353
- éjszakai nyomulás -
  • pluhi
    Hi All!
    Pár napja tolom a gamét, és nem olyan gáz, mint ahogy sokan mondják, sőt! Egy biztos, billről játszhatatlan. Kértem is havertól egy Wingman FF-et, és lőn világosság. A hangulat király, és ami fontos, van kihivás! Még csak most jutottam át Párizsba, de igy is volt szenvedés rendesen. Szal kell egy analóg irányitó, lusták voltak kódolni a fiúk steering helpet.
  • Mikiller
    Ha valaki végig tudta vinni,írja már meg ide plz.
    Szeretném tudni,hogy lehetséges-e.
  • BBking
    Aki 82%-nál továbbjutott annak gratulálok,nekem addig sikerült.Már csak 1 autót kellet volna megszerezni,inkább uninstall volt.
  • gyraph
    Most nézem, hogy szinte szóról-szóra azt írtam mint te...sorry :)
  • gyraph
    Nekem teljessen bejön a játék...igaz arcade, de nem is igértek mást...Valóban az elején kicsit gyengus, de ahogy lehet elnyerni az új gépeket, lassacskán beindul a feeling. Ez egy ilyen kategória, nem szimulátor, viszont jó hangulat, a játékmenet és fasza sebességérzet. Imádok bedriftelni a kanyarokba a bestiával...
  • Skynet
    Világbajnokságnál meguntam...:)
    Pakura: tiltsd le az analóg irányításról az egeret máris nemfog húzni a kormány;)
    Amúgy tény árkád a játék és eleinte nagyon szar de úgy a 2.3. kocsi megszerzése után egész jó feeling indul be a game is izgalmasabb lesz és ha realizmusra nem hangulatra mindenképpen a legjobbak közé került a progi...
  • Mikiller
    Eleinte engem is kidobott Desktopra,mikor felbontast szerettem volna allitani,de felraktam a Geforce2Ti kartyamhoz a legujabb drivert,most mar nem dob ki.Szerintem annyira nem rossz a helyzet,mint ahogy leirtad.Eleinte azt mondtam,hogy lehetetlen vegigvinni,de most azt mondom lehet,hogy vegig lehet.Bar nem vagyok 100%-ig biztos benne.Ide meg nem irt ember aki vegigvitte,vagy csak en nem lattam.
  • N1
    Vagy vki tud megoldást hogynevágjon ki a a desktopra a játék? hogy tovább tudjak menni a carrierbe végre
  • N1
    SnAp :találtál megoldást a problémádra?vagyis gogy mit lehet tenni ha kicsesz a game a widowszba mindenfajta hibaüzenet nélkül?
  • gonosz
    sziasztok! hardware igenyrol mit tudtok mondani? 1.1 ghz thunderbird, mx400, 256mb ram, el tud futni?
  • Mikiller
    Hi!
    Valakinel jelentkezett az a hiba, hogy a menu folyamatosan scrolloz jobbra.Ha megnyomom a Balra
    nyilat csak akkor all meg,de ha felengedem tovabb
    indul. Gravis Xterminator Joy-al jatszom es jatek kozben nem huz jobbra ott rendesen mukodik,
    csak a menuben rossz.
  • mohus
    Ez nem hard, csak "konzol koncepcio".

Szegény konzol: mindent a nyakába varrnál:)

pontosítok: EZ ARCADE KONCEPCIÓ

el lehet vele lenni...sebessége király

de egy BURNOUT 2 után kevéske...

• mohus
    NYC-ben pl épp akkor a forgalom nappal mint éjszaka...valóban is
  • Veper
    ?-
  • Veper
    Szevasztok! Megvan nekem ISO-ban,de amikor a DEAMON-nal felakarom telepíteni, akkor a Setup nem indul el! Azt irja: Ez nem WIN 32 alkalmazás.
    Előre is köszönöm.
  • BBking
    á kössz, átbogarasztam,ahh rájöttem.De azért kössz.
  • BBking
    Hogyan kell felbontást és részletességet áűllítani?Alapból 640x480-ba rakja be, és nem találtam opcíókat sem.
  • savafan
    Srácok!

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy miként tudnám kiírni a gamét? Isoban 800 mega fölöttit ír és nem rakja ki normális lemezre. Vagy vételezzek extra 900 megás cd-t? A Razoros verziót szedtem le.
    Előre is thx!
  • Shalom
    Help, nem tudok tovább menni 82.1%-nál valaki tudja az bomba lenne mert kezdek kiakadni erre az egészre!!!!!!!!!!!!Help, Help, Help, Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BBking
    Hogyan kell felbontást és részletességet áűllítani?Alapból 640x480-ba rakja be, és nem találtam opcíókat sem.
  • konoko
    Árulja el valaki lécci, hogy ez a game most lineáris és addig kell tökölni egy kveszttel amig meg nem csinálod, vagy olyan mint anno a street rod volt, verseny, tuning, stb, kötetlenül?
  • BBking
  • Mikiller
    16%-nal jarok L.A.-ban,es sehogy nem birom a motorosokat lenyomni kocsival.
    Lehetseges egyaltalan?
  • Mikiller
    Szerintem IGEN,ha vagyod az Adrenalint.
  • Balo
    Üdv, nem akarom végigolvasni ezt a fórumot, ezért csak annyit kérdezek, hogy megéri-e elkérnem a
    haveromtól szerintetek.
  • Mikiller
    Hi!
    A nagy L.A.-ban,hogy lehet a motorosokat legyozni?
    Ott is van SST(Slip Stream Turbo)?
    Eddig meg nem sikerult a nyomukban mennem,mert ott hagynak,mint ahogy kell.
  • Skynet
    1. nemnagyon
    2. van egy weight ... gomb...Azt megnyomod + egyik oldalirány. Ugyanígy motornál fel/le (NEM GÁZ/FÉK!) és egykereküzhetsz:)
  • ent
    Hi!
    Két problémám van, lehet hogy régebben foglalkoztatok ezekkel. De inkább most nem olvasgatok:
    1. Szerintetek be lehet valahol állítani, hogy finomabban lehessen kormányozni?
    2. Hogy lehet két kerekezni? (bill.)
  • Skynet
    kecsöp:))
  • ShaiHulud
    ezt hivjak CATCH UP nak :D arcade gammak egyik jeles tulajdonsaga...
  • Skynet
    Eleinte megvárnak késöbb szarnak rád,volt olyan pálya is amikor toltam hibátlanul csúcsgéppel max sebességgel de az egyik gép ígyis úgy eltávolodott hogy fél percet vert rám és a tömegre..
    Amúgy nem debil ez némely játéknál bevett szokás,bevár ugyan a gép,de ha viszont te mész elől akkor nemtudod lehagyni őket mert hibátlanul kezdenek menni.
  • Parappa
    Nekem az tűnt fel legelőször, hogy megvárnak az ellenfelek ha hibázol!
    Gondolom ti is észrevettétek... Szerintetek nem debil dolog?
  • Blint
    Ha valaki nagyon nem birja megcsinálni a versenyeket:
    http://pc.cheats.it/Midnight-Club-2.html
  • Skynet
    kapcsold ki hogy analóg balra/jobbránál ne legyen egér!
  • Skynet
    Amúgy célszerű lenne a NISSAN SKYLINE-al próbálkoznod de azt csak a japóknál kapod meg a VB elött:))))))))
    a legütősebb verda:)
  • Skynet
    Nemhiába dícsérik a zenét,a rap enyhén FATF beütésű a TRANCE számok nagyon ütősek és jó van fullmonoton zene is de némelyik szintén ütős..
    Níd for szpidben az első 2 rész zenéi jók voltak,utánna agyament tucattechnók lettek,jelentősen gyérebb kivitelüek mint a MC2-ben...
    Az új NFSHP2-ben már van 1-2 jó szám de a legtöbbje továbra is szar...
  • Blint
    Nos én is kipróbáltam, mert nagy Rockstar rajongó vagyok a GTA sorozatok lévén! Hogy mennyire tetszet, vagy nem:

Kinézetre:
    Grafikára elég tűrhető, lesem lehet tagadni, hogy Rockstar-os game, mivel nagyon hasonlit a GTA3/Vice City grafikára. Bár szerintem a VC szebb. Itt talán a fények, csilogás-villogás ami a legszebb.

Első nekifutásra:
    Amikor elöször elindultam, tetszet a gyorsaság, föleg később amikor megkaptam a nitrot. Ahogy ment a verseny rájötem, hogy ez egy kő kemény agressziv játék. Szal én sem kiméltem senkit.
    Eddig volt aszthiszem az első 3 verseny.
    Aztán elmentem ebédelni:)

Második nekifutásra:
    Folytatam és kezdet előjöni az amire itt sokan panaszkodtak, hogy nehéz! Hát valóban később már több versenynek is kb. 30x kellet nekiállnom!
    Közben kipróbálam a többi játékmódot is, és megvallom öszintén hogy nem a leg királyabbak. Főleg a CTF meg a Bombázás nem jön be.
    A verseny szerkesztő viszont egy jó pont, így szinte végtelen számú verseny lehet a játékba!
    Elmentem vacsorázni :)

Harmadik nekifutásra:
    Kipróbáltam multiba a neten. És aszthiszem ez az igazán nagyszerű! Amikor egy 8 fős gárda indúl utnak, különbféle jármüvekkel. És nem csinálnak lehetetlen dolgokat mint a gép. Itt egyelő mértékben van esély győzelemre és veszteségre egyaránt. Számomra inkább veszteség, mert még gagyi autom van :) De majd holnap estére!!!!!

Ha pontoznom kellene:
    Grafika: 4/5
    Hang: 3/5
    Játék élmény: 4/5
    Nehézség: 5/5
    Játszhatóság: 5/5
    Értékelve: 83%

Útózöbge:
    Mindent egybevéve szerintem jó játék, ami tényleg rossz, hogy nehéz, bármi okból is ilyen, akor is végigjátszható. Minden játékban kell szenvedni, mert az nem lenne élvezetes, ha mondjuk mindig 1-2 percel vernénk az ellenelet akár az utolsó pályán is! ha én végigviszem, akkor aszthiszem hogy a neten fogok vele sokszor játszani, emberek ellen teljessen más, szerintem nagyobb élmény is.

Jó játékot mindenkinek!
  • Andie
    Mondja el valaki legyen kedves, hogy a jó büdös anyjába kell megcsinálni párizs elsö pályáját.
    Ezzel a legújabb piros kocsival nyomulok, valami Xj, vagy miafaszom, de ezek a rohadékok úgy mennek, hogy az fizikai képtelenség.
    Még a visszafordulásnál nitróval tudok némi elönyt szerezni, de aztán beérnek, letúrnak a pályáról azt annyi. 150x kezdtem már újra, és ha nincs valami trükk, akkor uninstall, mert most nagyon felbaszódtam. Nyilván én vagyok a béna, ill ez a játék egy geci. Nemhiszem, hogy úgy lehet csak "jó" játékot csinálni, ha kibaszott nehézre csináljuk...
  • Andie
    Hü, akkor kicsit megnyugtattatok.
    Csak a végén már az asztalt csapkodom, meg szakad rólam a viz, hogy immár 36-odszorra kezdem újra, és a cél elött 2 kanyarral csapódok neki egy pirosban álló autónak, vagy ugrik elém egy kuka. ESC- restart. Aztán megint 10 újrakezdés, mire egyenesbe jövök, és nyomhatom a gázt. Igazából ha az elején jól nyomja az ember, nem kaszálja el a villanykarókat, stb, akkor nem nehéz elsönek lenni, node néha nem lehet kiigazodni, merre mutat a checkpoint nyil. Nemegyszer túlszaladtam a keresztezödésen, mert deréxögben kéne 200al befarolni. Ja. Meg az üvegkirakaton egy ház alatt.
    Mikor 40edszerre nyomom végig, és megnyerem, utólag azt mondom, hogy nem volt nehéz. Legtöbbször 5-10 mp-el lehagyom a többieket. Node addig?!
    Bestia a kedvencem. Brutál, ahogy megemeli az orrát. Egyébként épp tegnap próbáltam ki egy ilyen gépet, live. Igaz egy 68-as mustang volt, V8-as motorral. Azt a hangot kéne hallanotok :) Nem lehet játékban visszaadni.
  • Alexease
    Ez nem hard, csak "konzol koncepcio". Itt a szopatason, a szerencsen van a hangsuly. Az a lenyeg, hogy minnel tobbszor probalkozz, es vegellathatatlanul sokaig jatsz vele;)))