16311
-
[Walaki]D`Lair #14600 hajjaj!!! letolsz neki egy-két mortál kombatos kombót azt fekszik... -
[Walaki]D`Lair #14599 vagy széklábbal.... -
#14598 kettő is bazz, sőt már begyakoroltam pár harcias mozdulatot :DDD -
#14597 viszont neked mankód van :D -
#14596 :DDDDDDDDDD -
#14595 Hát fetrengek a röhögéstől komolyan mondom! Nevetséges, hogy egyes emberek mit művelnek... Csak kár, hogy nem kapnak a fejükhöz mert így mindenki a képéberöhög. -
#14594 majd megmondom, hogy siessen, mert amíg nem tudok járni, van egy kis esélye
amekkora harcos biztos kihasználja az alkalmat... vajon sörösüveggel vagy kapával fog támadni? -
#14593 és most jöhet a szokásos "lol" meg a ":DDDDDDDDD" amit ilyenkor nyomatni szoktál, ez volt az UTOLSÓ kommentem hozzád, vagyis
NINCS ÉRTELME TÖBBET KÉRDEZNED, MERT NEM VÁLASZOLOK -
[Walaki]D`Lair #14592 veled asszem túl nagy fába vágná a fejszét...mert OK engem elverne mint a szart...de azért te nem 64 kiló vagy...:DDDD -
#14591 másokat is lökdöstek a rally versenyen, de csak te jajgattál
az hogy Walaki meglökött és elment nem azt jelenti, hogy azért lökött meg, hogy elmenjen, megjegyzem, nem borultál, nem csúsztál ki, csak egy méterrel arrébb gurultál, és Prezsi szerint is csak feltartottad Walakit
amikor te pöccintetted meg Norbit, és ő kicsúszott a homokba, akkor úgy döntöttünk, hogy nem történt szabálytalanság, ezt persze a te kis szelektív memóriád felejtette el kurva gyorsan
hagyd abba ezt az egészet, mert SEMMIT nem nyerhetsz rajta, max kapsz egy agyvérzést -
#14590 ha olyan szinten lennék mint te, elküldeném nekem a Prezsivel folytatott tárgyalást, csak hogy tisztábban láss a pályán, de azt hiszem, semmi értelme nem lenne
egyrészt mert ugyebár már semmi közöd a szánalmas kis bajnokságomhoz, másrészt mert neked eddig is hiába magyarázta mindenki, hogy siralmas, amit művelsz, nem akartad felfogni
a tegnapi kérdésedre a válasz: IGEN
na boldog vagy? elhúzol végre az intelligens kvékes bandádhoz, vagy én is megadjam a címem, és Walaki után engem is bekóstolsz? -
[Walaki]D`Lair #14589 de csak azt tudok... -
#14588 itt most akkor megvedheted magad!!! na lassuk nem csak ugatni tudsz???? -
#14587 :DD lol -
#14586 Minden versenyzőnek kötelessége szem előtt tartania, hogy ez kizárólag a résztvevők szórakoztatását szolgálja, és semmi tétje nincs, amiért érdemes lenne feláldozni a verseny tisztaságát. A versenyek célja, hogy eldőljön, ki mennyire gyors versenykörülmények között, vagyis nem elég csupán gyorsnak lenni. Előzni, pozíciót tartani és szükség esetén veszíteni is tudni kell. Emellett nagyon fontos tudni, hogy a játék interneten zajlik, vagyis számoljunk a laggal, mielőtt egy manőverbe kezdünk
Nagyon fontos mindig tudni, hogy ki van előnyben, ha párharcra kerül sor. Ilyen esetekben mindig az elöl haladó, illetve a döntően gyorsabb versenyző élvezi az előnyt, ami annyit jelent, hogy a másik (lassabban vagy hátul haladó) versenyzőnek kell alkalmazkodnia a helyzethez. Konkrétan, a hátul haladónak fokozottan figyelni kell fékezéskor, csak akkor kezdhet előzésbe, ha ezzel semmilyen veszélyhelyzetet nem idéz elő (és döntően gyorsabb), és ha nem ideális íven halad a kanyar előtt, ennek megfelelően járjon el. A jelentősen lassabban haladó versenyzőnek pedig kötelessége az első biztonságos alkalommal lehúzódni. Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe (nem elég akarni, tudni is kell :).
-
[Walaki]D`Lair #14585 így van...csak ő nem kezdi el szidni az anyámat...18 évesen normálisabb mint te... -
[Walaki]D`Lair #14584 így van...csak ő nem kezdi el szidni az anyámat...18 évesen normálisabb mint te... -
[Walaki]D`Lair #14583 00:00 -
#14582 eleg nagy szegyen neked a sajat csapat tarsad velemenye!!!
Ami nem eppen hizelgo rad nezve, erdekes mi Bobbi meg tudja mondani milyen szanalmas vagy es kiloksz mindenkit mint a szart:D mert egy felelotlen kis buzi vagy es itt megint kiderult:))
Mert megint nem szaoltal a kovetkezmenyekkel -
#14581 Jajó! -
[Walaki]D`Lair #14580 így van! Én csak azért indulok a bajnokságokban, hogy elbasszam mindenkinek a szórakozását... -
[Walaki]D`Lair #14579 igen, vaníliás cukor is jó, de ha valaki jobban szereti a tiszta vaníliát, ne tiltsd meg neki, hogy azt használja, oks? :) -
#14578 mert erdekes beideztem !!! azota Freak kuss es tereli a temat!!!
Prezsi meg vegul is bevalotta hogy igazam persze nem nyilvanosan!!!!!!!!!
Es elarulom mas sem ertett vele egyet arrol mar nem tehetek hogy az emberek sajnos nem gondolkoznak elore es basztak velemenyt mondani!
De elarulom sajat magukkal basztak ki mert kerulhetnek ilyen helyzetbe ok is es fognak is!! -
#14577 De lehet vaníliás cukorral is.
HUÁ! -
#14576 igen olvastad a szabalyokat?????? -
#14575 beideztem a szabalyokat azota sem valaszolt erdekes Freak baratunk!!! a korrekt biro!!!!!! -
[Walaki]D`Lair #14574 ok....akkor majd szólok ICQ-n :)) -
[Walaki]D`Lair #14573 nem jacek, mert rajtad kívül szerintem mindenki normálisan, épp ésszel fogja fel a dolgokat... -
#14572 szabalyok tisztan leirtak a helyzetet az elotte tortentekre!!! es az elozesre is mind a kettoben bintetest erdemeltel volna!!!
Nem szerintem hanem a LFS ligs szabalyai szerint!!!!!!!!!!
Az hogy ket biro volt jelen egy dolog sajna Prezsi tapasztalatom azt mutatja azt mondja amit Freak!! rola meg ne beszeljunk aki a sajat szabalyait nem ismeri -
Marki.. #14571 Szóljatok ha közeledünk a 15000-hez, el akarom Bobbi elől orrozni :))))))) -
[Walaki]D`Lair #14570 újfent semmit sem tudok erre válaszolni... -
[Walaki]D`Lair #14569 úgyértem, hogy nem velem van a gond...:D -
#14568 mennyire nevetseges vagy te buzi parszt fogalmad nincs mi az a versenyzes szanalmas kis paraszt gyerek -
[Walaki]D`Lair #14567 no comment... -
ShaiHulud #14566 ajjaj..elszakadt a cerna... -
#14565 ez a gond, én azon a héten nyaraltam... én így nem számítottam mérvadónak akkor...
és 1héttel az óvás után a replayt se néztem meg... -
#14564 de orulok neki elobb utobb massal is utol er a vegzet majd akkor o fog anyazni egy ilyen itelet utan -
[Walaki]D`Lair #14563 így van...NEM TARTOTTÁL FEL végülis...csak a fél mezőnyön végigmásztam és 4. letttem...halljam csak te hol is értél be? hm? na ki is tartott fel kit?.... -
#14562 hat csak akkor fogsz lesni,ha Jacek esetleg tenyleg elkap,azt jo nyakon basz...
hidd el ,hogy fajni fog...
Jacek nem kis darab ember,es en kinezem belole,hogy nagyott ut.
azt kivanom neked,hogy ne keruljon erre sor ,mert Jacek csak duheben mondta es remeljuk reggelre elfelejti -
#14561 nezd mar meg a replay a jo kurva edes anyadat te kocsog fasszopo!!