286
Eltöröljük a regisztráció nélküli hozzászólás lehetőségét?
  • Laalee
    ez jo igylegyen
  • skorpio7
    Inkább értelmes okot , "jó" ok mindíg van , értelmes nem sok .
  • Laalee
    ezt a topicot pl te szemeteled tele
  • skorpio7
    UNKNOW !
    Ezt nem értem ... vajon milyen oka lehet valakinek ,hogy nem tud/lehet egy egyszerű regisztrációt megcsinálni ?!?
    ...nincs arra lehetősége , hogy regisztrálja magát valamilyen okból kifolyólag...
    Bocs , de ez hülyeség vagy mond egy jó okot .
  • varia
    hal' istennek!
  • St
    Egyébként ez sem rossz ötlet! Nem muszáj eltörölni a lehetőséget, egyszerűen lehetne korlátozni a regisztrálatlan hozzászólók jogait.

HTML kódot nem szúrhat be, és mondjuk min. 3 percet kell várnia 2 hozzászólás között.
  • Unknow
    A fórum arra való,hogy megosszuk másokkal a véleményünket,nézeteinket.Erre ugyanúgy joga van CSOCSO-nak mint neked vagy bárki másnak.

Ebből kifolyólag én ellenzem azt,hogy csak regisztrált felhasználónak lehessen ide beírni hiszen ha valaki netán ide téved viszont nincs arra lehetősége,hogy regisztrálja magát valamilyen okból kifolyólag akkor ő nem tud véleményt nyílvánítani.(Pedig neki is joga lenne hozzá) Az viszont tény,hogy a legtöbb unreg itt csak szórakozik stb. Én inkább azt mondom nevezzünk ki a nagyobb topicocra külön moderátorokat akik tudják azt figyelni aktívan.Viszont ha ezt nem lehet megoldani akkor szerintem is csak bejelentkezett felhasználók írhassanak.
  • Laza
    jaja... only registered users.... :D
    legalabb azoknak is fel kell valaniuk magukat, akik kocsog modjara kilogolnak, es ugy szidjak a masikat, 'nevtelenul'...
  • skorpio7
    Mixlix !

Ha unreg vagy ha reg-es vki , akkor is anonim marad mindenki számár , mint ahogy írtad is ...részben erről szól a net... és hogy miért ?
    Mert a regisztráció-val egy fikarcnyit sem tudok meg én egyszerű fórumlátogató rólad többet ( vagy bárkiről ) , mint amennyit te magad el nem árulsz pl. egy hozzászólásban ( akár a reglapon beírva ) . Max. egy mindenki által , bármikor újra csinálható valós vagy valótlan ( nézed vagy sem az oda érkező leveleket ) e-mail címet tudhatunk meg .
    Ettől tuti nem fog elnéptelendni egyik fórum se .
  • Frankie
    hát ezt megbeszéltük..
  • Mixlix
    FreddyHawk, kérdés, benfentes vagy itt, mert lenne itt bennem egy nagyon fontos kérdés, amit csak mail-ben. Lehet róla szó?
  • Lteebee
    A gumiszobába írhasson bárki, ahogy St is javasolta.

A cikkekhez lehessen hozzászólni ugyancsak unreg, de "a fórum" részekben csak regisztráltan lehessen locsogni.

Csocso maradhat. :-)
  • CSOCSO
    Te maradhatsz:)
  • CSOCSO
    azért írtam mer gondolom 13 hozzászolás alatt nem nagyon ismertél meg engem... azért is írtam hogy gondolom a 13 hozzászolásod nem 2 év alatt született.. hanem 2 nap..de midnegy.te kezted a fikázást csak megint az én vagyok a köcsög hogy visszaugatok..szzééép... nah midnegy písz van felőlem, vote for kick unreg's
  • Mixlix
    Szerintem, nem csak 1 kérdés erejéig fut bele az ember ebbe a fórum kavalkádba.
    Ugyanis elég normális arcok vannak itt.
    Jómagam eddig itt csak olvasgattam a fórumokat,de a héten bereggeltem mert a Haegemónia topicban, mindenki kapott valamire használható választ.
    Tehát, vagy régi az arc és most épp rájött az a bizonyos # perc, vagy a "gyilkoljuk meg a fórumokat" futó bolond tévedt be.

Na 100 szónak is 1 a vége. Regisztráció!
  • skorpio7
    Ebben teljesen igazad van , valóban így van jópár fórumban , hogy olvasni ureg-esen lehet mindent , de írni csak reg-elve .Ennek a bevezetése szerintem magától érthetődő lehet itt is .
  • UNREG
    éljenek az unregek!!!
  • UNREG
    éljenek az unregek!!!
  • BurnBaby
    esetleg elég letiltani, hogy a regeletlen userek képet/linket tegyenek be?
    innentől hozzászólni tudnak, max ha mosdatlan a szájuk (kezük?) ismét futunk a moderátorokhoz?

sok ember csak egy kérdés erejéig fut erre vmelyik játékkal kapcsolatban, és lehet elmegy a kedve, ha regelni kell :)
  • Mixlix
    Ok.
  • skorpio7
    ST !
    Szerintem egyedül a GUMIROOM maradhatna reg nélküli , ott elfér minden szemét ...
    A HÍREK/CIKKEK is mindenképp legyen regisztrált , mert azért ott se hiányzik , hogy a vmennyire kultúrált keretek között zajló vitát megzavarja ( ha már máshol úgysem élheti ki vágyait emberke ) , egy a mostanihoz hasonló kis taknyos .
  • FreddyHawk
    Ahhoz a küldő routert is fel kéne nyomnod, hogy a loghoz hozzáférj :)) De ez most itt off, majd máshol megdumcsizzuk Mixlix
  • Mixlix
    Az igazi bant csak akkor lehetne elérni ha az illető MAC címét tiltod ki.Ugyanis a hálókártyáját azért nem fogja minden percben kicseréllni, senki.
    Az meg 1 kicsit problémás lenne, le kérni így interneten keresztül, mert ugye, a rooterek az egymást közti kommunikáciokor a sajátját adja meg a másik rooternek. De valahol szerepel az hogy ki akkar adatot küldeni, ergo valahol ott a MAC cím.Tehát nem megoldhatatlan csak kur.... nehéz.
    Elöször is lekell kérnie a regisztrácíónak a címet, minden küldésnél csekkolni, felhívni a userek figyelmét arra, hogy mi is van itt valójában, és széplassan kihal a fórum.
    Mert ugyanis mindenki szeret azért az anonimitás finom, pihe-puha takarója alá bújni.
    Meg valahol, részben erről szól a net.

Szerintem a bannolással, nem sokra megyünk a jelen pillanatba. De a moderátorok, vagy server gazdák, bánat tudaj ki azért még mindig segíthet 1 szétbarmolt topik rendbe hozásában. Igaz azt lehet ezis egy végetnem érő folyam.
    inkább abba reménkedjünk, hogy hamar elhúz innen az ilyen arc.

Bár megoldást most nem tudok
  • Timber
    csak regisztralt emberke tudjon IRNI de barki olvashasson. mint a legtobb helyen.

Akkor is lesznek olyanok akik spammelni jonnek be ... de konnyebb lesz szurni oket

CSOCSOt meg hagyjatok ... csak szeret feltunoskodni .. de nem rossz arc ^.^
  • Ramza
    Maximálisan támogatom.
  • Frankie
    ok, akkor bocs, de azért elég gyerekesen vitatkozott. Pontosabban nem védte magát.
    meg ha hozzászólás szám szerint ítél meg valakit az már gáz..
    Mutatok én neki olyan nickemet más fórumon ahol nekem is ezres hozzászólásom van.
  • Tyll
    Vote yes.
  • mohus
    Támogatom
  • aabyssx
    Támogatom.
  • skorpio7
    Ja igen , CSOCSO védelmében annyit , hogy a kistakony az ő logójával élt vissza , de nem ő offolta a topic-ot .Vmi csocsofan , pisapina , majd B-B , stb... nick néven szemetelt ( szerintem egyugyanazon személy )az IQ 83-as állatka .
  • Manta
    Támogatom.
  • FreddyHawk
    Ennyi ellensége van Csocsónak, hogy így szivatnák ?
    Na mindegy,ha nem Te voltál, ezennek elnézésedet kérem.
  • St
    Így van, főleg ha a moderálás során a regisztrált nickkel visszaélőket folyamatosan letiltanánk is.

Végén úgyis elmenne a kedved, hogy újabb és újabb email címet regisztráljon és azzal újabb és újabb fórum regisztrációt...
  • rolika
    én egyetértek, csak regisztráltan lehessen beírni :) de csocsót azért hagyjátok meg :D
  • St
    Ne csocsót szidjuk itt, az egy másik topic.
    A kérdésre várok további véleményeket.

Lehetne úgy is csinálni, hogy a hírek/cikkek alatt ill. gumiroomban továbbra is regisztrálatlanul hozzászólni, csak a nem cikk fórumokban lenne kötelező a reg.
  • BurnBaby
    támogatva
  • skorpio7
    Szerintem a mérséklődés közel 90%-os lenne .Az állandó reg-elés igencsak elvenné a kedvét a kis taknyoknak a hülyéskedéstől .
  • pedro870
    ...aki benyomta a sok logót.
  • FreddyHawk
    Pontosan... Regeletleneket tiltani kellene ...
  • pedro870
    csocsofan unreg volt az illető nem csocso nick