16311
  • FREAK
    komolyan nem világos?

tehát az összidő után járna az egyik pontozás (200-tól lefelé, 10-esével) és a csoporthelyezések szerint külön-külön 10-8-6-4-3-2-1

a példát amúgy elbasztam, sorry

tehát a lényeg, hogy a csoporthelyezések pontozása fix lenne, és utólag az összesített futamidők alapján dőlne el a SOK pont sorsa :D
  • ibronk
    A szél használatát szvsz mindenképpen mellőzni kell, mert tényleg befolyásolja a végeredményt, és ezt semilyen pontozás változtatással nem lehet kompenzálni.
    A pontozásváltoztatást meg nem értem teljesen, kicsit elmagyarázhatnád Freak! :)
  • ibronk
    Méghogy Schumi hibázik nyomás alatt... Schumi a legjobb.
  • Jacek
    jo race volt:) kar hogy Kimi ott lemaradt amit nem tudom hogy mert tortent, de azert Kimi powa volt megint:)
  • FREAK
    kombinálhatnánk is az összidőt és a csoporthelyezéseket a pontozásnál, de ez sem jó, mert:

-a B első több pontot kapna mint az A utolsó, vagy kibasztunk azzal, aki edzésen jó, az összideje is valószínűleg jobb, csak a nehezebb csoportban nem tudott jobb helyet elérni

bár erre is lehet megoldás:

a pontozás változna, mégpedig 200-tól indulna lefelé 10-esével (amit az összidők alapján kapnának), és a csoportversenyen pedig 10-8-6-4-3-2-1

így az A csoport hetedik helyezettje 141 pontot kapna, a B csoport első pedig 140-et, de azt is megcsinálhatjuk, hogy a hetedik helyért nem jár pont, és akkor mindketten 140 pontot kapnának

na ez hogy tetszene a népnek?
  • FREAK
    meghalt Kato??????? basszus.......
  • Marki..
    Hány edzéskör legyen:
    Ha közvetlen a verseny előtt van az időmérő, akkor 1 mért körre szavaznék.

Összidő számítson-e:
    Nemtom

Most hallottam, hogy meghalt Schumacherék anyja és Kato is az éjjel, fenébe is már a múlt héten is éppen arra gondoltam, hogy valamilyen formában kezd hasonlítani ez a verseny a 94-es tragikus Imolai versenyhez. :( Schumacherék indulnak, bár remélem a versenyen nem lesz semmi gond.
  • Prezsi #12740
    Beszéltünk a szélről Freakkal, hogy az összidős verzió esetén nem használható. Úgy látszik, jelenleg két kérdéses pontja van új szabálytervezetnek, az edzéskörök száma, és a versenyértékelés módja. Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha ezeket megszavaznánk. Márki, neked mi a véleményed? Hány edzéskör legyen, és az összidő számítson-e?
  • Marki..
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

Lehet hogy mégis van valami, ami nem nagyon illik bele az új szabályokba, ez pedig a szél. Még ha a host egyforma(low,mid,vagy high) erősségüre állítja is be, annak pontos sebessége és iránya változik futmonként, így nem teljesülnek az egyenlő esények a verseny folyamán és szerintem jobban befolyásolja a versenyt, mintha különböző képességű autókkal indulnánk. Itt most nem arról van szó, hogy mennyit jelenthet adott esetben egy 5 km/h-s szélsebesség különbség(bár most már igen kicsik a különbségek köztünk), hanem azt, hogy nem egyenlőek az esélyek(egyenlő esély:egyforma autók, minden versenyző lehetősége, hogy saját maga által a menüben történt változtatások alapján állítsa be az autót, ahogy szeretné)
    2 lehetőség lenne, vagy No Wind lenne mindig, amit nem támogatok, mert elvesztik a versenyek a változatosságukat és ha később lesz eső, meg ilyenek, akkor azokat sem lehetne bevenni, vagy valami más formát kell kitalálni, amire még van 2 hetünk. Főleg ha 100km-es távról van szó jelentős eltérések lehetnek az időkülönbségekben és most had idézzem Palik Lacit:"Aszongya ha azokat összeadjuk, akkor az annyi mint....".

Amúgy hajrá Schumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jacek
    en mar probalgattam az idealis meretet 250kb korul van amikor meg nincs minosegromlas!
  • [Walaki]D`Lair
    HSF skinek a kettő együtt 1.1 MB :)))))
  • Astaroth
    35:56.86 Rekord:1:15.42
    28 kör rali eredménye.A motor tökéletes volt a végén is!
  • CSOCSO
    mindegy halál könnyen megoldottam... visszaneveztem az eredetire és igy tettem fel..igy akárki leszedi igyis ugyis leszedi és azt a nevű skint fogja használni..csak negyed akkora... amugy tök cool..meglestem a többi skin méretét és nagyobbak mint a tieteké:))))))))))))))))
  • Astaroth
    Boldog Karácsonyt nektek is!
  • Clipi
    Szasztok!
    Kellemes Husvéti ünnepeket mindenkinek!
    És Sok-sok lfs-gyakorlást!
  • Marki..
    Azt hitte, ha piros poló van rajta, akkor nem ismerik fel, hehe.
  • Marki..
    Kapott egy extra közelit :)))
    Minek mászkál ott ahol nem kéne, úgy kell a Ferrari beépített embereinek kivezetni ?#vigyor0]
  • CSOCSO
  • [Walaki]D`Lair
    LOL LOL LOL LOL

Ha ezt te csináltad baze....HAHAHHAHAHAHAHHAH kurvajó
  • ibronk
  • Marki..
    LOL
  • Astaroth
    Csináltam egy egész jó rali setupot!Secondon szerver!
  • Astaroth
    Most akkor kell nevezni?És a skinemet feltöltsem valahova?
  • ibronk
    "Bravo Michael Schumacher!" - Heinz Prüller (vagyki, tudjatok az osztrak tv kommentátora)
    Sumi épp odavert fél másodpercet Barinak az edzésen
  • [Walaki]D`Lair
    hétfőn van húsvét nem? :))
  • Kacsa_
    Kellemes húsvéti ünnepeket és jó locsolást kívánok mindenkinek!

Most megyek és LFS-ezek élőbe! :)) (kár hogy nem turbonk van hanem csak GTi:)
  • ibronk
  • [Walaki]D`Lair
    így van...de én már ott az egyenesben elengedtem volna a bmw-t...mert ha jól megnézed majdnem kilökte a picsába...(mondjukj nem tehet róla, örült hogy lyuk van a seggén =))
  • ibronk
    látod ez a kivárás, itt még gondolta van 6x kör, minek törjem magam, nem kockáztatott.
  • ibronk
    aztan utana a balosban meg ahol később kiesett ha nincs előtte a másik simán elmegy, de hallani hogy nem tolja neki, mert nem lehetett látni semmit sem.
  • ibronk
    lol, te télleg jót néztél? nézd meg a kocsi az egyenesben elkezd szitálni neki akkora pocsoja lehetett ott belül, és még utána is külső iven tartotta maga melett azt a bmwt...
  • [Walaki]D`Lair
    ehhh...korrekt...főleg mikor montoya vagy r.schumi elmegy mellette...nem tud ez már semmit...
  • Prezsi #12712
    :) Minél többen leszünk, annál jobb.
  • ibronk
    http://home.attbi.com/~bernhard36/honda-ad.html
  • ibronk
    Tölcsed le, nézd meg!
  • ibronk
    Ideje lenne cserélni a P133-ast!
  • Ams
    Tudod mikor, lol. a géped nem bírja az 1 dolog, te ne töltsd le, ennyi
  • CSOCSO
    SEAKE és AMS!!!!! kiettem a skineteket bár az extra szokásához híven még nem frissítette az oldalt és még mindíg a régi skins.htm van az oldalon de csak megváltozik:))))))) szoval.. az a lényeg hogy szedjétek le magatoknak a skint amit felraktam mert a tietek bazi nagy és csak lassítja a játékot..most ugyanolyan minőségű a skin de negyed akkora...( 350k helyett 100k)
    ok? szal szedjétek le a skint és azt használjátok ( NE NEVEZZÉTEK ÁT =most XGTI_SEAKE.jpg a neve XGTISEAKE helyett)

• Clipi
    Zsolti, én is láttam már a kocsidat sőt láttalak ,már gyorsabb tempoval is. Elég király verda! És ahogy olvastam a pecsiautosport.wh.hu-n a kocsidról, látszik, hogy igényesen van megcsinálva.
  • Clipi
    Sziasztok!
    Ha jól jön össze a nevezés és beférünk a 21 versenyzó közé, akkor Pécsről még egy csapat indul a GigaMega Racing Team névvel. Szerintem c-b osztalyokba tudunk csak bekerulni, de remélem jó versenyek lesznek.