Szabad a drog az iskolákban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amuigy egyetértek az elgondolásoddal, de a fûvet továbbra is legalizálnám 😊 Azt meg egyszer már megbeszéltük hogy talán mi még nem vagyunk felkészülve rá szellemileg, de máshol igen, és ott müködik is a dolog....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"de azért én még nagyon kevés emberrel találkoztam,aki csak füvescigit szívott és nem próbálta ki mellé a bogyót is"
Ezek az emberek amugy is a bogyoval nyitottak, mellé csak néha egy két cigi, ezeknek mindegy, nem a cigi miatt szoktak rá a keményre, ez nonszensz... A füvesek jo része tisztában van a bogyoval és tudja hogy szar, ezért nem is hasznája, mert neki teljesen más "élményt" ad fû mint az a szar...
Képzeld tudom kik a dealerek de õk nem iskolákban osztogatják a cukorkát...
Ja még szép hogy akit elfogtok nem beszél, de erre meg vannak a modszereitek, ugye?
2. kezelni azt kell hogy lebirjál huzni egy felest egy szuszra és ne legyél attol is rosszul, én mai napig nem tok lehuzni egy felest egy szuszra, más igen, de ettõl még nem alkoholista... én igy értettem...
3. hosszutávu tapasztalat van, csak orvosi nincs, ami megmondaná hogy vmi betegsége az iletõnek a fûtõl van e vagy mástol...
2. ha megtanulja kezelni a dolgot, akkor már rá is szokott hisz nincs az a gát amirõl beszélsz, és csak az élvezet vezet!
3. Ha nincs hosszútávú tapasztalat, akkor még inkább elgondolkodtató a használat célszerûsége.
Meggûtolni hogy füvezz? Probáld ki ha szar nem füvezel, ennyi. Hidd el másnap nem fogsz könyörögni az ujjab adag után, sok olyan embert ismerek akik már probálták de nem tetszett nekik, moindjuk általában azért mert nem jött be nekik és azt hitték az egész csak ennyi 😊)
Megkérdezem, (bár szerintetek nem egészségtelen ez az egész, ellenben nem cáfoltátok semmilyen formában az általam becopyzott kockázati tényezõket), hogy van-e vmi ami meggátolja, hogy az emberek füvezzenek? Lehet-e hatni rájuk vmivel?
nem csoda hogy balhé van mindig a fradi mecseken...''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2-2,5 millió problémaivó van ma Magyarországon, közöttük egyre több nõ. A problémaivók még nem függõk, de rendszeresen isznak kisebb mennyiségben, vagy ritkábban, de több alkoholt - írja a Magyar Hírlap.
Súlyosabb a helyzete annak az egymillió embernek, akik már alkoholistának tekinthetõk. Közöttük egyre több a fiatal, de a leginkább veszélyeztetett a 40-50 évesek csoportja. Azonban õk még kezeltethetik magukat, viszont az a körülbelül 340 ezer fõ, aki végstádiumban lévõ alkoholistának tekinthetõ, már nem.
http://origo.hu/itthon/20030530700milliardos.html
Várom, hogy a gyermekeik jövõjéért aggodó PÖCS-körök tüntetést szervezzenek az alkoholizmus visszaszorítása érdekében. De valahogy van egy olyan érzésem, hogy s*ggrészegen fetrengeni az belefér a kedves lurkó szellemi-erkölcsi fejlõdésébe, csak a drog torzítaná el véglegesen...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ja, és hogyha a focidrukkerek szivtak volna alkohol ivászat helyett, akkor még most is ott ülnének a stadionban és a mecsrõl beszélgetnének

A multkori botrányhoz is köze van valamilyen uton modon, mivel ö generálta ezeket az érzelmeket a többi fideszes majommal együtt...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Érdekes modon Svájcban nincs dealer probléma, sem hollandiában... Na de ezt már megbeszéltük 😊
és jó lenne ha spheriot megadná, hogy honnét szedte ezt a "törvényjavaslatot"!
tehát, az otthoni törvényjavaslatban (még nincs megszavazva ha jól tudom) ennek is benne kell lennie, következés képpen az isoklák ki tilthatják a drogokat.
azzal én is egyetértek, hogy nem bûntetni kel... viszont ha vkivel "elszaladt a ló" annak igenis segíteni (mondom: segíteni, nem meghurcolni!) kell, ld. kezelés.
Az öregpapot is letartoztatták tavaly, mikor a szomszédja felnyomta hogy kender nõ a kertjében. Pedig az öregember csak azt tette amit mindig is, vadkendetültetett a veteményes mentén, régen igy csinálták falun, sõt az egész buzatáblát körül ültették... szegény papo hiába mutatta hogy a boltban vette a magokat, merthogy árulják....
Egyébként gyogynovényboltokban is árulják fogyasztásra a kendermagot, 2500 ft egy nagy dobozzal...
Repatarurgyán
Ha kijönnek a rendõrök, és találnak mondjuk 5 palántát (ez pont a csekély mennyiség) a szekrényemben, akkor nem csinálnak semmit? Még meg is dicsérnek? Kötve hiszem.
Repatarurgyán
Repatarurgyán
- májzsugor, autóbalesetek amibe vétlenek keverednek
- idegbetegség, elhülyülés
- aztán az igazi alkesz is öl csal hazudik lop
- legegyszerûbben beszerezhetõ!
A szintetikusban van a sok pénz, meg a keménydrogokban....
Discoba nem megy az ember fûvezve csak bogyozva 😊))
C A D E B
😊)))))))
Egészségügyi szempontok hidegen hagynak.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
társadalmi (ha világképi és identitás zavarral súlyozunk): b a c d e
egészségi (ha normális fogyasztókkal állunk szemben és nem súlyozunk tsdlmi méretekkel): e d b a b c
egészségi, (ha az agytevékenység szempontjából nézzük, normál fogyasztás esetén): e d b c a
Gyerekek jöhetnek az anyázások! De csak finoman, tudod én se szídtam eddig senkinek a rfelmenõit.