16311
  • ÁjjLe BoBBi
    nem akarok variálni, meg kötekedni, de nem lehetne az hogy az első futam 15 kör helyett 20 legyen, a második, meg ugyancsak 15 helyett 20, vagy 30 legyen ? ha megint 15 kört kéne menni akkor nem sok mindenre lenne idő.....de amúgy nekem tök mind1
  • ÁjjLe BoBBi
    én még 0.1-el nyomtam velük 30körös racet !! nem volt fársztó ahhoz képest hogy rá sem készültem....rettenetesen fájt e kezem utánna :))))))
  • FREAK
    Na, akkor javaslom, fussunk neki UTOLJÁRA!

Utolsó engedményem, hogy KÉT forduló legyen.

A következő a terv:

-időmérő 1 kör
    -első fordulóban 3 csoport, 50 km, pontozás helyezés alapján (50 ponttól indul)
    -a második fordulóban az ÖSSZIDŐ alapján alakul ki a 3 csoport (na ezt akartam elkerülni, hogy mindig várni kelljen az összesítésre.....), szintén 50 km, és a pontozás ugyanaz

így ha valaki kétszer is A első, akkor 100 pontot kap, az időmérőn lesz miért hajtani, és aki épp csak kimaradt a jobbik csoportból az a versenyen bizonyíthat, és a második fordulóban bekerülhet a versenyideje alapján

na, kiírom az oldalra, beleszólási joga kizárólag annak van, aki egész biztos benne, hogy tudja, mit beszél

thx, remélem, téma lezárva
  • Prezsi #12787
    Ok, kapsz egy navigátort segítségnek :)
  • Jacek
    De most komolyan nekem meg adjatok elonyt mert 44-es a labam:)
  • Jacek
    + en mar az elejetol kezdve nem ertem ezt az egeszet, mar alig hasonlit autoversenyre az egesz.
    Mert kell agyonvarialni nem ertem pontokkal kell varialni es kesz csokolom ennyi.
    De azt hogy a gyorsabb embereket mert kell piszkalni azt nem fogom fol, nem magamra gondoltam:)
    Nem azert gyorsabb mert jobb kocsija van!! hanem mer szan ra idot, szereti a jatekot ennyi nem azert mert 50le+ van!
  • Jacek
    lehet hogy taho vagyok de nem erdekel ki mivel iranyitja a jatekot!!!!!! ez nem mariokart azt kell jatszani ha nincs kormany:)
  • Jacek
    ja de azt nem irtam oda hogy kikapcsolt monitor kotelezo hogy izgalom is legyen:D
  • Jacek
    lol
  • Marki..
    csak nehogy lekörözzelek azalatt az 1 kör alatt :D
  • Marki..
    az sem rossz, én benne vagyok :)
  • Marki..
    Ezt nem tudom, mert nem egérrel megyek. Mivel külön egeres bajnokságról nem lehet szó, mindenképpen ki kellene próbálni egy egeresnek, hogy hány körig bírja rendesen.
  • Jacek
    sot azokra is gondolni kene akiknek piros hajuk van lehet hogy ok sem tudnak menni 40 kort:))
    gondoljatok kormannyal nem faraszto 40 kort menni??
    De mar kezd unalmas lenni az egesz menjunk egy kort es kesz:)
  • Marki..
    Lehetne mondjuk penteken is es szombaton is 1 óra lehetősége mindenkinek,arra, hogy jó időt fusson. Nem pár körről beszélek, hanem 1 óráról együtt mindenki, mint tavaly a F1-ben. Persze 1 főnek vagy csak szombat, vagy csak pentek lenne valasztható egy versenyen mint 1 órás időmérő. Azt meg előre tudja ugy is, hogy hogy er rá.
  • Nyiri
    egerrel farasztobb szerintem mint kormannyal ugyhogy azokra is gondolni kene amikor 40korrol beszeltek akinek csak egere van
  • Prezsi #12774
    Nekem tetszik, de ha több napra szórjuk szét, fennáll a veszélye, hogy sokan nem fognak menni időmérőt, mint az előző bajnokságon. Az egy óra alatt hány mért kör megtételére legyen lehetőség?
  • Marki..
    1 órás időmérőre szavazok, aztán 100 km verseny GP pályán(Rally crosson kevesebb). Az időmérő alatt ki fognak alakuni rendesen a csoportbeosztasok. Penteken vagy szombaton lehetne idomerő és akkor a verseny 9 órakor már véget is érne.
  • Prezsi #12772
    Ha csoportonként értékelnénk az eredményt, tehát a B első max. 8. lehet, ahogy Palee-ék szeretnék, akkor szerintem több körös időmérő kellene, hogy izgalmas futamok lehessenek minden csoportban. Akkor lehetne szél is. Ebben az esetben, még az a kérdés, ha valaki DNF pl. az A-ban, akkor ő 7. vagy hátrakerül?
  • ÁjjLe BoBBi
    naymi=nyami
  • ÁjjLe BoBBi
    jaja szerintem is 2x mondjuk 40kör elég naymi lenne :P
  • ibronk
    Ugyértem este 22re már legyen vége :P
  • ibronk
    Meg ne tartson 10 óránál tovább :)
  • Marki..
    Ugyan az lenne a helyzet, mint a jelenlegi szabályokkal. Nem érdemes szerintem túlbonyolítani ezt az egészet, lényeg hogy fair legyen(egyenlő esélyek) és élvezzük.
  • ibronk
    Akkor meg szerintem tul sokáig tartana a 2 foruló.
  • Marki..
    Úgy gondoltam, hogy egyszerre lenne annyi, legalább is én a 20. körben jövök bele csak igazán.
  • ibronk
    De a kettő egyben már 40 kör :)
  • Marki..
    Én a hosszabb 30-50 körös versenyt támogatnám
  • Marki..
    De hogy legyen miért hajtani, ha gyengébb csoportba kerül is valaki, azt még ki kellene találni. Bonuszok meg ilyesmikre gondolok.
  • ibronk
    Hm, én csak segíteni probálok :)
    És mi lenne akkor, 2 forduló lenne, az első forduló a "tegnapi" szabályok szerint, a 2. pedig az első fordulóban elért időeredmények alapján, igy a legjobb időket futók közvetlen egymással is megmérközhetnének, majdnem mint az előző idényben, csak 2 forduló, és monjduk 20-20 kör?
  • Marki..
    Szerintem ez nagyon cool lenne.
  • Marki..
    Igen ekkor több kör időmérő lenne, én azt is el tudnám képzelni, hogy olyan legyen mint tavaly a F1-ben az 1 órás időmérő pénteken vagy szombaton.
  • FREAK
    csak így meg az fogja a haját tépni, aki 5 századdal marad le az A csoportról......

mondjuk lehetne 3 kör időmérő is
  • FREAK
    na jó, akkor megvan a megoldás

hagyjuk a faszba az egészet, legyen 1 kör időmérő, A-B-C csoport, és aki nem jut A-ba, az szokja meg a gondolatot, hogy max. 8. lehet, a C csoportosok meg harcoljanak a 15. helyért

ez van, ennél egyszerűbb megoldás nincs, a bonyolultakkal meg nem éri meg szopni
  • Nyiri
    Csak csapatokban lehet nyomulni????
    vagy egyeni is van?
  • ibronk
    Na tessék
  • ibronk
    Mondjuk ez is csak az elsőknek kezdvez, de igy azért lenne hajtás az időmérőn, ezért a jobbak jutnának az A-ba mindig, ezért a versenyen lenne CSATA ami pedig a B-seknek kedvez. De ha valaki a Bben futja a legjobb időt, akkor is csak annyi pontot kapna mint az A csoprotban esetleg 2. legjobb időt futó emberke, TEHÁT MEGÉRTE A-ba kerülni.
  • Marki..
    Jó de akkor én ezentúl a B-ben fogok indulni asszem :DDD
  • ibronk
    De ez ugyan az csak több pontot kapnak az elől végzettek, szvsz ha csak az a csoportot dijaznánk pluszba, akkor már MEGÉRNÉ küzdeni az időmérőn hogy az A-ba jusson az ember.
  • FREAK
    nem, minden csoportban érvényes lenne, ez a lényeg, páran kifogásolták, hogy nincs miért versenyezni, ha az összidő számít, na így majd lesz :D

ha te pl. A-ban első vagy 20:10-zel (ami összességében második) és Marki a B-ben nyer 20:05-tel (ami első idő), akkor te kapsz 190+10 pontot (200 :), Marki meg 200+10 pontot (210)
  • ibronk
    Tehát akkor csak az A csoportban lenne érvényes ez a 10-8-6-4...szal ha én futok 20 percet az A-ban, Marki pedug 19 percet a B-ben, akkor én kapok 190+10 pontot, Marki pedig 200-at?