Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi a fenének gyalázzátok egymást. itt úgysem lehet közös nevezõre jutni. nincs jó megoldás, csak rossz és még rosszabb. a korábbi hozzászólásaimban már sokmindent leírtam, akit érdekel lapozzon vissza párat. itt csak röviden. azok, akik füveznek, vagy könnyû drogokat fogyasztanak ALKALMANKÉNT vagy max heti 1x buli alkalmával, az valószínûleg sosem fog bûnözni emiatt, és nem lesz hatással a karrierjére. õk JOGOSAN várnák el hogy ne essenek a btk. hatálya alá. DE minél többen csinálják és minél nagyobb nyilvánosságot kap a dolog, annál TÖBBEN próbálják ki és lesznek fogyasztók. minél többen lesznek fogyasztók annál többen lépik túl azt a határt, amikor már az anyag irányítja az életüket és nem õk. ez egyenes út a bûnözéshez! aki tüntet a fû liberalizálása mellett, az mondja már meg nekem, hogy mire alapozza a könnyítést. mint már korábbi hozzászólásaimban elmondtam, kevés az olyan, aki CSAK füvezik, mellé bogyó, gyógyszerek, rush stb..., fõként a fiatal, 20 év alattiak körében. mivel a folyamat meg nem állítható csak lassítható, én azt tartanám elképzelhetõnek hogy a középiskolában KÖTELEZÕ legyen a drogszûrés, fûre és amfetaminra egyaránt, a kemény drogot meg azonnal ki lehet szúrni. csak úgy lehetne a könnyûdrogokat liberalizálni, hogy azt már felnõtt fejjel próbálja ki akinek ez hiányzik az életébõl, és ekkor már sokkal kisebb a valószínûsége hogy az illetõ tanulmányait elhanyagolja vagy bûncselekményeket fog elkövetni a pénzért. a fiatal korosztály a legsebezhetõbb és a legbefolyásolhatóbb, és persze õk a lázadók. ha hagyjuk hogy szinte büntetlenül lehessen köztük terjeszteni hasonló korú társaiknak, 10 év múlva óriási problémával állunk majd szemben a bûnözés terén. az elnézõ/szigorú büntetés elvét követve aki CSAK FOGYASZTOTT nem lenne büntethetõ, de kötelezõ lenne a folyamatos ellenõrzése. aki eladott, és megbukik terjesztéssel, az elsõre megúszhatná felfüggesztett börtönnel és pénzbüntetéssel, ami késõbb ha nem terjeszt újra, nem számítana priusznak. kivétel a kemény drokok árusítása vagy az olyan nagy mennyiség birtoklása/eladása, amely üzleti méretû, és így a nagy dílerek nem úszhatnák meg, míg a tapasztalatlan fiatalok akik még nem tudják felmérni tettük súlyát, ha nem visszaesõk tulajdonképpeni súlyos büntetés nélkül megúszhatnák.

Mike at home
atnevelotaborban koncentralnal, de mindez csak a te erdekedben, szoval meg halasnak is kell majd lenned

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
En meg nem
en inkabb ertelmes maradok

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az is allat, aki kisgyerekkel megy ellentuntetni

honnan lehetett tudni hogy kereszteny? ra volt irva?

Sodi!!!

Ugye, abban egyetértünk, hogy a Tr "magasztos célod" a "fiatalság" megvédése?

Na, én szerintem bõven benne vagyok a halmazban a magam csekély 15,5 évével.
Nos.

Én köszönöm, de nem kérek belõled.
Te ne ments meg senkit se az én korosztályomból, legalábbis ilyen "módszerekkel" és szövegekkel ne.
Kösz.

Ja, csak hogy tudd:
a saját, személyes baráti köröm több, mint 75%-a nem füvezik, nem is akarja kipróbálni és nem is iszik (!!). A maradék negyed pedig (aki közé, ha nagyon akarjuk, akkor gyakorlatilag én is tartozom): Kb 2x-3x szívtunk és max 5x voltunk egy kicsit "spiccesebbek" a kelleténél.

Az ember addig igyon vagy szívjon amíg jól érzi magát, (valamennyire még :-) tudjon magáról és ne azért, mert "hú-de-menõ" vagy, hogy szétokádjon mindent. Mert az nem normális dolog...

Egyébként jelents már azzal a lánnyal meg a rendõrrel fel engem is!

Ja, az átlagom 4,3.

De azért itt a végén arra kérlek, hogy vázold nekem, miylen nevelési elveket alkalmaznál velel (szenben?), ha tehetnéd.Köszi!

End: PEACE!

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Tikal
juj, eleonora aztán tudja mi a helyzet drogügyben, õ aztán szakember 😊))))
Azok a szakemberek akiket én emlitettem, kicsit lentebb...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SoDI---
Eleonóra a Magyar Addiktológiai Társaság Elnöke!
És ellenzi.

Tilláék csak azzal tudtak elõhozakodni, hogy kiemeltek az addiktológusok tömegébõl egy szál átlag orvost, aki hajlandó volt nevét adni ahhoz a levélhez, amit felolvastak.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Ha az erkölcsromboló liberalizmus egyenlõ európával, akkor tényleg maradjunk inkább BALKÁN!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tikal
A falusi orvosokat te hoztad elsõnek, mint pl az eleonora 😊)))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nehogy már! Én tök jókat tudok rajta röhögni 😊))

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Tikal
pont az ilyen poszkommunista csökött agyu barmok mentek ellentüntetni, miattatok tart ott ez az ország ahol, lehet tényleg nem kell nekünk europába menni, maradjunk a mocskos balkánon

Blasta
Most komlyan, minek erölködtök?
Erre a patkányra felesleges az idõt pazarolni!
Hányingerem lesz, ha olvasom a kommentjeit...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hollandiában nem kellett elszenvedniük több évtizedes kommunista elnyomást

Ezafajta ostobaság azért már fájó kicsit, amikor még a történelmet is összeerõszakolod a kábítószer-fogyasztással. Hagyjuk már az ilyen baromságokat.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ThePartyFace
Basszus...igy is mindenki sziv!
Csak az a nem mindegy, hogy bunozonek titulalnak emiatt. Ezen kene valtoztatni es nem megprobalni megvaltoztatni a fiatalsagot! Az politikaval nem megy😛

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

SoDI---
Elfelejted, hogy Hollandiában nem kellett elszenvedniük több évtizedes kommunista elnyomást, ellentétben velünk, ahol a még élõ posztkommunista nosztalgia rombolása nem teszi lehetõvé a balos lumpenek körében, hogy bevezessenek egy ilyen, magas egészségügyi kultúrát megkövetelõ változtatást, mert - akármit mondanak a Holland statisztikák - itt merõben más eredménnyel zárulna ugyanaz a változtatás.

ThePartyFace
NaNa😊
Ez nem stilus, akarkinek is irod.

a gyermekeket, a fiatalságot rá akarják szoktatni a szerekre

Bazz, éreztem, hogy valami kimaradt az #1478-ból.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

El is küldtem a kurva anyjába, hogy egy öregasszonnyal nem lehet igy bánni. Bár hát ez a modor nagyon jellemzõ rátok.

Bagoly mondja...
Errõl egy vicc jut az eszembe:

Helyszín: mûv.ház.
- ELnézést, ön a tánctanár?
- Lóf*szt, én az illemtanár vagyok.

ThePartyFace
Lattal mar normalis oregasszont sippal?

SoDI---
A dealerek toborzása baromság.
A gyerekek függõségbe kényszeritése is baromság.

Itt arról van szó, hogy a gyermekeket, a fiatalságot rá akarják szoktatni a szerekre azáltal, hogy fokozatosan fel kivánják számolni a könnyü drogok okozta táradalmi ellenérzéseket.

ThePartyFace
Folyamatosan teped a szadat...
Raadasul hulyesegeket beszelsz. Nem terek ki azokra a dolgokra, ami egyeni velemenytol fugg, de ez... a hangfelvetel sosem szamit bizonyiteknak😛P

Ez nem hangzik tõl hihetõen. 😊

Az sem hangzik hihetõen, hogy néhány idióta szerint itt gyerekek függõségbe kényszerítésérõl meg drogdílerek tobzodásáról lenne szó, pedig manapság igencsak sokan ezt hiszik a téma kapcsán. Ez ugyanolyan ökörség, de gondolom, imádott politikusaidon ezt már nem kéred számon.

Esküszöm az ilyen PÖCS-ösök (Polgári Öntevékeny CSoportok) miatt a végén még én is elkezdek szívni. De nem hinném hogy ott megállok, a herkánál lejjebb nem adom 😊))

Tetszett, hogy az IDF demonstrációjának a címe: "Fû helyett virágot".

Ezt úgy kell érteni, hogy b*zdmeg beleverjük a pofádba a virágot, akár akarod, akár nem.

Diktatúra meg persze a komcsik miatt van...

SoDI---
komolyan azt hitték, hogy itt anyáknapi spangliosztás lesz

Na neeeeeeeee...
Errõl azért elkérném az Index-estõl bizonyitékként a hangfelvételt... Ez nem hangzik tõl hihetõen. 😊

Azért három dolog bebizonyosodott:

1. A Lelkiismeret HeilHitler, mint rohamcsürhe még mindig szépen mûködik, nem ártott meg nekik az a kis verés a hídon. (Ideje lenne megismételni. Nem a tüntetést. A verést.)

2. A birka jobboldal BÁRMIT elsõ szóra benyal, ha azt jobbos politikus mondja. Oszt még õk ugatnak népbutításról meg szócsövekrõl...

Mint egy békés családnak látszó csoporttal folytatott beszélgetésbõl kiderült, õk komolyan azt hitték, hogy itt anyáknapi spangliosztás lesz.
"Rosszul volt ez kommunikálva" - mondja az apukának látszó. Kérdésünkre, hogy nem lehet-e, hogy a rossz kommunikációért a lélek pestisérõl fröcsögõ Hende Csaba tehet, csak zavart csend a válasz.

http://index.hu/politika/belfold/kdr0504/

3. A szólásszabadságról csak addig ugat a jobboldal, amíg õk akarnak mondani valamit. Ami nekik nem tetszik, akkor kuss van, de iziben. Csak dugnák már fel a s*ggükbe az állandó kettõsmércézésüket...

SoDI---
Én tisztában vagyok mindennel, az elmúlt napokbamn hosszasan olvasgattam a legalizációpárti oldalakat a maguk orvosi véleményidézeteikkel, mégis ott voltam ellentüntetni. Ugyanis meggyõzõdésem, hogy ez sokkal inkább politikai kérdés, mintsem egészségügyi.

Tilláék is felolvasták egy mezei kis addiktológus orvos véleményét. Csak éppen azt hallgatták el, hogy a Magyar Addiktológiai Társaság elnöke (aki mégis sokkal hozzáértõbb személyiség, mint egy mezei orvos valami faluban) szintén tiltakozott.

Szégyen volt ez az ellentüntetés szégyen. Ezeknek a barmoknak 90 százaléka sztem azzal sincs tisztában hogy milyen csekély káros hatása van fûnek, csak drog. Ha pedig drog akkor a heroint melegítõ csöves képe ugrik be.

Sodi ha komolyan gondoltad azt a feljelentést akkor ritka geci alak vagy!

azért a "magyarszivü bölcs idõs néni" viszi szerintem idáig a prímet!!!! Fel is irom az ágyam fölé a plafonra, igy ha felkelek reggel és kinyitom a szemem rögtön röhögéssel kezdõdik a napom. Ugyis mindig hullafáradtan és morcosan ébredek 😊)

Tikal
Ha visszalapoznál, találnál még ettõl is szebbeket, márr csak azt nem tudom hogy ezeket valami gyûjteményõl szedi vagy igy brillirozik az agya hogy kitalál ilyen mondatokat😊)) De legalább ebben jo, ha tartalmilag nulla is. 😊))

Hupsz most látom lett még1 kedvenc:
"Azért volt ott, mert szivén viselte a nemzet sorsát."

Wááááá banyek eddig könnyesre röhögtem magam az utóbbi 2 oldal elolvasása közben. Sodi-- ha nem lennél sokkal szürkébbek lennének a napjaim 😊)) ÜBERLOL ROTFL MUHHAHAHA
Kis gyüjtemény kedvenceimbõl:
"egy keresztény apa"
"magyarszivü bölcs idõs néni"
"nemzethüen tradicionális gondolkodású"

Ezeken már vagy 20 perce röhögök 😊))

SoDI---
Azért volt ott, mert szivén viselte a nemzet sorsát.

Tikal
Egyébként a viág 210 városában ahol volt még tüntetés, ott is voltak ehhez hasonlo bunkok? Nem 😊

Tikal
Rátok meg a dobálás a jellemzõ meg a provokácio😊))))))))
Az öregasszony meg mit keres a drogosok között sippal a szájában??? Menjen haza oszt ünnepelje az anyák napját!!!

Instict
szarjál halva te! nem ordított volna bele az sztk betyár arcába ha nem sípol te kulaputtony!

FREAK
rágyújtottam egy füves cigire parasztok, riasszátok az FBI-t!!!

Riszpekk

Tikal
Nem részletkérdés, ha rajtatok mult volna még ma is lenne boszorkány égetés a téren, meg inkvizicio, kb ennyit érsz...

SoDI---
Különben a legundoritóbb az volt, amikor mellettem az egyik füves vadállat eltorzult arccal orditotta bele egy szegény idõs néni arcába közelrõl, hogy "ne sipolj már a fülembe, bazmeg!"

El is küldtem a kurva anyjába, hogy egy öregasszonnyal nem lehet igy bánni. Bár hát ez a modor nagyon jellemzõ rátok.

Tikal
te nem vagy normális, dávid csillag nyaklánc, izraeli zászlo, ezt komolyan mondod?????

A keresztény ember keresztet cipel a hátán meg szögeskoszorut vagy miiiiii? Te nagyon hulye vagy😊

SoDI---
Részletkérdés, akkor legyen konzervativ :-)))

Más vallás? Mondjuk Dávid-csillag nyaklánc, lobogtatott Izraeli-zászló, csador, arab származás, stb.

Tikal
nem tradicionális, hanem konzervativ😊))
Milyen jelei vannak ha valaki más vallásu? Ekkor hülyeséget 😊))))))))

SoDI---
Nem figyelsz, épp most mondtam, hogy az MTV riportere produkált.

Na utána persze felháborodottan mondogatta, hogy "nem állok senki oldalán, erre meg nekem támadnak, mintha valamelyik oldalon állnék".

No persze! A HET-et meggyilkoló Friderikusz müsor képviseletében sunyi kérdéseket fogalmaz, és mindezt úgy kommunikálja le, hogy valójában pártatlan. Tipikus undoritó, balliberális taktika!

SoDI---
Nem láttam jelét, hogy más vallású lenne, annak viszont igen, hogy nemzethüen tradicionális gondolkodású.

Kérdésre agresszió? Gratulálok nektek.
Ennyit rólatok agyatlan provokátorok

Tikal
kersztény apa, lol
Sodi, te milyen világban élsz? A sajátodban a kis agyadban? 😊)))

SoDI---
Ezt láttam, ez az MTV-s riporter, akinek nekitámadt egyikünk, amikor a kommunista barma egy nagyon sunyi, és célzatosan megfogalmazott kérdéssel provokálta fel õt.

Blasta
Na téptem én is, ki kell pihennem magam, mert pár 4-5 éves ovisnak kell korán reggel eladnom pár gramm narkót! Csá

FREAK
persze, drogos buzi vagyok, a nemzet ellensége 😄

na télleg csá

Riszpekk

Blasta
....magyar zászlót is fogsz égetni mint a múlt
héten? Jöhetek én is?

:-DDDDDDDDDDDDDDDD