46
melyik játék érte meg legjobban az árát?
  • Goodwill
    #46
    Az első (és az utolsó) játék amit megvettem, az a Prehistorik volt 1 ezresért. :)
  • avcom
    #45
    nekem meg a Nascar Racing 3
    799 Ft :-)
  • cenobite
    #44
    Nekem ami megérte:
    Baldur's Gate II - 5000 Ft(körül)
    Gran Turismo 3 - 8900 Ft
    Shadow Hearts - 6000 Ft
    Tekken TT - 5000 Ft

    Morrowind-re hamarosan beruházok. Igaz most nem nyomom, de anno nagyon sokat játszottam vele (warez) és abszolút megéri az árát. Na meg amit nem bántam még meg, az a WWE Smackdown! Shut your mouth, amit nemrég rendeltem. (Igaz, ma derült ki, hogy lett volna kb. 3000-el olcsóbban is, mint amennyiért rendeltem (13.000 Ft)
  • Jacky
    #43
    Morrowind után szerintem nehéz bármelyik játéknak bejönnie nálad, meg bárkinél aki játszott vele és szereti az rpg-t. A Morrowindnél jobb játékot még nem nagyon találtak ki. Most láttam a Média Markt-ban asszem 5990 Ft Tribunal kiegészítővel együtt!!!! Na ez szerintem NAGYON megéri!!
  • szedlakg
    #42
    Szerintem a heroes 4 nem jobb 9000 forintal a heroes3-hoz képest.
  • Árnyvadász
    #41
    Tényleg jó a Platoon! Menteni ugyan nem lehet a játék közben, ám ez mégsem válik idegesítővé, pedig van mikor hatodjára állok neki egy pályának.
  • Lantee
    #40
    Télleg ilyen jó a Platoon? Igaz, én az angol verziót tettem fel, de az első pálya valahogy nem gyütt be....persze lehet, mert Morrowind után egyből raktam be... :)

    Szal megéri a magyar a pénzét? Nah...akkor hajrá!
  • Csacsi
    #39
    Nekem a Platoon erte meg a maga 7990 ft-os arat.

    Nah ennel hangulatosabb jatekkal nem talalkoztam meg. Az meg a hab a tortara, hogy magyar jatek.

    Miota megvan, azota napi 5-6 orat biztos jatszok vele, es meg csak most csinaltam meg a 3. kuldetest, szoval ez egyenlore nagyon megerte, foleg azert, mert keszulnek mar hozza kulonbozo palyak is, szoval ez egy idore kielegiti a szorakozasom. A masik ilyan jatek a street legal lesz, de az meg nem jelent meg magyarorszagon.
  • Zozo76
    #38
    Gondoltam mar arra is hogy kiszalok ebbol a PC-s bulibol, es inkabb veszek itthonra egy PS2-t vagy egy XBOX-ot, es akkor csak eredeti programokat fogok venni hozza. NA DE KI BIRJA A 12000-17000 forintos arakat?
  • Mas-Thief
    #37
    Én megvettem a Conflict:Freespace-t, aztán 1-2 hónap múlva a Guru kidobta mellékletként.
  • galocza
    #36
    hasonló a dolog, mint cdk, kazik, dvdk ügyében, tényleg többet adnának el kicsit kevesebbért és szerintem nőne a haszon. erre egyébként még nem gondoltam, és jó ötletnek tartom a magyar nyelvű progikkal kapcsolatos ötletedet...
    azt, viszont, hogy egy gamét mennyiért adnak, nem a készítők, hanem a kiadó dönti el... 8(
  • Yossi
    #34
    Kezdenek elszallni a kereskedok. GP4 is 15000 Ft, NFS HP2 is 13000 asszem. Nem normalisak.....
    Max 5000 Ft-ot vagyok hajlando aldozni egy jatekra.. Bar a GP3-t meg megvettem 10e-ert.
    Rajohetnenek, hogy ha olcsobban adnak, talan meg is venne az ember, nem pedig letoltene, es kivarna penztarca kimelo verziokat.
    MOHAA-t mar lehet 10e-ert is kapni, de meg igy is dragalom.
  • Gabo
    #33
    galocza:
    A magyar szofver árak vagy éppen a fizetések (nézőpont kérdése) nem túl reálisak. Így értehtő a dolog azt hiszem.
  • galocza
    #32
    egy dolog már kiderült: elég sokan (hozzám hasonlóan) nem vesznek meg minden játékot teljes áron a megjelenés napján, inkább a nagy kedvenceket x idő elteltével visszafogottabb cédulkával. mondjuk reális is.
  • Árnyvadász
    #31
    Tökéletes meglátás!
  • Gabo
    #30
    Én se nagyon akartam elhinni. Ha olyan 12e körül lett volna, akkor esetleg még elgondolkodtam volna a megvételén. De így kivárom a G.O.T.Y. verziót ebből is, és majd egy év múlva megveszem fele ennyiért.
  • Árnyvadász
    #29
    Ez engem is hidegzuhanyként ért.
  • Árnyvadász
    #28
    Igen. FPS nem éri meg az árát. Csak az amit multiban is nagyon jól lehet nyomatni. Vagy direkt erre készült. Sajnos az UT2003 ára már pofátlanul magas, talán......talán lejjebbmegy, de mikor??? Azt hiszem 17 rugó körül van. Durva.

    FPS-esek közül szerintem az ilyenek érik meg az árukat, mint a Deus Ex vagy a Medal of Honor vagy a hamarosan megjelenő Vietcong---
  • Gabo
    #27
    "Talán addigra már az ára is lejjebb megy!"
    Kétlem...
  • Gabo
    #26
    Unreal Tournament G.O.T.Y. edition, 3990 Ft CD Galaxisból. Ezt akkor vettem meg, mikor ez a verzió megérkezett kis hazánkba is, azóta is játszok vele.

    Amitől a pofám leszakad, az az UT2003 ~17e-s ára. A magyar forgalmazonak a maradék esze is elment? Hogy lett a kinti $35 USD-s árból 16990 Ft?
  • Lantee
    #25
    Télleg...a Gabriel Knight 3-at én is megvettem...kibaszott jó volt!! :)
  • Lantee
    #24
    Első játékvásárlásom (első fizetésből anno):

    Blade Runner - - kb. 5.000,-Ft
    Wing Commander 3-4 - - kb. 3.000 - 6.500,-Ft
    Resident Evil 2 - - kb. 5.000,-Ft

    Aztán megvettem idén a Half-Life Generation-t, meg az Operation Flashpoint-ot.
    Most rendeltem elő a Haegemoniát...

    Szerintem a játékok nagy része tényleg nem ér egy ezresnél többet, mert (pl. NOLF2) egyszer végignyomod, és mehet a fiók mélyére. De egy OFP, vagy egy Half-Life...na és a MORROWIND hosszú-hosszú hónapokra nagyszerű elfoglaltságot nyújt, ők megérik a pénzüket!

    Ja! Meg az UT2003-at is meg akarom venni, de majd csak decemberben, mert akkor lesz otthon ADSL. Addig modemmel szenvedni hülyeség lenne. Talán addigra már az ára is lejjebb megy!
  • Ramza
    #23
    Egy gond volt csak vele: a pólót biztosan 12 éves kis csírákra tervezték, mert nem nagyon fértem bele
  • Ramza
    #22
    Baldur's Gate 2 Collectors Edition 9900-ért röviddel a megjelenés után. Volt benne poszter, póló, kártyák a szereplőkről, könyvecske és külön cédé a játék zenéjével. Nem tudtam otthagyni a polcon még ennyiért sem :) Nem is bántam meg.
  • Árnyvadász
    #21
    Le Mans 24 Hours: Már le volt esve jócskán az ára. 3000 Ft-ért vettem és elég sokat bíbelődtem vele. Grafikája mai napig megállja a helyét és nagyon egyedi stílusa van, bár árkád a javából.

    Cossacks: Ez már jóval többe került, hisz 11000 Ft volt. Azt hiszem hiba volt megvennem, bár az tény, hogy nagyon jó játék. Ettől függetlenül egyetlen küldetését sem játszottam végig, csak a skirmish-t nyomtam, de azt viszonylag sokat. Ha kell valakinek szívesen eladom 3000 Ft-ért.

    Unreal Tournament: Ez érte meg a legjobban. Mivel ezt szénné játszottam. Olyannyira, hogy a mostani UT2003 már nem is érdekel. Ez olyan 10.000 Ft-ot kóstált amikor megvettem, de ez meg is érte!

    Quake3: Arena : Ez is 10000 Ft volt és bár sokat nyüglődtem vele, azért nem mondhatom, hogy teljes mértékben megérte. De megvan és biztos előveszem majd néha napján.

    Haegemonia: Alap verziót vettem meg, ami ugye 10 rúgó. Na ez kéremszépen totálisan megérte a pénzét. Ez a játék abszolult etalon.

    Platoon: 8 rúgó és nekem ez ami a legjobban tetszik egész játékos pályafutásom óta. Magyar programot mindenképpen érdemes megvenni, pláne ha DR lógó van rajta!:)

    Volt más is amit megvettem. Ilyen a Dark Omen, Loco-Commotions, North and South de ezek azt ezt vedd meg kategóriába tartoztak. Olcsók és ellehet velük szórakozni egy darabig, de semmi több.

    Volt még játék amit megvettem, de aztán eladtam őket. Ilyen a Commandos2 ami szintén megérte az árát, bár a végére beleuntam kicsit. 10 rúgós ára volt.

    Kb. ennyi, de biztos volt még egy pár csak már nem emlékszem rá. Amúgy sok programot terveztem megvenni, de aztán mégse tettem. Ilyen a Thief II, a WWE:RAW stb... Ennek megvoltak a különböző okai is. WWE:RAW még sehol sincs, szerintem be se hozzák magyarországra, pedig fergetegesen jó program, ha valaki rajong a pankrációért.

    Uff én beszéltem.:)
  • galocza
    #20
    deusex rox. nagyonnagyon várom a folytatást. falloutok mellett kedvenc szingli játékom...

    rise of the triadban nagyon hangulatos multi volt, csak azt játszottam (meg nem vettem 8)
  • galocza
    #19
    az nem számít. én csak a játékok miatt veszek gamerlapokat. ilyen alapon a falloutok, blood2, outcast ütne. de itt + kapok egy újságot is (az én esetemben nem fordítva), szóval nehezen elkülöníthető.
  • pedro870
    #18
    Diablo2 volt vagy 10, de nem emlékszem
    Ofp 8-9? kiegészítő hozzá 6.
    Legjobban az ofp érte meg.
  • pedro870
    #17
    Diablo2 megérte
    Ofp is megérte, annyira, hogy ezt kb 1 év után vettem meg eredetiben. Sajnos az ára nem ment le annyira. Ezeknek a cseh fejlesztőknek nem szabad csődbe menniük :).
    Gabriel Knight3-at én is megvettem, na annak a készítőitől sem sajnálom a pénzt, de csinálhatnának már vmit belőle. :)
    Olyan game-t nem vettem még, amelyik ne érte volna meg, 1részt mivel előtte demo-t, esetleg a warez-t kipróbálom, 2 ha pénzt fizetsz érte nem teszed olyan könnyen félre a game-t, 3 - kdr - ha pénzt fizetsz érte, csak meggyőzöd magad arról, hogy nem volt egy téves befektetés. :)
  • spR
    #16
    Hidden&Dangerous + Fight for Freedom együtt 12000 Ft-ért. Nem bántam meg, kb 1 évig játszottam vele, és még ma is néha előveszem.
  • Csacsi
    #15
    Nekem eddig amik a legjobban megérték az árukat, azok a PCGuru mellé adott összes teljes játék volt. :))
  • Evil
    #14
    most van a tesco ban 1890 ert starcraft+broodwar. egy ilyet mindenkepp bealkotok mert ezekkel jatszottam a legtobbet.
  • Deajka
    #13
    Deus ex megjelenéskor 6 rugó. Bementem azt cseng.
    Na ez megérte az biztos.
    Egyszer a játék után kimentem az udvarra és cigiztem. Közben bámultam a holdat és arra gondoltam: húú, bazz... mekkorát játszottam!
    Azóta is ilyan játékot keresek amelyik uán ezt lehet érezni. (nem sok van...ja a starcraft volt a másik)
    Röviden nagyon megérte. Megvettem még a gorky17-t,
    blare witch, gabriel knight3. A többire nem emlékszem.
    Egyébként gondoljatok bele : 1 mozijegy kb 800 ft (ahova általában kettesével jár az ember )+cola+kukorica+film után valami kaja=kb. 4000
    és ez olyan 3-4 órai elfoglaltság.
    Egy jó gama 10.000 .

  • dikki*yysw
    #12
    első game asszem amiben volt lövedék-nyom a falban :D meg térden könyörgő ellenfelek.
  • galocza
    #11
    hm. a kérdés nem pont ez volt...
  • genya
    #10
    phantasmagoria 2, 5 CD-s!!!, 1990 Ft-ért rendeltem Pestről, na ezt übereljétek.
  • Tovi
    #9
    Egyetlen megvásárolt játékom a Rise Of The Triad volt, ez még a Heretic és a Quake I korában történt. Nagyon sirály kis fps volt a maga idejében....
    Ha jól emlékszem, akkor 3000 Ft volt.
  • magus
    #8
    ilyen warezos hozzaalas. csak ugy snasszbol se veszek eredeti programot:) olyan égő:)

    najah nyomom ha van idom. amugy mar csak azert sem eri meg megvenni a jtákokat, mert tegyuk fel megveszel egy játékot. miért pont azt vetted meg. ott van egy csomo más játék, amit nagyon szeretsz, nagyon sokat játszol vele, de em vetted meg. miben jobb az amit megvettél. és egyáltalán megéri fizetni egy jtékért? anyi penzbol hu mi minden kijonne. tocccsed ezert talaltak ki az internetet
  • Lazarus
    #7
    Én az életbe semmiféle software-ért nem fizettem egy nyomorult fityinget se, az egyetlen vásárlásra jelölt progim az SWG, de még az se biztos hogy megvenném.
    Amúgy szerintem hót snassz eredeti játékot venni :) Én összeszégyelném magam hogyha valami ismerősőm meglátna egy 10 rugós gammával
  • galocza
    #6
    ha nyomod sokat, és így neked megérte a war3, mind1, miért vetted meg...