Midnight Club II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen oprendzser milyen videókártya mennyi ram milyen directx milyen videókártyadriver?😊
Win98/me/xp alatt fut NT alatt nemtom...
Nemártana minimum egy gef2...
128 mega ram is oks..
Direct x 9-et fogyaszt
Nvidia 44.03-as driverrel már megy (azalatt nemtom amikor megszerváltam már ez volt a gépemen)
Ha iso-ban futtatod Vitrual cd-vel és DAEMON TOOLS-al akkor esetleg próbázd meg inkább ALCOHOL120%-al installozni.
Crackelni sem árt...
Ha rip akkor lehet le kéne szerválnod a GAMECOPYWORLD-rõl a javított NOCD cracket hozzá...
Szal bõ a választék mibaj?😊))
Milyen oprendzser milyen videókártya mennyi ram milyen directx milyen videókártyadriver?😊
Win98/me/xp alatt fut NT alatt nemtom...
Nemártana minimum egy gef2...
128 mega ram is oks..
Direct x 9-et fogyaszt
Nvidia 44.03-as driverrel már megy (azalatt nemtom amikor megszerváltam már ez volt a gépemen)
Ha iso-ban futtatod Vitrual cd-vel és DAEMON TOOLS-al akkor esetleg próbázd meg inkább ALCOHOL120%-al installozni.
Crackelni sem árt...
Ha rip akkor lehet le kéne szerválnod a GAMECOPYWORLD-rõl a javított NOCD cracket hozzá...
Szal bõ a választék mibaj?😊))
Ilyen faxságokat tok énis írni...
Mindenesetre elég frankó hogy ilyen dolgokat állapítasz meg abból ha nemtom hogy kell leírni😊))
Amugy az "R" betu lehet a "Reverse"-bol is😉
Amúgy az "R" a válton? Én nem tudom, csak érdekesnek találom, ha mondjuk németbõl behozok egy kocsit azon is R van a váltón. Az most magyar R vagy némer R?
Amúgy sztem tök mind1. Legyen "R", mint hátramenet és kész. Az biztos abba nincs l meg r. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
mondjuk a davilex cuccait kapasbol lehet kukazni😊
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Elég sok a game-ban a faxság de az arcade fanok ellehetnek vele az új nfs-ig...
Én nem vagyok arcade fan csak úgy játszogatok ilyenekkel a szimulációt elõnyben részesítem...Ettõl függetlenül amilyen szarul indul a játék egyre jobb lesz (sajna nem az irányítás)...Hangulat van,autóelnyerés van,a nitróeffekt kurvajó😊 és azis bejön hogy a fószer tanul...
El lehet vele lenni ha az irányítást megszokod...
Aki nem szereti az arcade játékokat az viszont nagyívben kerülje ezt el mert ez naggyon arcade😊
Kb akkor veszi fel a játék a nídforszpídes arcade irányítást amikor már durvább kocsikat szerválsz (akkor azért már csúszkálnak),addig ez a négyszeres gravitációs ultratapadós autók figyelnek a pályán...
Pozitívum hogy a gép nem tökéletes,sokszor hibázik..Viszont ennek a hibázgatásnak megvan a hátránya is: néha síkhülye a gép...csak megy és megy egyenesen és nemaz hogy lejönne a járdáról neeeem...végig leviszi a villanypóznákat..😊
A törés is érdekes móka...200-al fal kis horpadás a kocsi elején 3 sérülés vonal...Viszont ha fejreállsz egy icipicit a kocsival akkor a teteje faszán horpad...akko mérnem sérül a többi rész is legalább így???
A készítõk a DRAG fogalmát is kicsit félreértelmezték..tudtommal a drag race az gyorsulás...Na ehhez képest nekik a drag az a verseny a fél városon át..😊))
Azonkívül még ha lenne is drag (lehet lesz,én most értem párizsba szal nemtom) akkor sincs sok értelme mert (eddig) mindig jobban gyorsul a gép....Még ha motorral indulok érdekes módon akkorsi jobbat gyorsul a gép kocsival...ami elég érdekes😊)
Hja amúgy manuális váltónál azt vettem észre hogy lükverc az nincs...nem lehet üresbe rakni vagy hátramenetbe rakni a kocsit...a fék/tolatás gomb ilyenkor nyomvatartva megállítja a kocsit,majd gázpedálként üzemel ha nyomva tartjuk😊
Amúgy mijabaj a checkpointtal??? Az a rész nekem bejön,magas így látható a házak fölött,és nem buzeráns kapukon kell átmenni...utálom amikor kanyarba rakják a checkpoint kapukat és melléfordulok,visszafordulás átmenés...na ez itt baromiritka ha elég közel megyünk el a checklpointhoz akkoris megvan😊

[merlinw.org]
[merlinw.org]
Kb ennyi...😊
Az viszont elég mókás,hogy a játék ugyebár éjjel,meg hajnalban játszódik...ehhez képest csúcsforgalom van szinte..😊))
Az Illegal Street...Nitro... szar volt. Errol nem mondok inkabb semmit, mert ez a foruma ;-) Jon a NFS uj bore, es mar bejelentettek a London Racert is stb...
De valoszinuleg, a Street Legal 2 lesz az, amelyik hosszutavon fent marad, es annak lesz a legnagyobb rajongotabora, fansite-jai stb. Lehet, hogy nem a legszebb, de ha hasznalhato lesz - vagyis gyors, FPS - akkor magasan uti mindet.
[merlinw.org]
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

bah...egalább kiirna vmit de egészegyszerüen nem reagál a kattintásra! oylanníira nem h a CD2-n lévö autorun se akar bejönni...
ezenkívül persze midnen rendben

We do not support the use of CD emulators.
msot megpróbálom kiirni cédére hátha így megy..
jaés arsenicc votlam😊
Van valami fényesítõ progi?? Powerstripn kívül??
Amugy meg nemtudom 😊 Nezd meg.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Van vmi mûködõ program???
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Egy kicsit rohadtul más az irányítás konzolon..Simán eléri ott a gta szintet...
Pc-n valamit nagyon eltoltak a fiúk...
Az mas dolog, hogy PC-n 10 emberbol 8 szinte azonnal torli😊))
Nalam 15 percet birt fent lenni, meg az ISO-t is ugy toroltem, hogy a laba sem erte a foldet😄DDDDDD
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
2. tényleg nevetséges.
Én is a ripet tartottam meg mert 2cdt nem ér ez a játék de 200mb-t talán.
http://goo.gl/gd6Zi5
szerointem igen jó a játék fõleg multiban.
egy kérdésem lenne.
a grafikát és a felbontást hol kell feljebb állítani?
Avanti Italia!
LOL! 😄DD
Riszpekk
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
mindenesetre fennhagytam a játékot hátha kidobnak patchtami javítja az irányítást olyanra amilyen eredetileg ps2-n....
cheatekhez ird be: howhardcanitbe*
*:0-9-ig barmi lehet, 0 a gyenge, 9 az eros. ujrainditas utan elfelejti...