16311
  • [Walaki]D`Lair
    én is voltam...rekord: 58.67
  • FREAK
    hoppsz ez egy jó ötlet!!!!

az első egy KOMBINÁLT IDŐMÉRŐ lesz!!!!

GP+GP ADV+SKID PAD

na mekkora király vagyok? :D
  • Marki..
    Én is hiányolom az időmérőt. Gondoljátok el mi lenne most Schumival, ha a helyezésnek megfelelő sorrenben indulnának :D
  • FREAK
    jópofa, bár látnom kéne élőben

Gergő : hidd el, annak a 30 körnek is meglesz a saját fílingje :D
  • ibronk
    Na mivan megkukultatok? :DDDDD
  • ibronk
    De mivel csak egy ember mehet be is jöhet egy adsles serverre 12 ember, mert csak 1 versenyzik és akkor nem kell nagy upload. Aki végzett az kimegy, és az előre megadott sorrenben szól a következő serverhelyre váró pilátnak, aki megy a server, és igy tovább
    vélemények?
  • ibronk
    Igen igy szokott menni.
  • tuero
    Kicsit hiányolni fogom az időmérőket. Valahogy az úgy hozzátartozott az egészhez. Külön fílingje volt, kicsit bemelegítő ráhangoló jellege is volt. Szerintem jó lenne, ha akár a bajnokság felénél lenne egy új időmérő. Vagy a kiesők/feljutók egymással időmérőn döntenék el, hogy tényleg kiesnek-e vagy feljutnak...
  • FREAK
    még mindig nem értem, tehát egyszerre egy ember megy és a többiek figyelik? a végén pedig lesz egy köridő és ennyi?
  • ibronk
    Ja igen és persze mindenki turbóval, ez alap :D
  • ibronk
    Pénteki időmérő helyett pl, kb. 1 perc alatt le lehet tölni az utat amin mi szoktunk Kacsázni tehát a szarakodással együtt szerintem 1 órába simán bele is fér mindenki.
  • Marki..
    Ezt is lehetne, mondjuk a turbóval, mert a GTI nagyon nem fordul körbe kicsi íven, ha pl 360°-os kanyart kell venned. Néha 720 sikeredik belőle, ami nagyon LOL.
  • ibronk
    Pontosan
  • ÁjjLe BoBBi
    hát ha igy van akkor sirály:P de igy akkor hogyan fogjuk zolival egymást előzgetni max 3százados idődifferenciával ? :))
  • Marki..
    Előre megadott útvonalon kell kerülgetni azokat a bólyákat ott a kör alakú pályán, a lényeg, hogy úgy kell kijelölni a bólyákat, hogy a végén legalább egy kört megtegyünk körbe. Bólyaledöntés lehetne időhozzáadás, de pl sok bólya esetében nincs pont.
  • ÁjjLe BoBBi
    sok bólya van elszorva a pályán....kiválasztunk egy útvonalat(presze mindig másat)és azon nyomjuk a partyt :)
  • FREAK
    így van, azért kérdeztem, hogy minden világos-e
  • ÁjjLe BoBBi
    hoppá nem értem.....szóval az egész bajnokságban egy időmérő lenne, az is az elején és utánna meg a versenyeken elért helyezésből alakulna ki a köv versenyre a rajtrács ?

Komolyan belekavarodtam LOL :)
  • FREAK
    hát izé..... én csak egy kör alakú pályát találtam, szlalom hol van?
  • ÁjjLe BoBBi
    ezaz ! végre engem is észre vesznek ! :)))
  • ibronk
    Ja ez is kúl, és mivel az időmérő hiánya miatt lerövidul 1 napra a versenyhétvége mondjuk pénteken tolhatnánk ilyen szlalomot bobbi 5lete szerint.
  • FREAK
    oks, intézem, szavazunk

ezt a skid pados dolgot meg nem ismerem, biztos nem vettem észre valamit, most megnézem
  • ibronk
    Igen ez szerintem is jó.
    Rallyra viszont lehet hogy tényleg érdemes lenne az egész mezőnynek váltani GT-re, de ezt meg kell közösöenb beszélni, vagy legyen mailes szavazás róla.
  • Marki..
    Szal, a skid padon vannak bólyák, amiket megadott útvonalon kerülgetni kell, közben az idő mérődik. Jacek,Prezsi,Norbi és még sokakkal már csináltuk, szerintem cool.
  • FREAK
    nem, ez azt jelenti, hogy nem tudom, miről van szó :D
  • FREAK
    de azt is megcsinálhatjuk, hogy mondjuk az idény felénél nem az utsó verseny végeredménye, hanem a bajnokság állása szerint rendezzük el az induló csoportokat, így megint "rendbe kapjuk" a mezőnyt

vagy ugyanez, csak az utsó verseny előtt, hogy ha esetleg 3 pont van két arc között, akkor ne dőljön el minden már a verseny előtt azzal, hogy külön csoportban indulnak
  • Marki..
    Ez azt jelenti, hogy szavazzunk ?
  • ÁjjLe BoBBi
    igen ! bár még soha nem mentem rajta normálisan, de télleg beleférne!amolyan prológ szinten:) minden GP és ADvanced futam elött, amiért külön pontozás járna :)
  • ÁjjLe BoBBi
    jó nekem fasza
  • FREAK
    ?????
  • Marki..
    Rally pályán a GTI-vel meg szerintem ne menjünk, mert GT-vel sokkal élvezetesebb.
  • FREAK
    ez arra az esetre vonatkozik, amikor az üldöző nem egyértelműen gyorsabb, csak mondjuk szeret később fékezni (míg az üldözött inkább lassan be-gyorsan ki), és ezért elvárja, hogy az előtte haladó eltakarodjon az útból kanyarok előtt

volt ilyenre példa az előző szezonban, csak azért írtam bele
  • ÁjjLe BoBBi
  • Marki..
    Jó, de a szlalomot hiányolom, szerintem sokan szeretik és azt is be kéne venni a bajnokságba valahogyan.
  • FREAK
    mit szólnátok ehhez?

1. GP
    2. GP Advanced
    3. Rally (sima)
    4. GP
    5. Rally (advanced)
    6. GP Advanced

??
  • Marki..
    Jó de akkor csak 1-es legyen mind a 6 oldalán :DDD
  • Jacek
    es akkor elovesszuk a dobokockat)))
  • Marki..
    "A jelentősen lassabban haladó versenyzőnek pedig kötelessége az első biztonságos alkalommal lehúzódni."
    - NINCS KÉK ZÁSZLÓ, EZ ÉRTHETŐ

"Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe."

- Ez nevetséges. Most versenyzünk, vagy csak követjük egymást? :DDD
  • FREAK
    igen, ezt megbeszéltem vele, de ha belegondolsz, ez elég valószinűtlen, azért egy 10. helyet csak összeszed advanceden

annyit megtehetünk, hogy nem 1 GP-1 ADV lesz a sorrend, hanem kicsit megkeverjük, és így nem mindig az advanceden éri a B csoport

meg mások szempontjából is így igazságos

ja és lehet hogy lesz ralli is (szerintem legyen)
  • Jacek
    kosz