Midnight Club II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikiller
Hi!
Valakinel jelentkezett az a hiba, hogy a menu folyamatosan scrolloz jobbra.Ha megnyomom a Balra
nyilat csak akkor all meg,de ha felengedem tovabb
indul. Gravis Xterminator Joy-al jatszom es jatek kozben nem huz jobbra ott rendesen mukodik,
csak a menuben rossz.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

mohus
Ez nem hard, csak "konzol koncepcio".

Szegény konzol: mindent a nyakába varrnál😊

pontosítok: EZ ARCADE KONCEPCIÓ

el lehet vele lenni...sebessége király

de egy BURNOUT 2 után kevéske...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
NYC-ben pl épp akkor a forgalom nappal mint éjszaka...valóban is

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Veper
?-

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

Veper
Szevasztok! Megvan nekem ISO-ban,de amikor a DEAMON-nal felakarom telepíteni, akkor a Setup nem indul el! Azt irja: Ez nem WIN 32 alkalmazás.
Elõre is köszönöm.

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

á kössz, átbogarasztam,ahh rájöttem.De azért kössz.

Hogyan kell felbontást és részletességet áûllítani?Alapból 640x480-ba rakja be, és nem találtam opcíókat sem.

Srácok!

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy miként tudnám kiírni a gamét? Isoban 800 mega fölöttit ír és nem rakja ki normális lemezre. Vagy vételezzek extra 900 megás cd-t? A Razoros verziót szedtem le.
Elõre is thx!

Help, nem tudok tovább menni 82.1%-nál valaki tudja az bomba lenne mert kezdek kiakadni erre az egészre!!!!!!!!!!!!Help, Help, Help, Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogyan kell felbontást és részletességet áûllítani?Alapból 640x480-ba rakja be, és nem találtam opcíókat sem.

Árulja el valaki lécci, hogy ez a game most lineáris és addig kell tökölni egy kveszttel amig meg nem csinálod, vagy olyan mint anno a street rod volt, verseny, tuning, stb, kötetlenül?

Mikiller
16%-nal jarok L.A.-ban,es sehogy nem birom a motorosokat lenyomni kocsival.
Lehetseges egyaltalan?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Szerintem IGEN,ha vagyod az Adrenalint.

Balo
Üdv, nem akarom végigolvasni ezt a fórumot, ezért csak annyit kérdezek, hogy megéri-e elkérnem a
haveromtól szerintetek.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Mikiller
Hi!
A nagy L.A.-ban,hogy lehet a motorosokat legyozni?
Ott is van SST(Slip Stream Turbo)?
Eddig meg nem sikerult a nyomukban mennem,mert ott hagynak,mint ahogy kell.

Skynet
1. nemnagyon
2. van egy weight ... gomb...Azt megnyomod + egyik oldalirány. Ugyanígy motornál fel/le (NEM GÁZ/FÉK!) és egykereküzhetsz😊
Hi!
Két problémám van, lehet hogy régebben foglalkoztatok ezekkel. De inkább most nem olvasgatok:
1. Szerintetek be lehet valahol állítani, hogy finomabban lehessen kormányozni?
2. Hogy lehet két kerekezni? (bill.)

Skynet
kecsöp😊)
ezt hivjak CATCH UP nak 😄 arcade gammak egyik jeles tulajdonsaga...

Skynet
Eleinte megvárnak késöbb szarnak rád,volt olyan pálya is amikor toltam hibátlanul csúcsgéppel max sebességgel de az egyik gép ígyis úgy eltávolodott hogy fél percet vert rám és a tömegre..
Amúgy nem debil ez némely játéknál bevett szokás,bevár ugyan a gép,de ha viszont te mész elõl akkor nemtudod lehagyni õket mert hibátlanul kezdenek menni.
Parappa
Nekem az tûnt fel legelõször, hogy megvárnak az ellenfelek ha hibázol!
Gondolom ti is észrevettétek... Szerintetek nem debil dolog?

Ha valaki nagyon nem birja megcsinálni a versenyeket:
http://pc.cheats.it/Midnight-Club-2.html

Skynet
kapcsold ki hogy analóg balra/jobbránál ne legyen egér!
Skynet
Amúgy célszerû lenne a NISSAN SKYLINE-al próbálkoznod de azt csak a japóknál kapod meg a VB elött😊)))))))
a legütõsebb verda😊
Skynet
Nemhiába dícsérik a zenét,a rap enyhén FATF beütésû a TRANCE számok nagyon ütõsek és jó van fullmonoton zene is de némelyik szintén ütõs..
Níd for szpidben az elsõ 2 rész zenéi jók voltak,utánna agyament tucattechnók lettek,jelentõsen gyérebb kivitelüek mint a MC2-ben...
Az új NFSHP2-ben már van 1-2 jó szám de a legtöbbje továbra is szar...
Nos én is kipróbáltam, mert nagy Rockstar rajongó vagyok a GTA sorozatok lévén! Hogy mennyire tetszet, vagy nem:

Kinézetre:
Grafikára elég tûrhetõ, lesem lehet tagadni, hogy Rockstar-os game, mivel nagyon hasonlit a GTA3/Vice City grafikára. Bár szerintem a VC szebb. Itt talán a fények, csilogás-villogás ami a legszebb.

Elsõ nekifutásra:
Amikor elöször elindultam, tetszet a gyorsaság, föleg késõbb amikor megkaptam a nitrot. Ahogy ment a verseny rájötem, hogy ez egy kõ kemény agressziv játék. Szal én sem kiméltem senkit.
Eddig volt aszthiszem az elsõ 3 verseny.
Aztán elmentem ebédelni😊

Második nekifutásra:
Folytatam és kezdet elõjöni az amire itt sokan panaszkodtak, hogy nehéz! Hát valóban késõbb már több versenynek is kb. 30x kellet nekiállnom!
Közben kipróbálam a többi játékmódot is, és megvallom öszintén hogy nem a leg királyabbak. Fõleg a CTF meg a Bombázás nem jön be.
A verseny szerkesztõ viszont egy jó pont, így szinte végtelen számú verseny lehet a játékba!
Elmentem vacsorázni 😊

Harmadik nekifutásra:
Kipróbáltam multiba a neten. És aszthiszem ez az igazán nagyszerû! Amikor egy 8 fõs gárda indúl utnak, különbféle jármüvekkel. És nem csinálnak lehetetlen dolgokat mint a gép. Itt egyelõ mértékben van esély gyõzelemre és veszteségre egyaránt. Számomra inkább veszteség, mert még gagyi autom van 😊 De majd holnap estére!!!!!

Ha pontoznom kellene:
Grafika: 4/5
Hang: 3/5
Játék élmény: 4/5
Nehézség: 5/5
Játszhatóság: 5/5
Értékelve: 83%

Útózöbge:
Mindent egybevéve szerintem jó játék, ami tényleg rossz, hogy nehéz, bármi okból is ilyen, akor is végigjátszható. Minden játékban kell szenvedni, mert az nem lenne élvezetes, ha mondjuk mindig 1-2 percel vernénk az ellenelet akár az utolsó pályán is! ha én végigviszem, akkor aszthiszem hogy a neten fogok vele sokszor játszani, emberek ellen teljessen más, szerintem nagyobb élmény is.

Jó játékot mindenkinek!

Andie
Mondja el valaki legyen kedves, hogy a jó büdös anyjába kell megcsinálni párizs elsö pályáját.
Ezzel a legújabb piros kocsival nyomulok, valami Xj, vagy miafaszom, de ezek a rohadékok úgy mennek, hogy az fizikai képtelenség.
Még a visszafordulásnál nitróval tudok némi elönyt szerezni, de aztán beérnek, letúrnak a pályáról azt annyi. 150x kezdtem már újra, és ha nincs valami trükk, akkor uninstall, mert most nagyon felbaszódtam. Nyilván én vagyok a béna, ill ez a játék egy geci. Nemhiszem, hogy úgy lehet csak "jó" játékot csinálni, ha kibaszott nehézre csináljuk...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
Hü, akkor kicsit megnyugtattatok.
Csak a végén már az asztalt csapkodom, meg szakad rólam a viz, hogy immár 36-odszorra kezdem újra, és a cél elött 2 kanyarral csapódok neki egy pirosban álló autónak, vagy ugrik elém egy kuka. ESC- restart. Aztán megint 10 újrakezdés, mire egyenesbe jövök, és nyomhatom a gázt. Igazából ha az elején jól nyomja az ember, nem kaszálja el a villanykarókat, stb, akkor nem nehéz elsönek lenni, node néha nem lehet kiigazodni, merre mutat a checkpoint nyil. Nemegyszer túlszaladtam a keresztezödésen, mert deréxögben kéne 200al befarolni. Ja. Meg az üvegkirakaton egy ház alatt.
Mikor 40edszerre nyomom végig, és megnyerem, utólag azt mondom, hogy nem volt nehéz. Legtöbbször 5-10 mp-el lehagyom a többieket. Node addig?!
Bestia a kedvencem. Brutál, ahogy megemeli az orrát. Egyébként épp tegnap próbáltam ki egy ilyen gépet, live. Igaz egy 68-as mustang volt, V8-as motorral. Azt a hangot kéne hallanotok 😊 Nem lehet játékban visszaadni.

Alexease
Ez nem hard, csak "konzol koncepcio". Itt a szopatason, a szerencsen van a hangsuly. Az a lenyeg, hogy minnel tobbszor probalkozz, es vegellathatatlanul sokaig jatsz vele😉))
Skynet
Andie nem te vagy a béha hanem a játék hard....A vége felé lesz olyan pálya is ahol szinte már csak szerencsével nyersz😊))
Mindig keress rövidebb utat!! Kövesd a piros nyilas ellenfelet egyszer,az általában a legrövidebb úton megy! Aztán a következõ körben alázd oda (nemnehéz) azon az útvonalon amint ment..
Andie
Áruljátok már el legyetek kedvesek, hogy én vagyok a béna, vagy ez egy full hard játék?
Ugyanis minden pályát kb 30x kezdek újra, mire meg tudom nyerni. Nem az irányitásommal van a baj, mert NFS-en nöttem fel. Ha sikerül úgy elrajtolnom, hogy nem zúznak össze, akkor elém jön egy busz a keresztezödésben, leszorit a zsaru, nitróval a seggembe jön valamelyik állat, stb.
A LA-motoros pályát meg aztán másfél óráig nyomattam. Nem is számoltam, hányszor kezdtem újra. Nem indulhattam azonnal, mert az elsö kanyarban (50 méterre a starttól) elkaszáltak. Mire visszakászálódtam a motorra, elhúztak a picsába. Ha sikerült is bekanyarodnom, nekimentem az út közepén annak a bódénak. Kb minden 10. alkalommal sikerült az elsö két kanyart bevennem, és a fák közötti szlalomozásnál megelöztem öket. Oké. De jöttek a szokásos kellemes dolgok : 250nél elémjött egy autó, a szembe sávban nyilván sosem ott mentek, ahol elözöleg, az autópályán nem lehet úgy áthajtani keresztbe, hogy ne kaszáljanak el... stb.
Ez mind nem volna baj, ha a gép nem AI-vel menne, azaz 1 mp-el elötte tudja, hogy ki jön ki elé és hol.
Szóval mindenki ennyiszer kezdi újra a pályákat, vagy én bénázok? 😊

malter
elég jo ez a game,nem 1 szimulátor,de ellehet szorakozni vele,az aszfalt nállatok is olyan csikos maszlag,vagy csak a beállitásommal van baj?meg tiszta homály
CSOCSO
motorozni szeretek de motorral versenyezni nem.. tk jokat lehet egykerekezni meg egyeréken megállni...
hja és se kormánnyal se joy al nem megy a gamez hiába választom ki az optionsban hogy azzal akarok menni.persze amikor kiválasztom a joy-t vagy kormányt akkor nem megy illrõl se..még az esc re se reagál... nembaj ugyse az a gamez amit kormánnyal kéne nyomni..sokat kell hirtelen kanyarodni ami kormánnyal nem egészséges...
neten szvsz tök jo.. smemi baja nincs..és manualban megyek..
GTJ
Az a lényeg hogy Én értettem... :o))
Skynet
Jó,de lehet Zsánka szimulátorra számított,na ez nagyon nem az...
Elején még nagyon szutyok is úgy az elsõ 2-3 kocsiig..Utánna megjön a hangulat a sebességérzet meg az irányítás is kezdi elérni a GTA3 szintet..
A párizsi és a tokyói pálya is már egész pofás,a kinyerhetõ kocsikról a Honda Civictõl kezdve pedig már a kocsik is egész faszák..

Joczika: Nem elkezd húzni az ellenfél szele ha beállsz mögé😊
Ha mész egy kocsi mögött akkor az a kocsi TAKARJA elötted a szelet így te kevesebbet kapsz így sokkal kisebb az ellenerõ és jobbat megy a kocsi..Ez a szélárnyék...De hogy honnan vették hogy a szélárnyékból ilyet lehet gyorsulni..Még brutálisabb mint a nitro bakker...fõleg a csõlátáseffektje..😊
GTJ
Köööszi! Bakker erre még egy küldetés lemez sem lett volna elég hogy rájöjjek. A bemutató videót véletlenül elnyomtam és utólag már nem tudtam megnézni. SKYNET-nek is köszi megvilágosodtam hogy mire valók a fel/le irányító gombok. "THE ZSENYKÁ"-nak meg üzenem hogy vegyen hozzá hardwert és próbálja ki mégegyszer 1600*1200 -ban full grafikával egy Force Feedback-kes kormyánnyal nagy monitoron és azután tárgyaljuk újra a "szánalmas" kifejezést. Ugyanis a "áezengemnemkötle" haverjaimat leültettem a gépem elé, hogy jáccanak egy kicsit és utána úgy kellett kirúgnom a konnektorból a csatlakozót, hogy abba hagyják...
Játszottam vele: ez a játék szánalmas.

Skynet
Mûködnie kéne...
Be kell állítani gombokat a menüben a WEIGHT cuccra és a FEL/LE vagy ELÕRE/HÁTRA gombokra (nem gáz/fék!)
GTJ
Köszi.Remélem sikerülni fog. Este ki is próbálom, bár lehet hogy már próbáltam. Kormánnyal jáccom. Azzal is mûködik ez a kombináció vagy csak bill.-el? Nekem még mindig nem tiszta az irányítás pedig már Párizsban szedem a lámpaoszlopkat. Ne is beszéljünk a "stream turbo"-ról. Még arra sem jöttem rá..
Skynet
Van egy olyan gomb hogy WEIGHT mittoménmi...Na azt lenyomva kell tartani + oldalirány😊
Motornál elõre nyomva egykerék hátrahúzva ráfexix a motorra ha pedig fékezel elsõkerék😊

Höhhö...Most tartok ott hogy a fast and the furious supra az ellenfelem😊))
Ahogy eddig elnéztem ugyanaz a festése és szintén narancssárga...meg alig érem utol,vagy utol sem érem porkával😊
GTJ
Tudja valaki hogy, hogy kell két kerékre állni a kocsikkal?
Skynet
he?
Skynet
Hagyom.Biztos valamelyik fanom álnéven akinek nem tetszett hogy a colin 3-at lehúztam az irányítása miatt....Vagy nem tetszett neki hogy a midnightra aszontam hogy arcade..😊
Valszeg neki mind a 2 program vérbeli szimulátor..no mind1😊
M@TriX
hagyad. Aki nem is regeli magát és dumcsizik. Ne foglalkozz vele...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Skynet
Nem visszavágtam hanem ahogy mondtam: olyan hülyeségbõl vontam le következtetést ahogyan te is😊
Látom szövegértelmezésben topon vagy (hoppá lehet te még szakmunkás sem vagy csak olyan általános 5. osztály?) 😊
Nemtom ki a nagyobb idióta...aki valakit elkezd oltani a maga hülyeségeivel vagy aki nemtudja leírni helyesen a rükvercet?😊))
Még monnyá valami nagyon okosat..balfasz😊
Skynet
😊))

Fubaz most értem tokyóba kinyertem eeegy...most vagy porsche vagy nissan 350-es...Inkább porche...megy mintt paraszt az unióba😊
Remélem a japánoknál már lesz supra vagy skyline..eddig csak honda civic volt (1 sima 1 turbós) meg egy rx7-es...
Hjameg egy integra..
De alakul a móka😊
Kinyertem valami hátsókerekes dögöt az már csúszkál meg dobja ki a seggét azzal egész GTA3 szerü...😊
Monnyuk vmileyn szinten megértm hogy ez a game nem szimulátor lett...Kicsit brutális lenne ugyanezt szimulációban vezetnii..😊)
De azzé ennél még mindig aszondom hogy lehetne jobb is,olyaaan GTA3 szintü...Eddig 1 kocsival tudtam azt a szintet hozni...

Hjaa volt egyszer rajt elött egy icipici gumifüst...Annyi...azóta nemláttam többet...Másnál sincs füst?? Mer amikor mutat valamit amit megtanulsz abban lehet látni játékon belül meg nem...
MerlinW
a crack... a crack... :-) CD1 Razor könyvtár...

Skynet: lükverc vagy r, mind1 én értettem, sõt mégcsak levonni sem sikerült semmi negatívat személyeddel szemben..😊) De ez gondolom nem baj...😊 pontok nemrég ülhetett internet elé, vagy csak egyszerûen túl egyszerû...😊

[merlinw.org]

Skynet
Hja amúhy ha már a játék funny dolgainál tartunk...
Most nyertem ki egy golfot egész fasza..
De ezis és már úgy 2-3 kocsival ezelött is a rajt elötti gumikipörgetéssel a kocsi 0-100 ra olyan 1-2 mp alatt ugrik fel szal kicsit közúti rekordokat döntögetnek...De mondhatjuk úgy is hogy a sima turbós golf egy enyhénszólva odabaxná a dragstereket..😊))
Skynet
És ilyen az ha a türelmetlen user kéccer nyomja meg a MEHET! gombot...😊