Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifly
Szerinted aki orvosi használatra szívja az füves?
LOL
Ez is óriási csúsztatás!
Tikal
ne keverjük ide a keménydrogokat, már el lett mondva párszor 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
az orvosi használat szerinted mi? intravénásan adják nekik? lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
még szép, haszonnövényvolt 😊
de a szivás sem megvetendõ, sok kulturában még ma is él ez 😊

Tikal

kifly
Gyerekek azt azért mondjátok már el hogy ilyen szép, napos munkaszüneti napon, mit ültök végig a gépek elõtt? Menjetek ki a szabadba, kiránduljatok, sportoljatok, szívjatok jó levegõt, legyetek egészségesebbek, töltõdjetek fel, hisz itt a tavasz. Vagy ezek is elavult, konzervatív értékek?

Szerintem egy két jointból, még valami szállodára is fussa a hegyekben!
kifly
A fridi mûsorben épp errõl volt szó. (megjegyzem fridi ahogy egy újságírótól "elvárják" nem volt pártatlan, hanem véleményt is alkotott gyorsan, és még fintorgott is rendesen!
A beleegyezés megvolt, a gyerekek és szülõk egy része önként írta alá, hogy vehetnek tõlük mintát, és csak ezektõl is vesznek.
Más kérdés, hogy csak eü intézményben tehetik ezt meg.
Vajon ha a diákokat nem zavarja, akkor mért zavarja a politikusokat????
kifly
"amelyet az idõszámításunk kezdete elõtti nyolcadik évezredben kezdtek el feldolgozni. "
ezek szerint nem is 8000 hanem 10000 éves. Ejnye Tikal az a fránya számtan!

"egészen idõszámításunk szerinti 1883-ig a kender, vagyis a marihuana volt bolygónk legelterjedtebb mezõgazdasági növénye"

Ez így nagyon csúnya és szándékos csúsztatás!!
Mint felsoroltad, nem a marihuana miatt termesztették. Nem vagy te újságíró véletlen?
kifly
Hm látom neked ez a mániád! Próbáltál már mást is? 😊))) lol
kifly
Csúsztatás! Haszonnövényként most is használják, az orvosi alkalmazás pedig nem füvezés!
ja, mielõtt ismét lebasznál hogy itt a fûrõl van szó, elárulom amit te is tudsz, hogy ez csak a belépõ a többi droghoz. senkit nem ismerek aki CSAK füves cigizett volna, és nem volt mellé más is. mikor mire volt pénz. hol ez, hol az. 10-bõl 3-nak a könnyûdrog csak lépcsõfog a keménydrogokhoz. na ezeket kell fõként megóvni, akik tovább is lépnek, illetve lépnének, de a büntetés kilátásba helyezése azért még sokatat visszatart. és minél inkább legalizáljuk a könnyûdrogokat, annál több lesz a kemény drogos is, ami a bûnözés növekedésével jár. majd te is másképp látod a dolgokat ha áldozattá válsz egy olyan bûncselekményben, ami azért következik be, mert a drogfogyasztónak szüksége van pénzre. lehetne egy pár brutális gyilkosságot említeni, nem teszem. tudjuk hogy így van, csak sajnos aki már csinálja az teljes mellszélességgel kiáll amellett hogy ez jó és ezért legyen törvényes. én nem, sokakkal egyetértésben

kifly
Már látom bocs! 😊
kifly
forrás?
kifly
Már megint azt állítod, hogy ki kell próbálni, hogy tudj róla beszélni??? LOL
Hogy is volt az azonos nemüekkel?
kifly
Megjegyezném, hogy verni a gyereket nem ésszerû! Persze vannak olyan esetek, amikor egy pofon elkerülhetetlen, és felbecsülhetetlen nevelési értékkel bír, de ez nem verés.
A "részegen veri" cselekvés viszont elítélendõ, hisz az önkontroll hiányában nem szabad ilyet tenni, különösen, hogy az agresszivitás elõtérbe kerülheT.
INSTICKT-nek:kíváncsi lennék ha szemtõl szembe találkoznánk is ilyen vagány lennél e? ez így biztosan nagyzásnak tûnik fórumon keresztül, azért azt elárulom hogy az éjszakában dolgozom, és buktattam meg már drogterjesztõket. ne egy középiskolás hülyegyerek képe lebegjen elõtted. amúgy a lány már 3 éve csinálta, és az önmagában egy kisebb csoda, hogy így is annyira tetszettem neki, hogy szakított az életformájával, ha csak egy kis idõre is. pedig kezdettõl félt tõle hogyha rájövök hogy drogos, akkor buktatom a barátait is. és áruld már el hogy mégis hogyan tudtam volna segíteni neki hogy leszokjon mikor egyik nap még izzik az ágy, a másik nap meg már szóba sem akart állni velem és csak veszekedett mikor kértem hogy legalább mondja el mi a baja. akkor még nem tudtam mi a pálya, de nem volt nehéz rájönni. mivel én szavakkal nem tehettem semmit, ezért szóltam a szüleinek, hátha õk hatással lesznek rá, mivelhogy még otthon lakik. sajnos tévedtem. idegileg kiakadtak, aztán azzal oldották a helyzetet, hogy hagyták továbbra is a barátjával találkozni, és úgy tettek volna, mintha csak én hazudtam volna nekik. hát igen, így könnyebb, csak ettõl a lány még nem fog leszokni. bár szerinted ez biztosan egy jó dolog. mert mindeki éljen úgy ahogy akar, csak sajnos a helyzet az, hogy FÕKÉNT a fiatalom elfogyasztott drog : amfetaminszármazékok(speed, extasy, különféleg gyógyszerkombinációk, rush stb...a keményt nem is említem) a nõknél meddõséget, a férfiaknál impotenciát okozhatnak, de mindenféleképpen nagyon károsak. persze te erre azt mondod hogy mindenkinek joga van rongálni a SAJÁT egészségét, én meg azt, hogy ha valaki elég vagány ahhoz, hogy drogozzon, az legyen elég vagány ahhoz, hogy ezt a szüleinek is elmodja, legalább is amíg õk tartják el. aztán kíváncsi vagyok hogy a szülõk véleményére, de biztosan nem azért dolgoznak meg hajtanak, hogy a gyerekükbõl drogos legyen.

kifly
Tikal! Mégiscsak utólag kell "bevenni" a kendert nem elõre!!! 😊))
kifly
Mint mondtam ez csúsztatás! Aki a törvények ellen vét az bûnözõ, és saját akaratából lesz az, nem kényszeríti rá senki!!!

kifly
Az alkohol is értágító hatású, a cigaretta segíti a gondolkozást, ettõl még károsak!
kifly
Mottók:
"Messzirõl jött ember azt mond amit akar."
"Az kiabál legjobban, akinek a háza ég "
(népi bölcsességek)

Az USA + az EU az isten! Mindenrõl végez sosem látott vizsgálatot, és olyan eredményt hoz ki belõle, ami gazdaságilag, hatalmilag éppen neki megfelelõ.
kifly
Természetesen a média fog gyõzni, a többi begyöpösödött keresztény, meg addiktológugus csak kövület és gátolja a teljes média uralmat, felesleges ballaszt amit ki kell írtani, mert a liberális eszmékkel szoros ellentétben van.
kifly
Ezek szerint te még nem hallottál azokról a bélyegekrõl amit általános iskolásoknak osztanak, és bõrön át lehet rászoktatni a kölyköt.
Persze ez nem erõszak!
És olyat se hallottál még, hogy a tini a kultúrált társaságában, önként szív el egy cigit, vagy nyom le egy felest, mert nem akar kilógni a többiek közül nem akarja hogy kiközösítsék, hogy rajta röhögjenek. Ez sem erõszak? Ez a lelki terror egyik változata, amit nem neveznék erõszak mentesnek.

kifly
Nagyon az!

Szeretnéd? 😊))))
kifly
Én is ezt pontosan ezt mondtam a drogról, tehát el kell ismered, hogy nem kell kipróbálnom, hogy tudjak róla véleményt alkotni!
kifly
Bocs azt persze most nem tudom, hogy melyik üzenetemre válaszoltál, és így nem tudom, hogy mellyik üzenetedet nem olvastam végig.
kifly
Sajnos ennél választékosabb megszólításokat nem nagyon tudok használni, nem tudok minden drogost külön megszólítani, sem egyénenként, sem, hogy milyen drogot használ. Sõt Tikal megjegyzése attól is tartózkodom, hogy "ti drogosokat" mondjak.
1. A gyerekek megszólítás mindenkire vonatkozik aki itt megfordul.
2. A szövegkörnyezetbõl kiragadva abszolút értelmezhetetlenek, és csúsztatásra adnak lehetõséget. Idézd a teljeset.
3. Szerinted ha több embertõl kérdezek azt hányas szám hányas személyben kéne megtennem?
4. Mivel különbözõ ideológiai, vallású, értékrendû csoportokhoz tartozunk, jogos pl egykalap alá venni, a drog liberalizálásért küzdõket, és az azt ellenzõket. És ekkor nem állítottam, azt hogy aki érte kûzd az drogozik. (Azt persze nehezebb elkerülni, hogy aki drogozik az ne kerüljön ebbe a csoportba.
kifly
Lazítsá má! Vagy szívj egy kicsit! Nem érted a tréfát?

Mellesleg ez biztos nem szodi anyja! 😊)
SoDI---
Ez jó ez jó ez jó ez jó ez jó :-)))
Ezt elmentem!
Erre hivatkozni fogok a jövõben sürün!
Ez poén mint állat 😊)))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Instict
gyáva férgek, csak elvegyülni mernek, veled együtt!

SoDI---
Tudomásunkra jutott, hogy a vasárnapi kendermagos rendezvény mögött - amely számításaink szerint legalább 10-20 millió forintba kerül - egy spanglipapírt gyártó cég áll - mondta Lévai Zoltán, az IDF alelnöke. Lévai szerint így a demonstrációt egy olyan vállalkozás támogatja, amelynek az az érdeke, hogy Magyarországon legalizálják a könnyû drogok fogyasztását, hiszen ebbõl haszna lenne - jelentette az MTI.

Eredeti cikk itt

HOPPÁ HOPPÁ MIK KI NEM DERÜLNEK!!!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Bocs, nem akartam kétszer.

SoDI---

SoDI---

SoDI---
Kinek kémkedek, had tudjam meg én is :-))

Különben friss Index hir, hogy a Lelkiismeret 88 csoport is el akar vegyülni köztetek, a Friss Levegõt Polgári Körrel ellentétben õk valóban elvegyülésre buzditanak! :-)))

Bár én már napokkal ezelõtt; nélkülül is elhatároztam, hogy igy fogok tenni :-)))

VALAMI NAGYON NAGY BOTRÁNY KÉSZÜL VASÁRNAPRA!

Nagyon úgy érzem 😊))

Ezt mindenképp látnom kell a saját szememmel, szóval egy körkérdés. Ki lesz ott vasárnap?

Én ott leszek. 😊

SoDI---
Fugyelitek, elsõ helyen vagyunk a Supergamez TOP10 fórum listáján! :-)

SoDI---
A szülõk beleegyeztek.

Jah másrészt ilyet csak Eü. intézmény végezhet.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Én a gatyájukat is leperelném róluk. Ez orvosi beavatkozás és ezért a az Eü. tv. hatálya alá tartozik tehát kell az egyén belegyezése (vagy más kényszeritõ jogszabály felhatalmazása), hogy elvégezhessék. Tuti gyõzelem lenne a biróságon.

http://www.howtopassadrugtest.com/
😊

Tikal
ki fizeti a vizeletminta vizsgálatot?

SoDI---
Egy nagyon LOL hirt találtam.

"A kiskunhalasi Szilágyi Áron Református Gimnáziumban alkalmazott drogteszt elleni tiltakozását az SZDSZ Új Generációja sajtótájékoztatón hozta nyilvánosságra pénteken az intézmény elõtt.
Takács Flóra, az SZDSZ ifjúsági tagozatának ügyvezetõ elnöke kijelentette: felszólítják a református iskola vezetõségét, hogy hagyja abban a jogszabályokba ütközõ módszer folytatását. Az iskolában a szülõk és a diákok állítólag önkéntes hozzájárulása mellett szúrópróbaszerûen drogteszteket végeznek, a diákok vizeletmintája alapján.
Az SZDSZ kiemelkedõen fontosnak tartja a drogmegelõzést, de megítélésük szerint ez a módszer nem a prevenciót, hanem az elrettentést szolgálja, és számos jogszabályt sért."

Tikal
Már mondtam hogy tojok az egyházakra, az én Istenem nem tiltja a fûvet....

Tikal
Egy kis történelem:

A kender a legerõsebb, legszívósabb és legtartósabb lágy rost a földön. A cannabis növény szárított virága és levele a marihuána.Ez, kultúrától függõen legalább 3000 évig a három legfontosabb és legáltalánosabban használt gyógyszer között volt a világ népességének kétharmadánál. Növényrendszertani szempontból a kender a Föld legfejlettebb növénycsaládjának a tagja. Kétlaki (vagyis váltivarú, de néha hermafrodita), fás, lágy szárú, egynyári növény, amely jobban hasznosítja a napsugárzást, mint bolygónk bármely más növénye, egyetlen évadban 3-6 méterre megnõ. Szinte minden éghajlat mellett, bármilyen talajon termeszthetõ. A kender a föld elsõrendû megújuló természeti erõforrása. Ezért olyan fontos. Az elsõ ismert szõtt anyag nyilvánvalóan kenderbõl készült, amelyet az idõszámításunk kezdete elõtti nyolcadik évezredben kezdtek el feldolgozni. A kenderrel foglalkozó szakirodalom nagy része egyetért abban, hogy idõszámításunk elõtt több mint ezer évtõl kezdõdõen egészen idõszámításunk szerinti 1883-ig a kender, vagyis a marihuana volt bolygónk legelterjedtebb mezõgazdasági növénye, és feldolgozása a legfontosabb ipara, amelynek számos ágazata sokezer féle terméket állított elõ: a Földön termelt rostok, textilek, lámpaolaj, papír, tömjén és gyógyszerek döntõ többségét. Emellet fontos, emberi és állati fogyasztásra szánt étolajnak és fehérjéknek elsõdleges forrása volt.

Ma reggel egy kissé "szerény" felfogó képességû ismerõsöm azzal traktált, hogy az SZDSZ legalizáltatni (???) akarja a könnyûdrogokat!
Továbbá az illetõ arra hivatkozott, hogy ez azt jelenti (mondom kicsit nehéz szegény felfogása) ezután bárki bemehet drogot árulni az iskolákba ...
Meg még hozzátett valamit az SZDSZ + Zsidó pénzemberek + Drogdealerek összefüggésrõl.

Gratulálok SoDI. Te meg a hozzád hasonló emberek hihetetlen hülye és ostoba rémhíreket tudtuk kitalálni és elterjeszteni 😊

A TV-ben is azzal jönnek, hogy Vasárnak a könnyû drogok legalizálásáért fognak tüntetni, én még is úgy tudom, hogy csak és kizárólag a THC lesz a téma. Ha már az média is csak ferdíteni tud ...

SoDI---

SoDI---
A liberálisok mindent ósdinak értékelnek.

azéé szerintem a 8000 év kicsit sok 😊)

Tikal
A fû nem társadalom idegen, mikor fogod már fel hogy a kender 8000 éves haszonnövény, orvosi felhasználásrol 2500 éve van feljegyzés, kinábol....

Instict
ja és a forrás:
EMPIRIA Magazin – Kuliffay Hanna írása

Instict
akkor már én is idézek valamit:
"Az elmúlt évtizedekben bebizonyosodott, az egyházi törvénykönyv ósdi szabályzatai, Róma interpretációja és vontatott ügyintézése teljes kudarcot jelentett a gyermekek védelmének szempontjából, ugyanakkor biztositotta a szexuális gratifikációjukat hajszoló papok védelmét a világi törvényektõl, elõsegitve egy részben homoerotikus, (auditori és vizuális, fõként interneten, videón bonyolitott,) részben közvetlen, durva fizikai erõszakon alapuló pedofil szubkultúra folyondárszerû elterjedését az egyházon belül."

továbbá:
"Hónapok elteltével az egyház még mindig csak az óvatos, idõnyerõ megvitatás tervezgetésének szintjén van a pedofil kérdést illetõen. Mondhatnánk sehol. Visszajelzések érkeztek a Vatikánból, miszerint az amerikai püspöki beadvány számos pontjával nem értenek egyet. Elsõsorban azzal, hogy a polgári perek során betekintést nyerhessenek a hatóságok a titkos egyházi iratokba. Ez éles visszakanyarodás a korábbi, évszázados állásfoglaláshoz. Az egész vatikáni eljárás leginkább az ENSZ totojázásához hasonliható. Költséges, felszines és idõigényes, teljesen eredménytelen papirtologatás. Néha kínos. Néha megalázó. Néha undoritó."

és még:
"Már 1992-ben 400 papot pereltek az USA-ban és már akkor több, mint 400 millió dollár kifizetésére került sor a botránysorozat eltussolására."