Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arghh mááán nah!!!!!!!!!nem akartok jönni viper racingozni???... vannak uj autok ( porshe, ferrari meg supra is..jertek mááááá a viper racing topicba😊)) az is mega brutal sim gamma.. töb pálya meg minden..ott is lehet festegetni setupolni stb
Na én megyek aludni, ügyes légy Norbi holnap!
oké ezé elõveszem a lézerkardomat, meg a dzsedi eõmet oszt legóemberkét csinálok belõled ! 😊)) nem vicc a micimackótól tanlutam ám 😊)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ja igen, aki szeretne moderátori jogokat kapni, az szóljon, és mosson fogat szopás elõtt 😄
Riszpekk
igen igen igenn !!! légyszííí add ideeee !! yippííí 😊)
Elég lesz csak a versenyek utáni vitákat itt bonyolitani, és már biztositva is lesz az elõny 😊
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
ja tudom 😊 meg aztán nehogy már visszalõzzön a Street Legal topic minket !😊)
de ott nincsen hozzászólás számláló, meg logo sem 😊
szeretném, ha azt használnátok, persze tudom, hogy kell egy kis idõ átállni
csak jobb lenne, ha ott helyben bárki mindent követhetne, és nem kéne itt halászni a topik után
meg a színei is jobbak 😄DDDD
csak jobb lenne, ha ott helyben bárki mindent követhetne, és nem kéne itt halászni a topik után
meg a színei is jobbak 😄DDDD
Riszpekk
akkor most melyiket használjuk ?
OFF a k a vezetékneved kezdõbetûje? csak mert nem illik máshogy nickedbe 😊
Na igen, ez picit érthetõbb. 😄DD
Hehe, a caster kicsit zavaros és magyartalan. Bocs, nem sokat foglalkoztam vele... 😊
Ami innen kimaradt az a parallel steer. Az pedig azt állítja, hogy kanyarodáskor a kormányzott kerekek mennyire párhuzamosak.
Ami innen kimaradt az a parallel steer. Az pedig azt állítja, hogy kanyarodáskor a kormányzott kerekek mennyire párhuzamosak.
Ja nem fokban, hanem századfokban.
Amugy biztos fok az csak nincs ott a jele. A cambernél sincs.
Amugy biztos fok az csak nincs ott a jele. A cambernél sincs.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Akkor vissza kell rakni azt, hogy te adhatod meg a köridõt, mert a gst-ben nem tárolja a best-et, ami nem hlvc (legalábbis a header-ben nincs benne).
Egyébként így gondoltam én is, csak rá kellett jönnöm, hogy ha nem hlvc, akkor üresen hagyja azokat a mezõket, amit szerettem volna.
Egyébként így gondoltam én is, csak rá kellett jönnöm, hogy ha nem hlvc, akkor üresen hagyja azokat a mezõket, amit szerettem volna.
"Maximum lock (max. elfordulás): A maximális szög, amivel a kerekek fordulnak. Ez a beállítás nagyon hasznos, mert gyakran túl sokat kormányzok a játékban. Harminc fok nagyon sok, és a Turbo kb. 22-23°-os beállítással probléma nélkül kezelhetõ. Valójában a Turbot könnyebb így vezetni. Nagyon lassan haladva a pályán feltérképezheted mekkora az a szög, aminél az autó még könnyen kezelhetõ, de nem kell teljesen eltekerni a kormányt kanyarodáskor. A maximális elfordulás hatással van a joystick, egér, kormány érzékenységére is. Ugyanakkora úton precízebb kormányzást kaphatsz.
Caster: Ez a kormányzás tengelye, a tengely ami körül a kerék fordul. Úgy kell gondolni a Casterre, mint a biciklire. Minél jobban visszadöntöd (pozitív érték) annál kevésbé kanyarodik, de annál stabilabb (kevésbé ideges) lesz. A caster hatással van a camberre is kanyarodás közben: a pozitív caster bedönti a kereket, növelve a beállított cambert. Ezzel 0° körül lehet tartani a cambert egyenesben, míg negatív értéket kapunk kanyarodáskor. (leginkább elsõkerék hajtásnál). Figyelj az idõszakos túlkormányzottságra magas caster esetén…
Inclination: Ez eléggé technikai, de lássuk. Ez a kormányzás tengelyének a kocsi középpontja felé hajlása. Nem vagyok benne biztos, mit is csinál, szóval majd frissítem, ha biztos leszek 😊
Scrub Radius: Ez a távolság a kormányzás tengelye, és a kerék középvonala között, a földre vetítve. Az ideális távolság elméletileg nulla. Gyakorlatban ez nagyon idegessé teszi az autót, és nem ad semmi visszajelzést a vezetõnek. Általában az autók egy kis pozitív srub radiusszal rendelkeznek (a kormányzás tengelye beljebb van a kerék középvonalától). Ez több ellenállást és több visszajelzést jelent a vezetõ felé, így könnyebb irányítani, megbocsátóbb lesz az autó. Hatására a külsõ kerék bevezeti az autót a kanyarba, így stabilabbnak érezzük, mivel kevesebb a súlyáthelyezõdés, azonban az elülsõ belsõ kereket hátrébb mozgatja, ami kigyorsításnál hátrányos lehet, a megnövekedett súlyáthelyezõdés miatt."
Az André oldalán található setupguideból fordítottam, bocs ha valahol rossz a fordítás, a tartalomért nem vállalok felelõsséget. 😊
Caster: Ez a kormányzás tengelye, a tengely ami körül a kerék fordul. Úgy kell gondolni a Casterre, mint a biciklire. Minél jobban visszadöntöd (pozitív érték) annál kevésbé kanyarodik, de annál stabilabb (kevésbé ideges) lesz. A caster hatással van a camberre is kanyarodás közben: a pozitív caster bedönti a kereket, növelve a beállított cambert. Ezzel 0° körül lehet tartani a cambert egyenesben, míg negatív értéket kapunk kanyarodáskor. (leginkább elsõkerék hajtásnál). Figyelj az idõszakos túlkormányzottságra magas caster esetén…
Inclination: Ez eléggé technikai, de lássuk. Ez a kormányzás tengelyének a kocsi középpontja felé hajlása. Nem vagyok benne biztos, mit is csinál, szóval majd frissítem, ha biztos leszek 😊
Scrub Radius: Ez a távolság a kormányzás tengelye, és a kerék középvonala között, a földre vetítve. Az ideális távolság elméletileg nulla. Gyakorlatban ez nagyon idegessé teszi az autót, és nem ad semmi visszajelzést a vezetõnek. Általában az autók egy kis pozitív srub radiusszal rendelkeznek (a kormányzás tengelye beljebb van a kerék középvonalától). Ez több ellenállást és több visszajelzést jelent a vezetõ felé, így könnyebb irányítani, megbocsátóbb lesz az autó. Hatására a külsõ kerék bevezeti az autót a kanyarba, így stabilabbnak érezzük, mivel kevesebb a súlyáthelyezõdés, azonban az elülsõ belsõ kereket hátrébb mozgatja, ami kigyorsításnál hátrányos lehet, a megnövekedett súlyáthelyezõdés miatt."
Az André oldalán található setupguideból fordítottam, bocs ha valahol rossz a fordítás, a tartalomért nem vállalok felelõsséget. 😊
nem tudom, de szerintem a toe-in itt se fokokban van
csatlakozom en is a fizetok taborahoz.. szal engem is jegyzeteljetek le.. 😊
Hiba a fájl feltöltése közben.
Nekem ezt írja ki
Nekem ezt írja ki
nekem most be van állítva az autopm szvsz zoralul veszi akanyarokat...csak valaki leírhatná hogy a steering alatt mik vannak mi az a caster stb..mert ezt nem vágom..
hát mg az elején alapbol olyan beállításom volt hogy elöl 1fok hátul fél fok dölés.. elöl összetartás 20 hátul széttartás 20...
sokaknál láttam hogy 0 volt meg iylenek de nembaj.. õk tudják..
és a házunkban van egy versenyzõ õ mondta hogy az 1 fok kurva kevés.. az õ autoján 2-3 fokok vannak a merciken meg 4-5 fokok vannak dölésileg...
összetartásra nemtudott mit mondani aszonta azt milliméterben mérik nem fokban... mondtam neki hogy 20 fok..aszonta hogy az kevés...
sokaknál láttam hogy 0 volt meg iylenek de nembaj.. õk tudják..
és a házunkban van egy versenyzõ õ mondta hogy az 1 fok kurva kevés.. az õ autoján 2-3 fokok vannak a merciken meg 4-5 fokok vannak dölésileg...
összetartásra nemtudott mit mondani aszonta azt milliméterben mérik nem fokban... mondtam neki hogy 20 fok..aszonta hogy az kevés...
Továbbfejlesztettem a hotlapos oldalt. Ha még emlékeztek rá, vagy egy-két hónapja csináltam, akkor úgy mûködött, hogy meg kellett adni minden adatot, a köridõt is, és fel lehetett tölteni a replay fájlt. Ezeket az idõket rendszerezte, és külön listákat lehetett kérni a különbözõ pályák, autók szerint.
Na, most továbbfejlesztettem, az alapján, hogy a liveforspeed.net-en megadták gst és mpr fájlok header-jének leírását.
Most kétféle hotlapot lehet feltölteni.
1. valódi érvényes hlvc kört. Ekkor elég csak a gst fájlt megadni, és ebbõl kiszedi a program az összes adatot, a névtõl kezdve a köridõig mindent.
2. multiplayer hotlapot. Ilyenkor meg kell adni a nevedet, mivel több ember is futott azon a versenyen, és meg kell tudni különböztetni, meg az autót is meg kell adni (csak becsületesen), mert az nincs benne az mpr fájl headerjében.
Még lehetnek vele gondok. Kettõ biztos lesz. Az egyik az, hogy elképzelhetõ, hogy nem úgy adtam meg egyesek neveit, ahogy ténylegesen szoktak futni, ezért az õ köreiket nem fogja tudni a program regisztrálni, ha van ilyen, szóljatok nekem. A másik az, hogy nem tud túl nagy fájlt kezelni, így egy-egy nagyobb mpr fájlt úgy fog kezelni a program, mintha nem is adtál volna meg semmit. Remélem, azért még egy használható méretet fog tudni kezelni.
Itt van az oldal egyébként
Na, most továbbfejlesztettem, az alapján, hogy a liveforspeed.net-en megadták gst és mpr fájlok header-jének leírását.
Most kétféle hotlapot lehet feltölteni.
1. valódi érvényes hlvc kört. Ekkor elég csak a gst fájlt megadni, és ebbõl kiszedi a program az összes adatot, a névtõl kezdve a köridõig mindent.
2. multiplayer hotlapot. Ilyenkor meg kell adni a nevedet, mivel több ember is futott azon a versenyen, és meg kell tudni különböztetni, meg az autót is meg kell adni (csak becsületesen), mert az nincs benne az mpr fájl headerjében.
Még lehetnek vele gondok. Kettõ biztos lesz. Az egyik az, hogy elképzelhetõ, hogy nem úgy adtam meg egyesek neveit, ahogy ténylegesen szoktak futni, ezért az õ köreiket nem fogja tudni a program regisztrálni, ha van ilyen, szóljatok nekem. A másik az, hogy nem tud túl nagy fájlt kezelni, így egy-egy nagyobb mpr fájlt úgy fog kezelni a program, mintha nem is adtál volna meg semmit. Remélem, azért még egy használható méretet fog tudni kezelni.
Itt van az oldal egyébként
Kifejtenéd bõvebben? 😄
Oké, már értem 😊
Ez mit jelent? Hogy hitelkártyával is lehet nyomulni majd egyszerre többen, vagy külön-külön kell fizetni, de megy más nevére is?
csoportosan
igen, de az a lényeg, hogy credit kártyára is lehet majd késõbb.
Se Paypal, se Szép doboz csak letöltés...😞(
Lehet hogy érettségi(m) se lesz 😊)
Lehet hogy érettségi(m) se lesz 😊)
Ez annyit jelent, hogy mivel nincsen paypal magyarországon ez a dolg így nem mûkszik
Ezt lefordítaná valaki mit jelent? Angolból csak pénteken érettségizek