Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifly
Bocs, tényleg!
Sikerült olyan mondatot írnod, ami nem állít semmit, nincs igazság tartalma, és nem bizonyít semmit, mint pl a következõ:

<b>ha az ibolya kék volna már rég kihúnyt volna a nap.</b>

Mivel a nap még világít ezért az ibolyía nem kék (ami ugye hamis állítás)
A matematikában a matlog kialakulása elõtt ez a bizonyítási forma gyakran vezetett téves megállapításokhoz!

Mostmár legalább tudom, hogy az elithez tartozol! 😊
Arrol, hogy az elit réteg hátráltat-e vagy sem már egy más kérdés! Ha te is olyan kis merdzsós köcsög vagy (amit nem hiszek), akkor pedig minden világos, jó dolgodban nem tucc mit csinálni, mint a saját agyad elkábítani, mert nem lelsz elég örömöt embertársaidban és a világban!
Nem akartam személyeskedni!
K.András
Ember te nem értesz engem!!!
Hol van #3285-ben ilyen leirva hogy "hogy drogosok nélkül már rég kihalt volna az emberiség!"???
Én ezt irtam:"Azt irod hátráltatja a társadalmat a drogos mert nem nézi a közösség érdekeit ami nem igaz...ha igy lenne nem létezhetne ma közösség"
Ez nem azt jelenti hogy drogosok nélkül kihalt volna a társadalom hanem azt hogy ha igazad lenne abban hogy hátráltatja akkor halt volna ki!!!Kezded kapisgálni a dolgot???Miért?Mert a kábitoszerezés minden idöben és korban az elit réteg kedvelt játékszere volt a fáraoktol kezdve a királyokig,nem pedig a szegényeké,és ahogy nem lehet egy kalap alá venni az uralkodokat, ugy nem lehet a drogosokat sem!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tikal
politika/gazdaság, tul olcso a termesztése, fatermesztõknek nem tetszene stb...
ja és az emberek azt hiszik kábitoszer, pedig az ipari kender thc tartalma gyakorlatilag nulla, ma MO-n szegeden van egy gyár, ott madzagot készitenek belõle, de hál istennek alakult egy másik cég ami most az ipari épitõipari felhasználást "szorgalmazza"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kifly
ember!!!!
téged idéztelek!!!
megteszem még 1x
Kandris #3285:"Azt irod hátráltatja a társadalmat a drogos mert nem nézi a közösség érdekeit ami nem igaz...ha igy lenne nem létezhetne ma közösség"
ezt nem én adtam a szádba!
K.András
Nem, te csak más szájába olyan mondatokat adsz amik el sem hangzottak!!!
Szal kb ugyanaz a szinvonal...

kifly
Az, hogyha különbözik nem értem, mért nem termesztik.
Strahd_
😊 megnönek az export tuti Mo sok pénzt kaszálna .) eladnánk Hollandiának 😄

Tikal
a kender nagyon jot tesz a termõföldnek, régen a buzatáblákat meg más földeket körbeultetek kenderrel, vagy köv évben csak kender volt rajtuk mert javitja a talaj minõségét.... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Strahd_
Végre kihasználhatjuk hoyg jo a magyar termõföld jobban elfogyna mint a buza vagy kukorica 😄

Tikal
4. akkor most mi? jo lenne vagy nem lenne jo ( ipari kenderben nincs thc, nem kell a kendertábla mellé õr)... Magyarország a világ egyik legnagyobb kender exportõrje volt, USA és Oroszország után szoval van benne gyakorlatunk...

kifly
már megint sértegetsz Kandris légyszi ne tedd én sem teszem!
kifly
Mellesleg zsidózni zsidóztatok! Sodit ha jól sejtem, és Tikal #3299 definiciója alapján, akkor minek neveznétek magatokat?
kifly
Gyerekek mit háborogtok, felhívnám figyelmeteket a megjegyzés utáni 😊)) re!!! 😊))

Csak nem vettétek magatokra?
Az kiabál akinek a háza ég!
kifly
1 legyen, nem irigylem tõled
2 szenvedély betegnek 😊
3 el szoktem olvasni, de mindíg csak újabb bizonyítékot találok arra, milyen ûberfasza dolog az agybasztatás
4 erre már tettem mnegjegyzést: #3277 3. pont
kifly
Kandris #3285:"Azt irod hátráltatja a társadalmat a drogos mert nem nézi a közösség érdekeit ami nem igaz...ha igy lenne nem létezhetne ma közösség"

ez szerinted mit jelent??
K.András
"A többibõl meg lassan az derül ki, hogy drogosok nélkül már rég kihalt volna az emberiség! MEGALOL

Megalol???
Ugy kavarsz mint egy hülyegyerek!!!
Mutasd megalol ki hol mondott ilyet???
De szo szerint kérdjük idézni!!!
Szal nem tudod tartani az állitásod és bedobsz egy nagy hülyeséget, mintha mi azt állitottuk volna hogy kábitoszer nélkül kihalna az ember??Csak egyenlöre a te állitásodat kéne igazolnod nem pedig az agyadbol kipattant faszságot szajkozni mintha mi ezt mondtuk volna!!!
Nagyon nem szeretem az olyan senkiházi embereket akik amikor már nem tudnak vitatkozni,ráragaszt valami hülyeséget a másikra!!!Szal lássuk ki mikor állitott oilyet!!!???

Strahd_
Huh akkor ezt megusztam mert inkább olvasok a japán kardokról most 😄

Tikal
nem muszály 😊

Strahd_
Ha egyetértek veled akkor is el kell olvasnom? .)

Tikal
hadd legyen az én hulyeségem!

és kik azok akik ellene hadakoznak és közben semmi infojuk nincs a valoságrol csak amit bebeszéltek nekik? õket hogy neveznéd?

tényleg kár hogy egyikotok sem veszi a fáradságot és olvassa el a szovegeket amiket belinkelek... még ha nem is értesz veluk egyet, de legaláb arrol beszélnénk, mert már honapok ota ugyanaz megy...

kifly: egyetértenél azal ha a kendernek nagyobb lenne az ipari felhasználása? értem ezallatt a fa helyetesitését, olajként valo hasznositása stb...

Punker
mivel a faji besorolásnál negroid (lehet rosszul írom) az elnevezése, szerintem ezen nincs semmi sértõ, arra ott a feka büdös nigger stb.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

"közben jól ismeri a zsidó vonásokat"

Szerinted csak a fajgyûlölõk ismerik? LOÁL!

"a feketéket meg négernek nevezi"

Mert Magyarországon vagyunk, nem az usában, itt nem tartozik hozzá olyan jelentés, mint ott.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Strahd_
Miért ha ismersz zsidó vonásokat akkor fajgyülölö vagy? Mekkora hülyeség ez? Bár meg kel határozni milyen vonásokról bezsélünk. bebeszélt hüyleségröl (alá Sodi) vagy normális vonás, mint ahogy a magyar láynokról a világban a hir hoyg gyönyörüek jók az ágyban és csalfák.

kifly
Mint látom itt mindenki mentegetõdzik, hogy nem fajgyûlölõ, közben jól ismeri a zsidó vonásokat a feketéket meg négernek nevezi, ergo itt mindenki fajgyûlölö! 😊)))
kifly
"tikal nem a sütit mondta, hanem a kendermagot, ami nagyon táplálo, de fûbõl is lehet sütit, és nagyon jo 😊"
Én tudom, hogy nem ezt mondtad! Kandrist próbáltam felvilágosítani errõl! 😊)

tedd illegálisan nem mindegy? így is úgy is hülyeség!

igen az vagy!
ennyire csak a szenvedély betegek hadakoznak vmiért! 😊
kifly
"Az embereknek a társadalomhoz valo viszonyárol tévedsz(ha már ott van a link is legalább olvasd el és megérted ,majd miröl beszélek).
"
Esetleg Kant tévedett! 😊

A többibõl meg lassan az derül ki, hogy drogosok nélkül már rég kihalt volna az emberiség! MEGALOL

Ja az hogy mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti, mint pl a politikusok többsége, még nem negálja azt az állítást, hogy az önpusztítás bármilyen formája ellene van a közösség érdekeinek.
K.András
"Milyen érdekes, hogy mindenkinek ugyanaz jut sodiról eszébe, nem? "
Tényleg nem vagyok fajgyülölö, de ha ránézel egy négerre nem vágod le egyböl hogy néger???Na igy van ez sodival is 😄DD

Oké, csak féltem, hogy félreérthetõ.
Milyen érdekes, hogy mindenkinek ugyanaz jut sodiról eszébe, nem?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
jol jött le, de leirtam én is

láttam már rola képet, én is azt hittem rola hogy zsido

Így van.
Bár ezen mindig megsértõdik, ha szóvá teszik.
De hogy egy miépes ismerõsöm szavait idézzem: "A mi zsidónk jó zsidó"

Igen, erre akartam kilyukadni én is.
Ha máshogy jött le, akkor bocsi.

K.András
"Ez porig égett, errõl kár lenne vitát nyitni"
Most nézem csak milyen jo kis szöveg van "aládirva" 😊
Tanu rulez!!!

K.András
Láttál már képet Sodirol???
Egyböl bárki lezsidozná a gyereket, közben meg miépes!!!LOLLL

Tikal
az alkoholisták libsik vagy kommunisták?

Tikal
ha nem lenne fehér akkor most libsi lenne 😊

Tikal
szerintem a fûvezõk 99% szarik rá hogy minek titulálják( libsi, komcsi stb), ez nem politikai hovatartozás kérdése...
szerintem ez nagyon nevetséges

K.András
"De egyik se volt jobboldali..."
Igaza van Ramzának. Sodi muszály ezt mondanom, annyira buta ember vagy hogy hihetetlen!!!A drogozás nem a jobboldal vagy a baloldal sajátja!!!De tudod mit legyen:
Mindenki aki füvet sziv az balos,mindenki más akár heroinista akár más drogot fogyaszt jobbos(köze nincsen az igazsághoz de fogadd csak el)!!!

Tikal
fajgyûlõlõ aki cigányozik arabozik, fekázik, zsidozik stb...

Emlékeztetlek, mit írtál korábban:
"Drogos vagy, libsi vagy."

Libsi = liberális bibsi.

Ezek szerint aki nem jobboldali, az liberális bibsi?
Az a szomorú, hogy egy 3 éves gyereknek összetettebb világképe van mint neked. Egyszerû vagy, nagyon-nagyon egyszerû vagy...

Arról meg már ne is szóljunk, hogy mennyire nincs köze a drogozásnak a jobboldalisághoz... (itt a fórumon is ismerek jobbost, aki füvezik - szerintem ha lelibsiznéd úgy baszna szájba sértettségében, hogy el se tudnád állítani a vérzésedet)

Ezt te írtad:
"ha nem lennék fehér, akkor már régen öngyilkos lettem volna, mert az olyan szar"

Ez sem fajgyûlölõ szöveg, ugye?

SoDI---
Fajgyûlölõ, aki arabozik.
Én sose araboztam.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Dogos ismerõseim közt volt diplomás fiatal lány, 40-es éveiben járó érettségizetlen biztonsági õr, balos punk gimnazista...
Különbözõek tehát.

De egyik se volt jobboldali...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tikal
belebukott saját szavaiba
szánalmas hogy mennyire fajgyûlõlõ vagy Sodi...

Értem.
Akkor miért beszélsz róluk mégis általánosságban?
#3279, #3288

SoDI---
Másik oldalról: a drogosokat nem tekinted sajátos jellemzõkkel bíró "csoportnak"?

Sokat ismertem korábban, és nagyon különbözõek 😊

Nem tudom követni a "logikádat".

Adott népcsoporthoz nem tartozik adott viselkedésforma? Akkor mire fel az elõítéletek? Mire fel a zsidózás?

Másik oldalról: a drogosokat nem tekinted sajátos jellemzõkkel bíró "csoportnak"?

Gyorsan hívd fel a Grespiket, hogy választ tudjál adni

SoDI---
]Nem te szoktad mondani, hogy általánosságban jók az elõítéletek, de az embert mindig egyedileg kell elbírálni?

Népcsoporthoz való tartozása alapján, nem pedig viselkedésforma alapján.

Nem te szoktad mondani, hogy általánosságban jók az elõítéletek, de az embert mindig egyedileg kell elbírálni?

Innentõl két dolog lehetséges:
1. Saját szavaidnak ellentmondasz
2. Össze-vissza beszélsz, hol ezt, hol azt hajtogatod
+1. Mindkettõ

Amúgy én nem általánosságban csak azt tudom mondani, ami a 3281-ben már elhangzott.

SoDI---
ne személyeskedj légyszives

Általánosságban beszéltem.

Tikal
ne személyeskedj légyszives, ámbár szavaid ugyis leperegnek rolam... a skatulyákat ugy látom nagyon szereted...