353
- éjszakai nyomulás -
  • WiZZaRD
    tokyo meg idegesitobb lesz:)
  • Skynet
    Lehet szar az iso-d...
  • ZsirosKenyer
    akkor mégis mi lehet a baj??
    bah...egalább kiirna vmit de egészegyszerüen nem reagál a kattintásra! oylanníira nem h a CD2-n lévö autorun se akar bejönni...
  • [HUN]FaTaL
    Readmeről annyit hogy Daemon-tools-szal simán ment.
  • Skynet
    én emulálom,szal ennyit a readme-ről:))
  • ZsirosKenyer
    oké tehát nem müködik..elbasztam egy cédét..
    ezenkívül persze midnen rendben
  • ZsirosKenyer
    na szal tüzetesebben átvizsgálva a readme-t a köv. sort találtam:
    We do not support the use of CD emulators.
    msot megpróbálom kiirni cédére hátha így megy..
    jaés arsenicc votlam:)
  • WiZZaRD
    -m
  • WiZZaRD
    lasd 170.
    es zoomzomm4: orok nitro
  • Skynet
    Nem atim van ,Geforce hiába állítgatok semmi sincs a színnel...
    Van valami fényesítő progi?? Powerstripn kívül??
  • hiba
    Van egy mennu abban van a lehetoseg. Ott lehet megezni mire van allitva. Ott lehet a lehetoseget kihasznalni es atalllitani, mint minden gameban. Te vegignyomtad a 100 gombot a klaviaturan? Amugy meg nemtudom :) Nezd meg.
  • SecMan
    Lehet ezt kormánnyal is nyomni? És mivel lehet nitrozni? Mert nitróm az van csak a hülye gombját nem találom...
  • hiba
    Van vmi cheat ehhez?
  • Skynet
    Van valami program amivel ki lehetne világosítani a képet??? Powerstrip kivilágosítja a desktopot de a game qrva sötét marad a monitorot meg nemtom tovább fényesíteni..
    Van vmi működő program???
  • Shongi
    Nekem senki sem válaszol hát kösz.
  • Skynet
    Alex kivételesen nem értek veled 1et erről nem a konzol tehet és ez nem azért van mert KONZOL game:)
    Egy kicsit rohadtul más az irányítás konzolon..Simán eléri ott a gta szintet...
    Pc-n valamit nagyon eltoltak a fiúk...
  • Alexease
    Ez csak azert van - foleg a menu, amitol en is agyergorcsot kaptam - mert ez KONZOL jatek. Ez konzolon, egy altalanosan elfogadott, jo autos gamma. Csak azert jo hogy megjelenik PC-n, mert ha valaki nem akar beruhazni egy jatekgepre, az meg is tudjon vele jatszani, ha ilyenre vagyik. Persze ez a keszitoktol nem szivesseg, es nem is ilyen indokok miatt csinaltak, hanem egyszeruen a penz:))
    Az mas dolog, hogy PC-n 10 emberbol 8 szinte azonnal torli:)))
    Nalam 15 percet birt fent lenni, meg az ISO-t is ugy toroltem, hogy a laba sem erte a foldet:DDDDDDD
  • steweee
    nem szoktam becsmérelni egyetlen játékot sem. ha valami nem tetszik, egyszerűen letörlöm.én nem is akartam letölteni,de a tesóm nem bírta megállni hogy le ne töltse, és ha már letöltötte, én is felinstalláltam. figyelmeztetek mindenkit, aki még nem töltötte le, vagy ne adj Istem meg akarja a boltban venni, MEG NE TEGYE, MERT EZ TÉNYLEG KI*****UL SZAR! egyszerűen förtelem! hogy lehet ilyen játékot 2003-ban kiadni? már a menüjétől frászt kaptam, a többit meg hagyjuk. azokhoz szólok akik azért olvasnak bele ebbe a fórumoba, hogy eldöntség megéri e letölteni/megvenni a gamét.jelentem: NEM !
  • Shongi
    Akinek a RIP van meg segítsen please az 19.ace fájl-om hibás a WC-ről szedtem akinek megvan a jó az please írjon.
  • [HUN]FaTaL
    Honnan tudjam?
  • [HUN]FaTaL
    1. nem vagyok fa tál. :P
    2. tényleg nevetséges.

Én is a ripet tartottam meg mert 2cdt nem ér ez a játék de 200mb-t talán.
  • Barni
    rájöttem
    marha széééép
  • Barni
    hello!

szerointem igen jó a játék főleg multiban.
    egy kérdésem lenne.
    a grafikát és a felbontást hol kell feljebb állítani?
  • FREAK
    "nézzétek meg a 2 fast 2forious-t.úgy reklámozzák,hogy csak eredeti felvételek van benne.és ők is megcsinálják ezeket a kanyarokat egyebeket"

LOL! :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Format C:
  • [HUN]FaTaL
    szedd le a ripet (200mb) innen: warezcenter.cjb.hu/free.html (ingyenes)
  • Whir
    csak nálam van valami rosszul bekonfigurálva, vagy ennek tényleg magasabb a hardverigénye, mint a Vice Citynek???
  • Skynet
    ge4ti és szintén fullgraf de azonkívül hogy tükröződik a kocsi meg jók a házak semmi extra..
    mindenesetre fennhagytam a játékot hátha kidobnak patchtami javítja az irányítást olyanra amilyen eredetileg ps2-n....
  • WiZZaRD
    pokoli nehezseg ellen:
    cheatekhez ird be: howhardcanitbe*
    *:0-9-ig barmi lehet, 0 a gyenge, 9 az eros. ujrainditas utan elfelejti...
  • WiZZaRD
    boxon nagyon jo az iranyitas, de ott ugye analog fordulas, analog gaz analog fek...pc-re atportolva ezzel tuti nem foglalkoztak, es tenyleg csunyabb, mint a konzolos. Ez van a kiadok direkt csinaljak ezt...ezzel is toljak a konozolt:)
  • Lifeforce
    Jah és azt hozzáteszem a dologhoz, hogy nem csipem az autós játékokat.
  • Lifeforce
    Bar vagy azok akik lefikázták: Hol tartotok benne, hogy megállapítottátok, hogy szar a game?
    Nekem p4 2.4 gf fx csont grafikával lazán lenyomja a gta grafikáját.
    Ja és én sem állítottam, hogy tökéletes a játák csak annyit, hogy szerintem jó és játszható valamint közelről sem találkoztam azokkal a hibákkal amiket itt leírtak azok az emberek akik bementek a játékban és amikor az első pályát 20x sem tudja végigcsinálni lefikázza a játékot.
    És mivel ez a Magyar modi így természetesen vannak követői is.
    Én most a 39.9%-nál járok (Párizs) és meg vagyok elégedve a játék minőségével azokon a valós hibákon kívül amiket már leírtam.
    Valóban van 1-2olyan pálya amit 30szorra tudtam végigcsinálni és legszivesebben belevertem volna egyet a moncsiba de eszembe sem jutott, hogy beírjak a fórumba, hogy milyen szar a game mert béna vagyok.
  • Lifeforce
    Csipázom mikor valaki bemegy első pályára halálosan bénázik aztán beírja a fórumba, hogy a játék milyen szar. Ahelyett, hogy beírná.
    Emberek nekem ez a játékirányitás nem jön be és nehéz is így uninstalláltam. :DDD
    Dehát ezt a fajta beszólást Magyartól nem várható el.Sokon bebizonyították ismét, hogy Magyarok vagyunk :D
    Nem tudom de szerintem Skynet leragasztotta az autót mert nekem egy kisebb kanyarba is ha nem nagyívben fordulok rá és nem veszem vissza a sebességet akkor a ház falán kötök ki felkenődve.
    Így sajna nem tudom miről beszéltek de mondjátok csak rátokhagyom.
    Ha pedig valakinek szar a grafikálya az vegyen egy jobb gépet és vga-t mert én mindent csontra tettem és menet közben a verdán tükröződik a városfényei.
    A házak kidolgozottak...stb de ezt már leírtam.
    Egyik játék sem tökéletes és, hogy adjunk egy sanszot a bénáknak is van hiba a játékban...
    pl a gyorsítás az lassú :((
    Az tényleg elbaszták de rendesen.
    Szóvel egy ilyen gépek közel 10mm alatt elérik a 100-at ezek meg olyan lassan gyorsulnak mint egy skoda 100-as :)
  • djcom
    Nagyon gyenge játék....
  • Skynet
    nah ezaz keyboardon egy zsák szar analógom meg nincs a kormány meg szarni ment...:)
    De még ígyis analóggal is röhejes lehet hgy 200-al veszi a kocsi a hajtűkanyart....azért ez NFS-ben és Vice Cityben nemvolt,holott azoksem szimulátorok...:)
    Nem az a gáz hogy arcade....hanem az a gáz hogy a nehézséget az okozza hogy irtószarul (még arcadokat megszégyenítő módon) megy a kocsi a pályán...Mintha 1000-szer nagyobb lenne a gravitáció...Lehet nem így kellett volna növelni a nehézségi szintet??:))))
  • M@TriX
    én GForce-al nyomtam az NFS4-et. Az osztott képernyő miatt raktam vissza, mert azóta spórolják az NFS-ekból. Az NFS6-ban sem lett pedig konzolon volt. Lámák. ;)
  • Moby
    "De itt ez a hirtelen fordulós izé egy zsák szar...." - igen,sajnos elb@szták.Nekem van egy igazi fostorgós,EW féle 800Ft-os saitek gamepad,van rajta analóg,és hagyományos irányítás.Ha ezt használom,akkor a sima (nem analog) joyt is be tudom rakni (természetesen) az analog steering-be,és ennek elméletileg így kellene működnie mindig (keyboardal is),ugyanis így lényegesen jobb az irányítás.5 perc után törölni akartam,de miután kipróbáltam így,inkább fenthagytam,és azt kell mondjam,2 pálcás arcade létére egész jó,csak nehéz mint a pokol.Próbáltam editálni a keyboard configot,de sajnos nem jutottam vele sokra,ugyanis nincs külön irány,tengelyt kéne berakni,csak az meg keyboardon ugye kevés van.
  • Alexease
    Lehet, hgy ez is business:) A Sony fizet a keszitoknek, hogy "butitsak le" a jatekot, hogy lehessen peldalozni, hogy a PS milyen f*sza:))
  • Danny
    Kár hogy az NFS4 nem komázza a GForce kártyákat, felraknám és játszanék vele újra egy jót.
  • Danny
    Na az NFS4 a maga idejében nagyon klassz játék volt. Rocky Pass-nál faszább pályát azóta sem csináltak. (Bár az már a 3-ban is benne volt.)