Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crokin
Mindenesetre bízzunk benne, hogy legalább egy gumibotot kap a valagába...

Repatarurgyán

Blasta
Gratulálok, te seggfej!
Élvezkedj csak a barom barátaiddal! Majdcsak segbekúrnak a felvonuláson.....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Crokin
A tiédet.

Repatarurgyán

SoDI---
Röviden:
Mostantól minden liberális rendezvény meg lesz zavarva, mert eljött az a pont, ahol az asztalra kell hogy csapjanak a tisztességesen gondolkodó igaz magyarok!
A következõ az idei buzi-felvonulás lesz állítólag!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Blasta
Marha kiváncsiak vagyunk ám rá!

SoDI---
Valami hiba van, eltünt amit az elõbb írtam...

Na majd otthon újra...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Blasta
Helyes! Basszál csak be a haverjaiddal mint az állat! Sokkal vonzóbb egy saját hányásában fetrengõ ember, mint egy betépett....

Szánalmas barom vagy....

SoDI---
Nem, soha életemben nem szivtam el egyetlen egy füves cigit sem, és bocsásd meg nekem, de ezt a hiányosságomat nem szégyenként, hanem dicsõségként, és erkölcsi fölényként élem meg veletek szemben!

Ha még nem tetted volna, olvasd el az Indexen Tóth W. Árpád jegyzetét ("Anyád napja").

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ThePartyFace
Azert ez a 99% -sajnos- eleggel elvakult kijelentes😞

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

GregSB
Engem igazából az akasztott ki vele kapcsolatban, hogy büszke az ellentüntetõkre, gyõzelemnek minõsíti a tegnapi barbárkodást, nemzeti célokat magyaráz bele..

Erre mástképp nem tudok reagálni. Aki hülye haljon meg.

Ne legyé' már vulgáris.

Mondd azt neki inkább, hogy éljen az elvbarátai által tegnap megmutatott alternatív kenderfelhasználási móddal.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

GregSB
Sodi, te egy akkor agyökér vagy hogy azt leírni nem lehet.

Én sem tudok mást javasolni, akaszd fel magadat.

Hustler_hu
ahh 😊 mukodik az agymoso progim 😊 fiam teged jobboldalinak programozlak ... kovesd a vezetoidet ... hidd el minden szavukat , ne legyen sajat akaratod (minek az neked?)
Blasta
A jó kurva anyjukat! Bazmeg, van képük ilyeneket leírni!
Elhányom magam ezektõl a gusztustalan patkányoktól!

Hogy lehet ilyet mondani, hogy: Konrád unoka - genetikailag ilyen, vagy a drogtól???
....
Kéééész!

Akkor értem mire gondolt a Konrád György, amikor azt mondta, hogy "tudjuk jól mint jelent a két nyolca".
Basszus ÉN miért nem szúrtam ki? Pedig évek óta gondolkodom, miért nem 89 ... :]

Blasta
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jahogy véletlen volt?
Nembaj!!!!
Úgyse tudtam róla :-DDDD

Csodálkoztam is...

Izé. Szar a Copy az Operaban:
http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=1&id=1465

Blasta
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Van már demója?
Otthon le is szedem...:-DDDDD

Blasta
A jóédes kurva anyjukat bazzeg!
Már bocsánat....

Hogy tisztán lássunk:
http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1288&dl=1

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

fluga
seggbebaszná széles vigyorral az arcán a saját fiát:
Te is fiam, Basztusz?

fluga
tudod a 88 honan jön? nem '88-ból! A Heil Hitler kezdõbetûi! ez a 88as szám egy nemzetközileg elterjedt szám, sok náci csoportnak vmilyen 88 a neve. ÉS EZ A DURVA-

Blasta
Én azt remélem, hogy a fiacskája egyszer elé áll ezzel a szöveggel:
"apa....én meleg vagyok.......és szívok is.......nemcsak faszt"
:-DDDDDD

A baromállat talán akkor elkezd gondolkozni, bár más tippem van, hogy mit tenne ekkor.....
:-DDDDD

"A mûsorvezetõk felengedték a színpadra a Lelkiismeret '88 csoport képviselõit, akik a drogok népszerûsítése ellen foglaltak állást."
Értsd a Lelkiismeret '88 elmondhatta a véleményét, mindenki más dögöljön meg ...
Gondolom ezeknek utoljára 88-ban volt lelkiismeretük. 😞

fluga
nem baj sodri nyomjad csak a faszságaidat! csak remélni tudom hogy egyszer valaki kihúzza a fejedet a seggedbõl és magadhoz térsz!

Megjegyzem az MTV-s arc, akit meg akartak verni nem a Híradó embere, hanem "A Szólás Szabadsága" c. mûsortól volt ... (Ez még akkor is durva, ha figyelembe vesszük, hogy a fenti mûsort kritika érte az egyoldalúsága miatt!)

"Cáljuk tiltakozni az ellen, hogy a tízszázalék KISEBBSÉG a kilencvenszázalék többségre RÁKÉNYSZERÍTSE akaratát." - Lévai Zoltán IDF

Mondja ezt a bõkezûen felfelé kerekítve is csak 2%-os szavazótáborral rendelkezõ párt ifjúsági tagozatának tagja...

Kösz, hogy felhívtad a figyelmem a cikkre. Király.

És itt már rég nem a kenderrõl van szó, tessenek megnyugodni. Hogy legális lesz-e a marihuána Magyarországon, az mellékes ahhoz képest, hogy lehetséges lesz-e a véleménynyilvánítás, hogy a gyülekezési jog gyakorlásához továbbra is elég lesz-e a rendõrség beleegyezése, vagy külön be kell majd jelentkezni a Primitív Magyarok Egyesületénél, mert különben szétverik a demonstrációt, elvágják a kábeleket és sörösüveggel bombázzák a tömeget. Hadd jegyezzem meg, hogy ez a pár száz sötét alak a karhatalmista szerepét találta meg magának, az Ifjú Gárda alakult bennük újjá: õk felelõsek a felforgató rendezvények felforgatásáért. Biztosan büszkék a hagyományaikra.

Ennyit a ti szólásszabadságotokról.

OliApa ilyenkor miért nem ugat a szólásszabadságról?...

"Ha a kormányzat enged Kendermag-demonstráción részt vevõk követeléseinek, akkor törvénymódosítást terjesztek be a parlamentben azért, hogy a drogokat nagy nyilvánosság elõtt népszerûsítõk EGY ÉVIG terjedõ SZABADSÁGVESZTÉSSEL legyenek büntethetõek." - Pettkó András MDF

"Cáljuk tiltakozni az ellen, hogy a tízszázalék KISEBBSÉG a kilencvenszázalék többségre RÁKÉNYSZERÍTSE akaratát." - Lévai Zoltán IDF

Na bazz. Nesze neked szólásszabadség, meg demokrácia. Lõjetek mindenkit a Dunába seggfejek, akiknek "nem jön be" a véleménye a számotokre.

Igazából neki akartam beszólni de meggondoltam magam közben és inkább téged istenitelek 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Ne a kisbetüset nézd😊)

fluga
de azt nem is én irtam😊

fluga
mellesleg a liberalizálást én sem tartom megoldásnak. teljes liberalizáció..hát nem tudom. te ha a füvet betiltják, akkor kéretik az alkoholt is! ugyanis vki elõször iszik, aztán kiprószálja a füvet, aztán ha nem tud megállni, jöhet a többi. nos ebbõl azért igencsak kevés van. az esetek 99%ban az emberek megállnak a fûnél és nem próbálnak ki keményebb drogokat. aki pedig kipróbálná és függõvé is válna, nos az a fû nélkül is heroinistává válna. Te Sod(r)i gyerek hagyd abba az ökörködést,mert kezdesz irritáló lenni.

Hajráá Fluga te vagy a jobb!!!!!

Ezúton szeretnék gratulálni az ellentüntetõknek, akár mint jobbosok, akár mint Polgári Körösök avagy Lelkiismeret '88 szimpatizánsok voltak jelen.
Mivel tökéletes iskolapéldáját adták a jobboldali és/vagy konzervatív ETIKÁBÓL, ERKÖLCSBÕL és KÚLTÚRÁBÓL. És akkor még nem beszéltünk a demokrácia és a szólásszabadság érdekében izzadó homlokkal küzdõ ellentüntetõkrõl. Gratulálok. De tényleg.
Hölgyeim, Uraim, fiúk, lányok és polgárok! JÓL megmutattátok annak a ronda, mocskos és tudatlan LUMPEN PROLETÁR bagázsnak az egy igaz utat.

Szintén szeretnék gratulálni a Rendõrségnek, hogy az általuk biztosított???? kordonhoz hajlandóak voltak kivonulni a balhé kitörése után egy órával. Sikerült felülmulniuk az egy helyre engedélyezett Hanuka + Hungarista összejevetelt. GRATULÁLUNK!

Az Isten legyen irgalmas hozzánk, ha ezeknek BÁRMI köze lesz az országunk sorsához a jövõben!!!

fluga
mi a rák közr van az átkosnak a füvezésheez?????? HOZDMÁ' ÖSSZE EZT MÉGECER MERT NEM ÉRTEM!

Steweee Wonder újra TISZTÁN lát. 😊 Wooow!
1502-1503

fluga
na én is mingyárt belesípolok a füledbe egy shotgunnal, aztán tiltakozhacc ellene telitorokból

fluga
18 éven aluli? megint arról tettél tanubiznytalanságot, hogy egy fasz vagy. szerinted melyik diler ad el bármilyen cuccot kiskorúnak? hm? EGY DARAB SEM faszikám, mert a diler sem hülye, egy betépett gyereknek pedig NAGYON könnyen jár el a szája, fõleg ha beparázott. szerinted hogy megy ez a dolog? odamész az utcán valakihez, vagy felhívod a dilert hogy te öcsipók gyere má találkozzunk oszt adjá egy kis füvet/haskát/etc.? mekkora egy farok vagy. a büdös életben nem találsz olyan dilert aki csak úgy hipp hopp ad el. idegennek, megizhatatlannak SOSEM ad el a diler, de ha lenne egy kis agyad ezt magad is kitalálhatnád. mellesleg Európa tényleg szív!
"jamaikában elfogy az uccsó szál joint erre valaki feliált: mi ez a szar zeneeee?"

fluga
mellesleg itt a fûvõl volt szó, nem a sziouzásról te hatökör. a szipuzást nem lehet betiltani te baromállat. vagy szerinted a higitó is drog? max annak lehet használni...istenem te mekkora egy péló vagy...

fluga
kivisz a tüntetésre a gyerekét? és te ezt tartod jóravalónak? te egy FASZ vagy.

fluga
Az neked a hazafias kötelesség te barom állat, hogy megdobálnak másokat, meg kihúzzák az aggregátort? takarodj te innnen a balkánra te rohadt kis zavarkeltõ deviáns demográfiai hullámlovas mert pi**án rúglak hogy elszállsz.
Ez neked hazafias kötelesség, mi?

fluga
ember szívtál már el életedben egy jointot is akár? nem hiszem. majd ha megtetted, és akkor is ellenzed, akkor ugathatsz. addig nem. az alkohol ellen miért nem tüntetsz? a cigi ellen? a kávé ellen? az internetfüggõség ellen? bár az is lehet, hogy ezek ellen is tüntetnél, mert ezeknek a "polgári ökröknek" tök mind1, hogy mi van csak lehessen csinálni a balhét, a normális emberek agyát felbaszva.

SoDI---
Most olvastam a ballib Tóta W. Árpád udroitó véleményét az Index-en, ahol visszasirja azokat az idõket, amikor még szétverte a rendõrség a felelõségtejesen gondolkodó magyarokat.

Írtam is neki egy levelet gyorsan.

Kedves Tóta W. Árpád!
Nagy megdöbbenéssel értesültem róla, hogy Ön a tegnapi töntetés résztvevöit egy gondolkodni nem képes alantas csürheként írta le az Index-en. Jómagam is a hazafias demonstrálók között álltam (egészen pontosan "A LIBERALIZÁLÁS AZOKNAK AZ ÉRDEKE, AKIK ELLENSÉGET LÁTNAK A MAGYAR FIATALOKBAN" feliratú transzparenst tartottam órákon át a színpad közelében órákon át), és úgy érzem, hogy eléggé kiismertem a téma minden vonatkozását. Olvastam a magyarellenes propaganda uszitó ferditéseit, és az erkölcsromboló liberálisok hazugságait a cannabis jótékony hatásairól.
Szerintem természetes volt, hogy megmozdultunk, ugyanis mindenképp hazafias kötelesség ellehetetleníteni egy olyan megmozdulást, melynek célja, és témája a múlt heti hivatalos közlemények szerint is ellenkezik a Magyar Katolikus Egyház véleményével. Muszáj volt megmutatnunk, hogy van a liberalizmusban egy olyan lépcsöfok, amit már nem tür el a magyar nemzet! Mindenképp jelen kellett lennünk, és mindenképp tiltakozásunkat kellett kifejeznünk a nyilvánval ferditések miatt. (Erre kiváló példa, hogy idéztek egy addiktológus orvostól a müsor folyamán, azonban nem emlitették meg, hogy a Magyar Addiktológiai Társaság elnöke személyesen nyilvánította ki nemtetszését).
A tegnapi ellentüntetés, és a Kendermag Egyesület rendezvényének megtartása nem egy primitiv csürhe balhézása volt, hanem hazafias kötelesség. Hogy Bencsik András szavaival éljek "az volt az elsö gyözelmünk"!
De ennek felfogását nem várhatja el az ember egy a magyar értékektöl olyannyira elrugaszkodott balliberális újságirótól, mint maga.
Csak szánni tudom magát.

Mike at home
most nem azert, de pl. reggelente a Kossuth radiobol is allandoan a fidesz folyik

ime a ballibsi foleny

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

GregSB
Hihi, azt hittem a tegnapi tüntetéstõl már nem fogok szánalmasabbat látni a napokban, de tévedtem: Sodi überalles 😊))

Találtam képet a te "magyarszivü bölcs idõs nénidrõl":

remélem akik a liberalizálás mellett tüntetnek, belátják hogy a bûnözés növekedését EL KELL kerülni, és ez csak úgy valósítható meg, hogy 1.vagy nem könnyítünk 2.ha könnyítünk akkor azzal együtt szigorítunk is. vagyis a visszaesõ terjesztõket és a nagy elosztókat a lehetõ legszigorúbban büntetjük. és szigorúan ellenõrizzük a középiskolás korosztályt. jobb lenne úgy 22 éves korig, de ez megvalósíthatatlan. talán késõbb nálunk is megvalósulhat egy olyan drogkultúra, ami néhány országban már mûködik, de ez a jelen körülmények között egyenlõre lehetetlen. ezt be kell látni. én személy szerint ellenzem a liberalizálást, mert beláthatatlan következményei lehetnek, pontosabban nem lehet elõre tudni, hogy jól sül el a dolog vagy russzul. a következményeit már korábban levezettem részletesen. viszont hosszú távon úgyis asszerint alakulnak a törvények, hogy mit akar a többség, és ha nagyon sok lesz a kábítószerfogyasztó, úgyis legális lesz elõbb vagy utóbb. a kérdés csak az, hogy mire mi öregek leszünk, tartani kell e attól, hogy az alapvetõ létbiztonságunkat fenyegeti e majd a kábítószeres bûncselekmények nagy száma. csodálom hogy senki nem hozott fel még olyan országokról példát, ahol katasztrófális a helyzet a drogok miatt, pedig ilyen is van sok, és nem csak belgium meg hollandia.