16311
-
#12537 A motivációval nincs baj, én mindig a lehető legtöbbet fogom kiadni magamból, és szerintem mások sem fognak szándékosan lassan menni. Csak kevesebb tétje lesz, mint az előző szezonban volt. -
#12535 azt már túlzásnak érzem, de ha ettől az Inferno team boldogabb lesz, még bekövetkezhet....
figyeljetek, az időmérőn mindenkit motiváljon az a gondolat, hogy akkor lesz jó versenyben része, ha vele egy szintűekkel kerül össze -
#12534 Az első öt kap pontot.... Tehát meg tudom jósolni, hogy én nem valószínű, hogy pontot fogok kapni időmérőn. Akkor az lenne elfogadható, ha az összes ember pontozva lenne ez alapján. -
#12533 az időmérőn is van pontozás.... -
#12532 Prezsi.
Az időmérés komolytalan lesz. Biztosan nem lesznek szándékos lassú hotlap-ek, de nem lesz súlya az időmérőnek. Nem is értem, hogy mért van szükség ebben a formában időmérőre, amikor úgysem számít, hogy milyen csoportból indulsz. Mert a pontot azért kapsz, amit a 30 kör alatt az idő ellen versenyzel.
Ez egy online liga, ahol az emberek egymás ellen versenyeznek, nem pedig az idővel harcolnak.
Különben elég lenne beküldeni egy HLVC 30 kört, amit otthon magadnak lejátszol.
Legyen már verseny a verseny. -
#12531 Csináltam szervert jöjjön aki akar!Pályás vagy rali megegyezés szerint -
#12530 És abba belegondoltál, ha X kiüti Y-t a versenyen, X nem is a saját hibájából utolsó helyen végez, ráadásul a következő versenyen is szar pozícióból kezdjen? Mindezt egy másik hibája miatt! Ezért kell tiszta lap minden verseny előtt. -
#12529 Csak azt tudnam mikor hogy én ebből kimaradok? -
#12528 ez csak az alpontja a javaslatnak.
Ha hozzám hasonlóan vannak botrányos advancedes emberek, akkor legyen az, hogy a versenyek összideje, csak a következő UGYANOLYAN pályán futott versenyre vonatkozzon.
Szóval ezen lehet vitatkozni, de csak azután, ha teret nyer a javasolt csoportbeosztási elképzelés. Ami ugye hibrid jellegű az első két koncepció után. -
#12527 nem értem (vagy te :)
tehát a végeredmény határozza meg a következő verseny csoportbeosztsát vagy a következő versenyét UGYANAZON pályán? -
#12526 Értem a szándékot, valamilyen szempont biztosan áldozatául esik a kompromisszumoknak.
Ez a példa mégsem olyan elrettentő, hogy elvessük ezt a módszert. Mert egy pályán csak egyszer dönt az időmérő a csoportbeosztásról. Utána az összidő adja meg a csoportbeosztást. 30 kör alatt kiegyensúlyozott idők vannak már, nincs olyan, hogy valaki azért van előrébb, mert nyomott egy very hot lap-et.
Igenis küzdeni kell a csoporthatárokon. -
#12525 minden világos, de ez is át lett nyálazva, és ennek megvannak a nagy hibái.... példa:
időmérőn a hetedik, nyolcadik, és kilencedik között összesen 10 század mp van
a hetedik A csoportos, és akár első helyen is végezhet, a nyolcadik, kilencedik B csoportos, és max 8. lehet..... pedig van olyan jó, mint a 7.
érted?? ez kibaszás lenne azokkal, akik épphogy lemeradnak a jobbik csoportról
szerintem igzis lesz várni az eredményhirdetést, mert nem tudod, hogy mik történtek a másik csoportban :D -
#12524 Valós helyezés azért, mert a B 5-ik helyezettje valósan abszolút 12-edik, és nem más.
Míg a mostani koncepcióban extrém esetben akár abszolút 5ik, vagy 20-ik is lehet.
De nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a versenyen tudjam, hogy hanyadik helyen harcolok.
Nem okoz örömöt, ha kiderül, hogy a B5-ik helyezésem valójában egy 9ik helyezésnek felel meg, és az meg pláne, ha kiderül, hogy 14ik vagyok.
Minden verseny teljesen más. Nem lehet összevetni az időket. Tegyük fel, hogy mindenki fair módon versenyzik. Szinte biztos, hogy a C1 jobb időt fut a B7-nél.
Legyen már tétje annak, hogy milyen csoportba férkőztél be, és legyen súlya.
Régebben, ha valaki a jégkorong C csoportban 20 góllal megverte Jamaika jéghoki válogatottját, attól még nem adtak neki A csoport bronzérmet. Nem teljesen tökéletes a hasonlat, de szerintem érthető. Három különböző versenyt szerintem nem lehet összefésülni.
A 30 kör lefutása után pedig várni az eredményt, mint a lottóhúzást.
A különböző pályákról: egyetértek, ezt mondtam én neked korábban, hogy a különböző pályáknak külön időmérő edzése, majd beosztásvonala legyen. -
#12523 tetszenek a szabályok főleg hogy rali is lesz!
Ebben a szezonban próbálok a sportszerűségben fejlődni! -
#12522 "Az összidő határozza meg a következő verseny csoportbeosztását"
Ez meg eleve bukta, ugyanis semmi értelme a rallira a GP Advanceden elért idők szerint beosztani a csoportokat, mivel valószínű, hogy nem ugyanúgy alakulna a mezőny, és megint csak nem az egyenlő képességűek kerülnének össze. -
#12521 "A versenyen elért helyezés pedig valós helyezés"
Ezt fejtsd ki bővebben plz -
#12520 Freak: Igen, ez már nem aktuális, én azért tettem ezt a javaslatot, mert a fürdővízzel együtt a babát is kiöntöttük.
A régivel az volt a baj, hogy (amit írtál is) a B-ben a korábbi verseny A és C fele indul.
Az újjal az a baj, hogy nem emberek ellen versenyzel, hanem az idővel. És a verseny végén még fogalmad sincs, hogy 3ik lettél, vagy 13ik.
Tehát valahogy gondoljuk már meg ezt a verziót is, és ne lépjünk túl rajta felületesen.
Az összidő határozza meg a következő verseny csoportbeosztását. A versenyen elért helyezés pedig valós helyezés.
Ezzel a módszerrel minden kiküszöbölhető, és valós, szoros verseny van 3 fronton is.
-
#12519 Markival mentunk 50 koroset:) -
#12518 Asziszem igy is fájni fog még a hajunk is a végére. -
#12517 Ezt írtad:
"Ezzel elkerülhető, hogy a B divízióban az A és a C fele legyen mindig"
És ez már nem aktuális..... -
#12516 100 km elég lesz...... -
#12515 Freak lemaradtál valamiről.
Olvasd el mégegyszer -
#12514 ja es nem megvetendo hogy sok szenvedes elmarad a selejtezokkel:)))
egy idomero egy verseny es kesz:) mondjuk en tobb kort irtam volna:) de mar ez is haladas:) -
#12513 szerintem jo az ossz ido ha meg balaset van az egy 20 fos mezonyben is hatra dobna !!!
Jobban kell figyelni ez teny hogy ne legyen perec:)))
Marki es Norbi foltartja egymast:)))))))))))lol -
#12511 Ha jól értettem Palee egy ötlettel állt elő, ami a keveréke a régi és az új rendszernek, ami nyilván azt jelenti, hogy bizonyos új szabályok nem szerepelnek az ötletében. Nem értem miről "maradt volna le".
Ezt a "ráfázás" dolgot nem találtam meg az oldalon. Mi is lenne ez pontosan? -
#12510 szerintem te lemaradtál valamiről, de sebaj leírom még1x, bár az oldalon világosan le van írva
-MINDEN verseny előtt 3 körös időmérő van
-ez alapján alakul ki 3 csoport
-az össz futamidő határozza meg a végső sorrendet, csoporttól függetlenül
-aki taktikázik, és direkt gyengébben megy időmérőn, az ráfázik -
#12509 Nna találtam egy kecskekáposzta megoldást.
Maradna a 3 divízió. Az első versenyt követő versenyen a divízióbeosztás nem a helyezések alapján dőlne el, hanem az összidő alapján. De a pontozás a helyezések alapján dőlne el. Mint ahogy tegnap.
Ezzel elkerülhető, hogy a B divízióban az A és a C fele legyen mindig. -
#12508 és az időmérő alapján is B döntős lettél volna? -
#12507 télleg megbeszéltuk? :)
én csak arra emlékszem, hogy "majd kiderül", nem?
komoly nemtom :D -
#12505 értem, de ezt már megbeszéltük
Cavinton? :D -
#12504 a szervezésre gondoltam, ha nem a válasz akkor gyakorlok, ha igen, akkor nem gyakorlok :D
éérteed? :DD -
#12503 Ez igaz, ellene az szól, hogy az edzések után már kialakul a várható végső sorrend, és ha valaki tönkreteszi az autóját az A csoport versenyének 2. körében, akkor is van egy biztos 7. helye, pedig csak ment egy jó edzéskört. Ez pedig a gyorsaknak kedvez és sokan pont ezt nem akarták. -
#12502 és az nem verseny??? nézd meg az eddigi döntőket, nagyon ritka, hogy a B döntős idők beférnek az A-ba -
#12501 Igen, Prezsi, épp ezért vetettem fel. Tudom, hogy vannak érvek, amik az új szabály mellett döntenek, viszont van egy nagyon fontos érv (ami szerintem perdöntő), ami ellene szól, mégpedig az, hogy nem versenyen dől el a helyezések sorsa, hanem az összidő alapján. -
#12500 Caster az a korányfordítással arányos kerékdölés. Az érték annyit tesz, hogy teljesen elforditott kormánnyal a kerék a beállított szögben fog a kormányzás irányába oldalra dölni.
Az Inclinationnak a jelentését konkrétan nem tudom (de biztos valami nemzetiségi dologgal kapcsolatos ), csak azt tudom elmondani amit én tapasztaltam: a kanyarsebességet nálam nem befolyásolta, 0-ához közelitve csökkent a force feedback résztessége, ugyértem pl. hogy 0ás értéknél a hajtű utáni lassítónál a kerékvetők használata közben szinte teljesen eltünt a rángatás ahogy a kocsi fel le hajtott rajtuk, 15-re állítva viszont szépen rángat, érezni lehet a kerékvetőnek a kis döcögését is. -
#12497 Persze Palee, de minden egyes szabály ellen és mellett vannak elfogadható érvek, pro és kontra. Amit most látsz az LFS lapon az kb. a 21. verzió. Azt kérem mindenkitől, mielőtt javaslatot tesz, tegye fel magának a kérdést, hány érv szól mellette és hány ellene. -
#12496 hihi, ez biztos egy 3 hónapja a rendszerben bolyongó comment :DDDDDDDDDDDDDD -
#12495 lol, hülye grécsi :D -
#12493 Oh, a mezőn megy a verseny?
:D -
#12492 a tegnapi szabályokkal kevésbé lettek volna izgalmasak, hisz gondolj bele, minden második héten a B csoportban az A és a C csoport találkozik (elég vicces így utólag), az A-ban meg a legjobbak és pár közepes stb stb
tehát a mezőn mindig 2 részre esne
ez így jó lesz, így ugyanis mindig a hasonló tudásúak kerülnek össze