16311
-
[Walaki]D`Lair #14520 na már be is vagyok szarva teljesen.... -
#14519 :)))) mondom addif csinald amig lehet en szoltam elore:DDD -
[Walaki]D`Lair #14518 hú most beszartam...már jön is az előszele... -
#14517 ez jo poen majd meglatjuk mit modasz utanna:D -
[Walaki]D`Lair #14516 húha...előre látom már hogy mi lesz... -
#14515 meggyoztel magadrol emberformaju birka:)) szerintem igencsak megbanod a hozza allasod csak figyi ok:DDDDDD elore orulok neki:) -
[Walaki]D`Lair #14515 így van...valszeg engem útál mindenki... -
[Walaki]D`Lair #14514 -
#14513 ez 21 szerencsetle?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amelett rolad hanyszor mondtak velemenyt???? ja lol -
[Walaki]D`Lair #14512 így van...én még a forgalommal is szembe megyek... -
[Walaki]D`Lair #14511 Astától idézek: "Szerintem rajtad kívül mindenkinek ez a véleménye!"
khm...zsolti is, robi is megmondta a véleményét rólad...ams is, freak is...clipi is, tom is... -
#14510 az a szanalmas hogy te azt hisze en a ligara ragtam be , ez azert nem kicsit tevedes neked takarozni persze tokeletes!! mert edemben meg nem tudtal hozza szolni ahoz hogy egyszeruen nem tudsz versenyezni anelkul hogy a masiknak neki mennel lolmen -
#14509 csak ne erjen varatlanul -
#14508 gyufat azert meg kihuzhatod csak ugy szolok -
#14507 rohejes vagy kisfiam te igazan hiszed hogy a 21 versenyzo a te velemenyeden van:)) megalol
Ez a heten a legjobb kis hiszekeny kisfiam:) jaj de sajnallak:)) ne akard kulomben bele keverni a tobbi embert ugyanis rolad van szo szerenscetlen eszre venned mar???
-
[Walaki]D`Lair #14506 -
[Walaki]D`Lair #14505 Igazad van...én egy majom vagyok...meg a másik 21 versenyző is, aki az én véleményemen van...MI MIND HÜLYE FASZOK VAGYUNK ÉS A JÓ KURVA ANYÁNKAT!!! -
#14504 felidegesiteni nem tudsz szerencsere mert szanalmas vagy ugy ahogy vagy! egy ertelmes mondtatod nem tudsz az ugyben mondani! -
#14503 jol van kisfiam!!! -
[Walaki]D`Lair #14502 -
#14501 ujabb humoros megjegyzes csak sajnos meg mindig nem erted, hogy az a baj hogy megalam vagy az autoszimulatorokkal valo online versenyzeshez! ugyanis nem tudod egyszeruen figyelembe venni hogy ez interneten zajlik es egy jatek!
kb 2 masodpercel sem tudsz elore gondolkozni!!! elmondom neked szerencsetlen ember a nascar es a F1 ligabol is mar regen kihajitottak volna! az a szerencsed hogy Prezsi nagyon kedvesen banik az emberekkel, Freakot emg hagyjuk idiota ennyi. -
[Walaki]D`Lair #14500 hagyd Asta...nem érdemes... -
#14499 sajnos tudod itt tartunk hogy azt hiszed hogy a mostani versenyrol van szo!!!!
Kb ennyi eszetek van a ligaban hihetetlen hogy meg mindig ezt beirja valaki amikor 40x lmondtam mar rohej:DDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#14498 Szerintem Walaki elég éretten versenyez,és nem ő volt az oka hogy fejreálltál!Szerintem rajtad kívül mindenkinek ez a véleménye!És ha nem erre gondolsz akkor mire? -
#14497 tudod az a hihetetlen hogy te nem erted, mondjuk szerintem erted te csak nem akarod erteni. -
#14496 na vilagosits fol mi tortent??? vagy te csak erre az egy versenyre gondolsz??? szegenykem gondolkozz mar mit muvelsz folyamatosan ! -
[Walaki]D`Lair #14495 nem, csak látom képtelen vagy felfogni, hogy mi történt...de végülis mind1...nem hibáztatlak érte... -
#14494 igen ez a szoveg megy latom! ezt egyszeru beirni -
[Walaki]D`Lair #14493 akkor nem mondana ilyet... -
#14492 szerintem tudja:) -
[Walaki]D`Lair #14491 no comment... -
[Walaki]D`Lair #14490 khmm...talán ha tudnád miről van szó, akkor esetleg tudnál is érdemben hozzászólni a dologhoz... -
#14489 Valszeg tul fiatal vagy... a tobbit inkabb nem mondom... -
#14488 mhhmm talan mert 8 honap alatt keptelen voltal annyit fejlodni hogy ne kurd el a masik versenyet! -
[Walaki]D`Lair #14487 Csak azt nem értem, hogy miért lett eleged...na mind1... -
#14486 Tudod te szerencsetlen kicsit mar elegem lett beloled szerencsere mar nincs gondom veled:)) -
#14485 Mivel nem tudok oda irni pl Zsolti utolso hozza szolasa rohejes de mindegy:))
A normalis vitazasrol 128 alkalommal vitaztam normalisan semmi ertelme nem volt !!! -
#14484 csak tudnam mert?? ki vagyok tiltva az LFS forumrol!!!! 10 perce nem irtam a futam forumara irtam egy masikba de az Freaknak nem tetszett!! a szoveg oda van copyzva ezert kaptam bant lol gratulalok:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #14483 -
[Walaki]D`Lair #14482 Te nem vagy normális...