16311
-
[Walaki]D`Lair #12402 én is voltam...rekord: 58.67 -
#12401 hoppsz ez egy jó ötlet!!!!
az első egy KOMBINÁLT IDŐMÉRŐ lesz!!!!
GP+GP ADV+SKID PAD
na mekkora király vagyok? :D -
Marki.. #12400 Én is hiányolom az időmérőt. Gondoljátok el mi lenne most Schumival, ha a helyezésnek megfelelő sorrenben indulnának :D -
#12397 jópofa, bár látnom kéne élőben
Gergő : hidd el, annak a 30 körnek is meglesz a saját fílingje :D -
#12396 Na mivan megkukultatok? :DDDDD -
#12395 De mivel csak egy ember mehet be is jöhet egy adsles serverre 12 ember, mert csak 1 versenyzik és akkor nem kell nagy upload. Aki végzett az kimegy, és az előre megadott sorrenben szól a következő serverhelyre váró pilátnak, aki megy a server, és igy tovább
vélemények? -
#12394 Igen igy szokott menni. -
#12393 Kicsit hiányolni fogom az időmérőket. Valahogy az úgy hozzátartozott az egészhez. Külön fílingje volt, kicsit bemelegítő ráhangoló jellege is volt. Szerintem jó lenne, ha akár a bajnokság felénél lenne egy új időmérő. Vagy a kiesők/feljutók egymással időmérőn döntenék el, hogy tényleg kiesnek-e vagy feljutnak... -
#12392 még mindig nem értem, tehát egyszerre egy ember megy és a többiek figyelik? a végén pedig lesz egy köridő és ennyi? -
#12391 Ja igen és persze mindenki turbóval, ez alap :D -
#12390 Pénteki időmérő helyett pl, kb. 1 perc alatt le lehet tölni az utat amin mi szoktunk Kacsázni tehát a szarakodással együtt szerintem 1 órába simán bele is fér mindenki. -
Marki.. #12389 Ezt is lehetne, mondjuk a turbóval, mert a GTI nagyon nem fordul körbe kicsi íven, ha pl 360°-os kanyart kell venned. Néha 720 sikeredik belőle, ami nagyon LOL. -
#12388 Pontosan -
#12387 hát ha igy van akkor sirály:P de igy akkor hogyan fogjuk zolival egymást előzgetni max 3százados idődifferenciával ? :)) -
Marki.. #12386 Előre megadott útvonalon kell kerülgetni azokat a bólyákat ott a kör alakú pályán, a lényeg, hogy úgy kell kijelölni a bólyákat, hogy a végén legalább egy kört megtegyünk körbe. Bólyaledöntés lehetne időhozzáadás, de pl sok bólya esetében nincs pont. -
#12385 sok bólya van elszorva a pályán....kiválasztunk egy útvonalat(presze mindig másat)és azon nyomjuk a partyt :) -
#12384 így van, azért kérdeztem, hogy minden világos-e -
#12383 hoppá nem értem.....szóval az egész bajnokságban egy időmérő lenne, az is az elején és utánna meg a versenyeken elért helyezésből alakulna ki a köv versenyre a rajtrács ?
Komolyan belekavarodtam LOL :) -
#12382 hát izé..... én csak egy kör alakú pályát találtam, szlalom hol van? -
#12381 ezaz ! végre engem is észre vesznek ! :))) -
#12380 Ja ez is kúl, és mivel az időmérő hiánya miatt lerövidul 1 napra a versenyhétvége mondjuk pénteken tolhatnánk ilyen szlalomot bobbi 5lete szerint. -
#12379 oks, intézem, szavazunk
ezt a skid pados dolgot meg nem ismerem, biztos nem vettem észre valamit, most megnézem -
#12378 Igen ez szerintem is jó.
Rallyra viszont lehet hogy tényleg érdemes lenne az egész mezőnynek váltani GT-re, de ezt meg kell közösöenb beszélni, vagy legyen mailes szavazás róla. -
Marki.. #12377 Szal, a skid padon vannak bólyák, amiket megadott útvonalon kerülgetni kell, közben az idő mérődik. Jacek,Prezsi,Norbi és még sokakkal már csináltuk, szerintem cool. -
#12376 nem, ez azt jelenti, hogy nem tudom, miről van szó :D -
#12375 de azt is megcsinálhatjuk, hogy mondjuk az idény felénél nem az utsó verseny végeredménye, hanem a bajnokság állása szerint rendezzük el az induló csoportokat, így megint "rendbe kapjuk" a mezőnyt
vagy ugyanez, csak az utsó verseny előtt, hogy ha esetleg 3 pont van két arc között, akkor ne dőljön el minden már a verseny előtt azzal, hogy külön csoportban indulnak -
Marki.. #12374 Ez azt jelenti, hogy szavazzunk ? -
#12373 igen ! bár még soha nem mentem rajta normálisan, de télleg beleférne!amolyan prológ szinten:) minden GP és ADvanced futam elött, amiért külön pontozás járna :) -
#12372 jó nekem fasza -
#12371 ????? -
Marki.. #12370 Rally pályán a GTI-vel meg szerintem ne menjünk, mert GT-vel sokkal élvezetesebb. -
#12369 ez arra az esetre vonatkozik, amikor az üldöző nem egyértelműen gyorsabb, csak mondjuk szeret később fékezni (míg az üldözött inkább lassan be-gyorsan ki), és ezért elvárja, hogy az előtte haladó eltakarodjon az útból kanyarok előtt
volt ilyenre példa az előző szezonban, csak azért írtam bele -
#12368 -
Marki.. #12367 Jó, de a szlalomot hiányolom, szerintem sokan szeretik és azt is be kéne venni a bajnokságba valahogyan. -
#12366 mit szólnátok ehhez?
1. GP
2. GP Advanced
3. Rally (sima)
4. GP
5. Rally (advanced)
6. GP Advanced
?? -
Marki.. #12365 Jó de akkor csak 1-es legyen mind a 6 oldalán :DDD -
#12364 es akkor elovesszuk a dobokockat))) -
Marki.. #12363 "A jelentősen lassabban haladó versenyzőnek pedig kötelessége az első biztonságos alkalommal lehúzódni."
- NINCS KÉK ZÁSZLÓ, EZ ÉRTHETŐ
"Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe."
- Ez nevetséges. Most versenyzünk, vagy csak követjük egymást? :DDD
-
#12362 igen, ezt megbeszéltem vele, de ha belegondolsz, ez elég valószinűtlen, azért egy 10. helyet csak összeszed advanceden
annyit megtehetünk, hogy nem 1 GP-1 ADV lesz a sorrend, hanem kicsit megkeverjük, és így nem mindig az advanceden éri a B csoport
meg mások szempontjából is így igazságos
ja és lehet hogy lesz ralli is (szerintem legyen) -
#12361 kosz