Szabad a drog az iskolákban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A discós "eldobálós trükk" pedig nagyon jól bejön a dealereknek. Így pár másodperc alatt egyszerû fogyasztó válik belõlük. Az más kérdés, hogy a földrõl több elefántnak elegendõ adagot szedünk össze...
Viszont ha megiszok három sört, akkor jólérzem magam, majd 8-10 órával késõbb, ha megfújat is a rendõr, akkor fújhatja.
Sokat és remekül vezetek.
Akkor erre a kis idõre már nem változtatok.
#
..szeretlek, csak nem nagyon....
Observer, és egyszerre csak egy pohár sört iszol, mert akkor az gondolom 200ft és kész is?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az illegális drogok használatának jelentõs növekedése miatt a megelõzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban egyre jelentõsebb szerepet kapnak a drogok vizeletben történõ kimutatására alkalmas gyorstesztek.
A SureScreen teszcsíkok és kazetták a különbözõ kábítószercsaládok metabolitjainak vizeletbõl történõ kimutatására alkalmasak. A SureScreen multi tesztek alkalmazásával Ön biztosíthatja, hogy egyetlen drog sem marad felderítetlen. A SureScreen drogtesztek lehetõvé teszik az Ecstasy kimutatását is.
SureScreen drogtesztek
Mono tesztek
Tesztcsíkok és tesztkazetták
Amfetaminok
Metadon
Barbiturátok
Metamfetamin
Benzodiazepinek
PCP
THC
Ópiátok
Kokain
Multi tesztek
Multi teszt 4 Multi teszt 5
Amfetaminok Amfetaminok
THC THC
Kokain Kokain
Ópiátok Ópiátok
Metamfetamin
Multi teszt 6a
Amfetaminok
THC
Kokain
Ópiátok
Metamfetamin
Benzodiazepinek
Multi teszt 6b
Amfetaminok
THC
Kokain
Ópiátok
Metadon
Benzodiazepin
A SureScreen drogtesztek mûködési elve:
- immunkromatográfiás vizsgálat
- a kábítószerek és metabolitjaik kimutatása monoklonális és poliklonális antitestek segítségével történik
- kompetitív reakció amely során a mintában található kábítószer illetve metaboljai versenyeznek egy porózus membránhoz kötött kábítószer-származékkal az antitest-festék konjugátum kötési helyeiért.
A SureScreen drogtesztek legfontosabb tulajdonságai:
gyors - eredmény 10 perc alatt
megbízható - FDA bizonyítvány
egyszerû - nem igényel szakértelmet
kényelmes - nem igényel hûtést
tartós - hosszú lejárati idõ (18 hónap)
gazdaságos - rendkívül kedvezõ ár
A SureScreen drogtesztek kimutatási határértékei
Kábítószer típus Határérték Tipikus retenciós idõk
Amfetaminok 1000 ng/ml 2 - 6 nap
Barbituratok 200 ng/ml 3 - 8 nap
Benzodiazepinek 200 ng/ml 2 - 14 nap
THC 50 ng/ml 14 - 90 nap
Kokain 300 ng/ml 2 - 5 nap
Metadone 300 ng/ml 2 - 8 nap
Methamfetaminok 500 ng/ml 2 - 6 nap
Ópiátok 300 ng/ml 2 - 5 nap
PCP 25 ng/ml 3 - 8 nap
SURESCREEN DROGTESZT ÁRAK
Tesztcsíkok 645 ft
Tesztkazetták 710 ft
4-es Multiteszt 2516 ft
5-ös Multiteszt 2967 ft
6-os Multiteszt 3419 ft
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ekkora marhaságot leirni!
Ha egy társaságban vagyok és vki kér, akor szépen elmesélek nek imindent a rendõrségtõl kezdve a mindeféle hatásokig stb, ha ki akarja probálni ugyis kifogja, ha megkinálom ha nem....
Vannak gyorstesztek, percek alatt kimutatják a fûvet is meg mást is, ennek a megbizhatoságárol még nem olvastam....
Ja és pár ezer forintba kerül csak egy ilyen teszt.
És gyorsteszt milyen gyors? Van olyan mint a szonda?
Már nagyon furmányosak lettek, civilruhában elvegyülnek és kérdezgetik a partyzókat hogy nem tudnak e szerezni valamit 😊
Elvileg az alkohol vizsgálat elött is használhat valaki detox anyagokat, de ugye az alkoholos vezetõk igen nagy valószínûséggel okoznak balesetet.
Az USA felmérések szerint a THC hatása alatt álló, balesetet okozó személyek több mint 80%-a egyben alkoholt is fogyasztott.
(USA-ban használnak etsztet, ami a hajból is kimutatja a THC fogasztást ...)
Ezért nincs 100%-os módszer, de azt már sose tudod meg kiFly, hogy az Elõd befûvezve és/vagy ittasan vasalta ki a rendõrautót. 😞
10-12 napig mutatja ki a kender hatoanyagát, a THC-t, utána meg azt irja hogy a marihuana-t és hasis-t hetekig....
A kettõ ugyanaz, mivel thc ebben a kettõben van....
A lényeg hogy egy honapig lehet kimutatni kb vizelettesztel....
Forrás
Repatarurgyán
mert tényleg nem tudom: egy füves cigit mennyi ideig mutat ki a teszt utána?
Amúgy a söröm 129-165 Ft között van, a "dealertõl" függõen. :~)
..szeretlek, csak nem nagyon....
Ja és a disco razzia az aztán hatalmas fogás, elfognak egy rakás fogyasztot, huuuu, a közvélemény száját be lehet tömni ezzel a maszalaggal hogy elfogtak egy rakás drogost, de sajnos a dealer itt is meguszta, hm....
Ja és az igazság mi? Elfogtak egy fogyasztot aki beköpött egy srácot akitõl vette, és a srácnál találtak 10 gramm füvet, az ujságban már fél kilo szerepelt......
"válogat a kendermagban" bazze' má Petõfi is! a mocsok
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
akkor meg mivel? szöges korbáccsal? savval?
én meg erre azt mondom, miért büntessék meg a másolót, õ csak kielégít egy igényt, egyébként a sok egyszeri ember (aki olyan tiszta mint a ma született bárány) hogy jutna warezhoz?
(internetet most felejtsétek el - vagyis ne: crackerek nélkül mi lenne a warezzel?
Róka kérdi:
- Hová mész nyuszika?
- Megyek a mezõre.
- Mond nyuszika, nem füvezel te mostanában túl sokat egy kicsit?
Legközelebb talán az emberölés liberalizációáért fogtok tüntetni? Megyek. Már készítem a paradicsomot...
Persze az más kérdés, hogy ha a discóban nagy pofával handabandázó tizenéves "kisdealer" a kapitányságra kerül rögtön pici fiú lesz és miközben anyuciért sír azt állítja, hogy õ csak egy adagot és csak magának...

Egyébként meg az ATV-n a srác nagyon pontosan elmagyarázta miért is kell legalizálni.
Többek közöt a rendõrségnek több ereje jutna a tényleges drogárusokkal valo foglalkozásra és nem a fogyasztokat kajtatnák, ugyanis ma mást sem tesznek csak a fogyasztokat üldözik, és az elfogotak 90%-a fogyaszto és nem dealer, na ez a hoppá!
Inkább ezt a potszert használom ahogy te mondanád, mint a szar cigit meg kávét, mert azok szart sem adnak, azok tényleg potszerek.
És már megint honnan ez a hülyeség hogy aki sziv az nem dolgozik. Ekkora marhaságot, hányan fogjátok még leirni ezt az irdatlan nagy szarságot...?
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Másrészt épp az a kérdés, hogyan lehet olyan világot teremteni, amikor épp az "akar" kerül ki a gondolatok közül, ahol senki nem vágyik az ilyen szerek után?
Nem kellene nektek ilyen pótcselekvések helyett valami értelmeset, hasznosat tennetek???
ya
szerinted...
szerintem meg te igy -->> 

én pedig igy -->>

élem az életem... neked ugy jo nekem igy... na csuma 😉
attol tartok ezt ti soha nem fogjatok megerteni 
DE ÁLLJ! én itt nem arról beszélek hogy; "megyek haza és belövöm magam" ez csakugyan durva képzavar. Én a mokeszrõl beszélek! Azért mert törvénybe van öntve vmi az nem azt jelenti hogy az a törvény jó is 😊 Nézd meg hollandiát! (Szegény agyondrogozott népe azt sem tudja mit kezdjen magával kínjában!) Az most egy dolog, hogy magyarország még nem érett meg erre. Részben pont az olyan M berek miatt mint te kedves observer
Kövezz meg, de én pl egész héten végig 12 órázom a munkahelyemen (hétvégén is). (képzeld mellette szívok is) Sõt! Képzeld el azt is, hogy nem azért dolgozom ennyit, mert drogra kell 😊 (szeretnék venni egy laptopot, csak az a baj, hogy fél millába kerül... de már nem kell sok
) Nem érzem magam se hülyének, se rablónak, se kártékonynak (se magamra se a környezetemre).
Tudom, most nem hiszel nekem, de tudod mit? Gondolj amit akarsz!
üdv: pret 😊