353
- éjszakai nyomulás -
  • Skynet
    Andie nem te vagy a béha hanem a játék hard....A vége felé lesz olyan pálya is ahol szinte már csak szerencsével nyersz:)))
    Mindig keress rövidebb utat!! Kövesd a piros nyilas ellenfelet egyszer,az általában a legrövidebb úton megy! Aztán a következő körben alázd oda (nemnehéz) azon az útvonalon amint ment..
  • Andie
    Áruljátok már el legyetek kedvesek, hogy én vagyok a béna, vagy ez egy full hard játék?
    Ugyanis minden pályát kb 30x kezdek újra, mire meg tudom nyerni. Nem az irányitásommal van a baj, mert NFS-en nöttem fel. Ha sikerül úgy elrajtolnom, hogy nem zúznak össze, akkor elém jön egy busz a keresztezödésben, leszorit a zsaru, nitróval a seggembe jön valamelyik állat, stb.
    A LA-motoros pályát meg aztán másfél óráig nyomattam. Nem is számoltam, hányszor kezdtem újra. Nem indulhattam azonnal, mert az elsö kanyarban (50 méterre a starttól) elkaszáltak. Mire visszakászálódtam a motorra, elhúztak a picsába. Ha sikerült is bekanyarodnom, nekimentem az út közepén annak a bódénak. Kb minden 10. alkalommal sikerült az elsö két kanyart bevennem, és a fák közötti szlalomozásnál megelöztem öket. Oké. De jöttek a szokásos kellemes dolgok : 250nél elémjött egy autó, a szembe sávban nyilván sosem ott mentek, ahol elözöleg, az autópályán nem lehet úgy áthajtani keresztbe, hogy ne kaszáljanak el... stb.
    Ez mind nem volna baj, ha a gép nem AI-vel menne, azaz 1 mp-el elötte tudja, hogy ki jön ki elé és hol.
    Szóval mindenki ennyiszer kezdi újra a pályákat, vagy én bénázok? :)
  • malter
    elég jo ez a game,nem 1 szimulátor,de ellehet szorakozni vele,az aszfalt nállatok is olyan csikos maszlag,vagy csak a beállitásommal van baj?meg tiszta homály
  • CSOCSO
    motorozni szeretek de motorral versenyezni nem.. tk jokat lehet egykerekezni meg egyeréken megállni...
    hja és se kormánnyal se joy al nem megy a gamez hiába választom ki az optionsban hogy azzal akarok menni.persze amikor kiválasztom a joy-t vagy kormányt akkor nem megy illről se..még az esc re se reagál... nembaj ugyse az a gamez amit kormánnyal kéne nyomni..sokat kell hirtelen kanyarodni ami kormánnyal nem egészséges...
    neten szvsz tök jo.. smemi baja nincs..és manualban megyek..
  • GTJ
    Az a lényeg hogy Én értettem... :o))
  • Skynet
    Jó,de lehet Zsánka szimulátorra számított,na ez nagyon nem az...
    Elején még nagyon szutyok is úgy az első 2-3 kocsiig..Utánna megjön a hangulat a sebességérzet meg az irányítás is kezdi elérni a GTA3 szintet..
    A párizsi és a tokyói pálya is már egész pofás,a kinyerhető kocsikról a Honda Civictől kezdve pedig már a kocsik is egész faszák..

Joczika: Nem elkezd húzni az ellenfél szele ha beállsz mögé:)
    Ha mész egy kocsi mögött akkor az a kocsi TAKARJA elötted a szelet így te kevesebbet kapsz így sokkal kisebb az ellenerő és jobbat megy a kocsi..Ez a szélárnyék...De hogy honnan vették hogy a szélárnyékból ilyet lehet gyorsulni..Még brutálisabb mint a nitro bakker...főleg a csőlátáseffektje..:)
  • GTJ
    Köööszi! Bakker erre még egy küldetés lemez sem lett volna elég hogy rájöjjek. A bemutató videót véletlenül elnyomtam és utólag már nem tudtam megnézni. SKYNET-nek is köszi megvilágosodtam hogy mire valók a fel/le irányító gombok. "THE ZSENYKÁ"-nak meg üzenem hogy vegyen hozzá hardwert és próbálja ki mégegyszer 1600*1200 -ban full grafikával egy Force Feedback-kes kormyánnyal nagy monitoron és azután tárgyaljuk újra a "szánalmas" kifejezést. Ugyanis a "áezengemnemkötle" haverjaimat leültettem a gépem elé, hogy jáccanak egy kicsit és utána úgy kellett kirúgnom a konnektorból a csatlakozót, hogy abba hagyják...
  • TheZsenyka
    Játszottam vele: ez a játék szánalmas.
  • Skynet
    Működnie kéne...
    Be kell állítani gombokat a menüben a WEIGHT cuccra és a FEL/LE vagy ELŐRE/HÁTRA gombokra (nem gáz/fék!)
  • GTJ
    Köszi.Remélem sikerülni fog. Este ki is próbálom, bár lehet hogy már próbáltam. Kormánnyal jáccom. Azzal is működik ez a kombináció vagy csak bill.-el? Nekem még mindig nem tiszta az irányítás pedig már Párizsban szedem a lámpaoszlopkat. Ne is beszéljünk a "stream turbo"-ról. Még arra sem jöttem rá..
  • Skynet
    Van egy olyan gomb hogy WEIGHT mittoménmi...Na azt lenyomva kell tartani + oldalirány:)
    Motornál előre nyomva egykerék hátrahúzva ráfexix a motorra ha pedig fékezel elsőkerék:)

Höhhö...Most tartok ott hogy a fast and the furious supra az ellenfelem:)))
    Ahogy eddig elnéztem ugyanaz a festése és szintén narancssárga...meg alig érem utol,vagy utol sem érem porkával:)
  • GTJ
    Tudja valaki hogy, hogy kell két kerékre állni a kocsikkal?
  • Skynet
    he?
  • Skynet
    Hagyom.Biztos valamelyik fanom álnéven akinek nem tetszett hogy a colin 3-at lehúztam az irányítása miatt....Vagy nem tetszett neki hogy a midnightra aszontam hogy arcade..:)
    Valszeg neki mind a 2 program vérbeli szimulátor..no mind1:)
  • M@TriX
    hagyad. Aki nem is regeli magát és dumcsizik. Ne foglalkozz vele...
  • Skynet
    Nem visszavágtam hanem ahogy mondtam: olyan hülyeségből vontam le következtetést ahogyan te is:)
    Látom szövegértelmezésben topon vagy (hoppá lehet te még szakmunkás sem vagy csak olyan általános 5. osztály?) :)
    Nemtom ki a nagyobb idióta...aki valakit elkezd oltani a maga hülyeségeivel vagy aki nemtudja leírni helyesen a rükvercet?:)))
    Még monnyá valami nagyon okosat..balfasz:)
  • Skynet
    :)))

Fubaz most értem tokyóba kinyertem eeegy...most vagy porsche vagy nissan 350-es...Inkább porche...megy mintt paraszt az unióba:)
    Remélem a japánoknál már lesz supra vagy skyline..eddig csak honda civic volt (1 sima 1 turbós) meg egy rx7-es...
    Hjameg egy integra..
    De alakul a móka:)
    Kinyertem valami hátsókerekes dögöt az már csúszkál meg dobja ki a seggét azzal egész GTA3 szerü...:)
    Monnyuk vmileyn szinten megértm hogy ez a game nem szimulátor lett...Kicsit brutális lenne ugyanezt szimulációban vezetnii..:))
    De azzé ennél még mindig aszondom hogy lehetne jobb is,olyaaan GTA3 szintü...Eddig 1 kocsival tudtam azt a szintet hozni...

Hjaa volt egyszer rajt elött egy icipici gumifüst...Annyi...azóta nemláttam többet...Másnál sincs füst?? Mer amikor mutat valamit amit megtanulsz abban lehet látni játékon belül meg nem...
  • MerlinW
    a crack... a crack... :-) CD1 Razor könyvtár...

Skynet: lükverc vagy r, mind1 én értettem, sőt mégcsak levonni sem sikerült semmi negatívat személyeddel szemben..:)) De ez gondolom nem baj...:) pontok nemrég ülhetett internet elé, vagy csak egyszerűen túl egyszerű...:)
  • Skynet
    Hja amúhy ha már a játék funny dolgainál tartunk...
    Most nyertem ki egy golfot egész fasza..
    De ezis és már úgy 2-3 kocsival ezelött is a rajt elötti gumikipörgetéssel a kocsi 0-100 ra olyan 1-2 mp alatt ugrik fel szal kicsit közúti rekordokat döntögetnek...De mondhatjuk úgy is hogy a sima turbós golf egy enyhénszólva odabaxná a dragstereket..:)))
  • Skynet
    És ilyen az ha a türelmetlen user kéccer nyomja meg a MEHET! gombot...:)
  • Skynet
    Hát baz...Hibaüzenet,desktopra kivágás,semmi hatás????
    Milyen oprendzser milyen videókártya mennyi ram milyen directx milyen videókártyadriver?:)

Win98/me/xp alatt fut NT alatt nemtom...
    Nemártana minimum egy gef2...
    128 mega ram is oks..
    Direct x 9-et fogyaszt
    Nvidia 44.03-as driverrel már megy (azalatt nemtom amikor megszerváltam már ez volt a gépemen)

Ha iso-ban futtatod Vitrual cd-vel és DAEMON TOOLS-al akkor esetleg próbázd meg inkább ALCOHOL120%-al installozni.
    Crackelni sem árt...

Ha rip akkor lehet le kéne szerválnod a GAMECOPYWORLD-ről a javított NOCD cracket hozzá...

Szal bő a választék mibaj?:)))
  • Skynet
    Hát baz...Hibaüzenet,desktopra kivágás,semmi hatás????
    Milyen oprendzser milyen videókártya mennyi ram milyen directx milyen videókártyadriver?:)

Win98/me/xp alatt fut NT alatt nemtom...
    Nemártana minimum egy gef2...
    128 mega ram is oks..
    Direct x 9-et fogyaszt
    Nvidia 44.03-as driverrel már megy (azalatt nemtom amikor megszerváltam már ez volt a gépemen)

Ha iso-ban futtatod Vitrual cd-vel és DAEMON TOOLS-al akkor esetleg próbázd meg inkább ALCOHOL120%-al installozni.
    Crackelni sem árt...

Ha rip akkor lehet le kéne szerválnod a GAMECOPYWORLD-ről a javított NOCD cracket hozzá...

Szal bő a választék mibaj?:)))
  • Skynet
    Hja de ha gondolod akkor: Látom kisbetűvel írtad a fórumbeli nevedet..Valószínüleg elnyomva érzed magadat csöppnyi hancúrléced miatt..Vagy csak molesztáltak kiskorodban és ebből kifolyólag nem mersz nagybetüt írni név elé..:)
    Ilyen faxságokat tok énis írni...
  • Skynet
    Okoska csak úgy mellékesen súgom meg hogy az R btü a váltón a REVERSE szóból ered,az meg hogy milyen a hejesirasom egy forumba az kibaxotúúú nemérdekel:)
    Mindenesetre elég frankó hogy ilyen dolgokat állapítasz meg abból ha nemtom hogy kell leírni:)))
  • Alexease
    Ja. Ha en is a "lukverc"-et hasznalnam. Nem csak azert mert raccsolok:DDD Amugy is utalom a Nemet nyelvet. A "tolatas" az jobb;)

Amugy az "R" betu lehet a "Reverse"-bol is;)
  • M@TriX
    bevallom én is sokáig lükverc-nek gondoltam a rükvercet, már nemtom miért lehet régen úgy hívták. :)
    Amúgy az "R" a válton? Én nem tudom, csak érdekesnek találom, ha mondjuk németből behozok egy kocsit azon is R van a váltón. Az most magyar R vagy némer R?
    Amúgy sztem tök mind1. Legyen "R", mint hátramenet és kész. Az biztos abba nincs l meg r. :)
  • Alexease
    Es ezt mind egy szobol allapitottad meg?!:))
  • WiZZaRD
    majd kiderul:)
    mondjuk a davilex cuccait kapasbol lehet kukazni:)
  • Skynet
    Nahja az irányítás egy nagy szar kb akkor kezd valami normális kocsiirányításféle kezdődni amikor szakad az eső a játékban..na akkor kb úgy reagál a kocsi ahogyan tökszáraz aszfalton kéne neki...de még akkoris olyan 10ből 2 pontos:))

Elég sok a game-ban a faxság de az arcade fanok ellehetnek vele az új nfs-ig...
    Én nem vagyok arcade fan csak úgy játszogatok ilyenekkel a szimulációt előnyben részesítem...Ettől függetlenül amilyen szarul indul a játék egyre jobb lesz (sajna nem az irányítás)...Hangulat van,autóelnyerés van,a nitróeffekt kurvajó:) és azis bejön hogy a fószer tanul...
    El lehet vele lenni ha az irányítást megszokod...
    Aki nem szereti az arcade játékokat az viszont nagyívben kerülje ezt el mert ez naggyon arcade:)
    Kb akkor veszi fel a játék a nídforszpídes arcade irányítást amikor már durvább kocsikat szerválsz (akkor azért már csúszkálnak),addig ez a négyszeres gravitációs ultratapadós autók figyelnek a pályán...
    Pozitívum hogy a gép nem tökéletes,sokszor hibázik..Viszont ennek a hibázgatásnak megvan a hátránya is: néha síkhülye a gép...csak megy és megy egyenesen és nemaz hogy lejönne a járdáról neeeem...végig leviszi a villanypóznákat..:)

A törés is érdekes móka...200-al fal kis horpadás a kocsi elején 3 sérülés vonal...Viszont ha fejreállsz egy icipicit a kocsival akkor a teteje faszán horpad...akko mérnem sérül a többi rész is legalább így???

A készítők a DRAG fogalmát is kicsit félreértelmezték..tudtommal a drag race az gyorsulás...Na ehhez képest nekik a drag az a verseny a fél városon át..:)))

Azonkívül még ha lenne is drag (lehet lesz,én most értem párizsba szal nemtom) akkor sincs sok értelme mert (eddig) mindig jobban gyorsul a gép....Még ha motorral indulok érdekes módon akkorsi jobbat gyorsul a gép kocsival...ami elég érdekes:))

Hja amúgy manuális váltónál azt vettem észre hogy lükverc az nincs...nem lehet üresbe rakni vagy hátramenetbe rakni a kocsit...a fék/tolatás gomb ilyenkor nyomvatartva megállítja a kocsit,majd gázpedálként üzemel ha nyomva tartjuk:)

Amúgy mijabaj a checkpointtal??? Az a rész nekem bejön,magas így látható a házak fölött,és nem buzeráns kapukon kell átmenni...utálom amikor kanyarba rakják a checkpoint kapukat és melléfordulok,visszafordulás átmenés...na ez itt baromiritka ha elég közel megyünk el a checklpointhoz akkoris megvan:)
  • MerlinW
    Lemondanék a hideg/meleg gumi effektusról, ha nem lenne mario kart az irányítás és mondjuk ha a checkpoint-ok cseppett diszkrétebbek lennének..:) Azt sajnáltam törléskor, hogy a zenéket nem tudtam kiműteni belőle...
  • MerlinW
    Persze jönnek az új cuccok, ezért is napolom a kardomba való kecses dőlést, csak hát mint mindig, mindenki, minden új gammától én is naívan többet vártam az mc2-től. Mind1.. Megnyugtató (ismét) naivitás, hogy azt leszámítva hogy az EA-nál is vannak rendesen minőségingadozások, sz@rt még nem nagyon adott ki. Tartsa meg jó szokását:) A Street Legal 2-t is várom, az egyel direkt nem játszottam a millió bug miatt, de adok honfitársaimnak még egy nagy zsák esélyt, jól:)
  • Skynet
    Há ennek a játéknak két pozitívuma van,az egyik a hangulat a másik amit eddig egy játékban sem láttam,hogy számít hogy indulás elött mennyire meleg a gumi,tehát ha megpörgeted kicsit a rajt elött akkor jobbat indul.....
    Kb ennyi...:)
    Az viszont elég mókás,hogy a játék ugyebár éjjel,meg hajnalban játszódik...ehhez képest csúcsforgalom van szinte..:)))
  • Alexease
    Az az igazsag, hogy most jon ki nehany ilyen tipusu jatek. Egyreszt a film miatt (F&F), masreszt a mult evi Street Legal miatt.:)
    Az Illegal Street...Nitro... szar volt. Errol nem mondok inkabb semmit, mert ez a foruma ;-) Jon a NFS uj bore, es mar bejelentettek a London Racert is stb...
    De valoszinuleg, a Street Legal 2 lesz az, amelyik hosszutavon fent marad, es annak lesz a legnagyobb rajongotabora, fansite-jai stb. Lehet, hogy nem a legszebb, de ha hasznalhato lesz - vagyis gyors, FPS - akkor magasan uti mindet.
  • WiZZaRD
    hat mivel kiderult megjelenik osszel az uj nfs, sztem kicsit osszedobott lesz:(
  • MerlinW
    Nézd... annyi minden nincs ebben a játékban... Ma véget vetettem ennek a a problémának. Ment a trashbe... kár érte... talán majd az NFS Underground...
  • Skynet
    Nektek van gumifüst a játékban?? nállam nuku vmijért...:(
  • Skynet
    Villogj rá reflektorral:)
    Van rá külön refivillantó gomb
  • Csudri #214
    Valaki help! Hogy a rákba lehet rávenni ezeket a köcsögöket a játékban, hogy versenyezzenek velem? A csóka azt ugatja, hogy dumáljak velük. De hiába fekszem rá a talk gombra (próbáltam a dudát is) de nem történik semmi!!!
  • ZsirosKenyer
    nayo oké de héjjj ki volt az a pihent aki a CD'-re rakta a crack-et?
  • ZsirosKenyer
    megvammá ember