16311
  • Jacek
    Freak az isten!! vigyazzatok nagyon szigoru am!!

"Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?:DDDDDDDDDD

ezert meg egy smiley ert ban jar a forumon es moderalas:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • CSOCSO
    melyik filet kell buherálni ahhoz hogy legyen turbo? mert reinstall volt a gépemen:(
  • ibronk
    Akkor jó :D
  • Astaroth
    én se tudok menni a te beállításaiddal!
  • ÁjjLe BoBBi
    jöhetsz ! alp hog beégsz ! :P
  • ibronk
    Na, mentem 1:28.58 HLVC OK-t, top10ben 3as holtversenyben a 12. helyen, és még van hova javulni :) Amugy az a dKamper srác is magyar asszem, akivel holtversenyben vagyok. Megyek javítok még
  • ÁjjLe BoBBi
    :))
  • ibronk
    Bizony, bizony...
  • ÁjjLe BoBBi
    őőő izé!!!
  • ibronk
    Na, hát igen. Erről beszéltem, ugye mondanom sem kell hogy ez a setup egy szemét:) Ugyakkora sebességgel kéne bevenni a kanyarokat a turbóval is mint a GTivel, ezzel meg... ehhhhh:D
  • ibronk
    A bajnokság alap, aki nincs ott annak a kuss a szájának :)
  • [Walaki]D`Lair
    LOL!!! Még hogy nem az igazi???!!

Amikor jönnek mögötted kicsit gyorsabbak mint te és pont dobogós helyezésen állsz, és folyamatosan a határon kell autózni 20-25 vagy több körön keresztül, na az Qrva izzasztó...

ja...és most a magyar bajnokságból vettem a példát...
  • Astaroth
    Nem az én művem de módosítottam egy kicsit:
    http://web.axelero.hu/stenden/xr%20gt%20turbo_forbin_grippy.zip
  • dashed_
    rakd.. en azert kivancsi vagyok ra.. bar a multkor kiprobaltam mentem kb 4 kort es 1.30 as idot mentem az alap setuppal
  • Astaroth
    Hát ha gondoljátok ki teszek ide egy setupot amivel teljesen kezdőként 1.31-et mentem a gp-n.
    És semlegesen viselkedik a kanyarokban!
  • ibronk
    Megnézném azért hogy hogyan vezeted azt a kis dodzsemkét...

A turbo meg télleg egy elbaszott autó, kérdezd meg Jacekot
  • CSOCSO
    mind1.. még az alap exe vel se jo ez a szar patcher
  • CSOCSO
    és valakinek nincs meg egy régi exe je?
  • CSOCSO
    az kár
  • dashed_
    gondolom az ujabb verziokkal nem megy mar.. nekem se megy az 1.5patcher az F-es lfsel :)
  • CSOCSO
    lehet hogy defaulton is jol lehet menni a turboval csak alapbol gázul van megírva az auto.. magatehetetleül csuszkál az auto.. nagyon érdekes dolgokat csinál...közel sincs egy hátsokerekes turbo autohoz a fizika...no de mindegy.. inkább azt mondjátok meg hogy mit kell csinálni ezzel apatcherrel hogy a gti ből turbot és awd-t varázsoljak?.. mert megcsináltam ahogy kéne de smemi..
  • dashed_
    loser szedd le a legujabb lfs-t..abba a jo ipvan benne ..
    http://lfs.racesimcentral.com/
  • loser
    Sziastok. Kéne 1 kis help.
    Nem müxik 1ik masterserver ip sem
    92.44.126.169
    62.195.166.215
    82.43.113.158
    voltam a hsw.hu-n de ott sem találtam jot. tud vki segíteni elöre is thx
  • ibronk
    Igen hát én is tudok olyant csinálni, de akkor meg nem fog kanyarodni :)
  • Astaroth
    nekem olyan setupom van ami nem bassza ki a seggét mindenre.Mert hogy a setup is számít haverkám!
  • ibronk
    Ott a pont :)
  • Dj N-Ice
    nemtom szvsz nenm az a kihivás hogy az auto állandoan kibassza a seggét és ha még gázt se nyomsz akkor is halál instabil az auto.. mondom ezt kormánnyal....
  • [Walaki]D`Lair
    Persze, hiszen mindenki GTi-vel megy az itthoniak közül..
  • CSOCSO
    nemtom mi van de ezzel a patcherrel nemtok a gti ből turbot varászolni.. felpecselem.. beállítom nagyra turbot meg minden amit kell patchelem de semmi..semmi turbo hang.. hiába 4wd vagy akármi ugyanugy megy ugyanugy kanyarodik semmi turbo hang.. mi a szar van?
  • tom..
    turboval
  • CSOCSO
    4esben??????????????gti vel vagy turboval?:)
  • Astaroth
    De messze vagyunk még a 15000-től :DDD
  • tom..
    Manuális váltoval megyek! és általában 4-ben veszem a kanyarokat ha saját setuppal megyek!
  • tom..
    Én kb mindig ugyan akkor indulok mind ők! várok egy picit! de ha nincs AI akkor is lehet érezni a különbséget a practise mód és ha körre megy között!
  • Marki..
    Most néztem, úgy látszik hogy az AI kicsit később indul pactice módban, gondolom egy olyan feltételhez van kötve ami nem engedi meg hogy korábban induljon.
  • Marki..
    Practise módban nincsen rajt, akkor egyből el lehet indulni
  • tom..
    Single player módban ha Practise van beállitva ugyan az a gyorsulás és a végsebesség, de ha viszont be van állitva hogy hány körös legyen akkor meg simán legyorsulnak+ a végsebességük is sokkalta nagyobb. a beállitás az alap ami benne van a játékban, a szél mindig ki van kapcsolva!
  • Marki..
    Bug biztos nem. De nem értettem, hogy mi is a baj. Practise-ben vagy hotlap módban nem az AI-k ellen mész, single módban meg igen, akkor mit hasonlítunk össze most? Azt is figyelembe kell venni, hogy hotlap módban nem lehet beállítani a szelet, de single-ben igen és lehet hogy ez is közre játszik. Az viszont biztos, hogy a teljesítménye nem változik a kocsiknak.
  • tom..
    Üdv mindenkinek!

Lenne egy olyan kérdésem hogy ha Practise módban vagy hot lapping módban megyek akkor normális mind a 3 autó teljesitménye! ám ha single player módban beállitom hogy körre menyjen a versen mindegy hány körre akkor a géphez képest jóval gyengébb a kocsim, mindegy melyik autóval vagyok! alap beállitásban van a kocsi! minden help be van kapcsolva! de ugyan ugy lehagynak ha a help kivan kapcsolva!
    Ez most bug vagy én állitottam el valamit?
    Ha valaki tud segiteni akkor irjon!
  • CSOCSO
    hjo nekem meg egy 600 as p3 am van...