16311
-
#12747 komolyan nem világos?
tehát az összidő után járna az egyik pontozás (200-tól lefelé, 10-esével) és a csoporthelyezések szerint külön-külön 10-8-6-4-3-2-1
a példát amúgy elbasztam, sorry
tehát a lényeg, hogy a csoporthelyezések pontozása fix lenne, és utólag az összesített futamidők alapján dőlne el a SOK pont sorsa :D -
#12746 A szél használatát szvsz mindenképpen mellőzni kell, mert tényleg befolyásolja a végeredményt, és ezt semilyen pontozás változtatással nem lehet kompenzálni.
A pontozásváltoztatást meg nem értem teljesen, kicsit elmagyarázhatnád Freak! :) -
#12745 Méghogy Schumi hibázik nyomás alatt... Schumi a legjobb. -
#12744 jo race volt:) kar hogy Kimi ott lemaradt amit nem tudom hogy mert tortent, de azert Kimi powa volt megint:) -
#12743 kombinálhatnánk is az összidőt és a csoporthelyezéseket a pontozásnál, de ez sem jó, mert:
-a B első több pontot kapna mint az A utolsó, vagy kibasztunk azzal, aki edzésen jó, az összideje is valószínűleg jobb, csak a nehezebb csoportban nem tudott jobb helyet elérni
bár erre is lehet megoldás:
a pontozás változna, mégpedig 200-tól indulna lefelé 10-esével (amit az összidők alapján kapnának), és a csoportversenyen pedig 10-8-6-4-3-2-1
így az A csoport hetedik helyezettje 141 pontot kapna, a B csoport első pedig 140-et, de azt is megcsinálhatjuk, hogy a hetedik helyért nem jár pont, és akkor mindketten 140 pontot kapnának
na ez hogy tetszene a népnek? -
#12742 meghalt Kato??????? basszus....... -
Marki.. #12741 Hány edzéskör legyen:
Ha közvetlen a verseny előtt van az időmérő, akkor 1 mért körre szavaznék.
Összidő számítson-e:
Nemtom
Most hallottam, hogy meghalt Schumacherék anyja és Kato is az éjjel, fenébe is már a múlt héten is éppen arra gondoltam, hogy valamilyen formában kezd hasonlítani ez a verseny a 94-es tragikus Imolai versenyhez. :( Schumacherék indulnak, bár remélem a versenyen nem lesz semmi gond.
-
#12740 Beszéltünk a szélről Freakkal, hogy az összidős verzió esetén nem használható. Úgy látszik, jelenleg két kérdéses pontja van új szabálytervezetnek, az edzéskörök száma, és a versenyértékelés módja. Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha ezeket megszavaznánk. Márki, neked mi a véleményed? Hány edzéskör legyen, és az összidő számítson-e? -
Marki.. #12739 Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Lehet hogy mégis van valami, ami nem nagyon illik bele az új szabályokba, ez pedig a szél. Még ha a host egyforma(low,mid,vagy high) erősségüre állítja is be, annak pontos sebessége és iránya változik futmonként, így nem teljesülnek az egyenlő esények a verseny folyamán és szerintem jobban befolyásolja a versenyt, mintha különböző képességű autókkal indulnánk. Itt most nem arról van szó, hogy mennyit jelenthet adott esetben egy 5 km/h-s szélsebesség különbség(bár most már igen kicsik a különbségek köztünk), hanem azt, hogy nem egyenlőek az esélyek(egyenlő esély:egyforma autók, minden versenyző lehetősége, hogy saját maga által a menüben történt változtatások alapján állítsa be az autót, ahogy szeretné)
2 lehetőség lenne, vagy No Wind lenne mindig, amit nem támogatok, mert elvesztik a versenyek a változatosságukat és ha később lesz eső, meg ilyenek, akkor azokat sem lehetne bevenni, vagy valami más formát kell kitalálni, amire még van 2 hetünk. Főleg ha 100km-es távról van szó jelentős eltérések lehetnek az időkülönbségekben és most had idézzem Palik Lacit:"Aszongya ha azokat összeadjuk, akkor az annyi mint....".
Amúgy hajrá Schumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#12737 en mar probalgattam az idealis meretet 250kb korul van amikor meg nincs minosegromlas! -
[Walaki]D`Lair #12736 HSF skinek a kettő együtt 1.1 MB :))))) -
#12735 35:56.86 Rekord:1:15.42
28 kör rali eredménye.A motor tökéletes volt a végén is! -
#12734 mindegy halál könnyen megoldottam... visszaneveztem az eredetire és igy tettem fel..igy akárki leszedi igyis ugyis leszedi és azt a nevű skint fogja használni..csak negyed akkora... amugy tök cool..meglestem a többi skin méretét és nagyobbak mint a tieteké:)))))))))))))))) -
#12733 Boldog Karácsonyt nektek is! -
#12731 Szasztok!
Kellemes Husvéti ünnepeket mindenkinek!
És Sok-sok lfs-gyakorlást! -
Marki.. #12730 Azt hitte, ha piros poló van rajta, akkor nem ismerik fel, hehe. -
Marki.. #12729 Kapott egy extra közelit :)))
Minek mászkál ott ahol nem kéne, úgy kell a Ferrari beépített embereinek kivezetni ?#vigyor0] -
#12728 -
[Walaki]D`Lair #12727 LOL LOL LOL LOL
Ha ezt te csináltad baze....HAHAHHAHAHAHAHHAH kurvajó -
#12726 -
Marki.. #12725 LOL
-
#12724 Csináltam egy egész jó rali setupot!Secondon szerver! -
#12723 Most akkor kell nevezni?És a skinemet feltöltsem valahova? -
#12721 "Bravo Michael Schumacher!" - Heinz Prüller (vagyki, tudjatok az osztrak tv kommentátora)
Sumi épp odavert fél másodpercet Barinak az edzésen -
[Walaki]D`Lair #12720 hétfőn van húsvét nem? :)) -
Kacsa_ #12719 Kellemes húsvéti ünnepeket és jó locsolást kívánok mindenkinek!
Most megyek és LFS-ezek élőbe! :)) (kár hogy nem turbonk van hanem csak GTi:) -
#12718 -
[Walaki]D`Lair #12717 így van...de én már ott az egyenesben elengedtem volna a bmw-t...mert ha jól megnézed majdnem kilökte a picsába...(mondjukj nem tehet róla, örült hogy lyuk van a seggén =)) -
#12716 látod ez a kivárás, itt még gondolta van 6x kör, minek törjem magam, nem kockáztatott. -
#12715 aztan utana a balosban meg ahol később kiesett ha nincs előtte a másik simán elmegy, de hallani hogy nem tolja neki, mert nem lehetett látni semmit sem. -
#12714 lol, te télleg jót néztél? nézd meg a kocsi az egyenesben elkezd szitálni neki akkora pocsoja lehetett ott belül, és még utána is külső iven tartotta maga melett azt a bmwt... -
[Walaki]D`Lair #12713 ehhh...korrekt...főleg mikor montoya vagy r.schumi elmegy mellette...nem tud ez már semmit... -
#12712 :) Minél többen leszünk, annál jobb. -
#12711 http://home.attbi.com/~bernhard36/honda-ad.html -
#12710 Tölcsed le, nézd meg! -
#12709 Ideje lenne cserélni a P133-ast! -
#12708 Tudod mikor, lol. a géped nem bírja az 1 dolog, te ne töltsd le, ennyi -
#12707 SEAKE és AMS!!!!! kiettem a skineteket bár az extra szokásához híven még nem frissítette az oldalt és még mindíg a régi skins.htm van az oldalon de csak megváltozik:))))))) szoval.. az a lényeg hogy szedjétek le magatoknak a skint amit felraktam mert a tietek bazi nagy és csak lassítja a játékot..most ugyanolyan minőségű a skin de negyed akkora...( 350k helyett 100k)
ok? szal szedjétek le a skint és azt használjátok ( NE NEVEZZÉTEK ÁT =most XGTI_SEAKE.jpg a neve XGTISEAKE helyett)
-
#12706 Zsolti, én is láttam már a kocsidat sőt láttalak ,már gyorsabb tempoval is. Elég király verda! És ahogy olvastam a pecsiautosport.wh.hu-n a kocsidról, látszik, hogy igényesen van megcsinálva. -
#12705 Sziasztok!
Ha jól jön össze a nevezés és beférünk a 21 versenyzó közé, akkor Pécsről még egy csapat indul a GigaMega Racing Team névvel. Szerintem c-b osztalyokba tudunk csak bekerulni, de remélem jó versenyek lesznek.