16311
-
#12660 Prezsi: Szerintem is így működőképes. -
#12659 Azt szándékosan nem ecseteltem most, csak a lebonyolítás módját. -
[Walaki]D`Lair #12658
Ezexerint nem lesz 1 körös időméerő? -
#12657 Mé' elgépeltél valamit? -
#12656 íígeenn ?? akkor BOBBI A KIRÁLY!!! :) -
#12655 Igen, lehetne egy-két edzőszerver, ahol a versenyzők csak a mért köröket futhatnák le. A folyamatosan érkezők a pit-ből indulnának, ha a célegyenesben nem jön senki. A szélárnyék trükk természetesen tiltva lenne, egymáshoz közel nem lenne szabad haladni. Ha valaki végzett, az admin nyugtázásul kiírja az idejét. Az egész edzés mondjuk fél óra lenne, ez alatt talán le is lehetne zongorázni az egészet. -
[Walaki]D`Lair #12654 Hú banyek...Grétsy meg ne lássa.... -
[Walaki]D`Lair #12653 ehhh...ez megtitszelő (a 'La Ali G :)))))))) -
#12652 Basszus, a Palee válaszom eltűnt a messzeségben. Na beizzadom még egyszer. -
#12651 khm... izé... muszáj :) -
[Walaki]D`Lair #12650 szerintem az 1 körös időmérő akkor is sokkal izgalmasabb! Az az érzés, hogy MUSZÁLY a legjobbat kihoznod magadból és hogy nincs még egy lehetőséged, ha rontasz...szerencsére nekem mindíg a gyors kör után kezd el remegni a kezem :))))) -
#12649 LEhet, hogy unalmas vagyok, hogy még mindig ezzel foglalkozom, ez az utolsó hózzászólásom ebben a témában.
Bobi javasolt egy jó módszert. #12563
Az edzéseket is meg lehetne csinálni, hogy fél körönként indulnak az emberek, a háromnégykörös versenyben. Ezzel lemegy félóra alatt az egész mezőny kvalifikációja. -
#12647 Nincs meg a replay? Ezt szívesen megnézném. -
#12646 Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy az uj szabályok szerint mi lenne a vegeredmeny akovetkezo velem megtortent esetben:
tegnap a 3 koros verseny vegen a celba egy masik autoval egyszerre erkeztunk be(celfoto kellene az eldonteshez) es a gep őt az 5. engem pedig a 6. helyre sorolt, viszont a teljes verenyidoben 00.00.07 azaz 7 szazaddal jobb idot mentem mint ő. Ilyenkor mi van? -
#12645 City grill uber:)))))))))))))) -
#12644 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én itt csak kukkoló vagyok, de ha egyszer lesz netem....meg kormánykerekem!!!
-
#12643 Azért basztok ki magatokkal, mert a 0.2-ben még lassabbak vagytok, és ha véletlenül a B-ből indul valamelyikőtök, nem végezhet előrébb a 8. helynél.
"javasoltam egy jobbat." -> Én inkább úgy fogalmaznék, hogy javasoltál egy általad jobbnak vélt megoldást.
A "fiatalokat" nem rád értettem. Norbi is, Kacsa is 18, mégsem tűnnek "fiatalnak". Walaki is "öregszik már". Remélem, érthető voltam. :) -
#12641 bingó -
[Walaki]D`Lair #12640 Legjobb a NO CIGI!
Amikor azok a "kemény" motorosok összegyűlnek azt a jampi elkezd "énekelni" és végül kipöccinti a keménycsávó arcából a blázt... -
[Walaki]D`Lair #12639 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
ShaiHulud #12638 City grill mekkora volt :DDD csirke falatok :) -
[Walaki]D`Lair #12637 Tisza Sportcipő LOL LOL LOL
City Grill akkor már nem? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vagy Derby....:DDDDDDDD
(imádom a 80-as éveket :DDDDDD) -
#12636 lol, na azt meg már én nem láttam :DD
akkoriban max a Traubi szóda vagy a Tisza cipő lehetett a szponzor :D -
[Walaki]D`Lair #12635 A három kívánságot ismerem...sőt anno néztem is...de ilyen aranylabdás szarra nem emléxek már :DDDD CSak amikor a Csijó CSipsz lett a szponzor...azt utána azt dobálta a marhája... -
ShaiHulud #12634 -
#12633 nos, volt régen egy műsor, "Három kívánság", amit a Dévényi Tibi vezetett, és a stúdióban hülyegyerekek tömegébe dobált arany labdákat, aztán aki elkapta kérhetett Neoton klipet :D
Te akkoriban még valszeg nem ettél szilárd ételeket :D -
[Walaki]D`Lair #12632 HE?
-
#12631 :))))) -
#12630 nem, Dévényi bácsi nyugdíjba vonult, neked meg nincs arany golyód :PPPPPPPPPPPPPPP
-
[Walaki]D`Lair #12629 hmmm...esetleg felajánlhatnám az emailes közszavazás lehetőségét? -
#12628 márpedig benne lesz, mert
-színesíti a bajnokságot
-megkeverheti az állást
-unalmas az az egy kurva pálya
-unalmas az az egy kurva autó
-csak meee azéé :D -
[Walaki]D`Lair #12627 Én megértem, hogy mindenkinek jót akartok, de Rally inkább max fun verseny szintel legyen benne, mint különálló 7vége...vagy mittomén...szal nem kéne a normál sorozatba belerakni...=-/ -
#12626 persze, ne vedd magadra
csak nehéz úgy megcsinálni, hogy senki ne találjon benne javítanivalót, ami megint másnak nem tetszik.... ha lenne szerverünk, nem lenne gond -
#12625 Van egy másik bajnokság is, ahol vagyok (nem autós), ott is érzékeny a szervező. Ez tök érthető, mert sokat dolgoztok vele ingyen. Mondtam is, hogy le a kalappal, all respect.
De amit látnotok kell: amiket mondunk nem fikázások, kifogásolás, hanem jobbító szándékú javaslat. -
#12624 hasonlóan érzek.... épp elég ingyen "meló" összehozni, megszervezi a bajnokságot, kitalálni egy működő rendszert
aztán ketten örülnek neki, ketten kifogásolják
tényleg azt mondom, ha nem tetszik, ennyi energiabefektetéssel bárki csinálhat bajnokságot, rajta
2 hét alatt még csiszolunk a szabályokon, aztán annyi -
#12623 bakker, indiccsunk egy junior fórumot is a fiataloknak, ne itt betyárkodjanak.
Nem bírom kihámozni a lolhalmazból az idevágó részeket.
Prezsi: Mondd már el pls, hogy mért baszunk ki magunkkal.
Nem azt mondtam, hogy hülyék vagytok, hogy ilyen lebonyolítást találtok ki, hanem javasoltam egy jobbat. Nem kell olyan hiperérzékenynek lenni. Easy. -
#12622 arghh ezt nem is ebbe a topicba kellett volna:( -
[Walaki]D`Lair #12621 Ja...majd ő lesz az egyik ellen és ordítok neki hogy, "NESZE BAZMEG AMD!!! puff...KELL MÉG BAZE??? puff...pufff... KEMPELSZ GECI??? pufff..pufff...pufff...ATI RADEON???" és az egész tárat beleeresztem a szerencsétlenül agonizáló torzóba....
-
#12620 meglestem a nagy CS videot..hááát..talán kicsit javult.. nemsokat..volt hogy nadetől nem pusztult meg az ember de lényegtelen..majd egyszer nekem is kéne cisnálni egy videot az lfs ből -
#12619 Ja én meg ajánlottban elküldöm az Apor-t hogy legyen "I can win" bot is a pályán.