Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"olyan 7-8 éve szivok zöldet alkalmanként és eszembe nem jutott hogy ki kéne probálnom valami mást..."
micsoda csoda...

sajna nálunk csak akkor állítanak meg ha gyorsabban mész a megengedettnél... szondáztatni nem szoktak, pedig ahova költözöm ott van egy diszkó és hazafelé menet ott kõ kövön nem marad... persze rendõr az sehol sincs... de amikor van mewgáll a település elején és minden autót megállít és szépen átvizslat... én tõlem görcsöt kaphat, mert elõtte mindig lefordulok...
mindegy talán nem erre kellene pazarolni a rendõrség elejét... ha annyira lassítani akarják a forgalmat akkor csináljanak a befelé vezetõ sávba egy szigetet, akkor minimum 40-re le kell lassítani ahhoz, hogy a kis szlalomot megcsináld..

"a büntetési tételek szigorításának SEMMIFÉLE visszatartó ereje nincs" A büntetések kiszabásánál is gondolni kellene az elrettentésre.

A felderítést pedig Leszekjogász ÚR bízza az erre hivatottakra!
A te eszmei elõdeid nem is olyan régen még a Corvin közi srácokkal szemben használták ezeket a kifejezéseket.

Nálatok semmi sem változik.
Okos kis diák vagy. Talán még fejlõdõképes is...

Késõbb (ha majd meglesznek a megfelelõ iskoláid) meg fogod érteni a dolgok IRÁNYÁT. Az ultraliberalizmus (ami az eszközötök) céljait is.
Akkor olcsó, cseh gyartmányú lõszer beszerzését javaslom😊
K.András
Komolyan mondom nem értem hogy nem sül le Spheriot képe a 3006-miatt!!!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Te szerencsétlen hát itt égtél mint a rongy, annyit nem tudtál hogy fü meg fü között is van különbség!!!Te azt irtad hogy a az indiai vadkender a fü miközben van benne kb 1.5 2.0-a thc tartalom és erre irtam neked anno hogy ez lofing mivel egy fü akkor nevezhetö annak ha legalább 15-20%-os thc tartalma van!!!
Szoval azért mert sokan nem fognak visszaolvasni azért mi még tudjuk hogy neked fogalmad nem volt ezekröl a dolgokrol, ahogyan most is csak fényezed magad hogy Garfield meg én nem tudtam de te igen ,miközben ha valaki visszaolvas rendesen látni fogja hogy egyszerü kérdésekre nem tudtál válaszolni egyikünknek sem.Kavarjál csak nyugodtan...

K.András
Szerintem te nem tudsz irni!!!
Te ezt irtad:"Könnyû drog: (THC), önmagában 1-2 fû tényleg nem veszélyes, de ha nem áll meg és átszokik a nehéz drogokra kb 4-5 év alatt kikészíti magát."
Ö meg azt irta hogy átlépte a 4-5 éves határt és nem lett kemény drogos, és megmondom neked hogy én már olyan 7-8 éve szivok zöldet alkalmanként és eszembe nem jutott hogy ki kéne probálnom valami mást...Szoval elöbb olvasd el mit irtál aztán azt is amit a másik aludjál rá egyet és utána probáld meg ne kavarni a szart...

Azért van egy halovány különbség a szondamegfújás és aközött, amikor az összes cuccodat kipakoltatják, beleértve a táskákat is...

Bezzeg ha valami nagyszájú übermagyarral történne ilyesmi, másnap az Agyar Nemzet öles betûkkel rendõrállamról és diktatúráról cikkezne.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Jó példa erre a Bp-i rendörkapitány: a megkérdezettek több mint a 80%a azt mondta hogy igenis erõsebben kell fellépnie a rendõrségnk és egyetért az új kapitánnyal. Vagyis az emberek zöme a rendet szereti és nem a nagy liberalizmust amit már nem sok választ el az anarchiától.

Ami a rendõrségnél van, az nem a társadalmi rendszer hibája, hanem a rendõrségé, az sz*r úgy, ahogy van. Hatékony féelderítés... hahaha... Kis ügyekkel azért nem foglalkoznak, mert az túl sok erõforrást köt le, nagy ügyekhez viszont már képtelenek felnõni... Bezzeg a pénzbeszedés a közlekedési igazoltatásoknál, az igen, az megy...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mentol lehet hogy a liberalis eszméket vallod, de ha majd felelõs leszel két kis emberért is, akkor már meggondolod hogy mennyire jó a liberalizmus a drogoknál, illetve bármi másnál.

Például tájékozódni fog arról, milyen veszélyek várnak a gyerekekre ahelyett, hogy mindenféle baromságot beszél össze.

Te figyu, nálunk azért azt megtanították büntetõjogból, hogy a büntetési tételek szigorításának SEMMIFÉLE visszatartó ereje nincs, viszont a felderítés hatékonyságának már annál inkább. Hiába szigorúbb, ha a kedves rendõrség nem képes elfogni a tetteseket. Példa: kedves rendõr bácsi, hogy is állnak a móri gyilkossággal vagy az Aranykéz utcai robbantással?

Viszont tény, hogy egy rendõrnek egyszerûbb és kevesebb melóval jár szigorításért dumálni, mint alaposabb felderítéseket végezni.

A vita elején a balosok (Garfield K.András) annyit tudtak hogy allergiát okoz a vadkender, nagyon nehezen akarták elhinni nekem hogy az egy másik növény(parlagfû)

Pofátlan hazudozó kis senki vagy.

Már másodszorra kértem, hogy mutasd meg, hol kevertem én össze a vadkendert a parlagfûvel. Te viszont feltûnõen gyáván kussolsz, gondolom azért, mert képtelen vagy bebizonyítani a hazugságodat. Csak szajkózni tudsz, meg a saját idióta tudatlanságod kivetíteni másokra.

Az sem tudod már, mirõl vitatkozol...

A topik elején abba kötöttetek bele, hogy miért kell elterelést lehetõvé tenni.

Pedig a hídi csöcselék, és a kendermagos "ellentüntetõk" sokkal inkább pszichiátriai esetek...

Jó rendõr. Okos rendõr.

Az kinek okoz kárt, hogy valaki elszív egy füves cigit, szemben az általad felsorolt bûncselekményekkel?

Mentol az szerinted felesleges zaklatás ha megállít az úton a rendor és megszondáztat?
Galy
most veszem csak észre, hogy a topik alcíme is hibás!

LOL!
Mentol lehet hogy a liberalis eszméket vallod, de ha majd felelõs leszel két kis emberért is, akkor már meggondolod hogy mennyire jó a liberalizmus a drogoknál, illetve bármi másnál.

Jó példa erre a Bp-i rendörkapitány: a megkérdezettek több mint a 80%a azt mondta hogy igenis erõsebben kell fellépnie a rendõrségnk és egyetért az új kapitánnyal. Vagyis az emberek zöme a rendet szereti és nem a nagy liberalizmust amit már nem sok választ el az anarchiától.
Azaz? Minden drogost lõjenek le? Függetlenül attól, hogy egyszeri fogyasztó, vagy díler? Hamar kihalna a környezeted, elhiszed?

A Btk. idevonatkozó szakaszában foglalt büntetési tételek SZIGORÍTÁSA érdekében demonstrálni.
Mindenféle személyeskedés nélkül:
Akkor hadd kérdezzem meg, hogy a barátaid miért voltak ott? Ti miért mentetek volna oda?

Nem hinném, hogy volna sorrend. Én csak annyit szerettem volna közölni, hogy a korrekt tájékoztatás fontosabb lenne, mint a felesleges zaklatás a hatóság részérõl. Hogy miért az említett csoportot emeltem ki, azt pedig oda is írtam.

"Kik voltak kint a téren? Neonáci tarfejûek, és "...horthysta kisnyugdíjasok..."

Az én barátaim is kint voltak. Én (és családom) is csak azért nem voltunk kint, mert más dolgunk volt. Most akkor neonáci tarfejû vagy horthysta kisnyugdíjas vagyok?
Mit tudnak a kannabiszról

A vita elején a balosok (Garfield K.András) annyit tudtak hogy allergiát okoz a vadkender, nagyon nehezen akarták elhinni nekem hogy az egy másik növény(parlagfû)

Szóval elõbb saját oldaladon nézz körül és utána oktasd ki az agg 30-as nemzedéket.
Én írtam hogy a kemény drog 4-5 év alatt kikészíti az aembert, erre reagált hogy õ még nem készült ki.

Ebbõl egyenesen következik hogy kemény drogot használ, vagy egyszerûen nem tud olvasni.
Akkor most itt téged is megkérlek, hogy hagyjuk már ezt jobb-bal-közép-akármilyen oldalt.
Egyébként pedig, kérdezd csak meg a közvetlen környezetedben a 30 év feletti alanyokat, hogy mit tudnak a cannabisról! Szerintem semmi valós tényt nem fognak tudni mondani. Az elsõ szó a drog lesz, és a csúnya tekintet. Hogy miért az idõsebbeket? Mert a jelenlegi törvényalkotók korosztálya. Kik voltak kint a téren? Neonáci tarfejûek, és "...horthysta kisnyugdíjasok...". Az elõbbiek rutinból, az utóbbiak butaságból.

Már elnézést, de írta azt, "...kemény drogot..."? Én nem láttam.

4-5 éve kemény drogot használsz?? Csak igy tovább, azt vigyázz nehogy egyszer habzó szájjal találjanak, úgy hogy már alig lélegzel.
Hol van itt az ellentmondás??

Ugyanazt írtam más szavakkal.

Garfield a végén meggyõzöl, hogy igaza van Magyar Bálintnak hogy a szövegértéssel (szövegértéseddel) komoly gondok vannak.

Ali tudja milyen a Gyorskocsi utca...
nem egy fényes hely... sõt!
mindegy ugyanakkor a Jancsó sem volt elragadtatva amikor az évfolyam jó része Szegeden befüvezett...
a liberális szülõk fele feljelentette azon nyomban a többieket ->rendõrség->"tanúzás"
->rendõrségi felvilágosítás....
ha valaki én már csak tudom a procedurát...

Sérült emberek pótcselekvése.
Világos. Ezt az analógiát követve akkor a következõ tüntetés a vérfertõzés, az erõszakos közösülés, netán az emberölés büntetendõsége ellen lesz-e???
Értem. A "buta tömeg" felvilágosítása kedvéért tüntetnek a drogosok és a buzik ultraliberális, nemzetellenes kormányunk regnálása idején.

Egy kérdés: a pedifilok, az álatokkal hálók és a keménydrogfogyasztók tüntetéseit mikorra tervezitek? Megvárjátok vele, amíg a "buta tömeg" már eléggé felvilágosult lesz az elõzõekkel kapcsolatban?
Tikal
Ja és ami a lényeg, kurva jo ujság, végre egy jo kezdeményezés, az index meg egy nagy szar 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A vadkendert nem kevertük ide, nem arrol van itten szo 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A füvezõknek csupán nagyon kis százaléka lesz keménydrogos, de tény hogy a fû elõtt az alkohol nevû droggal kezdik.....mondom hogy olvassgassatok....

Tikal
Dehogynem rendezel, a TV-ben nyomatjátok a rohadt reklámokban, minden második reklám alkohol reklám.....

Tikal
4-5 év? Én már tulléptem ezt, képzeld még élek 😊
Ja és olvasd el a cikket a Hanf-ban a német felmérésrõl, szerintem az ellenzõk egy kicsit tájékozodjanak mielõtt irkálnak...

Úgy látom, sunnyogás lesz belõle megint... Sebaj, megszoktam...

Volt fogalmam, képzeld el, megkockáztatom, több fogalmam van a borról is, mint neked, csak azért írtam, hogy lényegtelen: a kultúrált alkoholfogyasztás a lényeg, nem pedig hogy ki milyen bort iszik és milyen pohárból és mihez és izé.

A vita azzal a paszsussal volt hogy az 21 !! életévét be nem töltött személy aki drogot át ad( itt nincs szó kemény lágy drogról) az akkor nem büntethetõ ha õ is drog fogyasztó.

Idézet az #1-bõl, valami "Spheriot" nickû emberke írta:

Magyarul lefordítva olyan embereket kell bhálózni iskolába beetetõnek, dílernek aki maga is kábszeres, és leszoktató programban részt vertt , 18-21 év közötti.

Ami számotokra probléma volt, az pedig a szabályozás ezen része:

Nem büntethetõ kábítószerrel való visszaélés miatt
<...>
feltéve, ha az elsõ fokú ítélet meghozataláig okirattal igazolja, hogy legalább hat hónapig folyamatos, kábítószer-függõséget gyógyító kezelésben, kábítószer-használatot kezelõ más ellátásban részesült vagy megelõzõ-felvilágosító szolgáltatáson vett részt.

Pedig ezt mind te írtad...

A Kendermag már teljesen más, mert ott a fogyasztás büntethetõségének eltörlésérõl van szó, a kettõnek köze sincs egymáshoz.

Innetõl a ti kendermagotok a maszatolás, mert ti keveritek ide a vadkendert, bár tudom hogy elõszeretettel kevered az allergiát okozó parlagfúvel.

Már kértem egyszer, hogy megmutatnád azt a hozzászólást, amiben kevertem, de akkor elsunnyogtad. Most hajlandó leszel megmutatni, honnan szoptad ezt a baromságot?

Nem lényegtelen mert a fehér bor nem csökkenti az infarctus kockázatát. Bár gondolom ezért lett lényegtelen mert valamirõl ugyan volt fogalmad csak kissé homályos.
Majd kimásolom miket írtál az elején érdekes lesz szemesülnöd vele.

A vita azzal a paszsussal volt hogy az 21 !! életévét be nem töltött személy aki drogot át ad( itt nincs szó kemény lágy drogról) az akkor nem büntethetõ ha õ is drog fogyasztó.

erre modntuk azt hogy egyszerû dolga van a drogdílereknek, be kell szervezni drogos fiatalokat a hálózatba azok amjd beetetik a fiatalokat, gyerekeket.

Innetõl a ti kendermagotok a maszatolás, mert ti keveritek ide a vadkendert, bár tudom hogy elõszeretettel kevered az allergiát okozó parlagfúvel.

Amugy pedig szíjad a füvet jó sokat.
Az most lényegtelen.

A lényeg:
- "egy pohár", vagyis mértékkel;
- a szokás maga feltételez egyfajta étkezési kultúrát;
- a bor valódi bor vagyis szõlõbõl készül.

Mármint a vörös bortól ezt azért tedd hozáz, ha valami kijelentesz akkor azt pontosan. .
Mármint a vörös bórtól ezt azért tedd hozz, ha valami kijelentesz akkor azt pontosan. .
De ugyan ez igaz a THC re is az nem veszélyes ha az ember életébe 2-3-t elszív, de ha rendszersen teszi az veszélyessé válhat mert átlép a köv lépcsõbe.

Heti/kétheti egy-két joint nem lesz veszélyes. Ahogy a franciáknál sem okoz országos mértékû alkoholizmust a napi egy pohár bor. Sõt, inkább csökken az infarktus kockázata.

Már megint megy a maszatolás.
A topik az elterelés szükségessége kapcsán nyílt, nem pedig csak úgy általában a drogtörvényrõl, se nem a fû(fogyasztás) liberalizációja kapcsán. Neked már csak tudni kéne, hisz te nyitottad.

Mivel a törbvény nem használja a könnyû és a kemény drog megkülönböztetést ezért a ti liberális kormámnyotok is összemosta a kettöt.

Igaz, hogy ma már kétszer is olvashattad, de azért leírom harmadszorra is: a Kendermag pont azért tüntetett, hogy a fûfogyasztás önmagában kikerüljön a Btk.-ból. A ballib komrány pedig nem mosott össze semmit (kissé izzadságszamú ez a duma...), mivel az eredeti szabályozás nem tesz különbséget a drogok közt. Ezen kellene a fogyasztás terén változtatni.