16311
  • CSOCSO
    nem akartam mondani de a haverommal 10 perce röhögünk ezeken a bamba arcokon:)))))) bamba lfs team rulah:) beszálhatunk?:)
  • CSOCSO
    itt ki kicsoda?:)ahogy elnézem az embereket mindegyik a vállamig érne:)))))))))
  • [Walaki]D`Lair
    itt vagyunk eksön közbe:

:))
  • Ams
    :D
  • [Walaki]D`Lair
    az a fej.....LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • [Walaki]D`Lair
    emmeg a u*Head | Clan nagyrésze:

• [Walaki]D`Lair
    mint Freak-ról? na őt tényleg nem olyannak képzeltem...
  • [Walaki]D`Lair
    faszkalap....

• seAke
    Végignéztem a képeket kurva jó érzés a ledöbbenés...már 3/4 éve ismerjük egymást meg dumálunk de ha valaki megszerez vagy küld magáról egy fényképet akkor jön a azt kurva nem ilyennek képzeltem...aztakurva aztakurva...
  • [Walaki]D`Lair
    Tudtam hogy ez az :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    A jobboldali meg én..:D
  • ÁjjLe BoBBi
    Profi fényképész vagyok :)
  • ÁjjLe BoBBi
    bal oldali lolmasina én volnék :)
  • ÁjjLe BoBBi
    Na ez lenne a HSF team :)
  • ÁjjLe BoBBi
    rally szerintem is legyen !
  • ÁjjLe BoBBi
    hali!
    na hát nemtom mire jutottatok, de ha még semmire, akkor legyen az hogy az időmérő legyen 4kör, abból 1 felvezető 3 gyors! Igy lesz mindenkinek lehetősége jó időt futni! Ezután az idők alapján eloszlana a banda az A, B és C csoportokban, ahol ahol megküzdene azért a helyezésért amit ot el lehet érni! Az A-ban 1-7ig a B-ben 8-14ig és a C-ben a 15-21 ig dőlnének el a hejezések! Szóval ennek mindenképpen hasonló módon kellene történnie.....vagy nemtom :)
  • [Walaki]D`Lair
  • seAke
    Respect!!!!
  • [Walaki]D`Lair
    akkor utcai nekem8...Seake mondja rá mindíg hogy túraautó azt belémrögzült :)))))
  • CSOCSO
    én szeressem a rallet..:)
  • [Walaki]D`Lair
    Én speciel nagyon élvezem az utolsó kanyarig...de a rally-t azt nem szeretem...bár néha megyek rajta gyári 'Hard Track' beállítással GT -vel meg Turbo-val azt csapatom mint atom :)))))
  • Jacek
    meg ez mitol tura auto bajnoksag:)
  • ibronk
    Szerintem kell, jó a változatosság, mert kezd uncsi lenne az a két pálya.
  • [Walaki]D`Lair
    Naaaa.....Rally ne legyen már....hülyeség...minek egy túraautó bajnokságba rally?
  • [Walaki]D`Lair
    Csumi!

ehehehehhe....holnap töltök fel képeket a HSF Racing Team-ről....de lehet hogy még ma...
  • Palee
    tehát akkor nem frankó az ötlet?
  • FREAK
    hát pontosan így van...... akkor 20 ember, 50 kör lenne, de sajnos így trükközni kell mégpedig igazságosan és a lehető legtöbb izgalmat produkálva
  • Jacek
    lehet hogy maskent megy az eletben a verseny csak ahoz nem kell savszel:))))))
    Ez kenyszerhelyzet hogy nem ferunk be egy szerverre ennyi ez az alapja a dolognak, Freak sem ilyen szablyokkal probalkozna ha befernenk egy szerverre,
  • FREAK
    meg a 3 körös időmérő is aznap lesz, szóval most is éjfélig fogunk bulizni......
  • FREAK
    az a cél

ha hosszú távon akarsz bizonyítani, arra ott a nascar, de egy 20%-os játékkal baromság órákat versenyezni (6-7 fővel), úgysem történik semmi...
  • ibronk
    50 jó lenne, nem?
  • ibronk
    Meg régen több kört is mentunk összesen, 10+12+15=37
  • ibronk
    Igen mondjuk ezért lehetne több kör is szvsz, mert igy 50 perc alatt végzünk a régi 2.5 óra helyett :DD
  • Astaroth
    1.17.09 raliban.28kör alatt biztos megsérül egy kicsit a motor!
  • FREAK
    a ralli, a gyorsulás, az offroad stb stb minden időre megy

tudom, ez most nem az a helyzet, de itt az a cél, hogy EGY futamból megoldjuk az egészet, és erre jobb megoldás nincs

max 5 pontig pontozzuk a csoportokat külön, de ez is kibaszás egyesekkel szemben
  • Palee
    Így van.

Ha csoportokban, akkor csoportokban.
  • tuero
    De nehogy félreérts, alapvetően nem az időmérő komolyságával van gondom, csak éppen erről volt szó.
    Nekem amiatt nem tetszik ez a szabály, hogy eltér minden tradíciótól, és valahogy máshogy képzelem el a versenyeket, minthogy az összesített időeredmény számítson.
    Kicsit durva hasonlattal élve, olyan, mint ha fociban a labdabirtoklásért lehetne pontot kapni és az nyerne, aki a többet birtokolja, nem pedig a gól számítana.
    100 éve minden autóverseny arról szól, hogy elindul egy rakás autó, és aki először átjut a célvonalon az nyer, aki másodiknak az a második stb...
  • tuero
    Háát, Palee ezt mondta, hogy komolytalan lesz az időmérő, innen indult a dolog. Erre válaszoltad azt, hogy az időmérőért is lehet pontot kapni, vagyis csak van tétje, erre mondtam én, hogy akkor talán mindenkinek kéne pontot adni, mire te jöttél a motivációs gondolatoddal, én meg visszaválaszoltam, hogy nem a motivációval van baj, és visszautaltam arra, hogy az időmérő komolyságáról volt szó...
  • Palee
    Freak: Én sem, meg Gergő sem azért írogat, mert előnyöket akarnánk az INFERNonak, hanem, mert egy jobb versenysorozatban szeretne játszani.
    Tudom, hogy nektek is ez a szándékotok, és csomó munkátok van vele, le a kalappal, csak mi is a magunk részéről próbálunk javítani a bajnokságon.
  • FREAK
    tehát most az időmérő tétjéről vitatkozunk?