Szabad a drog az iskolákban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
micsoda csoda...
mindegy talán nem erre kellene pazarolni a rendõrség elejét... ha annyira lassítani akarják a forgalmat akkor csináljanak a befelé vezetõ sávba egy szigetet, akkor minimum 40-re le kell lassítani ahhoz, hogy a kis szlalomot megcsináld..
A felderítést pedig Leszekjogász ÚR bízza az erre hivatottakra!
Nálatok semmi sem változik.
Késõbb (ha majd meglesznek a megfelelõ iskoláid) meg fogod érteni a dolgok IRÁNYÁT. Az ultraliberalizmus (ami az eszközötök) céljait is.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Szoval azért mert sokan nem fognak visszaolvasni azért mi még tudjuk hogy neked fogalmad nem volt ezekröl a dolgokrol, ahogyan most is csak fényezed magad hogy Garfield meg én nem tudtam de te igen ,miközben ha valaki visszaolvas rendesen látni fogja hogy egyszerü kérdésekre nem tudtál válaszolni egyikünknek sem.Kavarjál csak nyugodtan...
Te ezt irtad:"Könnyû drog: (THC), önmagában 1-2 fû tényleg nem veszélyes, de ha nem áll meg és átszokik a nehéz drogokra kb 4-5 év alatt kikészíti magát."
Ö meg azt irta hogy átlépte a 4-5 éves határt és nem lett kemény drogos, és megmondom neked hogy én már olyan 7-8 éve szivok zöldet alkalmanként és eszembe nem jutott hogy ki kéne probálnom valami mást...Szoval elöbb olvasd el mit irtál aztán azt is amit a másik aludjál rá egyet és utána probáld meg ne kavarni a szart...
Bezzeg ha valami nagyszájú übermagyarral történne ilyesmi, másnap az Agyar Nemzet öles betûkkel rendõrállamról és diktatúráról cikkezne.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ami a rendõrségnél van, az nem a társadalmi rendszer hibája, hanem a rendõrségé, az sz*r úgy, ahogy van. Hatékony féelderítés... hahaha... Kis ügyekkel azért nem foglalkoznak, mert az túl sok erõforrást köt le, nagy ügyekhez viszont már képtelenek felnõni... Bezzeg a pénzbeszedés a közlekedési igazoltatásoknál, az igen, az megy...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Például tájékozódni fog arról, milyen veszélyek várnak a gyerekekre ahelyett, hogy mindenféle baromságot beszél össze.
Viszont tény, hogy egy rendõrnek egyszerûbb és kevesebb melóval jár szigorításért dumálni, mint alaposabb felderítéseket végezni.
Pofátlan hazudozó kis senki vagy.
Már másodszorra kértem, hogy mutasd meg, hol kevertem én össze a vadkendert a parlagfûvel. Te viszont feltûnõen gyáván kussolsz, gondolom azért, mert képtelen vagy bebizonyítani a hazugságodat. Csak szajkózni tudsz, meg a saját idióta tudatlanságod kivetíteni másokra.
A topik elején abba kötöttetek bele, hogy miért kell elterelést lehetõvé tenni.
Az kinek okoz kárt, hogy valaki elszív egy füves cigit, szemben az általad felsorolt bûncselekményekkel?
Jó példa erre a Bp-i rendörkapitány: a megkérdezettek több mint a 80%a azt mondta hogy igenis erõsebben kell fellépnie a rendõrségnk és egyetért az új kapitánnyal. Vagyis az emberek zöme a rendet szereti és nem a nagy liberalizmust amit már nem sok választ el az anarchiától.
Akkor hadd kérdezzem meg, hogy a barátaid miért voltak ott? Ti miért mentetek volna oda?
Az én barátaim is kint voltak. Én (és családom) is csak azért nem voltunk kint, mert más dolgunk volt. Most akkor neonáci tarfejû vagy horthysta kisnyugdíjas vagyok?
A vita elején a balosok (Garfield K.András) annyit tudtak hogy allergiát okoz a vadkender, nagyon nehezen akarták elhinni nekem hogy az egy másik növény(parlagfû)
Szóval elõbb saját oldaladon nézz körül és utána oktasd ki az agg 30-as nemzedéket.
Ebbõl egyenesen következik hogy kemény drogot használ, vagy egyszerûen nem tud olvasni.
Egyébként pedig, kérdezd csak meg a közvetlen környezetedben a 30 év feletti alanyokat, hogy mit tudnak a cannabisról! Szerintem semmi valós tényt nem fognak tudni mondani. Az elsõ szó a drog lesz, és a csúnya tekintet. Hogy miért az idõsebbeket? Mert a jelenlegi törvényalkotók korosztálya. Kik voltak kint a téren? Neonáci tarfejûek, és "...horthysta kisnyugdíjasok...". Az elõbbiek rutinból, az utóbbiak butaságból.
Ugyanazt írtam más szavakkal.
Garfield a végén meggyõzöl, hogy igaza van Magyar Bálintnak hogy a szövegértéssel (szövegértéseddel) komoly gondok vannak.
Ali tudja milyen a Gyorskocsi utca...
nem egy fényes hely... sõt!
mindegy ugyanakkor a Jancsó sem volt elragadtatva amikor az évfolyam jó része Szegeden befüvezett...
a liberális szülõk fele feljelentette azon nyomban a többieket ->rendõrség->"tanúzás"
->rendõrségi felvilágosítás....
ha valaki én már csak tudom a procedurát...
Egy kérdés: a pedifilok, az álatokkal hálók és a keménydrogfogyasztók tüntetéseit mikorra tervezitek? Megvárjátok vele, amíg a "buta tömeg" már eléggé felvilágosult lesz az elõzõekkel kapcsolatban?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ja és olvasd el a cikket a Hanf-ban a német felmérésrõl, szerintem az ellenzõk egy kicsit tájékozodjanak mielõtt irkálnak...
Idézet az #1-bõl, valami "Spheriot" nickû emberke írta:
Magyarul lefordítva olyan embereket kell bhálózni iskolába beetetõnek, dílernek aki maga is kábszeres, és leszoktató programban részt vertt , 18-21 év közötti.
Ami számotokra probléma volt, az pedig a szabályozás ezen része:
Nem büntethetõ kábítószerrel való visszaélés miatt
<...>
feltéve, ha az elsõ fokú ítélet meghozataláig okirattal igazolja, hogy legalább hat hónapig folyamatos, kábítószer-függõséget gyógyító kezelésben, kábítószer-használatot kezelõ más ellátásban részesült vagy megelõzõ-felvilágosító szolgáltatáson vett részt.
Pedig ezt mind te írtad...
A Kendermag már teljesen más, mert ott a fogyasztás büntethetõségének eltörlésérõl van szó, a kettõnek köze sincs egymáshoz.
Innetõl a ti kendermagotok a maszatolás, mert ti keveritek ide a vadkendert, bár tudom hogy elõszeretettel kevered az allergiát okozó parlagfúvel.
Már kértem egyszer, hogy megmutatnád azt a hozzászólást, amiben kevertem, de akkor elsunnyogtad. Most hajlandó leszel megmutatni, honnan szoptad ezt a baromságot?
A vita azzal a paszsussal volt hogy az 21 !! életévét be nem töltött személy aki drogot át ad( itt nincs szó kemény lágy drogról) az akkor nem büntethetõ ha õ is drog fogyasztó.
erre modntuk azt hogy egyszerû dolga van a drogdílereknek, be kell szervezni drogos fiatalokat a hálózatba azok amjd beetetik a fiatalokat, gyerekeket.
Innetõl a ti kendermagotok a maszatolás, mert ti keveritek ide a vadkendert, bár tudom hogy elõszeretettel kevered az allergiát okozó parlagfúvel.
Amugy pedig szíjad a füvet jó sokat.
A lényeg:
- "egy pohár", vagyis mértékkel;
- a szokás maga feltételez egyfajta étkezési kultúrát;
- a bor valódi bor vagyis szõlõbõl készül.
Heti/kétheti egy-két joint nem lesz veszélyes. Ahogy a franciáknál sem okoz országos mértékû alkoholizmust a napi egy pohár bor. Sõt, inkább csökken az infarktus kockázata.
A topik az elterelés szükségessége kapcsán nyílt, nem pedig csak úgy általában a drogtörvényrõl, se nem a fû(fogyasztás) liberalizációja kapcsán. Neked már csak tudni kéne, hisz te nyitottad.
Mivel a törbvény nem használja a könnyû és a kemény drog megkülönböztetést ezért a ti liberális kormámnyotok is összemosta a kettöt.
Igaz, hogy ma már kétszer is olvashattad, de azért leírom harmadszorra is: a Kendermag pont azért tüntetett, hogy a fûfogyasztás önmagában kikerüljön a Btk.-ból. A ballib komrány pedig nem mosott össze semmit (kissé izzadságszamú ez a duma...), mivel az eredeti szabályozás nem tesz különbséget a drogok közt. Ezen kellene a fogyasztás terén változtatni.