204
A köd birodalma
-
M.A.D. #154 nálam néha akadozik a grafix. igaz full-on.
amd tbird 1.2Ghz,gef3ti200 128MB, 768DDR ram, dx9a,
winxp sp1. remélem jön majd egy patch.:(
amúgy durva, hogy töltésnél, alapból a Litech!!! engine ablak jön be.:)))
de odab@sz ez a gamma, bár még az elején vagyok. -
háá akko még tápolni kő, vagy valamim mást. -
nem kell azt kikarcolni, bemountolod egy virtualis cd be az iso t es felrakod siman.Ha megy akkor porkolsz ha nem akkor nem -
Jocisan #146 A masodik varosban valoszinu az lesz a feladat ,hogy jussal be a titkos szobaba , ide csak ugy tudsz bejutni hogy beszelsz a bishoppal ,es a kapuorrel.Majd a keresztezodesnel balra ,es klikk a titkos falon.Sok szerencset! -
azok alapján amit láttam, olvastam és mondtatok róla, szerintem egy jó játék lesz.
Az irányítás lehet, hogy kicsit fura, de meglehet szokni.
konfigolás szeritnem nagyon nem érdemes. általában ugyanazok a beállítások mint pl a Diablóban. asszem, meg az NWN-ben.
A patch az mindenhez jól jön:) -
Ekkora szar játékot rég láttam...
Irányítás egyszerűen pocsék és átkonfigolásnál se engedett semmit. :( -
értem. sajna többet nem tudok mondani.
milyen oprendszered van amúgy? nekem Xp és megy rajta. -
M.A.D. #134 én mindig, mindent bekapcsolva használom a Daemont (3.32)
amúgy valszeg olyan codec-et telepít, mint a freelancer-nél. a legvégén. -
Nekem is az van meg.
figyi. szerintem uninstalld, és próbáld emg úgy, hogy bekapcsolod a Safedisket vagy a Securomot avgy mindekettőt.
Nekem tökéletesen fut, elsőre.
Nemtom neked mi baja lehet. crack nincs hozzá, szal. nemtom
Esetleg telepítsd újra a oprendszert, töredezettségmentesats meg ilyenek... -
Honnan van meg? mert nekem simán futkos a játék.
Pedig nem is valami stabil az oprendszerem... -
Bandeeka #127 gf4 Ti4600-os vga kártyám van -
Jocisan #125 Szerintem nem rossz a game.Iranyitas remelhetoleg csak szokni kell.A hangulata egesz jo.Kivancsi leszek a varazslat efektekre , kepen jol nezett ki. -
Bandeeka #124 Srácok: a Nimo codeces megoldás nállam nem működött. Más 5let? -
nekem megy, de nem teccik:)
pedig szerettem volna már régóta egy hasonló game-t -
Bandeeka #121 Meg 1* itt. Megneztem, hogy mit ir ki. Szal valami Client MFC Applicationos problemaval szall el. A szokasos send - don't send ablakkal. Szal szerintetek hogyan kene orvosolni a problemat??? -
Bandeeka #120 Nekem az intronal hal meg a jatek nemtudja lejaccani. Nemtom miert van. Vki help akinek mar volt ilyen gondja -
Bandeeka #118 Hi!
Nekem nem indul el a gama bejon a menu aztan kilép. Tapasztalt már vki ilyet? xp-m van -
nézd meg a FAQ-ját hogy mit ír...
nekem SB128-am van és tökéletesen megy. -
Eetleg próbáld meg daemonból securom vagy safedsik védelem alatt.
Nekem simán ment. -
nem muszáj automatikus harcmodor.
egyébként olvasd el a Hardwireden lévő cikket, plusz tanulmányozd át az irányítási beállításokat a játékban és ennyi. -
Tovi #111 Azért nem ugyanaz, a Gothic-ot pár perc után megszoktam, de itt csak pislogok néha, hogy mit is csinálok. A harcmódot pl írja le valaki, mert ez az autómatikus harc nem gyere be nekem. -
Érdekes és szép lenne a játék, de az irányítás tényleg elveszi az ember kedvét :o( -
Nekem is vizsgaidőszak lesz.
shaba23: Légyszi ne legyél már ilyen! Ne legyél FPS-es!!!
ez egy RPG, itt fontos a szöveg, meg az irányítás is.
a Gothiccal játszottál már??? annak is van irányítása:))) -
balty #108 Lol! Sikeres vizsgaidőszakot:) -
lehet, hogy én vagyok béna, de szerintem szar az irányítás, a harc szarul néz ki (ráadásul kellő angol tudás híjján valszeg nem értettem meg a dolgokat és így azt sem tudom mit kattogjak, hogy a harcnak harc kinézete legyen. Mért nem olyan mint pl a NWN-ban? Most éppen elakadtam a varázstrainingnél mert azt sem tudom miről beszél a csákó:)))
Egy kicsit elment tőle a kedvem így elsőre
-
En is nemsoka probalom, nekem a demo is tetszett, a fullt meg kulonosen vartam, hat vegre lesz mivel eltolteni a vizsgaidoszakot;)) -
enyje, megint nem figyelsz.
Jobb mint a demo:) -
Na próba -
hat ha olyan mint a demo, akkor bukas -
Irányítás:
jobb egérgombal mész, ballal használsz. meg ilyenek. Szerintem egyszerű és könnyen megtanulható. -
Kis hozzászólás:
a játék nagyon jó, sőt a demóval ellentétben még egy "kis" gépen is elfut.
Lásd:
cel800@1000
Inno3d gf3 ti200
384mb sdram.
veállításoknál: FX full.
Eddig csak a kolostorban voltam, simán ment.
a régi ASUS mx400 64mb-os vidkártyával a demó kicsit szaggatott, de futott.
Szal szerintem nem kell hozzá bicó gép:) -
Tovi #99 Nekem az irányítás túl bonyolultnak tünik. -
HURRÁ HURRÁ!!!
A demo elsőre tényleg rossz volt, főleg az irányítás, amit patch formájában javítottak. Remélem a teljesben már ez a verzió fog működni.
Csak azért nem játszottam 10 percnél többet a demoval, mert nem akartam túlságosan beleélni magamat, hogy aztán pont a legjobbkor legyen vége. Nincs mese, azthiszem kénytelen leszek hozzászokni, a napi 2-3 óra alváshoz. :)))
-
Kezdem a csomagolást meg a telepítést:))) -
http://www.hardwired.hu/search.hw?q=Mistmare&sbm_srch=sz%F6rcs%21 <----itt van minden -
Tovi #95 Leírás itt: http://www.hardwired.hu/mistmare.hw -
Milyen stilus is? -
fucko #93 A vegen kiderul hogy nem is eri meg leszedni,nem ir ide senki:DEnnyire szar volt a demo? -
Már jön...
3. a sorban.... reggelre meglesz:) -
fucko #91 Holnap reggel irok rola hogy milyen,bar aki demoval nyomta mar sejtheti:)