Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
szerintem ez teljesen igazságos

az, hogy valaki elsõ, csak eggyel jobb, mint a második (nemde?)

vagyis 2 versenyt nézve, ha A versenyzõnek van egy 1. meg egy 3. helye, B-nek meg két 2., akkor igaz, hogy B nem nyert, de nem is volt harmadik, jogosan állnak egyformán

a folyamatos kiegyenlített versenyzés szerintem meggyõzõbb, mint néhány becsúszott gyõzelem a sok elcseszett futam mellett

ebbõl nem szeretnék engedni, mert ilyen alapon az ötödik helyezett is kapjon több pontot, hisz vannak mögötte vagy tizen.... ezzel az F1-ben sem értettem egyet soha, de ha megnézed a Nascar sorozatot, ahol igazságos pontrendszer van, láthatod, hogy ott egész évben durva a verseny, mert alig vannak különbségek, és gyakran lesz úgy bajnok valaki, hogy csak elvétve nyert versenyt (vagy nem is nyert)

Riszpekk

Prezsi

ibronk
Eccerübb ha felirják a neveket egy kis papirra, és beledobják egy kalapba és akkor huznak, a kihuzás sorrendje lesz a sorrend, de hogy ne legyen egyszerü forditottan, tehát akit elõszõr huznak õ lesz az utolsó 😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Prezsi
Hát igen, kezd arról szólni ez az egész, amirõl nem kéne. Engem nagyon elszomorít, hogy ez a téma felmerült egyáltalán. Tiszta F1 lett ez is. Autóverseny bajnokság topicjában arról beszélünk, hogy lassítsuk az elöl menõket, hogy szivassuk a gyõztest, hmmm....

ibronk
Ja ilyenekre is gondoltam, de a dobókockához minek idõ? 😄

ibronk
Ok, hallgatás beleegyezés😄

Jacek
mondjuk mindenki bemond egy idot aztan Freak dobokockaval eldonti ki nyert😊

ibronk
Na 5 perce enyém az utcsó értelmes ajánlat szal szerintem csináljunk ezt!

Jacek
😄D

Prezsi
Ja, de képzelj el egy extrém esetet. A tíz futamos bajnokságból 9-et megnyersz, a második mögötted 9 ponttal lesz lemaradva, aki mindig mögötted végzett. A tizedik futamon kiüt egy láma és hátrakerülsz. És ugrott az egész szezonba fektetett munkád.

ibronk
Szar ez az egész. Csináljunk ugy hogy mindenki bemegy a pályára, és akkor a zöld lámpára disconnectelni kell, és a host csinál egy shotot a disc sorrendjérõl és az lesz a vége.
Semmiféle ovásra nem adhat okot, nem kell hozzá setup se gyakorlás 😄DDDDD

Jacek
hat akkor nem tudsz olvasni csak a kepeket nezegeted lama😊

ÁjjLe BoBBi
végig van olvasva !

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[Walaki]D`Lair
így van! Lsd az én -10 pontos ügyemet...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
2 pofon eddig 😛PPP

Jacek
ez benne van

Prezsi
Az nem baj, de az elsõ három-hat legalább súlyozottan kapjon többet, mert ha néha kiesik egy-két versenyen - akár nem is a saját hibájából (!) -, cseszheti az egész szezonját.

[Walaki]D`Lair
Blasta te indulsz?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jacek
de nezd meg pl a nascart ott milyen a pontrendszer az legutolso is kap pontot!

Prezsi
A pontozás összehúzásával is óvatos lennék. Emlékszem, amikor Keke Rosberg úgy lett világbajnok, hogy az egész idényben mindig második helyen szuttyogott be. Akik többször nyertek, mûszaki hiba miatt kiestek. Akkor az volt a közhangulat, hogy ez így nem jó, meg kell reformálni a pontrendszert, mert nem a legjobb gyõzött, hanem a legszerencsésebb. Bevezették, hogy csak a legjobb 10 futam eredménye számít az összesítésben. Utána ez megszûnt, de a gyõztes pontjait 9-rõl 10-re növelték. De ezt mára már a FIA is elfelejtette.

ÁjjLe BoBBi
"ha meg direkt maradsz le, akkor a versenybíróság vasökle kíméletlenül lecsap 😄"

taktikázni sem szabad ?😊))

Jacek
olvasd vegig es akkor irkalj😊

ÁjjLe BoBBi
azért kéne ugy(ha mégis súlyozás lenne) hogy a versenyek után dõlne el hogy a következõ futamon ki(kik) leszenek lesúlyozva!! vagy valahogy igy 😛

Jacek
icq? no elfogyott?)

Jacek
ok ebben a temaban en tobbet nem szolok majd ki irod mit lesz en emg eldontom megyek vagy nem😊

ennyi

Prezsi
Amikor bejön a sérülés, a netán ötven körös versenyek, ott is leggyorsabbnak kell lenni, ahhoz hogy nyerj. Azért az nem ugyanaz, mint a pole idõmérõn. Kacsa a legjobb példa erre, akinek az volt a stratégiája, hogy inkább lassabb, de stabil egyforma köröket ment és így megelõzött nála elvileg gyorsabbakat is. Hosszabb versenyeknél, akik gyorsabban mennek, nagyobb a hibázás lehetõsége is. Nekem akkor is épp olyan izgalmas volt egy verseny, amikor utolsó helyen voltam és csatáztam az elõttem lévõvel.

Ams
szolsz=szólsz 😄

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jacek
bazz a garage menuben colors es ott van alul egy gomb azzal toltod be a texturat.
Ha meg valakiet szeretned latni semmi nem kell csinalni!

Ams
na, mit szolsz? 😊

CSOCSO
de én hogan hozom be?
FREAK
faszomat lovagolsz ezen, háromszor lezártam

de utoljára elugatom, nem büntetni akarlak, mert gyorsan mész, hanem korlátozni akarom a lehetõségeidet egy kiegyenlített verseny érdekében

ha ez szerinted fölösleges, akkor megvan a tuti megoldás, 3 körös idõmérõt fut mindenki, és ennyi a verseny, a végeredményt kiírjuk, pontozunk és megyünk aludni, elvégre kiderült, ki a leggyorsabb

Riszpekk

Jacek
aki leszedi bemasolja a skin konyvtarba es csok😊

Jacek
az alap ugy XFGTI ez a fehet ebbol kell csinalni, elmented XFGTIcsocso neven es kesz

Jacek
ne torolj semmit

CSOCSO
valaki mesélje el nekem mivan a skinekkel mert hirtelen nemvágom..szoval csinálok egy skint magamnak..és mondjuk az alapbol csinálom...de valamelyik másik gti skint töröljek és mentsem el akármilyennéven a skinemet?
és ha más leszedi a skinemet akkor neki csak be kell tenni a mappába vagy neki is törölgetni kell a skint?
Ams
persze, nem nagyon vagyok nyerõ helyzetben, és a kezem is fáj verseny után...

hát sztem megtudom csinálni. ovást hozzám benyüjthatnak, idõmérést levezetem. döntéseket 1ütt hozzuk.

Jacek
tye bintetni =te buntetni

Jacek
figyelj tye bintetni akarsz azert mert valaki aldoz ra idot hogy gyakoroljon es arra is hogy setupot csinaljon!!
Bocsanat nem tudtam en azt hittem az autoverseny arrol szol hogy menni kell mint allat, ha olyan gyorsak jogosan nyernek.
Majd a GPL vilagbajnoksagon is Weber Gabit meg George Huttu is harom kereken indul mert tul gyors😊))))))))))

[Walaki]D`Lair
Ez ok, csak ha a fél mezõny kapna plusz súlyt, akkor az csak a gyengébbeknek lenne jó és nem a középmezõnynek...a ferrarik meg plusz súllyal is olyan jók mint én anélkül...

FREAK
jól meggondoltad? mármint a nem indulást

amúgy mennyire vagy otthon a témában?

Riszpekk

FREAK
jól van, akkor ne csináljunk semmit, és nézzük a Ferrari csapatot, ahogy ásítozva nyernek, a gyengébbek meg jó helyen vannak az utolsó helyeken, minek nekik esélyt adni.... ha pénzre menne, nem kéne belenyúlni, de itt az a lényeg, hogy szórakoztató legyen, és eddig nem mindenkinek volt az

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Sztem sem a súlyokkal kéne szórakozni...(egyenlõre)...mert akkor én is kapnék, akkormeg végképp lemaradnék 😊))))))

Jacek
jo csak ez autoverseny!!egyforma autokkal!!

Ams
én?
lehet úgyse indulok.

FREAK
nyugi nem csapdák lesznek 😄D

csak szeretném elérni, hogy véres küzdelem folyjon az elsõ helyért is, meg a 15.-ért is

Riszpekk

Jacek
kivancsian varom😊)) mondjuk ezt a szivatast nem ertem?😊)

FREAK
az még jobb

na mindegy, nem ilyen jellegû szivatás lesz 😊

Riszpekk

Jacek
azert latod hogy ez igy ebben a formaban lol😊)
Mert a handicap rendszer mindig az elozo verseny vegeredmenyet veszi figyelembe.

Jacek
😊))))))))))))))))))))))))))))))))

FREAK
kapan=kapna

Riszpekk