Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(Az ilyen helyzetekre mondják a jobboldalon azt, hogy kettõs mérce, ugye?)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mesélj, Ali, valószínûleg valamirõl lemaradtam, mert nekem nem rémlik, az IDF vagy a többi, kábszerügyben megszólaló jobbos szervezet, párt, politikus, stb. annyira ostorozná. Mintha csak a kábszer lenne a fontos, a többi felett szépen szemet húnynak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Éppen eleget tudunk.
Antialkoholista ligákat százával találsz. Éppen elegen ostorozzák azt.

Kábítószerellenes fórumok ritkábbak. Divatot csináltak ebbõl is a senkiházik...
Tikal
tényleg nem ok, hagyjuk az alkoholt, de tiltsuk a füvet, aminek hatásairol joformán nem is tudnak az emberek semmit.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Viszont az egyik káros szenvedély kemény ostorozása nem ment fel azalól, hogy a többivel is ugyanezt tedd. Márpedig a marihuána fogyasztásának legalizálását ellenzõk magatartásából ez feltûnõen hiányzik.
Akik kimentek a kendermagos tüntetésre, vagy akik szervezték, azok közül hányan kezdeményeztek mozgalmat a alkoholfogyasztás mérséklésére vagy kultúrájának átalakítására (töménytõl terelve az alacsonyabb alkoholtartalmú italok felé az embert), hmmm? Mert szerintem egy sem.

Ezt már annyiszor leírtam ide is. Az, hogy egy káros szenvedély (betegség) hihetetlen mértékeket ölt a társadalomban nem ok arra, hogy egy másikat is rászabadítsunk.
A hozzászólásod elsõ felében teljesen igazad van.

A gyermekem elítélésérõl: Végrehajtandó szabadságvesztést (még felfüggesztettet sem) kapott egyetlen hülyegyerek se az elszívott füvescigiért SOHA. Azt az "ejnye-bejnyét", amit pedig kaptak egyáltalán nem sajnálom õket.

Sokkal inkább kár lenne az, ha valami surmó kipróbáltatná a gyermekemmel a narkót (a "fû" is ide tartozik). Egy ilyen alakot saját kezûleg szednék szét...
reaper4
Ez így van! Meg lehet nézni hány család megy tönkre az alkohol miatt, hány baleset történik ugyanez okból stb. stb.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Tikal
szabad a kávé az iskolákban? 😊

Mo-n közel egymillio alkoholista él, szerintem ez a szám borzaszto, rossze belegondolni is... inkább ezen kéne a fejetek törni. A legális drogokrol miért nem esik soha szo? Azért mert az "elfogadott"? igy alakult a történelem, máshol meg a fû elfogadott.
Inkább több tájékoztatást kéne adni az emebereknek!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ez nem jött össze? nem akarlak bántani, ne vedd személyeskedésnek, nem feltétlenul rád gondoltam, kár hogy itt polon mindig egymás anyázása megy, gondolom ezért szoktad meg ezt....

majd lesznek... mi lenne ha a gyerekd elitélnék egy kis fûmiatt? megérné? nem, szánalmas ez a jogrendszer/törvény.

Majd lesznek...
Ez nem jött össze. A feleseket is nagy ívben kerülöm.
Tikal
klasszab mint egy szodásló

klassz ember leszel a felestõl ,hajrá!

Tikal
nem nincsenek

Vegyél csak minél többet. Épülni fog tõle a lelked. Klassz ember leszel...
Ezek szerint már vannak tapasztalataid. Ennek örülök.
Tikal
gyerekének majd elmagyarázza, gondolom te sem veszel a gyerekednek vodkát vagy egy doboz cigit, elõtte azért meg kel beszélni nem?

observer
Gyerekednek is veszel majd?

..szeretlek, csak nem nagyon....

Tikal
hát az nem sok

PResident Evil
most rendeltem 1 g-t 😄

Tikal
nem kell drogosnak lenni, ne viccelj már, de legalább tudja már mit keres/üldöz, vagy ezt nem tanitják a rendõr suliban csak azt hogy kihallgatáson hogyan kell fenyegetni/ijesztgetni csapkodni az asztalt?

3212: én meg arra emlékszem hogy a rendõrnek milyen nagy a pofája mikor egy tizenévessel beszél, azt könnyu ijesztgetni meg májerkodni hogy én vagyok a hatalom, sok köcsögnek a fejébe száll ez, inkább az igazi bunozoket kéne uldoznotok, meg nem elfogadni a pénzt mikor birságoltok...

Elég, ha a szakértõ ki tudja mutatni a fogyasztást, nem kell minden járõrnek profi drogosnak lenni.
Tikal
ja, azok szánalmasak, én meg csak arra tudok gondolni mikor a rendõr megkérdezte, most melyik részét szivjátok a kendernek? 😊

Ha ennyire jól tudod...

Én csak a vacogó fogú tizenéves hülyegyerekekre emlékszem, akik elõtte a legnagyobb májerek voltak a discoban: "ugye nem tudják meg s szüleim..?"
Tikal
Nem a fû jelenti a jo hangulatot, tévedésben vagy.
Ettõl függetlenul idioták a rendõrõk mert sokan azt sem tudják eszik e vagy iszák...

Crokin
Nem érzem magam idiótának, és mások se tartanak annak. Ha annyi idióta lenne, amennyien szívnak, akkor már rég rossz lenne 😊

Repatarurgyán

Az idióták azok, akiknek ez a szar jelenti a jó hangulatot.
6 hónap.
Azt mondják, hogy jobb technikával 3 hónapig simán.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
a gond csak az hogy meg kéne már érteni mi a különbség a fû és a többi között, bár örömmel látom hogy a rendõrség felsõbb köreiben már kapizsgálják, sõt, viszont alantabb csak idioták vannak...

ha fogyasztóvá válik is vki, nem mindegy hogy hány évesen és mire szokik rá.felnõtt fejjel egészen más kipróbálni, nem valószínû hogy pl:egy 20 éves fiatal aki kipróbálja mondjuk a füves cigit vagy hétvégenként bekap 1-2 szem extasyt az elkallódik vagy bûnözni kezd.de monjuk egy 16 évessel már nem ez a helyzet.és a terjesztõket ez nem érdekli, nekik csak az eladás fontos!és itt ez a lényeg, a bûncselekmények amik a kábítószerhez kapcsolódnak + a közlekedési balesetek !!!!!! egyébként senkit nem érdekel hogy kit mit szed!

Tikal
ideiglenes öröm... az a baj hogy megállitani nem lehet, apro sikere a rendõrségnek ugyis lesz, legyen mit mutogatni a tv-ben meg az embereknek, de aki akar az ugyis hozájut, és nem az iskolában, lol, habár ha ez az uj törvény igaz akkor a kormány tette lehetõvé a drogterjesztést az iskolákban ( ami eddig nem volt, csak azt hitték), gratula a törvény készitõknek 😊

sajna rosszak a törvények.de azért én elégedett vagyok miskolcon a felderítéssel.most is kiosztanak jópár évet.mondhatni félelem telepedett a városra.legalábbis a terjesztõk körében 😊)) nem is bánom hogy nem hagyják abba azok akiket már régóta figyelünk.így legalább börtönbe lehet juttatni mikor megfogjuk

Gonosz trükk! LOÁL!
Küzdjél csak továbbra is keményen a valóság és a tények ellen, SoDI!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ha rajtad és a gyilkos barátaidon múlik, akkor bizonyára.

Tikal
akkor neked ez a drogod 😊

a törvényhez meg annyit hogy elég nagy hulyeség, erre azért nem volt szukség, másképp kellett volna elindulni, most lesz mit támadni a hulyéknek....

SoDI---
Különben az SZDSZ "Drog stop" kampányának ne dõljön be senki! Liberálisok maradtak ebben a tekintetben is, ez csak egy újabb ócska gonosz trükk, hogy elválasszák a könnyû -és a keménydrogok fogalmát egymástól!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
netezek, meg filmet nézek, meg anyám kínja...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
olyan karikás szeme volt mint aki három napja speed-ezik

Rólam is mindenki azt hiszi, hogy drogozom, pedig egyszerûen csak keveset alszom, mert nezezek 😊

SoDI---
Ennek kéne igazán nem nyilvánosságot adni.
Erõsen érzem, hogy a következõ drog-liberalizáció-ellentüntetésen már nem csak paradicsomok, hanem téglák is fognak röpködni.

De ez csak egy érzés, lehet hogy tévedek 😊

Teganp hozta be az osztályfõnökünk egy 2003 márciustól érvényes törvényt, melyben az áll, hogy nem büntethetõ az a 21 év alatti személy, aki közintézményben/suli is/ drogot árul, fogyaszt, elõállít

Pempő
Csernus jó arc! Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy nem tol semmit 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

Tikal
Tegnap láttam ezt a Cernus Imrét egy mûsorban, állitolag nagy fej pszihologus vagy mi, hát mit mondjak, szerintem egy nagyképû f*sz, rohadt flegma volt, ugy beszélt mintha õ lenne a megválto, ráadásul olyan karikás szeme volt mint aki három napja speed-ezik,

Pempő
Salvia engem is érdekelt, fõleg hogy full legál, de nem találkoztam még senkivel, aki közelebbrõl, vagy egyáltalán ismerte volna.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Amelyik rendõr meg vágja, az csak el akarja kobozni (magának)...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Tikal
nem hinném, sik hulyék, nem veszik észre, sokan még azt sem tudják hogy néz ki a fû, nem hogy azt melyik részét szivják

Vagy csak megszántak benneteket, mint ahogy én is szánlak...

Crokin
Zsír a logód !

Repatarurgyán

Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44