16311
-
#14640 Képzeld, előtte ötször összeértek az autók, borzalmas volt látni, legalább hetvennel mentek, és kurvára semmi nem történt.......... Asszem itt valaki még nem látott touring versenyt, ahol valaki mindig spoiler vagy ajtó nélkül fut be, és érdekes módon nem óvnak semmit. -
#14639 Freak kis baratom figyelj a sajat szabalyait szerint nyilvanvalo lett volna az itelet, csak hat ugye valamiert nem igy tortent:) -
#14638 Az ítélet után elismertem, hogy valóban szabálytalan volt az előzés, mert előtte meglökött. Akkor azt mondtam, hogy fellebbezz. Nem tetted, akkor miért rágódsz még ezen? Azt is mondtam, hogy a bírók nem istenek, hogy tévedhetetlenek lennének. Azt is mondtam, hogy nekem két versenyen ugrott két helyezésem legalább, mások lámasága miatt, mégsem óvtam meg egyiket sem. Azért nem óvtam, mert egyik sem volt szándékos. A szándékosság vezérelte a döntésemet a te óvásodnál is, azért "estem abba a tévedésbe", hogy nem minősítettem szabálytalannak. -
#14637 Példátlanul ostoba a szegény sértett... -
#14636 te szerencsetlen az ovas nem errol szolt!!!! nem tudom akinek fogalma sincs minek ugat bele? -
#14635 "ha nem adnák többen is alá a lovat folyamatosan"
Ez így elég vicces, ugyanis én nem szóltam hozzá, de minden második sorában engem emleget, és Walaki sem mondott semmi olyat, amire ilyen alpári anyázással kéne reagálni. Ezt az egészet egyedül ő gerjeszti, és miért? Mert nem úgy döntöttünk, ahogy ő akarta. Ha ezt nem képes elfogadni, ne versenyezzen, de végképp ne csináljon pöcegödröt két fórumból is. -
#14634 Mit hány körön keresztül? Egy előzés, hogy a picsába lehet több körös? :D Maximum 20 mp maga az előzés, én azt akarom látnia többit leszarom. -
#14633 Ezen volt mar vita ugye??? azert lettek a szabalyok tisztan es vilagosan ott vannak ezt ti ketten szarba se vettetek!!!!
Maskulomben sajnalom hogy hagytam magam ravenni erre az utolso versenyre!!! -
#14632 Akkor is meg akarom nézni. -
[Walaki]D`Lair #14631 aha...hát nem tudtad? az az új divat! Csak sűrűbben kell permetezni, mert beletelepszenek a bogarak... -
#14630 Tudod Prezsi az a baj hogy ott vannak leirva a szabalyok!!!!!!!!!!! es nem ertem hogy lehet ellenkezo iteletet hozni!!!!! -
[Walaki]D`Lair #14629 -
#14628 tisztában vagy te vele, hol van az ember bokája? :DD
vagy ilyen estélyi fűszoknyára gondoltál? -
#14627 nem hanyadik hanem hany koron keresztul!!!!! -
[Walaki]D`Lair #14626 nem mondtam komolyan...csak idéztem egy volt versenytársamat... -
#14625 Mivel említve lettem a vitában, néhány dologban pontosítanék:
1. Rally
Jacek óvását jóval Freak előtt megnéztem, és kialakítottam a saját álláspontomat, amiről semmit nem közöltem Freakkal, csak miután elküldte a véleményét. A koccok szerintem nem voltak olyan veszélyesek, ezek mindennaposak volt a verseny előtti gyakorlásokon. Az előzés előtt Walaki többször is fékezett, egyszer még az ívről is lement, hogy elkerülje Jacekkel az ütközést. Én abban adtam igazat Jaceknek, hogy azért nem tartottam szabálytalannak, mert nem volt szándékos. Jacek érvelése, miszerint a szabálytalanságot valóban nem az dönti el, hogy szándékos-e vagy sem, jogos. A lökés azonban nem volt olyan súlyos - Jacek alig jött le az ívről -, hogy emiatt pontot kellett volna levonni Walakitől. Legfeljebb figyelmetlenségnek mondanám.
2. Megnéztem az utolsó verseny első körét is. Walaki előzése itt egyértelműen szabályos volt, hozzá sem ért Jacekhez, aki az ívről lejövet már láthatta, hogy Walaki elé került, el kellett volna picit engednie a gázt, hogy ne ütközzön neki. A leszorítás pedig egyértelműen szándékos szabálytalanság, bár ezt Jacek is elismerte.
A tegnapi fórumos vitával kapcsolatban tudni kell, Jacek az a típus, aki így ereszti ki a gőzt magából, és másnapra mindent elfelejt(ene), ha nem adnák többen is alá a lovat folyamatosan. -
#14624 igye van szarparaszt en bevalalom ezt irtam leirom ha akarod megegyszer!! -
[Walaki]D`Lair #14623 és villogtatod??? :DDD rávicsorítod a fűszoknya mögül és visszafordul a fejlődésben...:DDDD -
#14622 küldd már el azt a replayt ICQ-n plz :D jah és hanyadik körben volt ez? -
#14621 te maradj inkabb csondben megved Freak rendesen pedig azzal o is tisztaban van hogy egy kis inkorrekt buzi vagy a palyan!!!!
Ez egy SG topik a LFS topok a lfs.shw.hu cimen van oreg ott ugathasz oda ugysem tudok irni de nem is akarok :))
Ott Freak kiskiraly o az ur ott banolhat:)) a kedvenc mondatomert:DDDD -
[Walaki]D`Lair #14620 inkább menj és nézd vissza a replayt a jó kurva anydba :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
(idéztem) -
[Walaki]D`Lair #14619 inkább menj és nézd vissza a replayt a jó kurva anydba :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
(idéztem) -
#14618 már nincs gipszem
így csak félelmetesebb, mert van 2 ijesztő sebem :D -
[Walaki]D`Lair #14617 hátte? ez a Magyar LFS Bajnokság topicja...te nem vagy a tagja...ha nascarról akarsz beszélni, kérlek használd a nascaros topikot -
#14616 Nem FREAK Te fasz. :D -
#14615 Nekem ne mutassá be seggfej!
:DDDDDD -
[Walaki]D`Lair #14614 gipszelt lábbal???, az lenne a non plusz ultra...:DDDDDDDDDDDDD -
#14613 Norbi eset sem igazan igy tortent ahogy leirtad! de en igen inkorrekt vagyok a palya valoban igazad van:DDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #14612 a hátamon folynak a könnyeim... -
#14611 Lehet, hogy még toporzékolna is :D -
[Walaki]D`Lair #14610 akkor legalább a fogadat szívd....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14609 Adjak wc papírt? -
[Walaki]D`Lair #14608 én speciel beszarnék a röhögéstől, ha ezt élőben előadná nekem...:DDDD -
#14607 a látvány visítás nélkül is teljes :D elég ha kedvesen próbálok nézni, állítólag már az is elég egy lázálomhoz :D -
#14606 Túl komolyan veszi... ez egy kurva játék csak. -
#14605 erdekes mitha dobtad volna a bajnoksagot mint a szar mostmar meint a tied:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#14604 Vagy összeüti vele a fejét :DDD -
[Walaki]D`Lair #14603 meg visítasz hozzá mint brúsz lí és sztem már a látványtól megtér... -
#14602 figyi ez neki nem gond, utólag kijelenti, hogy csicska szar banda vagyunk, és csak röhög rajtunk
ami nem is érdekelne, ha nem lettünk volna jó haverok, de nem én vagyok az első, akinek nekiugrik egy szaros játék miatt... -
#14601 2? bazz, ha ügyes vagy csinálsz belőle nuncsakut! :D