16311
-
[Walaki]D`Lair #12704 he? -
#12703 http://f1.tottoro.hu/complete_lap/09_bra_mschumacher.avi -
[Walaki]D`Lair #12702 Ha 1x nem találod a kocsid, akkor nálam lesz =DDDD
De ne félj visszavinném...=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12701 Szia Zsolti, már kétszer láttalak a szép fehér autóddal, de sose érlek utol, hogy beszéljek veled! :) -
[Walaki]D`Lair #12700 Frissíteni kéne az oldalt :))
Pl. az eddigi csapatokkal, az újakkal, a skinekkel...szal kéne na... -
#12699 Ráteszek egy egész hétvégét olyan szinten hogy húúú!
Meg sem állok addig míg nem lesz elfogadható a tájm!!!! -
#12698 Udv reg hallottam feloled. Tudtal gyakorolni valamennyit? Mert ugy nez ki eros mezony lesz :) -
Toya #12697 A bajnokság oldala a könnyebb megjegyezhetőség kedvéért a jövőben elérhető a http://lfs.hsw.hu címen is !!! -
#12696 A Kadett Racing újra két fővel képviselteti magát...
Hajrá Pécs!
Felhívlak holnap a cégtől , dumálunk.....
Este lesz gyorsulás... ( holnap ) -
#12695 Tudja v.ki hanyan vagyunk eddig a ligaban? -
#12694 Nekem sem megy... lehet en is bena vagyok :) -
#12690 :))) akkor te nem ismered Raikzot :))) az a helyzet hogy valamelyik nap játszottam vele és 1.35.5x-től nem volt rosszabb köre, és a legjobb 1.35.32 volt !!! -
#12689 ok, nem tok irni ma -
#12688 Valószinüleg a pingmiatt lehet. A servernél aktuális poziciók szerint osztja a helyezést, és a klienseknél esetleg más látszodhat a helyzet. -
#12687 Hát ugye itt is látszik az elől lévő vörös kocsi elég agresszivan tolja kifele a fehéret, nos én is ezt szivtam meg.
A 2. körben a célegyenes végén megelőztem ugyan azt srácot az első helyért, erre megpöccintette a seggem, és háttal vettem hajtüt, utána eddig tudtam felhozni. -
Marki.. #12686 Időmérőn valóban lehetne több autó a pályán egyszerre, persze csak ha 1 körös időmérő lenne, André ligájában is így szoktuk, 15 mp-enként indulnak a versenyzők egymás után(6 autó) és soha nem volt vele gond, 2 9körös verseny + az időmérő lement 45 perc alatt mindig. De mondom, csak ha 1 felvezető és 1 gyors kör van, csak akkor lehetne megtenni. -
#12685 velem is volt ilyen eseted én voltam előbb és te nyertél -
#12684 Akkor miert is van ez? -
#12682 Raikz szerint is ez volt :P
Amugy itt miért nem lehet szerkeszteni a hozzászolásokat? Olyan igy mint egy chatforum. -
#12681 Hopsz elirtam, szal ez a legszorosabb befutó amit valaha láttam..:) -
#12680 Ez a legszorosobb 4es befutom amit valaha láttam, és még benne is voltam
Itt is látszik kicsit hogy a fizikailag 2. lett az első. Én a 3. lettem, Raikzot az utcsó kanyarból kijövet gyorultam le -
#12679 -
#12678 Ja nekem is pont most volt ilyen, egy srac teljes kocsihosszal mogottem jott be, vagy masfel tized hatrannyal, megis o lett az elso, en meg a masodik. (replay is van)
Lehet, hogy a rajtpoziciok eltolodasa miatt vannak ezek a bakik? -
#12677 na itt egy szerver. -
#12676 Nem csak tele van minden hülyeséggel a topic, és engem is zavar. -
[Walaki]D`Lair #12675 de főleg ne legyél ez: -
#12674 miért most leírok két sort az zavar mindenkit ????
akkor nem fontos elolvasni!! -
[Walaki]D`Lair #12673 ne legyél már moderátor baszod! -
#12672 Na ezért nyitottam a topicot hogy ne ide írd a szennyet...no meg :
Palee:bakker, indiccsunk egy junior fórumot is a fiataloknak, ne itt betyárkodjanak.
Nem bírom kihámozni a lolhalmazból az idevágó részeket.
-
[Walaki]D`Lair #12671 No Cigi!!!!
City Grill és a nocigi a legLOL-abb! -
#12670 Ide írhattok bármit amit akartok!!!!!
Pécsikesztyű,Derby,Casco,Ezüst Sirály Étterem a József Attila lakótelepen....LOLOLOLOLOLOL -
#12669 Megcsináltam a fórumot amit kértetek!
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1050578845 -
#12668 Nem beszélve az addigi legjobb idejéről, amit mondjuk az első körben ment és nem látta senki. A másodikban leszakad, ilyenkor elvileg lehetősége lenne még egy mért körre, ami rosszabb lenne az elsőnél. -
#12667 Ezzel a rendszerrel csak az a gond, ha valaki edzés közben leszakad, nehezen ellenőrizhető, hány kört ment. -
#12666 Csak annyit kell tenni, ha valakinél kiírja "xy finished", megnézni a best lapját. És ha egyszer kiment a pályára xy, "xy pitted" esetén sajnos utolsó rajtrács. -
#12665 nekem 8, de az admin nem én leszek, hamar elveszíteném a fonalat....... -
#12664 -
#12663 -
[Walaki]D`Lair #12662 minnyá lesz szerver! Bobbi bácsi hostol minnyá! minnyá minnyá....:DDDDD -
[Walaki]D`Lair #12661 jaaa....leesett...