16311
  • king13
    nah
    lehet talán elhamarkodott:
    de szeretnék egy ingyenes demoval játszható LFS bajnokságot. aki segítene a szervezésében írjon ide vagy a [email protected] címre.
    a legkisebb segítség is számít!!!
    amivel főképp gond van az a szerver :(
    csak emiatt aggodóm hogy nem lesz ebből semmi :(((
  • Marki..
    Pontosabban lfs.hsw.hu;-)
  • Astaroth
    lfs függőknek hsw.hu/lfs-en a helye!
  • ÁjjLe BoBBi
    vááá ez mekkora ::)))
  • Marki..
    Loooooool, honnan szedted ezt? :DDD
    Milyen pálya ez Blackwood? ;-) Ja nem, mert van egy döntött kanyar is benne.

Hát elég sokat változott azóta. Múltkor éppen nézegettük Norbival az első demó verziókat, bizony sokat fejlődött azóta is és még jócskán lenne mit csiszolni ezen a 3D-s enginen.
  • Alexease
    LFS elso verzio;))
  • CSOCSO
    lol...emmi?
  • Alexease

• Astaroth
    Hát te ki az ég vagy?
  • MaSzKa
    nem úgy néz ki!
  • [Walaki]D`Lair
    LOÁL
  • ÁjjLe BoBBi
    nem a gecit :)) itt van bobbi a beszt !! :))
  • Astaroth
    Ide se jár már senki...
  • CSOCSO
    pfff:)))))))))))
  • ÁjjLe BoBBi
    alap.
  • ÁjjLe BoBBi
    BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!! BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!
  • Toya
    Küld már majd el nekünk is (http://www.hsw.hu) a [email protected] címre jöhet ha gondolod.
  • Balea
    Köszi!!! Király vagy!
    Szerintem elég jól használható és érthető a fordításod.
    Remélem hamarosan elkészül a "végleges" verzió is. Mégegyszer köszi.
  • Astaroth
    megtetem:)))
  • [Walaki]D`Lair
    már kész az enyém.....nagyrészben...:D
  • king13
    kösz
  • Marki..
    Most nekem sem megy, mert upgradelnek az RSC-n, valószínűelg azért van, de holnap már fog működni valamikor.
  • Marki..
    Nekem nem MOMO-m van, de ha Windowsban megy a pedál, akkor LFS-ben is kell működnie szerintem.

Az alábbi programot direkt LFS-hez írták, ha ebben a tesztben változik az érték a pedál mozgatására(azt hiszem -1000 - 1000-ig), akkor jó LFS-ben is, csak be kell jól állítani mindent a controls menüben, ha nem, akkor windowsban nicsen jól telepítve, vagy beállítva jól a kormány.

Teszt
  • king13
    "a kormány megy csak a pedál nem. nem tudom beállítani hogy a gáz az a gázpedál legyen. ezt szerettem volna megkérdezni. gondolom teljesn mindegy hogy milyen a kormány...(egyébként egy MOMO Racing)"
    Marki! Te nem mondanád meg hogy kell? mert lejjebb már bombáztak jó ötletekkel...:)
  • king13
    húhh király. az LX4 (remélem jól írom) az jól megy? mert hogy az LX6 az biztos
  • Marki..
  • Marki..
    A képen az első
  • Marki..
    Az RB4-ről

• Marki..
    Legkorábban S2-ben lesznek új autók, biztos lesz erősebb 4x4-es is, bár ez sem gyenge járgány, csak kicsit nehéz.
  • Marki..
    Nem azért cross, mert homokon lenne, az autocross versenyek főleg aszfalton zajlanak különböző akadályok, bóják kerülgetésével, de lehet a pályán kívülre is tenni akadályokat a terepre, hasonlóan, mint egy trial versenyen, csak ki kell menni hozzá, vagy akár a rallycross pályára is lehet tenni akadályokat az editorral.

Ezen a linken van rengeteg letölthető készített pálya:
    LFS files
  • king13
    :)
  • Astaroth
    options, controls, valahol ott!:)
  • king13
  • king13
    na most komolyan!
  • king13
    hülye...bocs ez kicsúszott
  • ÁjjLe BoBBi
    csatlakoztast a pedalt is...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Alexease
    Hova?!
  • king13
    megmondaná valaki hogy kell beállítani a gamet, hogy vigye a pedált?
  • Marki..
    Akkor lehet, hogy icq-n megbeszélték. Ha kell LFS S1 és nincs kártyád amivel megvedd ez egy biztos járható út.