16311
-
#16016 nem azt mondtam hogy nekem válaszolt;)a srác aki kérdezte láttam nem válaszolt neki,azért kösz -
Marki.. #16015 4 helyszín van ezek küzül az egyik az Autocross. Ebben van 2 drag pálya, egy skid pad és egy autocross rész, ami elsőre még üres, de ha Shift+U-t nyomsz, akkor a menüben, amit a space-val tudsz előhívni vagy eltüntetni, megjelenik az editor rész, amivel különböző tárgyakat tudsz lerakni és nem csak az autocross pályára, hanem mindegyikre, illetve itt lehet betölteni, vagy elmenteni már elkészített elrendezéseket. -
Marki.. #16014 Postán nem lehet megrendelni, csak VISA vagy MasterCard hitelkártyával az LFS oldalán. Ha ilyened nincs, akkor továbbra is csak azt tudom mondani, hogy keresd meg Palee-t. Palee azért nem válaszolt, mert nem is kérdezted.
Crack nincs és nem is lesz.
Az N billel be tudod hozni a névlistát és ott van olyan, hogy kick meg ban. De javaslom ne nagyon használd, csak ha tényleg indokolt(pl. ha tartósan visszafele megy valaki a pályán, direkt nekimegy mindenkinek és felszólítás után is folytatja), mert nem szeretik és könnyen a visszájára fordulhat a helyzet. -
#16013 ja és mondja már el valaki hogy mit kell nyomni ahoz hogy kickeljek,mert a köcsög németek feszt kivágnak:) -
#16012 de az is jo ha cracket adtok:) -
#16011 mondja már meg valaki hogy hogyan lehet,megvenni ezt a progit postán,ne küldözgessetek össze vissza,mert megnéztem az lfs forumát,és ott sem válaszolt palee,csak icq meg mittomén,szal miért nem exerübb leirni hogy hogyan lehet postán megrendelni? -
#16009 -
#16007 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZ IDEG MEGÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! ISTEN BASSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :\\ -
#16006 Azonnal. -
Marki.. #16003 Üdv.
Van. Regisztráltasd magad az lfs.hsw.hu fórumán és ott keresd Palee-t. Majd ő mindent elmond. -
#16000 16000!!! -
#15999 juhéééé -
#15998 haaaaaaaaahhha -
#15997 hahahha -
#15996 hahaha -
#15994 gyá -
Beagie #15993 thanky!
-
Marki.. #15992 www.liveforspeed.net (LFS honlapja, angol, LFS innen tölthető le, itt vásárolható meg, stb.)
http://forum.racesimcentral.com/forumdisplay.php?s=&forumid=205 (LFS hivatalos fóruma, angol)
lfs.hsw.hu (Magyar LFS bajnokság oldala, régi, kihalt)
lfs.hsw.hu/php/test/ (Magyar LFS bajnokság oldala, új)
Ha jelentkezni akarsz a bajnokságba, akkor sietned kell, mert a hétvégén kezdődik, bár később is be lehet kapcsolódni. Persze nem árt azért előtte egy-két dologgal tisztában lenni és gyakorolni sem.
-
Beagie #15991 Sziasztok!
tudnátok adni 1 címet ahol el lehet olvasni hogy mi ez az egész?
(honnan lehet megvenni/letölteni a progit hol lehet jelentkezni bajnokságba stb.) -
#15990 Van ilyen!Menj mások szerverére! -
#15989 nem jön senki? -
#15988 Be lehet kuldeni a demos hotlapot is. Engem is megtalaltok a listan "RedRock" kb. 1:33 idovel az elso (demos) palyan. Marmint ugyertem az egeszet, hogy FULL.zip (147 MB), csak nem regisztralt, hanem demomode-ban! -
#15987 ja és Demoként csinálom a Hostot mert nekem is az van! -
#15986 hi!
nem jön valaki multizni?
a cím: king13
pass: rx-7
port: 63392
max. 4 ember mert kicsit lassú netem :)
gyertek! akarok olyanokkal is játszani akik nem vágják le az utat nem tolnak le nem indítgatják állandóan újra! -
#15985 nem mindegy!:) -
#15984 az mas kerdes hogy asszem bekuldeni nem lehet :)) -
#15983 persze -
#15982 és a demoban lehet "hot lap"-olni csak úgy kíváncsiságból kérdezem? -
#15980 khhmm :D hát nem elmondtam ? most akkor mit nem tudsz ? -
#15979 kösz a segítőkészséget :) -
#15978 1.Multiplayer
2.kiválasztod hogy melyik master serverre akarsz csatlakozni (mivel neked még csak demod van...)
3.kidobja a rajta futó hostokat...
4.mikor megalt joinolsz arra amelyikre akarsz -
#15977 tudom, vagyis sejtettem hogy lehet de mit hogy áálítsak be? -
#15976 talán ha elindítanád a programot rá is jönnél... -
#15975 most komolyan -
#15974 -
#15973 a Demoval is lehet multizni? ha igen akkor hogyan? -
#15972 :) szólok -
#15971 Jó volna egyet csapatni az SG-sekkel, ha lesz valami, szólsz? A fizetős szervert még nem tudom, majd ha felfejlődök arra a szintre, akkor beszállok. Egyelőre olyan vagyok, mint a Baumgartner :D -
#15970 te is ?:D -
#15969 ha csatlakozol a bajnokságba, akkor 3ezer lesz egy evre a sajat szerverunk, minden heten szerdanés vasarnap reggel 8 tol masnap reggel8ig uzemelnek...3 11 fos hostocska :) mikor eppen nem mennek akkor csinalunk mi...ha az sem akkor olyan helyre jarunk (legalabbis en) ahol valami nagyobb nevek vannak, nem pedig lamak :)