286
Eltöröljük a regisztráció nélküli hozzászólás lehetőségét?
-
#104 fejezzétek már be egymás szapulását..nem ezé kell bannolni hanem mert az unreg barmok bejönnek anyázni meg hülyeségeket irní... Unknow meg azt csinál amit akar itt ahogy az SG társadalom is.. unregek kuss:) nahjó csak vicceltem.. tényleg ne szidjátok már egymást.. -
#104 Semmi kifogásom ellene ! Hajrá ! -
#103 ez jóóóóóóóóóó ez legyen!! és akkor lehet unreg is és csak 1000 karaktert írhat:) -
#102 ez igaz ugy ahogy van.. hány külföldi forum van amihez regelni kell magamat és szószerint leszarom a picsába mert nincs kedvem regelgetni..de az más dolog hogy a külföli forumokon 50 dolgot kell kitölteni it meg 1 perc alatt lehet regelni..de inkább legyen regelés..mert elegem van a sok köcsögböl..és kemén bann!!! persze az már amikor mi elkezdünk hülyülni.. azé ne bannoljanak:)))))))) -
#101 Na ez volt az amit akartam mondani.
Sajnos mivel a nic logok letölthetöek, és ezzl bárki vissza élhet.Mert tegyük fel, valami jó cifrát beír a fickó logojával azt jönnek a dühös reagálások, és senki nemnézi hogy tényleg atulaj írta vagy se.
Ok, letiltottuk a logok letölthetőségét valahogy.
Van 1 kis bökkenő, mivan ha screencapturt használ, kivágja, copy fel a serverre,azt ott tartunk az elején.
Válasz anim gif.
Szerintem mielött bannolásr kerül a sor elötte,le infozni , hogy tényleg az írta akié a logo. -
#100 [email protected]
de asszem a forum fooldalon irjak is :D -
#99 Úgyis mindig meg akartam kérdezni, hogy az ilyesmit kinek kell jelezni? :) -
#98 szerintem nem kéne. attól még ugyanugy lesznek szpemmerek. igy meg azert vemennyivel kenyelmesebb nem othontol irni. persze lehet ti maskepp gondoljatok, de ez a egyetlen szabad forum, és nem véletlenül ilyen népszerű -
#97 ezt nemigazan lehet szurni szerintem, de ha a sertett jelzi ezt, egybol megoldjak a dolgot. -
#96 Esetleg még arra is érdemes lenne figyelni, hogy 2 usernek ne lehessen ugyanaz a logo-ja. Származtak már ebből is félreértések. -
#95 Szerintem is jó ötlet, ha nem lehet unreg-ként írni. Esetleg lehetne cenzúrázni a nick-eket is, mert időnként látok olyan szépeket... -
#94 +1 szavazat -
#93 igen, töröljuk! -
#92 A korlátozott unreg hozzászólást támogatom, de a beírható szöveget is le kéne korlátozni, mert a háború és béke átkopicásával is lebéníthatja az oldalt (amíg az adott hozzászólás ki nem moderálják).
Mellesleg valaki feldobta, hogy mit tennének a regelt k@cs@gokkel. Szerintem figyelmeztetés, letiltás, törlés. Utóbbi, csak ha lehet, és a törlés előtti hozzászóláskor jelölni kéne, hogy ez az arc egy másik arc.
Mellesleg a regelt nikkekkel is volt gond, mert magyar ember nikjét, egy időben állandóan lenyúlták... -
#91 Jó. -
#90 A topic alcíme legyen "Peace & Love" :P
Egyébként igazad van. -
#89 Tehát ha vkinek csak 32 hozzászólása van ?
És aki nem tud helyesen írni vagy fogalmazni az is rossz ember ? Kifejtsük (cs) a témát ?
Nem hiszem, h. erre szükség lenne, inkább csak ne ugass le másokat.
Mondjuk Frankie-nek sem kellett volna beszólnia... -
#88 Accepted.
-
#87 TERMINATE UNREG folks in progress ! -
#86 Így van...itt beszólni tahó módon úgy ,hogy nem vállaljuk fel magunkat az nem primitív. NA mindegy. Egyébként tartom magam ahhoz,hogy megkéne téged agyalni.Egyébként változott a véleményem. NE LEGYEN UNREG HOZZÁSZÓLÁS! -
#84 Oké én megértem de basszus azért nem igazán szeretném ha ilyen primkó miatt azt higyjék,hogy én azt csináltam amit ő állított mert nem erről volt szó. Hidd el nekem nem én kezdtem el a vitát. -
#82 mindenesetre nem itt kene megvitatni mi volt az index foruman... -
#81 Ha nem értetted volna a célzást Primitív ember (Te) primitív dolog (verés és olyan hozzászólásra mint a tied ugyanolyan válasz. Bár asszem én finomabban fogalmaztam mint Te) -
#80 De legalább vállatja (nickkel , hogy ki is ő ) önmagát és nem OFF-olja a topic-ot .
Véleménye mindenkinek lehet a másikról , ezt leírhatja , más olvashatja ez nem baj .Itt nem kell szeretni egymást , ha vkinek olyan a kedve ... egy a lényeg , pl. minden 10. másodpercben , minden hozzászólásában ne egy 3 képernyőnyi tökéletlen kép legyen és ezzel megbontja a topic normális formáját . -
#78 Közben kifelejtettem vmit ... talán arra gondolsz , hogy nem válaszolok egyes levelekre .Nos igen ... megnézem , elolvasom és megy a törölt levelek közé .Ha nem tudok vkinek segíteni , mert olyasmit kérdez , amire még csak véletlenül sincs tippem ... nos akkor nem foglalkozok egy válaszlevél erejéig sem vele , mert egy "Bocs , de nem tudok segíteni!" szövegű levelet tényleg felslegesnek tartok megírni .
Bár lehet , hogy nem kéne így tennem ...
Esetleg te is köldtél nekem egy hasonlót ?! -
#76 Amilyen az adjon isten olyan a kapjon is!Megmondtam én mindenkinek úgy válaszolok ahogy ő szól hozzám. Primitív ember csak primitív módon érti meg a dolgokat. -
#75 Egyetértek!Csak regisztrált felhasználók számára legyen elérhető a szolgáltatás....Végre, idáig is eljutottunk:)) -
#74 Kritikán aluli? Mi volt abban kritikán aluli?:)))Ha ELOLVASTAD volna tudtad volna,hogy a modorom olyan volt mint amilyen hozzászólást én kaptam visszajelzésnek.Ja és teszem hozzá ha figyelnél és tudnád miről van szó akkor tudhatnád azt is,hogy amit ott csináltam azt a SAJÁT NICKEMEN és nem a fórum szétb*szására szolgáló nicken tettem.Pedig megtehettem volna,hogy más néven csinálom stb... De én még oda is írtam,hogy INNEN vagyok mert VITA volt és nem fórum szétbaszás. Nem tahóskodni mentem oda csupán véleményt nyílvánítottam.Azt meg ,hogy milyen hangnembe teszem uram bocsáss hagy döntsem már el én. Te meg add már meg az eredeti nickedet mert látom nagyon nagy a pofád így unregbe!Nagyon kíváncsi vagyok kilehetsz. -
#72 Kössz a pontosítást ! :) -
#71 Spec. , az én e-mail címem annyira valós , hogy azon szoktam mindenkinek írni és arra kapom a levelekt , "szeretet csomagokat" is .
Van egy broadband-os ( még mindíg él ) és majd lesz ( ha olyan kedvem lesz ) chello-s is .Az utóbbi címemet 1-2 online bolton kívül valóban senki nem ismeri és nem is fogja . -
#70 Aláírva, lepecsételve, elfogadva. -
#67 Én az itt megadott postámat nézem:))Szerintem ezzel többen is így vannak mivel így ha netán nem online valaki a fórumon oda tudnak neki küldeni emailt... emailt meg azért gyorsabb olvasni mint fórumon vissza nézni a neki szánt hozzászólást stb... Ugyanis van úgy ,hogy valakinek egy hétig csak arra van ideje,hogy a postáját megnézze aztán gyorsan válaszoljon az ottani levelekre.Persze lehet,hogy hülyeséget mondok... -
#66 Fogadjunk ,hogy azok akik ide reggelnek, nem nézik a meg adott, posta ládájukat! Skorpio7? -
#65 "miért ne legyen unreg nélküli a hozzászólás"
Mármint regisztráció nélküli hozzászólás:))) -
#64 Na igen...ezzel maguk alatt vágják csak a fát. Mondjuk engem szidhat:))))Annyira nem érdekel ilyen jelentéktelen kis féreg hozzászólása:)Aki nem meri felvállalni magát mert még azt is szégyelli,hogy ki valójában:) -
#63 Amit ott csináltam annak oka volt.De ha kicsit utána olvastál volna öcsém akkor tudnád mi lett a vége és miről volt szó és nem utolsó sorban ,hogy végződött a dolog. Viszont legalább ebből a hozzászólásból megtudtam azt is,hogy Te régebben vagy itt és biztos van egy regisztrált neved csak nem mered felvállalni. Téged nem bannolni kéne,hanem megagyalni. Sajna erre nekem nincs lehetőségem...de majd megteszi más. Ugyanis a kétszínűségnek ez szokott lenni az ára. -
#62 Na , máris itt az ellenpélda , hogy miért ne legyen unreg nélküli a hozzászólás . -
#60 Nos ... ez valóban értelmesnek tűnik , igazad van .Annyira megszoktam már a netet , hogy bele sem gondoltam , mi van akkor , ha vkinél nincs , csak pl. tényleg egy 200 FT erejéig egy netcafe-ból tenne fele egy kérdést vmilyen problémájával kapcsolatban .
Akkor inkább a BurnBaby javalata lenne talán a legjobb , hogy erős korlátozás mellett lehessen hozzászólást tenni egy-egy fórumban ( kép , link , beszúrás nyet és időben korlátozva a következő hozzászólását ). -
#59 Egyébként teszem azt én nem regisztrálnám magamat egy fórumba csak azért,hogy egyet hozzászóljak.Lásd.:Index... Mert lehet,hogy engem csak egy téma érdekel és én oda nem akarok csak 1-2 hozzászólást benyomni. -
#58 Például nincs nete othon és teszem azt csak véletlen került net közelbe de szeretne valamihez hozzászólni. Vagy teszem azt nincs email címe és emiatt nem tud hozzászólni. (Ne nevess van ilyen már találkoztam ilyen manussal)