Fórum csak regisztráltan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt nem értem ... vajon milyen oka lehet valakinek ,hogy nem tud/lehet egy egyszerû regisztrációt megcsinálni ?!?
...nincs arra lehetõsége , hogy regisztrálja magát valamilyen okból kifolyólag...
Bocs , de ez hülyeség vagy mond egy jó okot .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
HTML kódot nem szúrhat be, és mondjuk min. 3 percet kell várnia 2 hozzászólás között.
Ebbõl kifolyólag én ellenzem azt,hogy csak regisztrált felhasználónak lehessen ide beírni hiszen ha valaki netán ide téved viszont nincs arra lehetõsége,hogy regisztrálja magát valamilyen okból kifolyólag akkor õ nem tud véleményt nyílvánítani.(Pedig neki is joga lenne hozzá) Az viszont tény,hogy a legtöbb unreg itt csak szórakozik stb. Én inkább azt mondom nevezzünk ki a nagyobb topicocra külön moderátorokat akik tudják azt figyelni aktívan.Viszont ha ezt nem lehet megoldani akkor szerintem is csak bejelentkezett felhasználók írhassanak.
legalabb azoknak is fel kell valaniuk magukat, akik kocsog modjara kilogolnak, es ugy szidjak a masikat, 'nevtelenul'...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha unreg vagy ha reg-es vki , akkor is anonim marad mindenki számár , mint ahogy írtad is ...részben errõl szól a net... és hogy miért ?
Mert a regisztráció-val egy fikarcnyit sem tudok meg én egyszerû fórumlátogató rólad többet ( vagy bárkirõl ) , mint amennyit te magad el nem árulsz pl. egy hozzászólásban ( akár a reglapon beírva ) . Max. egy mindenki által , bármikor újra csinálható valós vagy valótlan ( nézed vagy sem az oda érkezõ leveleket ) e-mail címet tudhatunk meg .
Ettõl tuti nem fog elnéptelendni egyik fórum se .
A cikkekhez lehessen hozzászólni ugyancsak unreg, de "a fórum" részekben csak regisztráltan lehessen locsogni.
Csocso maradhat. :-)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ugyanis elég normális arcok vannak itt.
Jómagam eddig itt csak olvasgattam a fórumokat,de a héten bereggeltem mert a Haegemónia topicban, mindenki kapott valamire használható választ.
Tehát, vagy régi az arc és most épp rájött az a bizonyos # perc, vagy a "gyilkoljuk meg a fórumokat" futó bolond tévedt be.
Na 100 szónak is 1 a vége. Regisztráció!
innentõl hozzászólni tudnak, max ha mosdatlan a szájuk (kezük?) ismét futunk a moderátorokhoz?
sok ember csak egy kérdés erejéig fut erre vmelyik játékkal kapcsolatban, és lehet elmegy a kedve, ha regelni kell 😊
www.battlefield.hu
Szerintem egyedül a GUMIROOM maradhatna reg nélküli , ott elfér minden szemét ...
A HÍREK/CIKKEK is mindenképp legyen regisztrált , mert azért ott se hiányzik , hogy a vmennyire kultúrált keretek között zajló vitát megzavarja ( ha már máshol úgysem élheti ki vágyait emberke ) , egy a mostanihoz hasonló kis taknyos .
Az meg 1 kicsit problémás lenne, le kérni így interneten keresztül, mert ugye, a rooterek az egymást közti kommunikáciokor a sajátját adja meg a másik rooternek. De valahol szerepel az hogy ki akkar adatot küldeni, ergo valahol ott a MAC cím.Tehát nem megoldhatatlan csak kur.... nehéz.
Elöször is lekell kérnie a regisztrácíónak a címet, minden küldésnél csekkolni, felhívni a userek figyelmét arra, hogy mi is van itt valójában, és széplassan kihal a fórum.
Mert ugyanis mindenki szeret azért az anonimitás finom, pihe-puha takarója alá bújni.
Meg valahol, részben errõl szól a net.
Szerintem a bannolással, nem sokra megyünk a jelen pillanatba. De a moderátorok, vagy server gazdák, bánat tudaj ki azért még mindig segíthet 1 szétbarmolt topik rendbe hozásában. Igaz azt lehet ezis egy végetnem érõ folyam.
inkább abba reménkedjünk, hogy hamar elhúz innen az ilyen arc.
Bár megoldást most nem tudok
Akkor is lesznek olyanok akik spammelni jonnek be ... de konnyebb lesz szurni oket
CSOCSOt meg hagyjatok ... csak szeret feltunoskodni .. de nem rossz arc ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
meg ha hozzászólás szám szerint ítél meg valakit az már gáz..
Mutatok én neki olyan nickemet más fórumon ahol nekem is ezres hozzászólásom van.
The busstation is where the bus stops. The trainstation is where the train stops. On my desk, I have a workstation...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Na mindegy,ha nem Te voltál, ezennek elnézésedet kérem.
Végén úgyis elmenne a kedved, hogy újabb és újabb email címet regisztráljon és azzal újabb és újabb fórum regisztrációt...
A kérdésre várok további véleményeket.
Lehetne úgy is csinálni, hogy a hírek/cikkek alatt ill. gumiroomban továbbra is regisztrálatlanul hozzászólni, csak a nem cikk fórumokban lenne kötelezõ a reg.
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Szemeteltem Én már egy fórum topicot tele ?
Nem !
És Te?
Igen !
Ki legyen sz*atva ? Természetes Te ! Ez ilyen egyszerû aranyapám ! ( de számodra nyilvánvalóan nagy falat volt ez a logika, ezért lebontottam számodra ovis szintre ... )
A jelenség nem szûnne meg, de mérséklõdne, az biztos...