt, hanem tény megállapítás: roszzul számoltál!

Akkor kezdjük elõlrõl:
Szerinted mit jelent a füves (mint fõnév), vagy a füvezik (mint ige) kifejezés?
Nekem a füves, olyan embert jelent, aki puszta élvezetbõl, a jó közérzetének biztosítására, mindenféle orvosi elõírás nélkül, alkalmanként, vagy rendszeresen elszív egy, vagy több "füves cigit".
Aki egyszer tesz ilyet az még nem az, õ csak egy alkalommal füvezett.
Remélem senkit nem sértettem meg, és nem vontam egykalap alá senkit valaki olyannal, akivel nem akar egy kalap alá kerülni!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Asszem van itthon ilyen fasalófólia a nyomtatómhoz... 😊
Már irtam a marihuana szot csak a politikusok találták ki, a kendernek nem ez a neve 😊)
A kender miatt termesztették, csak nézz utána a töri könyvedben....
Kötözködni meg ne a matekkal kötözködj 😊)