Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Sodi, láttad a legujabb kapitalista hireket?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SoDI---
Egy kis olvasnivaló:

"Az egyik kissé furcsán vörös szemû kenderszimpatizáns az SZDSZ transzparens alól -a kékség terjesztése érdekében- tintapatronokból zúdít égi áldást az ellentüntetõkre.

Férfiak ,nõk egyaránt kapnak a kék tintából. Több tucat ember néz egymásra elcsodálkozva.
Kék tintás ingek, blúzok, szoknyák az akció eredményei. Én is kapok, ingem ,zakóm, arcom kezem mindenem tintás.. Nincs mit tenni, tudomásul veszi az ember a kárt.
A tinta nem jön ki a ruhából. Elteszem emlékbe.
Egyet nem értek, másnak anyagi kárt okozni az toleráns, liberális, vidám dolog?
Az ellentüntetõk békésségére jellemzõ, hogy némi kiabáláson kívül nem történik semmi. Az egyik hevesebb kárvallottat aki el akarja kapni a tintafröcskölõt lefogja a tömeg.
-Hagyjad, nincs mit tenni. Ez is a provokáció része! Balhét akarnak. – Nyugtatják az emberek."

A teljes cikk itt.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Blasta
Mondom, én elektronikus vagyok!
Quimby nem rossz, Animát utálom (mióta a Z+ nevü fostévében azt nyilatkozták arra akérdésre, hogy hogyan vélekednek a könnyû drogokról, hogy elítélik.)
És a zenéjük sem az én stílusom...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
ÉS AKKOR MI VAN?
HAJTÓVADÁSZATOT SZERVEZEL ELLENE?

MIT TETT AZ A GYEREK, AMIÉRT GÚNYOLNI KELL?

VAGY CSAK ENNYI? Õ AZ UNOKÁJA? MIÉRT NEM IRTJÁTOK KI AZ EGÉSZ FAMILIÁT, AHELYETT, HOGY GÚNYOLJÁTOK? UCCU NEKI, HULLJON A FÉRGESE! A MACSKÁT IS NYUVASSZÁTOK MEG!

"Hallottam róla,
hogy messiás;
nem olyan mint
az a pufajkás.

Nem iszik, focizik,
jó gyerek;
csak a Tamással él
nemi életet!

VIKTOR!
Keserû a narancs!
VIKTOR!
Savanyú a narancs!
VIKTOR!
Csalódtam benned!
VIKTOR!
Nem kéne menned?!"

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Blasta
Igen!

Ok,l de én a NEVELÉSI ELVEIDRE letem volan kíváncsi pl. VELEM SZEMBEN.
nna.

PICSA itt nem jön be senkinek?
és Quimby?
Kispál?
HS7 / Anima?

SoDI---
Mi az, hogy mi köze van hozzá?
Õ a Konrád György unokája!

Az a "genetikailag ilyen?" duma nagyon ütõs

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tikal
hallottál már a pedofil papokrol?

Blasta
Ugyan!
Ez a következtetés egyáltalán nem logikus neki!
Csak az, hogy MARCSA---->HEROIN...
Ennyit tud, de ezt fújja! :-)))

GregSB
" gond nem is itt van, bár ott kezdõdik, ahol te kezded. (2-3 füves cigi egész életedben), mivel ez egyre több és több lesz idõvel"

Ez kb annyira igaz, mint hogy te most megiszol alkalmanként pár üveg vodka+redbull-t, és ebbõl több és több lesz idõvel.

Blasta
Relax zenét elektronikusan is lehet csinálni!
Nekem azok jobban tetszenek, de ezen nem fogunk összeveszni! :-))

Tikal
Pedig nagyon kellemes relax zene, néha meg mozgalmas, de a lényeg hogy terjesztette az igét

Blasta
Ez a kép egyszerûen gusztustalan!
MI a f*sz köze van ennek a 14 éves srácnak az egészhez?
És mi a faszért kell kigúnyolni?

Jellemzõ az aszott agyadra, hogy pont ez a kép tetszett meg!

Most komolyan! Egy gyerekrõl van szó! Semmit nem tett az ég világon, ti meg kigúnyoljátok!
OCSMÁNY!

SoDI---
Jobbik.net képkommentár.
Ez nagyon tetszik :-)

A teljes galária itt.

Blasta
Mondjuk az õ zenéje engem iszonyúan taszít, de az életstílus alap!
Nekem az elektronikus underground adja a feelinget....:-))

Blasta
Nnnna! A mester, mind a 21 éves élettapasztalatával osztja az igét!

Polgáriasabb körökben jobban megy a narkó okoska, bár nem lepõdök meg, hogy ezt sem vágod!

Tikal

Tikal

SoDI---
"Minket ne ments meg, mert mi különben se iszunk, meg drogozunk, füvezni is csak egy apró kisebbségünk szokott nagyon ritkán."
Valami ilyesmit írtál.

Most erre mit tudnék válaszolni?

Te minden bizonnyal egy kultúráltabb, polgáriasabb körben mozogsz, ezért nem kerülsz alkohol közelébe se nagyon.
A gond nem is itt van, bár ott kezdõdik, ahol te kezded. (2-3 füves cigi egész életedben), mivel ez egyre több és több lesz idõvel.

Különben ez a kis mértékû drogozási arány fõként annak köszönhetõ, hogy nem legális a fogyasztása!

pl. 1497-es végén feltett kérdés.

egyébként te alapból nem szoktál reagálni a hozzászólásaimra.

"Nemcsak a szélsõjobboldalé a világ,
az úton még poroszkál
néhány balos hadosztály
És ha majd gyõzünk,
rendet teszünk a fejekben;
futhat majd minden náci eszeveszetten!" ;-)

/HétköznaPICSAlódások /

Instict
Veled meg mi történt? vagy most a tömeg miatt átálltál a túloldalra? mert tegnap még ezt írtad:

"Nem dohányzom és nem szoktam berugni sem. És nem érdekelnek a drogok se.

Na eriggy oszt tekerj egy jointot, szíjjad és gondújj arra a finom, hideg Gösserre, amit most én kitõtõk magamnak."

???

Én többre tartok egy betépett embert mint egy részeg disznót!

SoDI---
Melyik sorszámú kérdésre nem válaszoltam pl?

SoDI---
Mi van a Blikk-ben? 😊
Lehet, hogy gyorsan kirohanok egy Blikk-ért, este 9-ig megkaphatom a helyi kisboltban, ha valami nagyon tisztességes drogellenes megnyilatkozás 😊

Hát ez marhaság!
Füves bizonyítottan nem ölt meg még senkit.
Akor az a fasz más szer hatása alatt kellett hogy legyen...

Hgy TE még nem drogoztál?
HAHAHAHAHA! Tudod, "Mr. Hungary", az alkohol is a NARKOTIKUMOK (=drogok) csoportjába tartozik, csak legális.
De egyidõs az emberiséggel és (így) a kenderrel is...

Amúgy Te amnéziás, figyelmetlen vagy gyáva eMber Vagy: MIÉRT NEM VÁLASZOLSZ A KÉRDÉSE(IM)RE !??

GregSB
Az nem egészséges 😄

Látom olvasod a Blikket és Zacher fõorvosúr véleményét és érveit böffögöd vissza, ahelyett hogy sajátot alkotnál 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

observer
Anybody here?

..szeretlek, csak nem nagyon....

Ez aranyos.

Manipulálod a kiindulási feltételeket, hogy az az eredmény jöjjön ki, amit te akarsz hallani.

Legyen ez a kiindulási alap: meghatározott feltételek alapján mindenki ott nyit coffee shop-ot ahol csak akar.

Az egészségügyi kultúrás kavarást meg hagyjuk. Semmi alapja sincs. A "komcsi múltra" tekintettel nem szívják másként itt a füvet, mint más országban. (A közlekedésipont-rendszer meg azért nem mûködik, amiért nem megoldás a halálbüntetés bevezetése vagy a büntetési tételek szigorítása: ha nem tartatják be, megette a fene az egészet.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

observer
Mi itt mind drogosok vagyunk. Együtt szívunk.

observer
Vagy kínomban.
3 napig nyaraltam, 2 napig nem volt NET-em.
Egyben elolvastam 5 oldalt. Sodi mérgezésem van.
MEDIC!!!!!!!!!!!!!!!!

SoDI---
Na jó, játszunk el egy kicsit azzal a gondolattal, hogy bizonyos kávéházak elkeritett helyiségeiben engedélyezik a hasis, meg a cannabis fogyasztást, és vásárlást. Mi is lenne a hatás?

- a keménydrogosok statisztikájának javulása - mondanátok ti

De nem számoltok azzal, hogy nálunk a komcsi idõk maradékaként sokkal alacsonyabb az egészségügyi kultúra, mint a nálunk sokkal szerencsésebb történelmü Hollandiában! Éppen ezért hatalmas baromság bármilyen, ott esetleg müködõ statisztikát hazai viszonyokra kivetiteni. (Kiváló példa erre a közlekedési büntetõpont-rendszer. Németországban kiválóan müködött, nálunk viszont csõdöt mondott, mivel egyetlen egy ember se gyüjtötte össze a jogositványvesztéshez szükséges pontokat, vagyis a visszatartó erõ egyenlõ a nullával.)
Na tehát tegyük fel, hogy valahol a belvárosban nyitnának egy kévázót, ahol helyileg engedélyeznék a drogozást (füvezést).
Mi is történne...

Azokba a városokba, ahol nincsenek ilyen kávéházak megindulna az illegális kereskedelem. Mivel bárki legálisan vásárolhat azon az egy egy-két helyen, még azok is dealer-nek lépnének elõ, akiknek különben eszükbe se jutna. (BÁRHOL Hollandiában se lehet szivni). A lényeg az, hogy sokszorosára nõve a legalizálás hatására az illegális drogkereskedelem.

Arról már nem is beszélve, hogy az emlitett alacsony egészségügyi kultúra miatt igenis emelkede a hercsisek száma!

GregSB
Azt hittem gyúnosan nevetsz.

Úgy látszik tévedtem 😊

observer
Én a viccen nevettem.

???????????

observer
És akkor kipisálod te biológia szakos!

Hustler_hu
ne ereszkedj az o szintjere nem kell parasztozni sem mas jellemzokkel illetni 😊
GregSB
"vodkával kevert RedBull"
"Tisztán, drog nélkül"

Most erre mit mondjak? Talán inkább semmit. Mert aki ENNYIRE HÜLYE, azzal nem érdemes vitázni.

További jó életet, te "tiszta ember"!

Hustler_hu
ja es minden ALKOHOLISTA multja a sor , nem minden sorivo lesz alkoholista de a legtobb alkoholista SOR-el kezdte valamikor
Hustler_hu
jaaa akkor te ALKOHOLISTA DROGOS vagy (mivel az alkohol is drog ... soot sokkal veszelyesebb mivel addictiv)
SoDI---
Azt már korábban tisztáztam a többiekkel, hogy a kedvenc italom a vodkával kevert RedBull.
Ezzel is egész szépen el lehet lenni.

Tisztán, drog nélkül.

SoDI---
Itt nem a fürõl van szó.
Az index-es Tóta W.-nek igaza van abban, hogy itt a liberalizmus elleni harcról van szó, de térjünk vissza a füvezésre.

Mert mirõl is van szó? Arról, hogy az ember kizárólag úgy tud fühöz jutni, hogy leereszkedik az alvilágba. Bekerül egy egészen szük körbe, amelyben elfogadott a drogfogyasztás. Ha már az ember elszivja élete elsõ füvét, és tetszik neki, aki óhatatlanul is megfogalmazódik benne a kiváncsiság.

Itt van a kezemben a mai "KERESZTÉNY ÉLET" cimü újság. Ezt is ingyenesen osztogatják a megállókban, akárcsak a Metrót. Hazafele olvashattam egy kicsit. Szó szerint idézek belõle.

"...rohamosan, riasztó mértékben terjed a drogfogyasztás. Ráadásul elsõsorban a fiatalok, meg a kiskorúak körében.
Mondják persze, hogy sze
rencsére a könnyü drogok fogyasztói vannak többségben, ami ugyebár nem olyan veszélyes, mint a kemény drog. Csakhogy: éppen egy könnyüdrogos fiatalember ölte meg minap a jótevõjét: egy református lelkésznõt! Meg aztán a könnyü drogosokból lesznek a kemény drogosok."

Elsõ hallásra erõsen demagógnak tünik, amit mond, azonban ha mélyebben megvizsgáljuk ezt a keresztény lapban megjelent irást, akkor rájövünk, hogy csupa megcáfolhatatlan igazság van megfogalmazva benne.

Mit is mond?
- a cannabis nem hercsi
- mégis füves gyilkolt
- jó, nem minden füves gyikol, de MINDEN hercsis füvel kezdte!

Itt a lényeg!
Nem minden füves jövõje a heroin.
Viszont minden heroinista múltja a marihuana.

EZ A LÉNYEG!

GregSB
Tisztességesen gondolkodó magyarok 😊))))))))))))

Mondjál még légyszi ilyen vicceseket!

Hustler_hu
es ittal alkoholt ?
GregSB
"...hiszen életemben nem drogoztam még"

Én meg a télapó vagyok. Ittál te már alkoholt!

GregSB
Kínodban nevetsz? Fáj az igazság?

azt lehet de a füvet nem!

observer
Inqui! Nem oktatlak, de ha rákattintasz "válasz erre" feliratra, akkor kiírja neked is mire válaszolsz.

Egyáltalán nem baj hogy nem drogoztál, sõt!
De akkor fogd be a pofád!