16311
-
#12578 nem akartam mondani de a haverommal 10 perce röhögünk ezeken a bamba arcokon:)))))) bamba lfs team rulah:) beszálhatunk?:) -
#12577 itt ki kicsoda?:)ahogy elnézem az embereket mindegyik a vállamig érne:))))))))) -
[Walaki]D`Lair #12576 itt vagyunk eksön közbe:
:))
-
#12575 :D -
[Walaki]D`Lair #12574 az a fej.....LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
[Walaki]D`Lair #12573 emmeg a u*Head | Clan nagyrésze:
-
[Walaki]D`Lair #12572 mint Freak-ról? na őt tényleg nem olyannak képzeltem... -
[Walaki]D`Lair #12571 faszkalap....
-
#12570 Végignéztem a képeket kurva jó érzés a ledöbbenés...már 3/4 éve ismerjük egymást meg dumálunk de ha valaki megszerez vagy küld magáról egy fényképet akkor jön a azt kurva nem ilyennek képzeltem...aztakurva aztakurva... -
[Walaki]D`Lair #12569 Tudtam hogy ez az :DDD -
[Walaki]D`Lair #12568 A jobboldali meg én..:D -
#12567 Profi fényképész vagyok :) -
#12566 bal oldali lolmasina én volnék :) -
#12565 Na ez lenne a HSF team :) -
#12564 rally szerintem is legyen ! -
#12563 hali!
na hát nemtom mire jutottatok, de ha még semmire, akkor legyen az hogy az időmérő legyen 4kör, abból 1 felvezető 3 gyors! Igy lesz mindenkinek lehetősége jó időt futni! Ezután az idők alapján eloszlana a banda az A, B és C csoportokban, ahol ahol megküzdene azért a helyezésért amit ot el lehet érni! Az A-ban 1-7ig a B-ben 8-14ig és a C-ben a 15-21 ig dőlnének el a hejezések! Szóval ennek mindenképpen hasonló módon kellene történnie.....vagy nemtom :) -
[Walaki]D`Lair #12562 -
#12561 Respect!!!! -
[Walaki]D`Lair #12560 akkor utcai nekem8...Seake mondja rá mindíg hogy túraautó azt belémrögzült :))))) -
#12559 én szeressem a rallet..:) -
[Walaki]D`Lair #12558 Én speciel nagyon élvezem az utolsó kanyarig...de a rally-t azt nem szeretem...bár néha megyek rajta gyári 'Hard Track' beállítással GT -vel meg Turbo-val azt csapatom mint atom :))))) -
#12557 meg ez mitol tura auto bajnoksag:) -
#12556 Szerintem kell, jó a változatosság, mert kezd uncsi lenne az a két pálya. -
[Walaki]D`Lair #12555 Naaaa.....Rally ne legyen már....hülyeség...minek egy túraautó bajnokságba rally? -
[Walaki]D`Lair #12554 Csumi!
ehehehehhe....holnap töltök fel képeket a HSF Racing Team-ről....de lehet hogy még ma... -
#12553 tehát akkor nem frankó az ötlet? -
#12552 hát pontosan így van...... akkor 20 ember, 50 kör lenne, de sajnos így trükközni kell mégpedig igazságosan és a lehető legtöbb izgalmat produkálva -
#12551 lehet hogy maskent megy az eletben a verseny csak ahoz nem kell savszel:))))))
Ez kenyszerhelyzet hogy nem ferunk be egy szerverre ennyi ez az alapja a dolognak, Freak sem ilyen szablyokkal probalkozna ha befernenk egy szerverre, -
#12550 meg a 3 körös időmérő is aznap lesz, szóval most is éjfélig fogunk bulizni...... -
#12549 az a cél
ha hosszú távon akarsz bizonyítani, arra ott a nascar, de egy 20%-os játékkal baromság órákat versenyezni (6-7 fővel), úgysem történik semmi... -
#12548 50 jó lenne, nem? -
#12547 Meg régen több kört is mentunk összesen, 10+12+15=37 -
#12546 Igen mondjuk ezért lehetne több kör is szvsz, mert igy 50 perc alatt végzünk a régi 2.5 óra helyett :DD -
#12545 1.17.09 raliban.28kör alatt biztos megsérül egy kicsit a motor! -
#12544 a ralli, a gyorsulás, az offroad stb stb minden időre megy
tudom, ez most nem az a helyzet, de itt az a cél, hogy EGY futamból megoldjuk az egészet, és erre jobb megoldás nincs
max 5 pontig pontozzuk a csoportokat külön, de ez is kibaszás egyesekkel szemben
-
#12543 Így van.
Ha csoportokban, akkor csoportokban. -
#12542 De nehogy félreérts, alapvetően nem az időmérő komolyságával van gondom, csak éppen erről volt szó.
Nekem amiatt nem tetszik ez a szabály, hogy eltér minden tradíciótól, és valahogy máshogy képzelem el a versenyeket, minthogy az összesített időeredmény számítson.
Kicsit durva hasonlattal élve, olyan, mint ha fociban a labdabirtoklásért lehetne pontot kapni és az nyerne, aki a többet birtokolja, nem pedig a gól számítana.
100 éve minden autóverseny arról szól, hogy elindul egy rakás autó, és aki először átjut a célvonalon az nyer, aki másodiknak az a második stb... -
#12541 Háát, Palee ezt mondta, hogy komolytalan lesz az időmérő, innen indult a dolog. Erre válaszoltad azt, hogy az időmérőért is lehet pontot kapni, vagyis csak van tétje, erre mondtam én, hogy akkor talán mindenkinek kéne pontot adni, mire te jöttél a motivációs gondolatoddal, én meg visszaválaszoltam, hogy nem a motivációval van baj, és visszautaltam arra, hogy az időmérő komolyságáról volt szó... -
#12540 Freak: Én sem, meg Gergő sem azért írogat, mert előnyöket akarnánk az INFERNonak, hanem, mert egy jobb versenysorozatban szeretne játszani.
Tudom, hogy nektek is ez a szándékotok, és csomó munkátok van vele, le a kalappal, csak mi is a magunk részéről próbálunk javítani a bajnokságon. -
#12538 tehát most az időmérő tétjéről vitatkozunk?