16311
-
#12449 csekkoljátok the new rulz, aztán let me know, ha valami complaining van
remélem, nem csak Walaki érti :D -
Nyiri #12448 Hela!
Most jottem egy spanyol szerverrol, 10en voltunk es 8 futambol 5-t nyertem de kurva kemeny volt vegig :)
Izgis volt. TURBO RULZ
Vegre kezdem megszokni hogy drift nelkul vegyem a gp kanyarokat. -
#12447 Neked is! -
[Walaki]D`Lair #12446 ok....
Majd reggel csekkolom...
Jóéjt! -
#12445 Illetve az is csak egy újabb tervezet, még kupálható. -
#12444 Várj, mindjárt kint lesznek az új szabályok. Mi a lényeg: Izgalmas - szoros (!) - futamok és pontszerzési lehetőség is. Nyugi. -
[Walaki]D`Lair #12443 :DDDD -
[Walaki]D`Lair #12442 De pont ez benne az izgalmas!!! Marki/Norbi/Jacek/Te/Én/Bobbi elkúrja a gyors körét és másnak is lesz lehetősége több pontot szerezni...pont ezért javasoltam én az 1 körös időmérőt! Nézd meg az F1-ben is milyen jó-lenne, ha nem lenne ez a szervízmegvonás -
#12441 Bazz, nem kell mindent szó szerint venni! :) -
#12440 Meg: Nem biztos, hogy rally-ban is olyanok az erőviszonyok, mint GP-n. Nyiri sokat megy rallyn, de ha véletlenül elcseszi a mért körét, utána meg szarrá veri a mezőnyt B-ben, vagy C-ben, nem hiszem hogy sok élvezetet fog benne találni, mintha A-ban menne egy izgalmas futamot. -
[Walaki]D`Lair #12439 Ez benne van a pakliban...Én ilyenkor bebiztosítom magam és akárki kinyitja az ajtót már lököm is a szöveget : Gyorskörön vagyok légyszi most ne zavarj/menj ki...és mindenki kimegy... -
#12438 Például bejön a nagynénéd az egy mért körödben, és mehetsz a C-ben a mezőny előtt 31 unalmas kört. -
[Walaki]D`Lair #12437 Pl. hogy kibaszott izgi és hihetetlen mértékben növeli az adrenalin szintet :))
hátránya? mi? ebbe még bele sem gondoltam... -
#12436 Annak is van előnye és hátránya is. -
[Walaki]D`Lair #12435 De csak 1 gyors kör legyen! -
[Walaki]D`Lair #12434 Naja...de azért lecsaphatná valaki... -
#12433 Olvasni legalább tud. :) -
[Walaki]D`Lair #12432 na bazze...mi ehhez kevesek vagyunk? :DDDDDDD -
#12431 az jo -
#12430 hát valami hasonló
de lesz időmérő, Prezsi meggyőzött -
#12429 de az alapjai maradjanak, mert az jo -
#12428 erősen kileng az új szabályrendszer, lehet még ma meg is dől :D -
#12427 A "mindíg" is visszatérő motívum. De Grétsy barátunknak úgy tűnik csak az elgépelésből származó hibák szúrták a szemét... :))) -
#12426 Grétsy barátunk figyelmét úgy látom elkerülte, de leírom már mer' hasogassa a fülemet, hogy a bója pontos j ámbörök! -
#12425 ezt jó hallani :) -
#12424 gyertek a szerverre...primary -
[Walaki]D`Lair #12423 Nagyon rég nem mentem már senkivel bobbin kívül, de még ő sem látta az igazán gyors köreimet...
Meg akkor még a tavalyi kocsi fejlesztésével mentem és nem az újjal... -
[Walaki]D`Lair #12422 Tudod, hogy sosem a visszafogottságomról voltam híres...
De azt most elmondom, hogy nagyon sok tapasztalatot szereztem az előző bajnokságon, (többek közt azt, hogy mikor kell befogni:) nameg már van némi fogalmam a fair play szabályairól is :DDDD -
#12421 Ravasz...és bátor -
#12419 akkor ezzel minden tiszta, viszont így nekik is izgalmasabb, mert egy hiba, és oda a bajnoki remények! -
[Walaki]D`Lair #12418 Meglesz hidd el...
Amúgy én tudok neked küldeni egy setupot...ami nagyon jó kezdésnek...(mentem vele 1:36.11-et) -
[Walaki]D`Lair #12416 ne légy benne olyan biztos... -
[Walaki]D`Lair #12415 háát még nem tudni....
[meg vannak a fejlesztéseink ám] -
#12413 IGEN, de gondolj bele, ez teljesen jogos, már csak az a kérdés, hogy van-e négy ember, aki minden versenyen simán élen végez, vagy pedig változott a helyzet, és minden héten mások állnak a dobogóra
-
[Walaki]D`Lair #12411 de így max az első 4 lehet A-ban mindíg nem? -
#12410 pontosan, zoli már leírta helyettem
ha minden verseny előtt lenne időmérő, akkor majdnem mindig ugyanazok lennének egy csoportban
ez nem akkora tragédia, viszont így már előre tudod, hogy maximum hetedik lehetsz ha B-be kerülsz, és semmi esélyed rá, hogy valaha A-ban indulj
így meg aki tényleg jó, az úgyis mindig A-ban marad, aki meg közepes, az ide-oda vándorol, és megvan az esélye, hogy bizonyítson
amúgy most dumálok Prezsivel, csiszolgatunk még rajta -
[Walaki]D`Lair #12409 én szoktam....finomítani még a setupon... -
[Walaki]D`Lair #12408 :DDDDD -
Marki.. #12407 Ja és pl az időmérő és a verseny között nem lehetne változtatni a beállításokon :D
Nem mintha szoktunk volna :D -
[Walaki]D`Lair #12405 de miért nincs inkább minden verseny előtt időmérő? sokkal izgibb lenne...