Depressziós vagyok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
ennek nem olyan jó a szövege 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sz4bolcs
inkább ezen depizz: :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
egyetértek veled, kizárólag 1 dologban nem: nem akarlak elkeseríteni de aki 1szer depressziós lett, az már az is marad, max enyhíteni/tünetmentesíteni lehet a dolgot, de amikor rádszakad a szar megint vissza fog térni, ez atapasztalat
amiket leírtál az gyakorlatilag velem is így történt, majd jött egy nagyon szép idõ, eljárogattam elég sok helyre, jó kedvem volt, teljesen tünetmentes, aztán jött megint 1-2 szar, amiért már nem is csak magamat hibáztatom, hanem (talán jogosan talán nem) de pár barátomat is, és szépen visszatértünk nagyjából oda ahogy elkezdtük :S nincs kedvem semmihez, melózom mint a hülye, néha elmegyek (kb hetente ha 1szer) vhova, de nem igazán érzem jól magam, aminek a vége állt csak az h merev részegre iszom magam és hazajövök...de ez nem jó így, megint találni kell vmit ami leköt, de csakis magadon tudsz segíteni, más rajtad nem, max a végén szán ami meg megint nem jó 😞 remélem nálad nem így lesz, de sajna jellemzõ az h az ember a nehezebb idõszakokon magába roskad megint 😞 az orvos meg elég nagy butaság sztem, szart sem érnek a gyógyszerek, ha arra szorulsz akkor már rég az öngyilkosságon gondolkodnál, vagy már meg is próbáltad volna, akkor elhiszem h kell vmi bogyó, amúgy ha eddig sikerült ezt megcsinálni akkor értelmetlennek találom, sõt! nekem pl még az is lehúzó volt h még azok se segítenek, pedig volt 1 idõ h próbáltam 2-3 fajta fos, és gecire nem attól lettem jobban, hanem attól h átértékeltem elég sok dolgot magam körül, megváltoztattam amit rossznak találtam az életemben, és jobban is lettem
a gyógyszerek csak a legvégsõbb esetben kellenek, az orvos meg kb leszar, ha nincs bajod akkor is teleqr gyógyszerrel, azt gyere vissza 1 hét múlva...sztem ez nem segítség

a srác meg akinek írtad remélhetõleg nem azért jár a topikba mert már nagyon kivan 😊

így a végére 1 szám, most ezen depizek egy ideje 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

azért nem árt megnézni, hogy a téma kapcsán már 2 hónapja nem jött hozzászólás😄 Azóta változott a srác életében egy smás.😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

bazd ez a topic abból áll hogy sajnáltatni próbálod magad.akárki akármit mond kitalálod a legnegativabb dolgot amit kilehet találni és leírod.ember igy mihez akarsz kezdeni?végtelenségig siránkozol abba csak egyre jobban belebetegedsz.A depresszió abból áll hogy negativan elborítja az agyad,énezt megértem.Hiddel tudom mien mert énis ezzel szivok.volt egy nagyon mély idõszak amikor nem jártam sehová ,suliból hazajöttem bezárkóztam a szobába és gépeztem hajnalig.minden kapcsolatom más emberekkel megromlott...utólag visszanézve nagyon gáz dolgokat csináltam.még mostsem láballtam ki belõle de rájöttem hogyha én nem erõltetem meg magam akkor más sem fog tudni segiteni.minnél többetjárok el itthonnról és minnél változatosabb helyemre.2 ésfél hónapja van bnõm akit szeretek,jól megvagyunk.Még mindig megvannak a tünetei a betegségnek de minden erõmmel azon vagyok hogy enyhitsem õket.Most fogok elmenni orvoshoz hogy teljesen vége legyen.1 év kellet hozzá ...nem könnyû tudom..de sokat tudsz segiteni magadon ha megerõlteted magad és néha a pozitiv dolgokat is nézed.annyit tégy meg -ne a szar világért,ne a szar emberekért,ne a szar mindenségért-hanem csak magadért hogy elmész háziorvoshoz elmondod mibajodvan õ elküld egy dokihoz akivel egy jót beszélgetsz ,5 hétig szeded a tablettákat és egyszerûen uj életed lesz.hiddel.csak próbáld meg.mit veszíthetsz?semmmit...roszabb nem lehet...csak ennyit tégy meg.magadért.drukkolok.üdv
jazzy
ez kezd egyre jobb lenni😄
gabo91
shut up

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

j0nNyKa
nem mondod h ehez ennyi hozzászólás kellett. igen az vagy, az ellen pedig nincs gyógyszer 😞

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Igen és az már fél siker😊

sz4bolcs
Neked nem kell placebo, mert elmondásod szerint képes vagy jól érezni magad...

gabo91
ok, akkor egyszerüen csak hülye vagyok...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

sz4bolcs
Ne meggyõzni akartalak, csak megállapítottam azt a tényt, hogy ha képes vagy jól érezni magad haverral, örömöd van ilyen dolgokban, akkor nem vagy depressziós.

gabo91
ok elhiszem ha te mondod...
ha mindent magamra veszek akkor remélem ezt is ...
és ha nem is igy lenne ahogy irtad, hátha változtat valamit a dolgokon...
placebo...
("A placebo olyan orvosi mûvelet vagy készítmény, mely a páciens állapotának javítását kívánja elérni valódi beavatkozás vagy hatóanyagok nélkül, pusztán a kezelésbe vetett hit által. A placebo tehát „látszólagos gyógyszer”, amely azonban sokszor – lelki úton – tényleges javulást tud elérni.")

sz4bolcs
Az, hogy amit az utolsó hozzászólásaidban elmondtál az elég ahhoz, hogy gyógyult depressziósnak hívjanak.

Hajrá!😊

gabo91
Erröl nem szeretnék itt beszélni... privátban megirom

gabo91
jó igaz nem 18 de 4 hónap választ el tõle...

volt, és egyenlõk a 0 -val...

de mivel? mi volt a gond? miért ment tönkre kettõtök kapcsolata?

gabo91
Volt számomra is olyan lány akivel jóban voltam, három éve ismertem, olykor veszekedtünk... de aztán egész jó barátok lettünk, teljesen megbiztam benne, öszinte volt mindig... amit akartam megtudtam vele beszélni... de ez kölcsönös volt...
aztán elk***tuk a dolgokat, mindketten hibásak vagyunk...
õ bebizonyította hogy nõben tényleg nem szabad megbízni...

Nos én abszolút nem értem miért érzed magad szar embernek... Kifejtenéd?
Csajokról... 18 évesen nincs csajod... de már azért volt kapcsolatod, nah és ha rosszul végzõdõtt? Eljön majd a te idõd is... nem lehet mindenkinek ugyan olyan élete. Tudod mit? Én ismerek olyan embert, aki 21 évesen 1 nõvel járt 1 hónapig és amióta ismerem (kb 6 éve) nem volt értelmes kapcsolata és mégis éli a boldog kis életetét... oké néha nagyon down, de aztán újra észbekap, hogy te? fiatal vagyok én még a szomorkodáshoz... semmi értelme. Neked meg pláne... gondolom a 91 a születési dátumodat lejöli szóval max 17 lehetsz.... nem tudom mi a konkrét bánatod, de felejtsd el, mert ha belegondolsz... ez így csak rosszabb lesz! Pszichológusnál meg olyat kell találni, aki nem csak a pénzre hajt, hanem "szereti" is azt, amit csinál... biztos van ilyen... kevés, de van... az anyagias világ fogalmával egyetértek...
Amúgy nem muszáj pszichológushoz járni... én se jártam, amikor nagyon sokáig visszatérõen és ok nélkül (akkor azt hittem nem volt oka) "rossz volt" a kedvem (kb az élethez nem volt kedvem)

gabo91
Kifejtenéd bõvebben...? nem egészen értem...

Hát igen... lehet ez azért van mert rossz emberismerõ vagy és olyanokban bíztál meg, akikben nem kellett volna... megesik, de nem szabad sose feladni😊 Jó emberek vannak és lesznek! Mindenkinek más és más a jó ember... vannak mondjuk olyanok akik mindenkinek szarok... de ez már más kérdés. nem szabad feladni és simán találsz köréd nagyon jófej megbízható embereket... csak tényleg óvatosan kell csinálni és jó is hogy nehezen bízol meg az emberekben... én is ilyen vagyok én a 2 legjobb barátomat 11-12 éve ismerem kb és tényleg értük tûzbe tenném a kezem. De vannak majdnem ugyan ilyen jó barátaim, akiket mondjuk 2-3 éve ismerek. A legjobb lány barátomat pl 3 éve ismertem meg eleinte tök jókat beszélgettünk ezen az msn nevû szutykon, aztán egyre többet és többet meg egyre többet találkozgattunk és mára tényleg nagyon jó barátom... és neki is vannak rengeteg haverja meg néhány barátja de azt mondja, hogy engem tart a legjobb fiúbarátjának de mint ember bennem bízik meg a legjobban mert még egyszer nem csalódott bennem és mindig ott vagyok ha baj van... és tényleg ez kölcsönösen így van... nagyon örülök, hogy ilyen emberekkel hozott össze a sors és ezt tudom hogy más is el tudja érni, csak keresni kell😊 Lehet, hogy mint tût a szénakazalban, de megéri😊 Én úgy vagyok, hogy inkább legyen kevés barátom és több haverom, minthogy állandóann keresgéljek újakat... idõvel aztán az értékes emberekbõl tényleg igaz barátok lesznek... jelenleg meg tudom számolni 1 kezemen kiket tudok annak mondani😊

És mint mondtad, neked is van 1 darab legjobb barátod "cimbid" ahogy te nevezted😊 És ez nagyon jó, egyelõre õrizd és becsüld meg õt, aztán idõvel meg ki tudja hány barátod lesz még😊

Jó... elég rosszul fogalmaztam... úgy kellett volna, hogy õ biztos jobban tud segíteni, mert ezzel keresi a kenyerét és benne végtelenségig megbízhatsz... és ide jönne az hogy MERT mondjuk... hát nem hiszem, hogy nagyon visszaélne-vissza tudna élni a megosztott információkkal... nem voltam még ilyennél, de biztos vannak nagyon jófej dokikák...

Pill a többit még olvasom😊

sz4bolcs
"amugy nem kell sörözni vagy elmenni biliárdozni hogy jól érezzem magam... el dumálgatunk, kocsit szerelgetünk vagy akármi ... mind1"

Na, remek! :-) Akkor ez nyilván tünetmentes depresszió.

gabo91
Úgy beszéltél mintha meg lenne irva, hogy nem lehet senkinek semmi gondja meg mert hatalmas tapasztalattal rendelkeznél...
"élsz még?" dologal inditottad be az egész topikot... lehet poénnak szántad közben szerintem nagyon nem az...
végig csak jösz a szöveggel hogy ez és az érdekes, manapság mindenki játsza a depresszióst divat lett stb...
eddig végig csak makacsul magadnak adtál igazat, csak a te látásmodod a helyes mert te tisztában vagy a dolgokkal... vagy nem...

mind1

Nem haverom. Haverokal kilehet törölni manapság...
nem olyan rég irtam, hogy keveset találkozom vele igy nem a szarságaimról fogok élménybeszámolot tartani... stb.
stb. stb.
van annál fontosabb dolog is akkor pilanatnyilag mint a problémáim...
amugy nem kell sörözni vagy elmenni biliárdozni hogy jól érezzem magam... el dumálgatunk, kocsit szerelgetünk vagy akármi ... mind1
"milyen jó volt és holnap megismétled?" nem egészen kivitelezhetõ a dolog...
már nem egy helyen lakunk, bár ez a legkevesebb... semmibõl nem áll buszraülni, vagy átbicajozni... nem táv.
viszont neki velem ellentétben van barátnõje... stb...

jazzy
Tessék én nem hazudtam neked, megmondtam amit gondolok.
Az hogy te úgy reagáltad le ahogy, az már nem az én bajom engem nem tükröz.

Amíg a haveroddal voltál gondolom neki nem adtad ezt a depresszív dolgot, mivel nem így érezted.
Mi lenne ha amikor hazajössz arra gondolnál milyen jó volt és holnap megismétled?
gabo91
siker... sikerbõl nem lehet megélni... a megélhetéshez pénz kell az élethez meg csöpnyi öröm....

A jelen helyzetet tekintve éhes szájak nem fognak várni, se asszony...
és nem csak talán... hanem igen az utobbi is rohadtul nyomaszt... itt vagyok 18 évesen és egy szar vagyok...
még barátnõm sincs, nem volt egy normális kapcsolatom se... nõkel való bármiféle kapcsolatom mindig szar véget ért...
ez már másik topik lenne megint (önbizalom hiány, ritka rendes.....)

Igen buta vagyok, mert magamra veszek mindent amit mondanak és számit mások véleménye... átvághatom magam, hogy "azt kell nézni ki mondja" stb. tehetném azt is mint jópáran akik vadbarmok mégis ha megmondják nekik a véleményüket hogy bunkó állatok akkor ütnek vágnak...
ettõl még ugyanugy szar ember lennék... átvághatom magam de mi értelme lenne? nem elég ha mások vágnak át még én is magamat? ezért nem szeretem ha nem az igazat mondják meg... inkább mondjanak olyant amit rosz hallani... mint hogy hazudjanak...
Mert ha meg mondják mi a probléma akkor lehet rajta változtatni... de ha nem mojdják meg csak hallgatnák eljátszák hogy minden rendben, akkor tornyosulnak a dolgok... azon pedig már jóval nehezebb változtatni...
persze ez olyan dolog, hogy hiába vay kulturált ember és mondod egy barom állatnak hogy bunkó és nincs igaza, attól még pofán vág... hiába van igazad

na jó durva hasonlat volt. elég akaratos vagyok kiállok magamért mindig... (túlságosan is) de legyen bármi apróság elkezdünk vitatkozni... én pedig nem állok le, mert nem érdekel ki van ellenem nem hagyom magam... de mivel nekem sose lehet igazam... (még ha nekem is lenne legtöbször)
napi szinten vannak veszekedéseim anyámékkal... van hogy naponta többöször...
olykor 5 percig tart, van hogy pár óráig... van hogy napokig nem beszélünk...

két soros választ akartam... több let, de ki nem törlöm azért...

ja és pszichologus: nem hinném hogy különösebben meghatom, pénzért foglalkozik velem nem másért... csak egy kuncsaft vagyok...
érdeke hogy minnél többet mennyek hozzá... (persze kicsit buta felfogás... de túl anyagias világban élünk... )

gabo91
apró jelentéktelennek tûnõ dolgok is fontossak... nem hiba a mondás... az ördög a részletekben van...
A folytonos átvágás, elmondasz valakinek valamit megbizol benne közben hazugság minden amit mond és csak szivatja a fejed... hányszor volt igy... (90%-ban nõ nemû egyedek játszották ezt el)
Kihasznál valaki, végig csak átvágja a fejed... stb.
millió dolog...
évek alatt gyûlnek a dolgok...
megigérnek valamit közben, nem hogy jól jársz de még te buksz a dolgokkal...

(elöbb értem haza, elmentem cimbivel sörözni meg biliárdozni 😊...)

gabo91
köszönjük MSE (emese)

gabo91
... nem :
ritkán beszélek (/irok) de akkor... 😄
fejbelõhetnétek is mondanám 220-al...

sz4bolcs
"és benne a végtelenségig megbízhatsz, hisz ezzel keresi a kenyerét"

-Ezt az állítást mennyire gondoltad át?

Ezt teljesen aláírom mert tele van igazsággal amit írtál😊
És igen azon is el kell gondolkodnia ilyen fiatalon a depis embernek, hogy mi lesz a késõbbiekben? Mondjuk ez attól függ milyen sikeres életet él majd a késõbbiekben az ember, de mi van, ha mondjuk átlag anyagi körülmények között kell majd élnie: Keresgélni a pénzt, minden nap melózni, otthon várja 1-2 éhes száj+ az asszony, kölcsönök, számlák...sorolhatnám napestig... nah ott nem szabad depisnek lenni és le kell küzdeni már most mert késõbb nagyon meg talpon kell lennie az embernek
Egyébként részben nem értek veled egyet, mert igenis egy "gyerek" is lehet depressziós (másképpen nem lennének gyermekpszichológusok) és ennek nagyon sok oka lehet.... én arra lennék kiváncsi, hogy Gabonál mi váltotta ezt ki... aztán lehet csak én voltam eddig a lusta és nem olvastam vissza, nah de majd ma éjjel (bár azért kiváncsi lennék, hogy most jelenleg mi a baj😊)

Hát igen... a gondjaidat az biztos, hogy olyanokkal kell megosztani, akikben meg lehet bízni. Esetleg pszichológusnál már próbálkoztál? Õ tuti jobban tud segíteni, mint mi és benne a végtelenségig megbízhatsz, hisz ezzel keresi a kenyerét😊
Amúgy mi ez a nagy bizalmatlanság? Mitõl alakult ez ki benned? Tudnál mondani konkrét példá(ka)t?<#smile>

jazzy
Hogy lehet 14-18 között depressziósnak lenni?

Komolyan mondom, hogy ez beszarás. Semmi dolga nincs az embernek, ha szörnyû doganap van akkor tanul 1 órát, bejár a suliba, haverokkal van, egész nap kockul/focizik/tvzik/a hobbijának él.

NEM kell aggódnia a pénzügyek miatt, nem kell aggódnia gyakorlatilag semmi miatt, kaját piát elétolják.

Lehet ez a baj egyébként a sráccal, hogy túl sok ideje van. Ha napi 8 órát dolgozna utána pedig a családdal foglalkozna akkor nem lenne ideje sajnálnia önmagát, hogy szar az élet.
kulabácsi
ezért mondtam h kis lépésekkel haladj

Hogy tudsz ilyen sokat írni? Nem fáradtál még el az írásban?

gabo91
Igen, még ha olykor nehéz is bemenni emberek közé, tud azért jó lenni és nem kell hozzá sok.
Ha társaságba megyek és sikerül elfeledtetniük a gondokat akkor nem akarom elrontani ilyenekkel a dolgokat... meg aztán nem bizom senkiben... itt nem ismerek senkit és engem se ismertek igy nincs akkora "veszély" vagy nem tudom...

legutobb mikor megbiztam egy olyan emberben akivel jóba voltam, csúnya vége lett... (bár ezen már tultettem magam... azt hiszem)

cimbivel meg amugyis keveset találkozunk, akkor meg nem a marhaságaimról akarom osztatni az észt... 😊
régebben elég beszédes egy ember voltam, (bár most is, kevés emberel beszélek és kevesszer de akkor nem birom befogni)<#kuss> multkor meg igen kussba voltam kérdezte is hogy mi a bajom, csak nem beteg vagyok?
nem válaszoltam...legközelebb kezdtem osztani a marhaságokat, kb. két percig tûrte utánna olyat talált mondani amire nem tudtam mit reagálni...
de részben igazavolt...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
lehet...
álltalában a hozzáállásom is dolgokhzo olyan hogy nagyon nagy a lelkesedés (nem tudom minek nevezni) aztán utánna "megunom"...

A másik pedig az, hogy nem kiforgatni szoktam a szavaitokat, csak a véleményemet mondom el... ilyen az hogy mitõl pont ilyen egy másik dolog...
persze elhiszem nagyrészt amit mondotok de, valahogy mégse...
nem azért mert nem akarom...

épp olyan mint nem tudok senkiben se mebizni, lehet hogy az illetõ még nem vágta át a fejem, és nem is vágná át, de bizalmatlan vagyok... ez se egy nap alatt alakult ki, épp ezért nem egy nap meg nem egy szó kell hogy megváltozzon...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Ez általában így van, de ha egy depressziós ember picit a jó dolgokon is elgondolkozik... elgondolkozik, hogy milyen lenne, ha...
Egy depressziós ember nagyon vár arra, hogy mikor lesz már jobb, de saját magát csak maga tudja megváltoztatni... mások csak egy picit tudnak segíteni.
Az embernek magának kell rájönni, hogy mi az a dolog amitõl kilábalhat... Nehéz dolog megtalálni, de a kijutás annál könnyebb

u.i.: én is voltam hasonló csúnya állapotban...

jazzy
Bár igazából teljesen felesleges tanácsokat adni, mert szerintem mint a 380 hszben ami itt van meg tudja találni azt a legalább 1-2 szót, mondatot, amit ki lehet forgatni negatív irányba és lehet rajta síránkozni.

Ez az érdekes, hogy a pozitív dolgok fölött átsuhan és a negatívokra pedig reagál, még negatívabbá téve azt.
És ez így van😊 ma még egy haver, holnap már egy barát, aztán meg jöhet a többi. Lényeg hogy próbálj meg barátokat szerezni... ok ez nem megy ilyn gyorsan persze, de próbálj meg emberek között lenni minél többet, akik elfeledtetik a gondjaidat, akikkel tudsz beszélni, lehet valamelyikõjük jobban is tud segíteni, mint itt a fórumozók.😊

kulabácsi
nemtom miért kell ezen szomorkodni...
am veled is sztem az a baj h túl nagy célokat akarsz elérni hírtelen, így mindig belebuksz és egyre kevésbé van erõd tovább folytatni! kis lépésekkel haladj, céltudatosan, ésa végén elérheted célodat, ha hírtelen akarsz felállni mindig el fogsz esni!

kulabácsi
persze az ember barátai az egyik legfontosann ha nem a legfontosabb dolog a világon...akik elött magadat tudod adni, õk is magukat adják és önfeledten szórakoztok, nem az órát nézed h mikor lesz már vége...ezért szokott nálunk a kerti buli állt reggel 4-5kor zárulni, de van h másnap délben is kinn sörözünk a kertben, mert nincs kedve senkinek elindúlni, véget vetni a mókának 😊

gabo91
<#szomoru1><#sir>

sz4bolcs
gabo: ez talán segít valamit

"A szellemi ösvény keresése szenvedésbõl születik. Nem fényekkel és eksztázissal, hanem a fájdalom, a csalódás és a zavarodottság kínzó élményével veszi kezdetét. Ahhoz azonban, hogy a szenvedés õszinte szellemi kutatáshoz vezessen, többé kell válnia, mint olyasvalami, amit pusztán kívülrõl passzívan befogadunk. Ki kell váltania egy belsõ felismerést, egy olyan látásmódot, amely aláássa a világgal való kapcsolatunkban megszokott elégedettséget, hogy megpillantsuk a mélyben folytonosan ott tátongó bizonytalanságot. Amikor ez a felismerés megtörténik, még ha csak egy pillanatra is, mélyreható személyes válságot idéz elõ. Felforgatja a megszokott célokat és értékeket, gúnyt ûz mindennapi foglalatosságainkból, és makacs kielégítetlenséget teremt korábbi élvezeteinkben. Eleinte nem fogadjuk túlzott lelkesedésekkel a változásokat. Igyekszünk megtagadni új látásmódunkat és elfojtani kételyeinket; küszködünk, hogy elégedetlenségünket új foglalatosságokkal palástoljuk. A kutatás lángja azonban, miután egyszer fellobbant, továbbra is égni fog, és ha nem hagyjuk, hogy a felszínes alkalmazkodás felülkerekedjen rajtunk, s nem oldalgunk vissza természetes optimizmusunk toldozott-foldozott változatához, akkor a felismerés eredeti lángja egyszercsak újból fellobban, és ismét szembesít bennünket lényegi helyzetünkkel. Pontosan ez az a pillanat, amikor minden menekvési lehetõség lezárul, és készek vagyunk egy olyan utat keresni, amely véget vet nyugtalanságunknak."

-Bikkhu Boddhi

És tényleg... apró örömök, ezek nem apró örömök, ezek óriási örömök! Pl most lett 1-2 órája vége a kis kertipartymnak... mindig az van hogy ha tervezek valami közös progit sok emberrel, annak fele nem ér rá, de most mindenki eljött, az összes barátom, akik sokat jelentenek nekem😊 Nincs is ennél jobb érzés... kiülni és lazulni a barátokkal. Dumálgatni, sörözgetni, vizipipázgatni😊 Errõl a haverokkal való sörözés szövegrõl eszembejut, amikor páran voltunk Ladánybene 27 koncerten és épp a kell egy ház ment annak van ez a sora, hogy "Tudom már rég, hogy mi az amit szeretnék." és erre egyik legjobb barátom rávágja: ÖRÖKKÉ SÖRÖZNI A LEGJOBB BARÁTAIMMAL!😊 Nos az ilyen dolgokért érdemes élni, az ilyen kijelentésekért... nekem ez az élet értelme, hogy tudom, hogy szeretnek. Tudom, hogy szeret a barátnõm, de attól talán egy picit fontosabb a nagyon régi barátaimnak a szeretete (Persze a barátnõm szeretete is hihetetlenül fontos, de az más értelemben😊)

gabo91
am... nem csak itt "nyafogok/nyafogtam"
-önbizalomhiány...
-ritka rende lányt találni...
-meg itt... <#idiota>

<#falbav><#falbav><#falbav>

változatok a hozzá állásomon...
(bár ami anyámékal való helyzetet illeti nem csak nekem kellene változni...)

majd igyekszem...

"A bukott diákok szokták mondani, hogy majd igyekeznek, de a legjobb csajt az eminensek dugják meg a szalagavatón..."

gabo91
Ebben én is egyet értek!

gabo91
hát... erre nem tudok mit lépni...
kemény volt... maybe... talán jogos...
majd kinövöm... aztán pér év mulva ha viszagondolok... akkor te jó ég mekora barom voltam...

hiszek-e a sorban?
yes, of course... persze de még menyire...
(inkább nem részeletezném mi az én sorsom... pofán röhögnétek ) ez csak az út ami oda vezet... és a vicc az, hogy sokszor van olyan érzésem hogy tényleg az a sorsom mert ugy alakulnak a dolgok... ez a sok szarság is ahoz kell...
nézõpont kérdése hogy jó vagy nem jó az az elképzelt sors...

(persze lehet hogy tul sok LOST-ot néztem)

kulabácsi
"u.i.: édesanyád pedig addig becsüld meg, amíg van. És ezt kurvára vedd komolyan."
ez így igaz