16311
-
#14087 Hehe, neked is Kacsa, mindent bele!! -
Kacsa_ #14086 Nem tudom mennyit kell fizetni, de ez a játék nekem is kell. Felírnátok engem is?
(remélem szép dobozban lesz) -
Kacsa_ #14085 Norbi!
Sikeres érettségi vizsgát kíván: Kacsa -
#14084 Nem, mer hogyan jönne ide azt irc.
Ott a serverlista a honlapon, és arra kell kattintani, át is vált az egér olyan hivatkozásosra , de nem mükszik. -
Vertic #14083 Thx, válasz ment -
#14082 Csak irc-ből nem? -
#14081 Kaptál levelet. -
#14080 Jobban mondva nekem nem müködik :D -
#14079 http://lfs.racesimcentral.com/file_ch.php?name=LFSJoin.zip
Ezt a progit leszedve és feltelepitve az lfs honlapon a racers checkponint és a hosts onlinenál tudtok csatlakozni a serverekre. -
#14077 haj szervezzetek valamit mert nekem kell szigoruan:D -
Marki.. #14074 Ráadásul be kell jelentkezni az LFS oldalon és akkor csak oda lehet beírni az adatokat. Bár én megadnám a jelszómat, ha valaki befizetné akinek van kártyája, csak tudni kellene a tranzakciós díjat is. -
Marki.. #14073 Hi Vertic!
Szerintem az hogy egy valaki külön befüzeti aki igényli rendben lenne, de többét egyszerre nem tudná befüzetni az biztos. Igy meg nem oszlik meg az utalási díj. -
#14072 ja :) -
Marki.. #14070 Ez nem működne szerintem, mégsoha nem hallottam, hogy játékot licenszeltek volna, meg LFS aszerint osztja ki a számokat, kódokat, stb, ahogy fizetik. -
#14069 juuj most néztem az lfs.com-ot !! gyáá az a kocsiii :)) enyém bibibíí :) valaki rendelje meg szerintem az összeset, és kifiztejük neki...vagy #14058 sem elvetendő ötlet -
Marki.. #14068 icq -
#14067 Van valami éves díja. De banki átutalással is lehet fizetni, ha van folyószámlád azt hiszem. -
Marki.. #14066 De gondolom egy ilyen kártyának fenntartási költségei is vannak és csak azért, hogy az LFS-t megvegye valaki...., szóval nemtom. Vagy nincsenek? -
#14065 Visa hitelkártyával, az utalás költségét még nem tudom. -
Marki.. #14064 Hi Prezsi, leírhatnád milyen módon fizettél, milyen költségekkel jár, nem csak maga a game, hanem amivel fizettél annak a költségei is, thx. -
[Walaki]D`Lair #14063 he? -
#14062 friss apuka :D -
[Walaki]D`Lair #14061 na majd jöhet a pass/login :PPPPPPPPP -
#14060 Your transaction completed successfully!
We want to thank you for purchasing Live for Speed S1!
As soon as Live for Speed S1 arrives, we will send you all the necessary details to obtain and unlock your purchase.
Your status has now been upgraded to 'S1 licensed racer'. A refresh of your lfs-site window will be needed to see the change.
The following details have been mailed to you. You will need these when contacting us or Protx about your payment.
:) -
#14059 Talán érdemes lenne megprobálni -
#14058 Ha már úgy is jóban vagytok Scawenékkel, akkor lehetne megkeresni őket egy olyan kéréssel, hogy a mi bajnokságunk kérne nemtomén 20 licenszet, és adják ide 10 áráért. Ez már nagyvásárlói kategória sztem. -
#14057 Egyébként egészen biztos lehet Magyarországról is fizetni.
Csak az elektronikus kártyákkal kapcsolatban kevés a bizalom, és azt nem szokták engedni -
#14056 Fizetni többnyire csak dombornyomásos bankkártyával, vagy hitelkártyával lehet.
A Visa elektron azt hiszem csak egy elektronikus kártya, azzal nem lehet interneten keresztül fizetni.
Bankkártyákat itt tudtok keresni, összehasonlítani: www.bankkartya.hu -
#14055 "an autocross area and a drag strip"
azért ez is kiralyos lesz
-
#14054 Magyarorszagrol nem hiszem, hogy lehet fizetni:(((
Esetleg Visa-val, de annak valszeg nagy a koltsege. En dolgoztam "kintre", de valami kibaszott nagy rablas ami itt folyik.
De korbe erdeklodom, mert engem is erdekel a dolog.
(Bar "csak" 2 plusz palya, plusz 2-3 auto...) -
Marki.. #14053 De hamarosan kint lesz, mért ne lehetne előbb kifizetni, csak hamarabb meglesznek az új pályák. -
#14052 visa electronom nekem is van (igaz nem otp), de félek, hogy ez nem elég. Az egyik munkatársam szerzett most be az otp-nél egy hiper-szuper kártyát, azzal a fő céllal, hogy interneten tudjon vásárolni, mert a másikkal nem tudott, pedig az neki eurocard volt, azt is elfogadják egyébként a világon szinte mindenhol.
Ha majd összefutok vele megkérdezem, de szerintem ezt az lfs fizetést nem igazán kéne elsietni, még nincs is kinn a progi :)))))) -
Marki.. #14051 Valaki, aki már fizetett így, leírhatná hogy megy ez. -
Marki.. #14050 OTP visa electron, de lehet hogy nincs is pénz rajta :DDD
Csak a kártya számát a nevet ami rá van írva és típusát kéri(VISA). De lehet hogy ezzel nem is lehet, vagy valami korlátja van neki, nemtom, csak úgy megpróbáltam. -
#14049 "two main track areas with several configurations" - ez izgalmasan hangzik, szerintetek hányfajta pályát lehet összehozni egy városi pályaterületből? -
#14048 Milyen módszerrel próbáltál fizetni? Én még soha nem fizettem interneten, nem tudom, hogy kell, gyanítom nem is jó hozzá a bankkártyám. -
Marki.. #14047 The VSP was unable to authorise your payment
The acquiring bank would not authorise your selected method of payment. You will not be charged for this transaction.
If you have any doubts or questions, note the following number and include it in your email to us:
Vendor Tx ID: LFS91003241
For questions, mail to [email protected]
Click here to go back and submit another payment.
Nem jön össze :DDD :((((
-
Marki.. #14046 Hamarosan megjelenik és bár mindenki számára letölthető lesz, az új pályákhoz és kocsikhoz csak jelszó segítségével férhetsz hozzá, ha már befizetted az összeget. -
Kacsa_ #14045 Jesszusom..nem is tudtam. Nem tudod mikor jelenik meg? Mármint ha kifizetem mikor hozza a póstás? Jövőre? -
Marki.. #14044 1. kiadás. Ennek a 33.333333333..... %-ra lehet most előrendelést adni, de akár az egész összeget is be lehet fizetni egyszerre.