353
- éjszakai nyomulás -
-
#22 Ezexerint holnap jön ki? -
#21 Hát ha olyan lesz mint az eddigi midnight-os versenyjátékok például ennek az elsőrésze akkor asszem gyorsan elfelejtem:)
Eddig zsák szarok voltak,grafikára fogjuk rá hogy okésak voltak,de irányításra fullarcade törésre meg túl a realitáson,a bárgyú MI-ről és a szar pályákról nemis beszélve...Szóval hajrá,attól hogy jól néz ki még nembiztos hogy jólesz:)
Kiderül.. -
#19 Nincs. -
#17 Az hivatalos oldalra 25-öt irtak, mint pc-s megjelenési dátum. Remélem hamarosan megjelenik pc-re is. -
#16 én is:) -
#15 én mindenképpen kipróbálom a játékot, kíváncsi vagyok rá -
#13 sztem túl árkád, de majd meglátjuk. Én drukkolok neki. :) -
[HUN]T-Rex #12 Bejelentették a játékot, június 4. x-box, június 6. pc (Forrás: hsw: www.hsw.hu). Szerintetek milyen lesz? -
Wajk #11 a képeken van egy-két elég szépen felspoilerezett járgány, de szerintem ez csak amolyan árkád/éjszakai/versenyzős játék lesz... -
#10 Milyen játék ez? Csak menni kell "előre összerakott" autókkal, vagy te is tuningolhatsz? -
Wajk #9 talán nem lesz akkora gépigénye. Nem túl nagy felbontásúak a textúrák. :) -
#8 Biztos, hogy lesz Pc-n. Mégpedig ha minden jól megy akkor 2003 elején.
Már csak az a kérdés, hogy akkor gépigénye lsze-e mint a GTA-III-nak, mert ha igen, akkor mehet a sűllyesztőbe.
Bár szerintem eléggé Arcade játék lesz, mivel konzolátirat... -
#7 Én egy videót láttam róla,nem volt rossz.Elbírnám viselni az ilyesmi játékokat Pc-n :))
És én is úgy tudom,hogy lesz pc-n. -
Wajk #6 ej-ej ez van ha nem ismerik az embert.
Nekem ritkán nincs igazam...
És ez sem az a pillanat. -
#5 én is úgy tudom, hogy sajnos nem csak PS2-re jön.....
pedig leállhatnának már a gagyizással odaát.... -
#2 Nem rossz! Kicsit furcsa, hogy a hátterek jobban ki vannak dolgozva, mint maga a jármű.
A másik, hogy olyan a beton a nagyvárosban, mintha valami salakos földút lenne.
Amúgy igéretesnek tűnik a középkategóriás teljesítményű gépekre szabott játékok között. (mint pl. az én gépem) -
Wajk #1 Ennek még nincs topicja? Pedig elég ígértes. :)Lehet motorral és autóval majd nyomni. A GTA3 alkotóitól...
Mondjuk a grafikán nyomhatnának még egy kicsit...
20 kép