Szabad a drog az iskolákban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élvezkedj csak a barom barátaiddal! Majdcsak segbekúrnak a felvonuláson.....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mostantól minden liberális rendezvény meg lesz zavarva, mert eljött az a pont, ahol az asztalra kell hogy csapjanak a tisztességesen gondolkodó igaz magyarok!
A következõ az idei buzi-felvonulás lesz állítólag!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Na majd otthon újra...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Szánalmas barom vagy....
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Erre mástképp nem tudok reagálni. Aki hülye haljon meg.
Mondd azt neki inkább, hogy éljen az elvbarátai által tegnap megmutatott alternatív kenderfelhasználási móddal.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Én sem tudok mást javasolni, akaszd fel magadat.
Elhányom magam ezektõl a gusztustalan patkányoktól!
Hogy lehet ilyet mondani, hogy: Konrád unoka - genetikailag ilyen, vagy a drogtól???
....
Kéééész!
Basszus ÉN miért nem szúrtam ki? Pedig évek óta gondolkodom, miért nem 89 ... :]
Jahogy véletlen volt?
Nembaj!!!!
Úgyse tudtam róla :-DDDD

http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=1&id=1465
Van már demója?
Otthon le is szedem...:-DDDDD
Már bocsánat....
http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1288&dl=1
HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
"apa....én meleg vagyok.......és szívok is.......nemcsak faszt"
:-DDDDDD
A baromállat talán akkor elkezd gondolkozni, bár más tippem van, hogy mit tenne ekkor.....
:-DDDDD
Értsd a Lelkiismeret '88 elmondhatta a véleményét, mindenki más dögöljön meg ...
Gondolom ezeknek utoljára 88-ban volt lelkiismeretük. 😞
Mondja ezt a bõkezûen felfelé kerekítve is csak 2%-os szavazótáborral rendelkezõ párt ifjúsági tagozatának tagja...
És itt már rég nem a kenderrõl van szó, tessenek megnyugodni. Hogy legális lesz-e a marihuána Magyarországon, az mellékes ahhoz képest, hogy lehetséges lesz-e a véleménynyilvánítás, hogy a gyülekezési jog gyakorlásához továbbra is elég lesz-e a rendõrség beleegyezése, vagy külön be kell majd jelentkezni a Primitív Magyarok Egyesületénél, mert különben szétverik a demonstrációt, elvágják a kábeleket és sörösüveggel bombázzák a tömeget. Hadd jegyezzem meg, hogy ez a pár száz sötét alak a karhatalmista szerepét találta meg magának, az Ifjú Gárda alakult bennük újjá: õk felelõsek a felforgató rendezvények felforgatásáért. Biztosan büszkék a hagyományaikra.
Ennyit a ti szólásszabadságotokról.
"Cáljuk tiltakozni az ellen, hogy a tízszázalék KISEBBSÉG a kilencvenszázalék többségre RÁKÉNYSZERÍTSE akaratát." - Lévai Zoltán IDF
Na bazz. Nesze neked szólásszabadség, meg demokrácia. Lõjetek mindenkit a Dunába seggfejek, akiknek "nem jön be" a véleménye a számotokre.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Mivel tökéletes iskolapéldáját adták a jobboldali és/vagy konzervatív ETIKÁBÓL, ERKÖLCSBÕL és KÚLTÚRÁBÓL. És akkor még nem beszéltünk a demokrácia és a szólásszabadság érdekében izzadó homlokkal küzdõ ellentüntetõkrõl. Gratulálok. De tényleg.
Hölgyeim, Uraim, fiúk, lányok és polgárok! JÓL megmutattátok annak a ronda, mocskos és tudatlan LUMPEN PROLETÁR bagázsnak az egy igaz utat.
Szintén szeretnék gratulálni a Rendõrségnek, hogy az általuk biztosított???? kordonhoz hajlandóak voltak kivonulni a balhé kitörése után egy órával. Sikerült felülmulniuk az egy helyre engedélyezett Hanuka + Hungarista összejevetelt. GRATULÁLUNK!
Az Isten legyen irgalmas hozzánk, ha ezeknek BÁRMI köze lesz az országunk sorsához a jövõben!!!
1502-1503
"jamaikában elfogy az uccsó szál joint erre valaki feliált: mi ez a szar zeneeee?"
Ez neked hazafias kötelesség, mi?
Írtam is neki egy levelet gyorsan.
Kedves Tóta W. Árpád!
Nagy megdöbbenéssel értesültem róla, hogy Ön a tegnapi töntetés résztvevöit egy gondolkodni nem képes alantas csürheként írta le az Index-en. Jómagam is a hazafias demonstrálók között álltam (egészen pontosan "A LIBERALIZÁLÁS AZOKNAK AZ ÉRDEKE, AKIK ELLENSÉGET LÁTNAK A MAGYAR FIATALOKBAN" feliratú transzparenst tartottam órákon át a színpad közelében órákon át), és úgy érzem, hogy eléggé kiismertem a téma minden vonatkozását. Olvastam a magyarellenes propaganda uszitó ferditéseit, és az erkölcsromboló liberálisok hazugságait a cannabis jótékony hatásairól.
Szerintem természetes volt, hogy megmozdultunk, ugyanis mindenképp hazafias kötelesség ellehetetleníteni egy olyan megmozdulást, melynek célja, és témája a múlt heti hivatalos közlemények szerint is ellenkezik a Magyar Katolikus Egyház véleményével. Muszáj volt megmutatnunk, hogy van a liberalizmusban egy olyan lépcsöfok, amit már nem tür el a magyar nemzet! Mindenképp jelen kellett lennünk, és mindenképp tiltakozásunkat kellett kifejeznünk a nyilvánval ferditések miatt. (Erre kiváló példa, hogy idéztek egy addiktológus orvostól a müsor folyamán, azonban nem emlitették meg, hogy a Magyar Addiktológiai Társaság elnöke személyesen nyilvánította ki nemtetszését).
A tegnapi ellentüntetés, és a Kendermag Egyesület rendezvényének megtartása nem egy primitiv csürhe balhézása volt, hanem hazafias kötelesség. Hogy Bencsik András szavaival éljek "az volt az elsö gyözelmünk"!
De ennek felfogását nem várhatja el az ember egy a magyar értékektöl olyannyira elrugaszkodott balliberális újságirótól, mint maga.
Csak szánni tudom magát.
ime a ballibsi foleny
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Találtam képet a te "magyarszivü bölcs idõs nénidrõl":