Szabad a drog az iskolákban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A discós "eldobálós trükk" pedig nagyon jól bejön a dealereknek. Így pár másodperc alatt egyszerû fogyasztó válik belõlük. Az más kérdés, hogy a földrõl több elefántnak elegendõ adagot szedünk össze...
Viszont ha megiszok három sört, akkor jólérzem magam, majd 8-10 órával késõbb, ha megfújat is a rendõr, akkor fújhatja.
Sokat és remekül vezetek.
Akkor erre a kis idõre már nem változtatok.
..szeretlek, csak nem nagyon....
Observer, és egyszerre csak egy pohár sört iszol, mert akkor az gondolom 200ft és kész is?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az illegális drogok használatának jelentõs növekedése miatt a megelõzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban egyre jelentõsebb szerepet kapnak a drogok vizeletben történõ kimutatására alkalmas gyorstesztek.
A SureScreen teszcsíkok és kazetták a különbözõ kábítószercsaládok metabolitjainak vizeletbõl történõ kimutatására alkalmasak. A SureScreen multi tesztek alkalmazásával Ön biztosíthatja, hogy egyetlen drog sem marad felderítetlen. A SureScreen drogtesztek lehetõvé teszik az Ecstasy kimutatását is.
SureScreen drogtesztek
Mono tesztek
Tesztcsíkok és tesztkazetták
Amfetaminok
Metadon
Barbiturátok
Metamfetamin
Benzodiazepinek
PCP
THC
Ópiátok
Kokain
Multi tesztek
Multi teszt 4 Multi teszt 5
Amfetaminok Amfetaminok
THC THC
Kokain Kokain
Ópiátok Ópiátok
Metamfetamin
Multi teszt 6a
Amfetaminok
THC
Kokain
Ópiátok
Metamfetamin
Benzodiazepinek
Multi teszt 6b
Amfetaminok
THC
Kokain
Ópiátok
Metadon
Benzodiazepin
A SureScreen drogtesztek mûködési elve:
- immunkromatográfiás vizsgálat
- a kábítószerek és metabolitjaik kimutatása monoklonális és poliklonális antitestek segítségével történik
- kompetitív reakció amely során a mintában található kábítószer illetve metaboljai versenyeznek egy porózus membránhoz kötött kábítószer-származékkal az antitest-festék konjugátum kötési helyeiért.
A SureScreen drogtesztek legfontosabb tulajdonságai:
gyors - eredmény 10 perc alatt
megbízható - FDA bizonyítvány
egyszerû - nem igényel szakértelmet
kényelmes - nem igényel hûtést
tartós - hosszú lejárati idõ (18 hónap)
gazdaságos - rendkívül kedvezõ ár
A SureScreen drogtesztek kimutatási határértékei
Kábítószer típus Határérték Tipikus retenciós idõk
Amfetaminok 1000 ng/ml 2 - 6 nap
Barbituratok 200 ng/ml 3 - 8 nap
Benzodiazepinek 200 ng/ml 2 - 14 nap
THC 50 ng/ml 14 - 90 nap
Kokain 300 ng/ml 2 - 5 nap
Metadone 300 ng/ml 2 - 8 nap
Methamfetaminok 500 ng/ml 2 - 6 nap
Ópiátok 300 ng/ml 2 - 5 nap
PCP 25 ng/ml 3 - 8 nap
SURESCREEN DROGTESZT ÁRAK
Tesztcsíkok 645 ft
Tesztkazetták 710 ft
4-es Multiteszt 2516 ft
5-ös Multiteszt 2967 ft
6-os Multiteszt 3419 ft
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ekkora marhaságot leirni!
Ha egy társaságban vagyok és vki kér, akor szépen elmesélek nek imindent a rendõrségtõl kezdve a mindeféle hatásokig stb, ha ki akarja probálni ugyis kifogja, ha megkinálom ha nem....
Vannak gyorstesztek, percek alatt kimutatják a fûvet is meg mást is, ennek a megbizhatoságárol még nem olvastam....
Ja és pár ezer forintba kerül csak egy ilyen teszt.
És gyorsteszt milyen gyors? Van olyan mint a szonda?
Már nagyon furmányosak lettek, civilruhában elvegyülnek és kérdezgetik a partyzókat hogy nem tudnak e szerezni valamit 😊
Elvileg az alkohol vizsgálat elött is használhat valaki detox anyagokat, de ugye az alkoholos vezetõk igen nagy valószínûséggel okoznak balesetet.
Az USA felmérések szerint a THC hatása alatt álló, balesetet okozó személyek több mint 80%-a egyben alkoholt is fogyasztott.
(USA-ban használnak etsztet, ami a hajból is kimutatja a THC fogasztást ...)
Ezért nincs 100%-os módszer, de azt már sose tudod meg kiFly, hogy az Elõd befûvezve és/vagy ittasan vasalta ki a rendõrautót. 😞
10-12 napig mutatja ki a kender hatoanyagát, a THC-t, utána meg azt irja hogy a marihuana-t és hasis-t hetekig....
A kettõ ugyanaz, mivel thc ebben a kettõben van....
A lényeg hogy egy honapig lehet kimutatni kb vizelettesztel....
Forrás
Repatarurgyán
mert tényleg nem tudom: egy füves cigit mennyi ideig mutat ki a teszt utána?
Amúgy a söröm 129-165 Ft között van, a "dealertõl" függõen. :~)
..szeretlek, csak nem nagyon....
Ja és a disco razzia az aztán hatalmas fogás, elfognak egy rakás fogyasztot, huuuu, a közvélemény száját be lehet tömni ezzel a maszalaggal hogy elfogtak egy rakás drogost, de sajnos a dealer itt is meguszta, hm....
Ja és az igazság mi? Elfogtak egy fogyasztot aki beköpött egy srácot akitõl vette, és a srácnál találtak 10 gramm füvet, az ujságban már fél kilo szerepelt......
"válogat a kendermagban" bazze' má Petõfi is! a mocsok
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
akkor meg mivel? szöges korbáccsal? savval?
én meg erre azt mondom, miért büntessék meg a másolót, õ csak kielégít egy igényt, egyébként a sok egyszeri ember (aki olyan tiszta mint a ma született bárány) hogy jutna warezhoz?
(internetet most felejtsétek el - vagyis ne: crackerek nélkül mi lenne a warezzel?
Róka kérdi:
- Hová mész nyuszika?
- Megyek a mezõre.
- Mond nyuszika, nem füvezel te mostanában túl sokat egy kicsit?
Legközelebb talán az emberölés liberalizációáért fogtok tüntetni? Megyek. Már készítem a paradicsomot...
Persze az más kérdés, hogy ha a discóban nagy pofával handabandázó tizenéves "kisdealer" a kapitányságra kerül rögtön pici fiú lesz és miközben anyuciért sír azt állítja, hogy õ csak egy adagot és csak magának...

Egyébként meg az ATV-n a srác nagyon pontosan elmagyarázta miért is kell legalizálni.
Többek közöt a rendõrségnek több ereje jutna a tényleges drogárusokkal valo foglalkozásra és nem a fogyasztokat kajtatnák, ugyanis ma mást sem tesznek csak a fogyasztokat üldözik, és az elfogotak 90%-a fogyaszto és nem dealer, na ez a hoppá!
Inkább ezt a potszert használom ahogy te mondanád, mint a szar cigit meg kávét, mert azok szart sem adnak, azok tényleg potszerek.
És már megint honnan ez a hülyeség hogy aki sziv az nem dolgozik. Ekkora marhaságot, hányan fogjátok még leirni ezt az irdatlan nagy szarságot...?
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Másrészt épp az a kérdés, hogyan lehet olyan világot teremteni, amikor épp az "akar" kerül ki a gondolatok közül, ahol senki nem vágyik az ilyen szerek után?
Nem kellene nektek ilyen pótcselekvések helyett valami értelmeset, hasznosat tennetek???
ya
szerinted...
szerintem meg te igy -->> 

én pedig igy -->>

élem az életem... neked ugy jo nekem igy... na csuma 😉
attol tartok ezt ti soha nem fogjatok megerteni 
DE ÁLLJ! én itt nem arról beszélek hogy; "megyek haza és belövöm magam" ez csakugyan durva képzavar. Én a mokeszrõl beszélek! Azért mert törvénybe van öntve vmi az nem azt jelenti hogy az a törvény jó is 😊 Nézd meg hollandiát! (Szegény agyondrogozott népe azt sem tudja mit kezdjen magával kínjában!) Az most egy dolog, hogy magyarország még nem érett meg erre. Részben pont az olyan M berek miatt mint te kedves observer
Kövezz meg, de én pl egész héten végig 12 órázom a munkahelyemen (hétvégén is). (képzeld mellette szívok is) Sõt! Képzeld el azt is, hogy nem azért dolgozom ennyit, mert drogra kell 😊 (szeretnék venni egy laptopot, csak az a baj, hogy fél millába kerül... de már nem kell sok
) Nem érzem magam se hülyének, se rablónak, se kártékonynak (se magamra se a környezetemre).
Tudom, most nem hiszel nekem, de tudod mit? Gondolj amit akarsz!
üdv: pret 😊