Depressziós vagyok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fotográfik kolomp edisön :D
Szedjél antidepresszánst!!!
Amúgy volt már, hogy nem találtam a helyem. Bebasztam másnap jobb volt.<#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Remélem mielõbb kipusztítja az egész fajt egy erõsebb földönkívüli létforma. Atomot a fé.geknek!!!!!! MINDNEK!!!!! AZ EMBERI FAJNAK EL KELL PUSZTULNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ezt az antiszociálisságot nem tudom mivel lehet legyõzni. Ha így jól érzed magad talán nem is kell.
Próbálj ki új dolgokat, mind1 mi az.
anno 1987
közben meg tudatosan elkezdtem másképp /pozitívan/ nézni a világot
rengeteg új barátom lett /fõleg lányok/ és találtam olyan társat is, akivel nagyon megfelelünk egymásnak
fotográfik kolomp edisön :D
jó himbálódzást =D
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Vendy
szerintem ez teljesen normális, sztem szinte mindenki így van vele
És még én gondolom, hogy néha nehezen megy az angol😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ekkora faszságot régen olvastam...
de ha már 1szer megtanultad kezelni, mélyen nemhiszem h visszaeshetsz, mert már tudod kezelni, legalábbis én most így vagyok per pill 😊
inkább próbálod reálisan nézni a dolgokat... ami nem baj.
nyilvánvalóan igazad van... a kérdés csupán az kinél mikor újulnak ki a tünetek...
de azt mondtam is h teljesen tünetmentesíteni lehet, de hajlamosabb leszel visszaesni ha beüt a fos...de ne legyen így 😊
a LÓFASZT vagy depi... bocsi ezzel most levezettem a feszültséget😛😄
Nah de viccet félretéve tényleg ez nagyon nem depi csak max esetleg tapasztalatlanság, ami majd idõvel elmúlik, minél többet jársz el otthonról, minél több emberrel/csajjal ismerkedsz, annál tapasztaltabb leszel és annál jobban ki fog alakulni egy kép mindenrõl. Önbizalomhiány ellen meg csak annyit tudok mondani... egyszer élsz... az életed kb 1/5-ét már elélted itt az ideje kihasználni az élet minden apró örömét, hisz egyszer élünk😊
egyetértek veled dolgokban, gyógyszer csak üzlet... az orvos meg leszarja... lehet roszabul jár az aki orvoshoz megy...
"a srác meg akinek írtad remélhetõleg nem azért jár a topikba mert már nagyon kivan 😊"
... nem nagyon van mostanság idõm sg-re... szerencsére... 😊
ezzel is igy vagyok, nem kel semmiféle bogyó csak rászoknák...
elmúlt két hónapban történt egy smás... nem azt mondom, hogy fasza minden, problémák voltak vannak meg lesznek... lényeg, hogy van már minek, ill. kinek örülnöm...
érzem, és tudom hogy változtam sokat, de még mindig van mit alakulni... de már enyhült... viszont hamar visszatudok zuhanni még... :S