353
- éjszakai nyomulás -
  • [HUN]FaTaL
    Ezexerint holnap jön ki?
  • Skynet
    Hát ha olyan lesz mint az eddigi midnight-os versenyjátékok például ennek az elsőrésze akkor asszem gyorsan elfelejtem:)
    Eddig zsák szarok voltak,grafikára fogjuk rá hogy okésak voltak,de irányításra fullarcade törésre meg túl a realitáson,a bárgyú MI-ről és a szar pályákról nemis beszélve...Szóval hajrá,attól hogy jól néz ki még nembiztos hogy jólesz:)
    Kiderül..
  • Alexease
    Nincs.
  • HooDoo
    Az hivatalos oldalra 25-öt irtak, mint pc-s megjelenési dátum. Remélem hamarosan megjelenik pc-re is.
  • KG21
    én is:)
  • zaki
    én mindenképpen kipróbálom a játékot, kíváncsi vagyok rá
  • M@TriX
    sztem túl árkád, de majd meglátjuk. Én drukkolok neki. :)
  • [HUN]T-Rex
    Bejelentették a játékot, június 4. x-box, június 6. pc (Forrás: hsw: www.hsw.hu). Szerintetek milyen lesz?
  • Wajk
    a képeken van egy-két elég szépen felspoilerezett járgány, de szerintem ez csak amolyan árkád/éjszakai/versenyzős játék lesz...
  • I.C.ram
    Milyen játék ez? Csak menni kell "előre összerakott" autókkal, vagy te is tuningolhatsz?
  • Wajk
    talán nem lesz akkora gépigénye. Nem túl nagy felbontásúak a textúrák. :)
  • Csacsi
    Biztos, hogy lesz Pc-n. Mégpedig ha minden jól megy akkor 2003 elején.

Már csak az a kérdés, hogy akkor gépigénye lsze-e mint a GTA-III-nak, mert ha igen, akkor mehet a sűllyesztőbe.

Bár szerintem eléggé Arcade játék lesz, mivel konzolátirat...
  • Hitm@n
    Én egy videót láttam róla,nem volt rossz.Elbírnám viselni az ilyesmi játékokat Pc-n :))

És én is úgy tudom,hogy lesz pc-n.
  • Wajk
    ej-ej ez van ha nem ismerik az embert.
    Nekem ritkán nincs igazam...

És ez sem az a pillanat.
  • FREAK
    én is úgy tudom, hogy sajnos nem csak PS2-re jön.....

pedig leállhatnának már a gagyizással odaát....
  • CaviaR
    Nem rossz! Kicsit furcsa, hogy a hátterek jobban ki vannak dolgozva, mint maga a jármű.
    A másik, hogy olyan a beton a nagyvárosban, mintha valami salakos földút lenne.
    Amúgy igéretesnek tűnik a középkategóriás teljesítményű gépekre szabott játékok között. (mint pl. az én gépem)
  • Wajk
    Ennek még nincs topicja? Pedig elég ígértes. :)Lehet motorral és autóval majd nyomni. A GTA3 alkotóitól...
    Mondjuk a grafikán nyomhatnának még egy kicsit...

20 kép