Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifly
Nem írtam marhaságot, jelenleg csak a drogpártiak szerint nem bûn a fû, úgyhogy aki megkínál vkit fûvel, az dealer, mégha pénzt nem is kér érte, hiszen ha bejön a szer akkor van esély, hogy a késõbbiekben vegyen magának. (mellesleg ezt hívják rászokásnak).
Aki fogyaszt az is a bûnözõ, ezért le lehet tartóztatni, ki lehet hallgatni.
Az hogy az amerikai filmeken felnõtt agyad meg csak kínzással tudja elképzelni ezt, attól még valószínû nem így van.
Megjegyzem nem túl szimpatikus emberi tulajdonság, ha valaki tesz valamit és a következményeit nem meri vállalni.

Persze az egész ott kezdõdik, hogy a törvények ismeretében neki áll füvezni. Tehát sz*rik a Magyar Köztárság törvényeire. Innét kezdve szerintem nem is lehet szava ebben az ügyben. (különösen ha mondjuk ha a Magyar Köztársaság oktatási miniszterérõl van szó)

A tesztek ok. (Azé elég hülyén nezne ki a sofõr amíg vár tíz percet, hogy kiderüljön az eredmény.)A gond az, hogy ha fogyasztott vki, még egy hét után is kimutatható ezekkel a tesztekkel, tehát nem lehet eldönteni, hogy mennyire van hatása alatt.

Hozzáteszem még mindíg nem beszélünk arról, hogy lehetne elkerülni, hogy egyre kevesebben fogyasszanak káros szereket.
Tikal
A lopás az bûn, még a bibliában is irják 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Senki sem mondta hogy aki nem sziv az abnormális, ilyet ne állits, ez nonszensz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kifly
Mért nem?
kifly
Ti is azt sugalljátok, hogy a füvezés, míg aki nem szív az abnormális.
kifly
Nem láttam de biztos nem ezt mondta. Szikora ugyanis a legnagyobb Beatles rajongó, és max azt mondta, hogy amikor füveztek, és az indiai guru hatása alá kerültek, pocsék számokat írtak, aminek semmi köze nem volt az eredeti stílusukhoz, és el is vezetett a felbomlásukig.
Persze, persze... Annyira zsaroltak, hogy meg elo is kellett leptetniuk a buzgomocsingot a sok besugasert. A Pokorni fater a legaljasabb apjat-anyjat feljelentgeto ganej volt, ez teny.
Cutter
Radeon lusta = RadeoN

😊

Moderátor

Moderátor

SoDI---
Ha kozisemerten utalna az apjat, akkor semmi nem lett volna belole

HA HA HA.
Miért is nem?
Különben apja csak áldozat, végig zsarolták a komcsik, nem figyeltél?!!!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

"Ez nagy baromság, miért kellene ideológiailag is a szüleim árnyékában élnem?"
Ha kozisemerten utalna az apjat, akkor semmi nem lett volna belole. De mivel az apjat peldakepenek tekinti, egy besugo peldakeppel ne verje vki a nyalat a Parlamentben hogy besugok igy, besugok ugy!

"Egy mûszaki embernek nem sok köze van az egészségügyhöz, vagy társadalomelmélethez."
Te talan orvos vagy szociologus vagy?

"Nekem megadatott, hogy nem csak a hivatalos propagandát, és szûk, cenzúrázott sajtót szívhatok magamba, hanem ennél sokkal szélesebb tudást, és igazságot - hála a netnek, ami nekik nem adatott meg a fiatalságukban."
Az fel se merul benned hogy pont az a hazugsag, amit te igaznak velsz. Ez leginkabb a szektakra emlekeztet, amikor behulyitik az embereket hogy ongyilkoljak meg magukat, mert milyen fasza, es mennek a Sziriuszra...
Mike
vagy gránát

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tikal
Talán te tudod, de más nem biztos, más csak azt látja hogy tojás, de hogy tyuk tojás vagy galamb tojás, azt már nem tudja...

Mike
Ali irkálhatnál vmi érdekeseket, amikre jól lehet replikázni.

Erre azt hiszem, már válaszoltam egyszer. Tojást sem tojtam még soha életemben, de nagy biztonsággal meg tudom állapítani, hogy melyik a záp...
Tikal
uff, értelmes vagy 😊 Kettõ nem igazán hasonlithato össze, de ha nem látod akkor sajnállak.

SoDI---
Ezzel a szoftver hasonlattal csupán arra kívántam rámutatni, hogy pl. az az érvelés a füvesek részérõl, hogy "túl sokan csinálják ahhoz, hogy mindet bûnözõúnek tekintsük, ennyi erõvel a felsõoktatási hallgatók majdnem 30%-át börtönbe csukhatnánk" egy nagy baromság, ugyanis egy tiltó törvényt általában nem azért hoznak, mert azt a dolgot, amit tiltani kíván; nem csinálja senki.
Egy tiltó határozatnak éppen az az értelme, hogy túl sokan csinálják, és ezt a számot valamelyest vissza kívánják szorítani.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tikal
De ez akkor baromág hogy el sem hiszem, a kettõnek nincs köze egymsához,, nem értem a logikád, az egyik azért ne legyen mert a másik sincs? Ez ostobaság.

SoDI---
Jó látni néha, hogy van még rend a világon.

SoDI---
Nem a párttagsági a gond.
Hanem a dátum 😊

SoDI---
Kit érdekel a szoftver használat? hogy jön ez ide? 😊))

Viszonyítási alap.

Tikal
" Egy mûszaki embernek nem sok köze van az egészségügyhöz, vagy társadalomelmélethez."

huu, ez mekkora hülyeség, hogy jön ez ahhoz hogy valaki egyetért a dologgal vagy sem 😊))

Találtál egy párt tagságit a fiokjában? bazz te esküszöm képes lennél feljelenteni ha ugy hozná a sors, szánalmas gyökér vagy...

Tikal
Kit érdekel a szoftver használat? hogy jön ez ide? 😊))

SoDI---
A dealer a bûnözõ, de a fogyaszto nem az, vagy szerinted igen?

Erre csak azt tudom válaszolni, amit a Vörösmarty téren is felkiabáltam a színpadra: Amíg a szoftverhasználatért is börtön jár, addig ne akarjanak a szemét drogosok csak úgy böntetlenül fûvezni az utcán!

SoDI---
Aze' eleg hiteles, ha vki a peldakepenek tekintett apjat szidja orszag-vilag elott, nem?

Ez nagy baromság, miért kellene ideológiailag is a szüleim árnyékában élnem? Miért baj az, ha a politika szemlélése másfajta meggyõzõdést alakított ki bennem, mint bennük?

Akkor a szuleid egesz normalis emberek lehetnek. Te hogy sullyedtel idaig?

Anyukám - ügyvéd, de ennek ellenére nem tudok politikailag azonosulni vele, elég ha azt említem, hogy egy fiókban találtam egy 1989-ben (!!!) megujított párttagságit a nevére. Ezerkilencszáz-nyolcankilencben! Szóval humán éretliségi mivolt ide vagy oda, politikai éleslátás nulla :-)))

Apukám pedig villamosmérnök, nem pedig addiktológus, miért kellene feltétlenül elfogadnom nekem is a könnyû drogokat csak azért, mert õ ezen a véleményen van? Egy mûszaki embernek nem sok köze van az egészségügyhöz, vagy társadalomelmélethez.

Nekem megadatott, hogy nem csak a hivatalos propagandát, és szûk, cenzúrázott sajtót szívhatok magamba, hanem ennél sokkal szélesebb tudást, és igazságot - hála a netnek, ami nekik nem adatott meg a fiatalságukban.

Ez a "gondolkozz úgy, mint a szüleid" dogma akkora baromság. Ne keverjük össze a mosott agyat a tisztelettel!

Tikal
Meg ezt amugy is az átlag rendõre mondtam, pl arra a két ajtos baromra aki ugy jön be a házba hogy fel sem mutatja a házkutásit, ja és a tanukat is õk hozzák 😊

Mike
most mondja azt, igen, jól megverjük akit behozunk, hogy köpjön
szted mekkora botrány lenne? még nyomoznának is ki irkál ide Ali néven

Tikal
Nem mondtam hogy gagyás, csak nenézzen már hülyének ezekkel a kihallgatásokkal, tudja jol mirõl beszélek, más megeszi amit mond de én nem 😊

Mike
Ali azért nem tök gyagyás, hidd el nekem

Mike
meg amikor beveri a fejét az autó ajtajába véletlenül

Mike
ja, csak kinyír a maffia
nem tom, én mondjuk a maffiától jobban fosnék, mint a zsekáktól

Tikal
Hát errõl van szo, hogy szart sem tudtok a drogokrol, szerintem néhányan azt hiszitek hogy a füvet is vénásan adják be, sajnos tv-ben már hallottam ilyet, meg mikor megkérdezte a rendõr hogy melyik részét szivjátok a fûnek, mert látott egy szárat meg leveleket meg a virágot, és nem tudta mi az, azt meg pláne nem hogy hogan is néz ki egy cigi 😊))))

Tikal
Gondolom magátõl köpi be a dealerét a kihallgatáson, hát persze, ne legyünk már ostobák. Nem veszem be ezt az ocskaságot, arrol nem is beszélve hogy a törvényes kereteket is elég gyakran felrugjátok... és még szép hogy be van szarva mikor fenyegetitek, meg jösztök a trükökkel ( mond el kishaver, barátod már mindent elmondott, csak jobb lesz neked, NAAA MONDJAD MÁR)

"A bizonyítási eljárás nehézségeirõl épp most írtam neked". Mit is irtál? hogy eldobálják? Nem csak a disco létezik a világon, nem oda kéne járni csak.

A dealer a bûnözõ, de a fogyaszto nem az, vagy szerinted igen? Mert akkor tényleg rendõrnek valo vagy!

Ezt meg a drogos bagázsnak:
Azért az nem elegendõ büntetés...
"Hazudni meg ijesztgetni a srácokat azt tudjátok vallatáskor" Vallatás nincs - ez nem az inkvizíció, kihallgatás van. Hazudozni a te kis drogos tizenéves haverjaid szoktak, amíg be nem égnek. Senki nem bántja, ijesztgeti õket, be vannak azok szarva maguktól is épp eléggé.
A bizonyítási eljárás nehézségeirõl épp most írtam neked. A nyomozást bízd ide (illetve most már oda)!

Az újságírók látványos beszámolói nem a Rendõrség érdeme.

Ne feledd: bûnözõkrõl beszélgetünk!
Hú ez nagyon durva!
Gondolom hogy örült a rendõröcske hogy sikerült lelepleznie egy ekkorra drog kartelt
ezt neki

Mike
én mindig a Stratrekre idõzítem az evést 😊)

Tikal
épp ettem két mission között 😊

Mike
minek nézed azt a szart? nincs jobb dolgod? játszanál inkább akkor már a gta-val

Tikal
szikorán még akkor röhögtem mikor elkezdett a melegekrõl beszélni 😊)))
mondjuk abban igaza van hogy lassan már divat a dolog, eh .....de errõl a köcsög média tehet, mint pl tegnap a jakupcsekben a tömegsexrõl volt szo 😊)) betelefonált egy nõ aki nem birná ha két csávo kurogatná vagy egy másik nõ nyaldosná, mire jakupcsek megkérdi tõle: nem gondolja hogy kicsit konzervativ tetszik lenni? grrrr, na itt a köcsög média szerepe, azt sujkolja hogy a tömegszex a normális a kettecskén meg abnormális??? ezt a rinygot amugysem szeretem de miota mûmellekben parádézik még jobban megutáltam

Mike
Usztics jobban tette volna, ha megmarad szinésznek. Abban jó volt. ma már csak egy MIÉP-es fasz. Régen kedveltem...

Mike
ez így sokkal kényelmesebb, meg látványosabb az eredmény is.

a sok kis köcsög meg ugyis sittre való, ugye

Mike
anyagi kár azért érte nem?

Tikal
Néztem, Usztics egy buzi segg, a szikorárol nem is beszélve...
A hirTV pártatlanságárol meg annyit hogy hogyan lehet levezetni egy riportot ugy hogy a másik felet senki sem képviseli, ráadásul a riporter picsa is egy ostoba tyuk volt....
Usztics azt mondja: büntetni kell a fogyasztokat is a legkeményebben ( az õ lányával drogfogyasztás nem fordulhat elõ hisz õ jo iskolába jár), de kiváncsi lennék ha a lánya esetleg kiprobálná a fûvet, akkor is igy vélekedne? Vajon õ jelentené fel elsõnek? Ostoba.

Ja és mocskos aljas modon a köcsög szikora bele keverte a beatles-t is a témába, és azt mondta hogy a beatles szar számokat irt mert fûveztek...
Hát ekkora baromságot is ritkán hall az ember, még véletlenül sem õk voltak zenei világ egyik legnagyobb együttese, áá, nem... csak most hogy a fülébe juttott hogy fûveztek máris csak piti kis drogosok...

Tikal
Ha több évig csináltad akor beláthatnád hogy szart se ér a nagy nyomozoi munkátok, fogyasztok tömegét fogjátok el azt fenyegetitek õket hogy dobjanak fel mindenkit, ha meg ott a statisztika az asztalon akkor légyszives mond már el hogy a 10 droosbol hány dealer és hány a fogyaszto? Hogy a biroságok tele vannak pitiáner ügyekkel, és már a biroknak is a fasza ki van a piti fogyasztokkal, mert igazi dealert nem visztek nekik...
Hazudni meg ijesztgetni a srácokat azt tudjátok vallatáskor, de mit érsz el vele? Másnap meg az ujságban az jelenik meg hogy mekkora fogás stb, a rendõrség alkotott...
Erre egy példa, a helyi ujságban megjelent egy kép amin 10gram fû volt láthato mellette meg 70ezer forint, és a képaláirás szerint a dealerkedésbõl származott, az igazság meg az volt hogy a srác fizetését vitték el a rendõrõk, meg azt a hatalmas menniységü füvet amit találtak ( 10g lol ), persze az ujságban már ez is többnek szerepelt és máris õk voltak a környék dealerei...

Ja, ha bejön az eldobálos trükk, akkor talán ne ott kapirgáljatok hanem máshol, talán nyomozni kéne inkább, és nem spiclikkel dolgozni.....

Galy
gratulálok neked...
Galy
ez komoly 😊
Másfél éve szigeten egy srác teljes alkart beborító Bob Marley tetkóval és egy lány free your mind pólóban megkérdezte a havert, hogy nincs-e füvük. Srác mondta, hogy dehogynem, úgyis mindjárt teker, beszállhatnak a következõ körbe. Megtekerte, meggyújtotta, majd csattant a bilincs a csuklóján. Visszafelé a kocsiban a rendõr gyerek levakarta a Bob Marley mûtetkót.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!