Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
ezért mondtam, hogy idõmérõn is lehetne rendes pontozás, és akkor nem érné meg lemaradni, de az csak az egyik része, mert mint mondtam, nem csak a leggyorsabb kapan súlyt, hanem a kb. a fél mezõny, akik döntõen gyorsabbak

ha meg direkt maradsz le, akkor a versenybíróság vasökle kíméletlenül lecsap 😄

Riszpekk

Jacek
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD en tamogatom😊

Jacek
Freak pontosan ez a baj megyek egy szart az idomeron utanna a versenyen meg mint a raketa?
nem tudom akkor mit szolnatok?

[Walaki]D`Lair
Én szívesen mennék....

(najó csak április 1.-i utó tréfa 😊))))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
na mindegy, úgy látom kevesen értették meg... az IDÕMÉRÕ után lett volna a súlyozás, de hagyjuk, nem lesz

ellenben a pontrendszer nem támogatja többé a gyõztest, minden helyezésért ugyanannyival kevesebb pont jár majd, és bevezetünk pár bónuszt

ha megvan nagyjából minden, majd megbeszélem Prezsivel, de ha valaki beugrana harmadik szervezõnek, szóljon

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Én a iPhoto Plus 4-el csináltam, ami köztudottan nem egy bömbi program 😄DDD De azért jó 😊)

Este rakok föl az új kocsiról is képeket...majd lehet keresni a különbségeket 😛PPP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
dehogynem, csak nem akartam, hogy még homályosabb legyen 😄DD

Astaroth
Nem tudja beolvasni a hangot a Patch-ben.
"error initializing sound".és nincs semmi hang.

Jacek
Photoshop 7.0

Jacek
ha haza ertel kuldom😊

Jacek
csinaltam egy turbot is😊

Prezsi
A pontozással semmi bajom 😊 Logo jó.

Kf1Robi
Miert te hogy csinalod? Miben szerkeszted a skineket?
Astaroth
lehet nekem nem jó a képszerkesztõm mert ilyet 20 óra rajzolással se tudnák csinálni.Csinálok valami marha egyszerût aztán kész.

Jacek
latom a kepkicsinyites meg nem megy😊

[Walaki]D`Lair
mostmár nekem is megy:

Tehát ez a régi, szar minõségû! Az új 100x jobb...

Jacek
nekem megy a tar be tudtam lepni😊

Jacek
😊) valtoztatni kell mondjuk a pontoza mehetne 20-tol csak nem akkor kulombseggel hanem egyesevel lefele maris szorosabb lenne a bajnoksag😊

[Walaki]D`Lair
Amint bejön a tar.hu fölrakom a skint amit csináltam...(már fönn volt 1x, és azóta át is alakítottam némileg, mostmár tûélesek a matricák és jobban is néz ki , szal lehet hogy csinálok új screenshot-ot...😊)

Prezsi
Na, már ez kis kezd beõrülni.

Jacek
foleg a pontozason kene varialni, de gondolom Freak is akar.
Az sokkal ertelmesebb mint az a lol utas😊)mert a handicap rendszer sem ross ha minimum 5 kilonkent lehetne sulyt berakni!!

ÁjjLe BoBBi
ja jó ötlet! Mert az elõzõ bajnokságban nem nagyon sietett senki az idõmérõre, hiszen tudta hogy a futamon az utolsó helyrõl is indulhat, és nem kellett ahhoz sok szerencse hogy esetleg meg is nyerje! Igy már lesz miért idõmérõn is hajtani!
Szerintem fasza!
Ez a sulyozásos izé meg akkor lenne jó ha mennénk egy-két versenyt(nem egy teszt bajnokságot mert az hosszú) és le lenne mérve hogy ki mennyi hátrányba kerül a maga kis súlyával.
Egyébként meg azért nem jó mert a kilókat adagolva lenne igazságos. Meg azért ha oldalra nézek és nem látom az embertõl a mellettem haladó autót akkor mivan ? 😊)))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Prezsi
Nem, az élet nem ilyen! Az élet olyan, amilyenné tesszük. A gyorsakat nem visszafogni kell, hanem utolérni.

Ams
elverne.

GYERTEK

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Prezsi
Én meg benevezek a sakk világbajnokságra és kikövetelem, hogy Kaszparov ellen négy vezérrel indulhassak, mert nekem nincs annyi idõm gyakorolni, mint neki.

tuero
Ilyen az élet. Egyébként szerintem nem az elõzõ versenyen elért helyezést kéne figyelembe venni a hendikepnél, hanem a bajnokság állását, ez alapján kapnának plussz súlyt. Ott már nincs olyan, hogy szerencsés nyertes. Aki 4 verseny után az élen tud lenni, annál az nem lehet véletlen.
Egyébként mint már mondtam, szerintem ez csak akkor lehetne kivitelezhetõ, ha finomabban lehetne megadni a súlyokat, nem 70kg-onként.

Ams
inkább gyertek Tesztelni 0.2C-t

Jacek
freak te sem erted amit en mondok

Prezsi
Elõfordulhat, hogy egy hosszabb versenyen azért végeznek az élen lassabb autók, mert az élen haladók egy kört elrontottak és nem volt idejük feljönni. A következõ versenyre meg a szerencsés nyertes(ek) plusz súlyt kapnak. Érdekes helyzet nem?

FREAK
ugye, jó ötlet?? csak mert az utóbbi idõben is kezdett lanyhulni

az a tervem, hogy egy nap legyen minden, már van egy pár ötletem, remélem, bejönnek

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
na érdekes az idõmérõn a pontozás ! 😊 tecccccccik😊P

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ams
+oldottam, tudok servert csinálni 1esen!(2es leált) GYERTEK!

Server:MAGYAR game Ams
pass😞a régi)
Dedikált test!

FREAK
mindegy, úgysem mûködne, fõleg ha ennyien ellene vannak

majd kitalálok valami jobbat 😄

Riszpekk

tuero
Mondjátok el, hogy miért is gondoljátok azt, hogy a hendikep rendszerrel megfordulna a sorrend, és az lenne az elsõ, aki a leglassabb?

FREAK
"a súly miatt senki ne legyen lassabb senkinél"

csak ne tudja a legjobb körét futni

ez csak összehozná a mezõnyt

Riszpekk

Prezsi
Mi ez az õrület? Én eddig azt hittem, az autóverseny arról szól, hogy az gyõz, aki a leggyorsabb.

FREAK
tényleg nem érted

a lényeg, hogy még súllyal együtt is gyorsabb vagy, mint a mezõny gyengébbik fele, úgy kell meghatározni a súlyozottak alsó határát, hogy ne legyen utólag átfedés, tehát a súly miatt senki ne legyen lassabb senkinél

Riszpekk

tuero
Tényleg a hendikep akkor lenne jó, ha kilónként meg lehetne adni, hogy mennyi plussz súlyt teszel az autóba. És akkor mindenki annyi kg súlyt kapna, ahány ponttal több van neki, mint az utolsó versenyzõnek. (vagy 5 pontonként lenne 1 kg növekedés) És akkor már tényleg izgalmasak tudnának lenni a versenyek, meg a bajnokság is, hiszen ha X 10 kg-al nehezebben is ugyanolyan gyors tud lenni, mint Y, akkor a két ember között nem tudna 50 pontra nõni a különbség, hanem 10 körül mozogna.

Jacek
en nem fogom fol????
ezekre valaszolj?
1:minek setupot fejleszgetni tobb napon at?
2:minek gyakorolni amikor ugyis sulyt kapok ha meg lassu vagyok nem

tuero
Hogy a francba lettem én az elõbb kitudja?????

Akkor már inkább azt vezessék be, hogy bármilyen súlyt lehet betenni az autóba. Szegény gyereket ilyen életveszélynek kitenni !!!!! 😊))
Kf1Robi
Jacek. Nem ertem miert vagy ennyire hevesen ez ellen, de valoszinu igazad van abban, hogy 70kg es annak a tobbszorose, az iszonyatosan sok, ugyanis most probaltam ki 😊. Szoval mar szerintem sem annyira jo otlet 😊, de kesobbi patchekben lehet hogy ezt is finomitani fogjak, mondjuk, hogy konnyebb lesz a no, vagy lehet gyereket is vinni 😊)
FREAK
hát ha úgy érzed, akkor hajrá, de nem tudom, miért nem fogod fel, hogy ez nem büntetés, mivel az ÖSSZES gyors versenyzõ megkapja a plusz súlyt, vagyis a különbségek megmaradnak

Riszpekk

Jacek
nem para tolem azt csinalsz amit akarsz de gondolj bele kicsit😊)))
En nem indulasrol beszeltem hanem felesleges gyakorolni es setupot csinalni minek ugyis megbuntetnek!!!

Ams
OK!! 😄

FREAK
hát pontokért bazzeg, meg hogy elõrébb indulj a versenyen

de ha ennyire para, akkor hagyjuk, majd kitalálok más nehezítést....

Riszpekk

ibronk
Na huzok suliba, pá 😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Ahelyett hogy a forumon vitáztok, menjetek inkább gyakorolni egy órácskát, aztan kész 😄DD

ibronk
Hát igen. Nem egyszer hajnalokig baszodunk a setuppal, hogy legyen 1 tized +elõnyünk. És a semmiért mostmeg?

Jacek
meg 12 leirtam mar nem tudod szabalyozni a sulyt!!!!!!!!!! hanem 70 kilo plusz es esz