Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
A C vitamint is túl lehet adagolni.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Na most akkor ossza meg velünk az élménybeszámolóját az, aki már fecskendezett a vénájába hercsit, szopott már faszt, vagy szeretkezett már a kutyájával.

Szerintem nem fognak sokan jelentkezni?

Miért nem?
Mert undoritó, vagy káros dolog?
Miért alkottok véleményt róla, ha még nem próbáltátok ki? Miért alkot valaki véleményt a pisi/kaki szexrõl, ha még nem próbálta ki?

De hát mindek is erölködök, amikor egyértelmü, hogy a hazaszeretettel, és keresztény erkölccsel kikövezett életem egy zsákutca. Az igazán korszerü és modern az lenne, ha drogoznék, és élvezném az élet eddig felfedezetlen, izgalmas lehetõségeit. Arról már nem is beszélve, hogy egy szánalmas kis pöcs vagyok, hiszen életemben nem drogoztam még (hahahahaaaaa, milyen szánalmas egy segg).

Köszönöm nektek a megvilágosodást!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Ha soha nem próbáltad akkor milyen alapon fikázod a füvet bazz? Próbáld ki utána alkoss véleményt! Honann tudod hogy milyen a hatása meg hogy milyen káros? Olvastad? Tudtad például hogy nincs halálos dózis belõle nem úgy mint a piából , amibõl sztem te elég sokat elfogyasztasz! Remélem egyszer belefulladsz!

observer
Becsüllek!

..szeretlek, csak nem nagyon....

observer
hahahahahahahahahahahahahah:-))))))))))))))))))))

observer
A dealerek. Bármelyik.

Mike
jaja rendesen, most üt meg lassan a guta 😊
meg lassan érlelõdik bennem a gyilkolási kedv
jaj nem kellett volna annyit postal-oni 😊)))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tikal
beleolvastam, de nagyon nem érdemes belemerülni, az is tele van sodi-kkal 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mike
utánalévõket is el lehet olvasni, ha az ember elég nyugodt tud maradni, ezért is nem politizálok az indexen

Tikal
A jobboldalon nem voltak széplányok, csak öreglányok 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mike
akkor elolvashatnád amit belinkelt, hogy mennyire igaz-e

Mike
ajánlom figyelmetekbe ezt az élménybeszámolót, hogy ne csak a nácigyerek pofázzon itt

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9093954&uq=52

Blasta
Fluga, ezt mindenképp!
Ki ne hagyd! Ha kell, adok scannert!:-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Megértelek, te kis pöcs!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fluga
[email protected]
ilyen emailcímet még nem láttam---

Mike
elõtte meg SODI azt hazudta, hogy csak kimegy nézelõdni

biztos azóta járt az SS hitlerjugend gyûlésén

fluga
ha nem szívtál sosem, ne nyilváníts róla véleményt, ÉRTETTED? FELFOGTAD? BELEMENT ABBA A DIÓNYI KIS KÖCSÖG AGYADBA? én sem tüntetek az autószerelés ellen, hog az mennyire rossz dolog, mert még NEM PRÓBÁLTAM. sosem szereltem még autót, ÉRTED? és itt a lényeg te kis buzerátor. agyam megáll, hogy korosztályomban ekkor péniszek léteznek.

fluga
jaja! cki szken plz!
ugaz haverom apja föszerk. úgyhogy szerválok asszem egy mai példányt. de ne számíts sok jóra.

Mike
egyszer csak szétvernek titeket derék rendõreink

elvégre azt ordítják folyton, hogy a kommunisták meg úgy D209

megérdemelnétek, hogy egyszer tényleg megkapjátok, úgy mint Kádár alatt lett volna, legalább lesz oka is a mocskolódásaitoknak

fluga
és szappant is egészségügyi okoból gyártottak az emberekböl?meg péntárcát, cipõt, lámpabúrát? hm? rohadt ostoba náci fasz. komolyan szeretnék veled találkozni.

Valaki szkennelje be Sodit pls!
Ennyi sületlensége után már kiváncsi vagyok rá... (hátha találkozunk)

SODI, válaszolj!!!!!!

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Crokin
Én is 21 éves vagyok, nyáron töltöm a 22-t. Éppen ezért háborít fel mélységesen, amit ez irkál.

Repatarurgyán

Blasta
Mit vársz egy 21 éves kis pöcstõl???

Blasta
Ott a pont Crokin! Ez rövid, de velõs volt! Jó odizást! :-DDDD

Crokin
Azt mondanak amit akarnak, te szerencsétlen. Mindent elhiszel, amit leírva látsz?

Repatarurgyán

Tikal
Miért választ magának egy csoport ilyen kétes nevet?
Bazz ha jotékonysági egyesületet alapitok annak nem a vér és a becsület lesz a neve
Utolag már magyarázhatom a bizonyitványom.

Crokin
Téged szavakkal nem lehet jellemezni, mert azt nem tûrné el egy moderátor sem. Végigolvastam szinte az összes hozzászólásodat és csak annyit tudok mondani: rohadj meg te szemét. Több szót nem is pazarolok rád, inkább hazamegyek szépen és tekerek egyet, hogy menyugodjak.

Repatarurgyán

SoDI---
Na most megyek haza, majd otthonról folytatom 😊

SoDI---
A Lelkiismeret Csoport története

A Lelkiismeret Csoport elsõ megmozdulása 1988-ban volt, az erdélyi falurombolások elleni tiltakozó akciók megszervezésével.

Kocsis Imre a megalakulástól fogva az egyik alapító, vezetõ.

A helyes elnevezés "LELKIISMERET88 CSOPORT" lenne, azonban (sajnos) társadalmi szintû problémák szinte évente adódnak tucatjával !

Forrás: www.lelkiismeret88.hu

Tikal
Hol van olyan tanszék hogy fajgyûlõlõ szak???

Mike
újabb fasiszták

Tikal
Sodi, még jo hogy elmondtad melyik táblát tartottad, igy könnyebb lesz beazonosítani

Crokin
Na persze. Majd pont egészen véletlenül. Ki hiszi ezt el szerinted?

Repatarurgyán

SoDI---
Azt írtam, egészségügyi megfontolásból égették el a már elhunytak holttestét.

Valóban nem dolgozom, valóban nem dolgoztam még sose, valóban szüleimmel élek, de szerintem az itteni fórumozók túlnyomó többsége ugyanígy van ezzel, így nem hiszem, hogy ezt szégyenként kellene megélnem.

Én úgy szoktam fogalmazni, hogy az én munkám a tanulás. És ezt az állapotot még úgy 5 évig szeretném fenntartani. Dolgozni utána is lesz idõm.

Mike
fogalmam nincs mi az a Pride Parade

Tikal
még johogy nem ugrik be, mert nincs is olyan esemény, lol... utolagos magyarázás, rohadt náci banda, ennyit a nagy magyarságodrol....

Mike
rajta vagyok a címlapon

én azért ennek nem örülnék annyira

Mike
éppenhogy nem bombázták azokat a vasútvonalakat, de ugye természetesen ezt ugysem fogod elhinni, mert akárki nem ezt írta a könyvében

maholnap összeirok minden baromságot a II. vháborúról, gyártok hozzá kordokumentumokat is, és te mejd szépen bakajálod
csak vmi jól hangzó német nevet kell választanom

SoDI---
Ez igaz, nemzetközi téren valóban a Heil Hitlert jelenti a 88 (az angol ABC nyolcadik betûje a H, 88=HH=Heil Hitler), azonban itt egészen másról van szó.

Már elég régen tisztázta a Lelkiismeret 88 csoport, hogy bár valóban úgy tûnik, mintha õk a nemzetközi jelre utalnának, valójában csupán egy 1988-ban történt esetényre emlékeztek meg a névválasztáskor (hogy pontosan mire, az most nem ugrik be).

Mike
azt irtad, egészségügyi megfontolásból lõtték õket halomra

Mike
szerencsére a hõzöngõk nincsenek annyian, max nagyon aktívák

qrvára nincs más dolguk

gondolom SODI-nak se a napi betevõért kell güriznie, hanem otthon tesped a szülei vérét szívva

vagy

egy csóresz luzer, aki minden bajáért másokat okol, legyen az bár kommunista, zsidó, mindegy, a külvilág

Tikal
Fajgyûlõlõ tradicionálisan jobboldali (konzerv agyu) tövig nyalok orbánnak pap...
Vajon ki õ?

SoDI---
Szó szincs élvezkedésrõl, a nemzet szolgálata nem a szórakozásról szól!

SoDI---
1-) Nem azt mondtam, hogy humánus célokat szolgált, hanem azt, hogy rengeteg hamis információ van a köztudatban róluk. Azt mondtam, hogy nem voltak haláltáborok, hanem csupán munkatáborok, ahol azonban valóban meghatal sokezren amiatt, mert a szövetségeset ellehetleníteték az ellátásukat pl. a vasútvonalat szétbombázásával.
2-) 21 éves vagyok, de ez részletkérdés. Minden esetre valamelyikõtök értintett Pride Parade tekintetében, ezért a nagy felháborodás? :-))

Különben tök jó, most nézen a Metró címü ingyenesen terjesztett újságot. Rajta vagyok a címlapon :-))))

Mike
oh, nem is tudtam, hogy ti vagytok a "magyar nemzet"

nekem is van egy hazafias kötelességem: mégpedig az, hogy az ilyen nácik müködését mint te is, ellehetetlenítsem.

ez szent kötelességem

Mike
egy 17-18 éves kis pöcs, ne kicsi szivezzen

Mike
Én se szívtam még egy egyetlen spnaglit se, de ettõl eltekintve nekem egy olyan ember ne prédikáljon erkölcsi fölényrõl, aki szerint a náci haláltáborok csak humanitárius célokat szolgáltak

hözöngjél nácikám, az nem zavar, de ki ne oktass már, ok?

SoDI---
?
Te talán értintett vagy, kicsi szívem? 😊

Mike
mond csak SODI, mit kerestetek ti a tér másik oldalán?