16311
  • FREAK
    nyugodtan kend rám, én vállalom a bunyót :D
  • Jacek
    remelem ha a srac itt van nem nyomok veletlen az oldalra mert egybol torkon rug:)))
  • tuero
    Király!!!

Ami rossz az INFERNO számára a szabályokban, hogy Palee híresen rosszul megy az Advanced-en, és ha ezen nem változtat, és egyszer lecsúszik a C csoportba, akkor onnan soha nem fog felkerülni az A-ba, hiszen ha nyer is a C csoportban a Blackwood Gp track-en, feljut a B-be, ott mindenképpen utolsó lesz az Advanceden és visszacsúszik a C-be. Feltéve, hogy a két pálya felváltva fogja egymást követni a bajnokságban....
  • FREAK
    és egy kis utcai "Subaru" figyel a sarokban :DD
  • FREAK
    Blastáé az érdem, őt tessék körbedícsérni!!!
  • Marki..
    Wow, super az oldal logója Freak, ha benevezted volna a versenyre akkor szerintem most van egy ingyen R1 kiadásod :D
  • FREAK
    figyi, ha elég jó vagy, akkor ezek a szabályok téged védenek, mert lemaradoznak az üldözőid...
  • FREAK
    akkor jövő héten lehetne időmérő, és jövő hét utáni Vasárnap az első verseny

megfelel?
  • ibronk
    Akarunk szerintem :)
  • FREAK
    igazából már csak egy gondom van, de ha mondjuk 9 ember elmegy egy szerveren, akkor nem gond

mégpedig, hogy szopás van, ha pl. 15-en indulnak, mert akkor a C-be egy ember jut....
  • Jacek
    semmi tok jo
  • FREAK
    figyi, csinálhatjuk azt is, amit a ralli versenyen

4 fős csoportok, 5 kör, és mindenki kap pontot, aztán két hét pihi

a kiesős rendszer nem jön be, mert a gyengébbek nem élvezik

ez a rendszer pártolja a gyorsakat is és a lassúakat is, a középmezőnyt meg összehozza

mi a gond?
  • Jacek
    hat azert ez tobb mint erdekes de tolem aztan amit akarsz
  • FREAK
    ez így van, kapott egy esélyt

tudom, hogy bele lehet kötni, és nem minden szempontból igazságos, de

-a leggyorsabb 3-4 versenyzőnek nem kell a kieséstől tartania
    -nem hiszem hogy a jelenlegi mezőnyben akkora különbség lenne ötödik és tizedik helyezett között
    -amíg nem tudunk huszan menni egyszerre, addig valahogy meg kell oldani
    -POÉN, nem kell véresen komolyan venni (és ha pl. Marki kimarad egyszer, akkor a C-ből indul legközelebb.....)
  • Jacek
    nem en azt irtam hogyha szoros az eleje akkor mondjuk en 4-5sec hatrannyal megyek a bbe es onnan jon egy olyan akinel sokkal gyorsabb vagyok, es igy tobb pontot szerez!
  • FREAK
    értem ám, miről beszélsz, de a végeredmény szempontjából teljesen mindegy, hogy 3 vagy 30 másodperccel maradtál le, ha az a cél, hogy megverd a többieket

és ha a B csoportban a következő futamon első leszel körrekorddal, akkor annyi pontot kapsz, mintha A utolsó lennél
  • FREAK
    mondtam, aki nem lesz legalább negyedik minden versenyen, annak szoros lesz az idény :DD
  • FREAK
    nem, de ha ötödik leszel, akkor igen :)
  • Astaroth
    vagyis már nincs!
  • FREAK
    ha akarjátok, hogy legyen benne 2 ralli futam is, most szóljatok
  • Jacek
    csak kerdezem:)) tehat ha mondjuk van egy olyan eset hogy Marki\Norbi\Prezsi\Jacek mondjuk kaptam 3-4secet de bejut a B csoport 3-ik helyezettje akinel mondjuk 25 masodpercel jobb voltam??????
  • Astaroth
    van rali szerver!ez marhajó turbóval!!!!
  • FREAK
    mármint időmérő
  • FREAK
    ja, az is csak egyszer lesz :D
  • [Walaki]D`Lair
    Kurva jók az új szabályok! Főleg az 1 körös időmérő...

(látom már fel van tüntetve a duda(kürt:) tiltása is :)))) na nembaj!! Fénykürt powah!
  • FREAK
    na csakhogy

nézd meg az új oldalt, aztán ICQ konferencia :D
  • FREAK
    Nos, emberek, már meg lehet tekinteni a készülő új oldalt, legfőképpen a SZABÁLYOKAT

felkészültem az értetlen kérdésekre, ugyanis nem valami szokványos szabályrendszer

a lényeg: a leggyorsabb 4-5 versenyző folyamatos harcban lehet az első helyért, viszont az 5. helytől lefelé a mezőny az új rendszer segítségével igen szoros bajnoki szezonnak nézhet elébe

nyilván lesznek sokan, akiknek ez meg az nem tetszik, de erre csak azt tudom mondani, hogy akkor nem kell benevezni :DD

szerintem az előző rendszernél lényegesen jobb, itt ugyanis a leggyengébbek is kapnak pontot rendesen, és egy jó futam után még többet, a pontozás szoros, így nagy küzdelemre számítok

természetesen építő jellegű kritikákat szívesen olvasok, ma találtam ki az egészet, még nem tökéletes
  • Prezsi #12333
    Jók a hosszú versenyek, de arra ki kéne találni valamit, ha a mezőny 80%-a egyszerre leszakad a 29. körben, mi legyen.
  • Kacsa_
    Nekem megvannak a te 0.1-es setupaid ha kellenének.
    A 0.2-höz pedig szívesen adok rally setupokat ha igényled...:))
  • FREAK
    ok, akkor majd elkérjük tőle
  • FREAK
    hát ha adtok skineket, lesznek

meg setupok is, meg minden szirszar :D
  • ibronk
    Kiváncsian várjuk
  • Astaroth
    Én benne vagyok hogy egy hosszú verseny legyen,de úgy két órába férjen bele az egész.Nem akarok 8tól éjfélig a számítógép előtt ülni!
  • ibronk
    Nem aztmondtam hogy gyors ugy, hanem csak hogy valóságos.
  • FREAK
    még ma fent lesz az új oldal

sajnos nem a jacek féle látványos, mert ahhoz láma voltam (karbantartásilag), de ez is szép lesz szerintem, és a célnak is megfelel
  • ibronk
    Féllel? khm!
  • [Walaki]D`Lair
    Viszont minél kisebb a nyomás, annál jobban sodródik...
  • [Walaki]D`Lair
    ja. szerintem is az 1 a jó...próbáltam mind a 2-t, 0-val az alagút előtti éles jobb egy kicsit jobban ment, de a többi nem...szal marad az 1...
  • ibronk
    Ja gumi realisztikusan reagál, állitsd a legkisebb nyomásra és utána nézd hogy néz ki a pályán, tök durán összenyomodik alul mint az igaz, nagyon brutál
  • [Walaki]D`Lair
    én mindíg versenyeken futom a körrekordjaimat :)) Meg is látszik, hogy sokszor vagyok fél kocsival a füvön :)))