Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifly
Milyen szempontból?
fotel
Ok, így értem és így jogos. De akkor minden dohányos beetetõ dohányos is. És sajnos tényleg így is van.
fotel
Én idõnként koccintok.

Viszont mit tartasz nagyobb problémának? Illetve sorrend?

a - dohányzás
b - marijuana származékok és hasis
c - alkohol
b - szintetikus "disco-drogok"
e - kemény vénás drogok

részemrõl: c a d e b
kifly
korrekt
kifly
Beetetés? akinek megtetszik az szívni fogja (ezt hívják beetetésnek, van ilyen a tescoban is sajttal), amig nem lépnek fel azok a negatív hatások amik crokin sporttárs linkjérõl ollóztam be.
fotel
Helyes! Nálunk mágneskártyás beléptetés volt. Tudom nem átlag, de inkább erre kéne milliárdokat költeni, mint a focira!

Egyébként nehéz dolog ez az egész sajnos. Ha névsor lenne egy portán akkor már nem lenne olyan egyszerû.
kifly
és nem iszom, nem kávézom, ja és nem füvezek
kifly
nem
kifly
Nem is tudtam, hogy életfogyt jár érte, azt hittem kényszerkezelés (lásd bemásolt törvényt)
fotel
Beetetõ füves nincs. Szintetikus szarokkal etetnek be, mert azok addictívak.

Nem azt mondom hogy ne jelentsük fel, sõt!

Te dohányzol egyébként?
kifly
Megyek a istikéért a 4.cbe. Ne félj azóta szigorodtak a feltételek
kifly
Tehát ne jelentsük fel, mondjuk a tovajt. (most ne azzal gyere, hogy a drogos csak magának árt hiszen abeetetõ füvesrõl beszélünk)
fotel
Én hol a portás aki pl megkérdezi hogy hova mész. Errefelé ahol jártam be sulikba, mindig megkérdezték hogy megyek és utána is néztek.
fotel
Az hogy egy joe-s arc nem elmebeteg tömeggyilkos, ezért nem úgy kéne kezelni!
kifly
Van nyílt nap járnak oda szülõk is a gyerekért, vannak testvérek is. Nagy a lehetõségek tárháza.
fotel
Az, hogy ma nincsenek beépített emberek akik pl az ilyesmit jelentenék.
fotel
Vegyél neki lego-t.

Otthon is nevelni kell hgoy mit szabad meg mit nem kéne. Gondolom te megteszed. Mindenkinek ezt kéne.
kifly
Így van! Akkor mit szarakodtok a törvénnyel, ha így is úgyis tesztek rá?
kifly
Mi köze van egy köztörvényes bûnesetnek a besúgó hálózathoz magadnál vagy?
fotel
KI ENGEDTE BE? Nincs portás vagy kapus? Senkinek nem tûnik fel egy idegen? Pláne általánosban!
kifly
általános, feljelentést tett, és??? tizenéves kölköket érdeklik a szép színes csecsebeccék!
fotel
Figyelj, aki szív az ígyis-úgyis szívna.
Tekertem én is havernak joe-t mégse szívtunk együtt. Ez egy ilyen dolog. Akinek van rá igénye úgyis megteszi. Akármilyen is a törvény.
fotel
És miért?
😄
kifly
Mivel nem lehet elkapni senkit az elõbb leírtak miatt.
azaz ha nincs eset az épp engem igazol, hogy lehet szívni nyugodtan!
fotel
És mit tettél ellene? Mit tett ellene az igazgató vagy a tanári kar? Ki engedte be egy zárt intézménybe? Ki az a fasz aki elfogadja?

Milyen iskola?
kifly
demagóg
kifly
A lányom sulijában bélyeget is osztottak tök ingyen.
fotel
Senkit sem érdekel.
Nincs már besúgóhálózat, visszasírod?
kifly
ha valaki elkapja. És ki is lesz az? LOL
fotel
Nincs egyetlen eset sem ami a te állításodat támasztaná alá. Nem tudom miért kéne nekem cáfolnom.
fotel
dealerekkel vagy olyanokkal akik beetetnek?
kifly
cáfold meg!
fotel
naja, sajnos MIÉP 😛 😛
kifly
Nap mint nap találkozok velük.
fotel
demagóg
kifly
nem sajnos, ez a nagy magyar élet és igazság!
fotel
Találkoztál az ellenkezõjével?
Több a beteg pedofil köcsög, pl pap, mint beetetõ drogos. Kisiskolások nem kifejezetten a felvevõpiacot jelentik, inkább 16 év felett, de ott ugyem egszûnik az iskola.
kifly
kivéve nálunk!
fotel
Nem lehet. És tudod miért? Dohányozni a kijelölt helyen lehet. Diákoknak kijelölt hely nincs. Ilyen az összes iskola házirendje. Mellesleg sztem nagyobb gond pl középiskolában a dohányzás és az ivás mint a drog. Utóbbi 10% elõbbiek 60%ot érintenek.

Egyébként én sem értem minek kell köztük különbséget tenni, lehet pont a házirendek miatt 😄 Mert megtehetik nincs lehetõség kihasználni.

Iskolában meg legyen porta!
kifly
Egy újabb ember aki a saját példáját tartja általánosnak! LOL
kifly
Akkor mért is volt a kindermag tüntetés?
fotel
Beetetés - lol, mindenki ezzel riogatott, engem még westbalkánon sem próbáltak beetetni se kashmirban se középiskolában se sehol.

kifly
De basszus mért pont az ISKOLÁBAN lehet ezt csinálni??????????????
kifly
Beetetéshez nem kell árulni!
kifly
Polgártársnõ melyik mondatnak?

Ha vki aki életév<21 a suliban oszt nem büntethetõ, ha elismeri hogy csak alkalmi fogyasztó és stb.
A tanár nem figyelmeztetheti még a szülõket sem, nem tehet semmit.
ergo 21 év alatt bárki bejöhet a suliba osztani, éás szívni!
Persze a szó jogiu értelmében ez nem jelenti, hogy szabad. Mint ahogy jogi értelemben magyar bálint is egy visszaesõ drogos (tehát j o g i l a g b û n ö z õ), legalábbis saját bevallása szerint.
Remélem segítettem a megértésben.)
fotel
fókusz és aktív.

kifly - szerintem ha valaki árul az büntetendõ, ha közösen szívnak az nem.
kifly
Szóval tilos csak nincs következménye! Hogy ez mekkora LOL.
A dealer pedig nem az iskola elé jár, hanem az iskolába! És ahogy mondod nem lehet ellene semmit tenni. Persze te ennek örülsz én meg nem!
SoDI---
én meg úgy hogy pletyka.

Pletykákról nem szoktak videófelvételek készülni :-)))))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Miért kamu?

Ennek az a lényege, hogyha egy fickó jófejségbõl ad a haverjának egy füves cigit és együtt elszívják, akkor ne úgy kezeljék, mint egy rosszarcú gyerekmegrontó dealert. Szerintem logikus és normális. Ráadásul még fél éves kezelésre is kell mennie... minek jobban meghurcolni?
Crokin
Nekem már mindegy mondjuk, mert elmúltam 21 😊

Repatarurgyán