16311
-
#14680 jelentosen lassabb azert ne szallj mar el te hulye mirol beszelsz?????? -
#14679 Én igen :D -
#14678 ez a te szabalyod tokeletesen leirja a helyzetet!!!! -
[Walaki]D`Lair #14677 A jelentősen lassabban haladó versenyzőnek pedig kötelessége az első biztonságos alkalommal lehúzódni. -
#14676 na mindenki elolvasta??????????????? :D -
#14675 nem erre valaszolsz utoljara amit itt le van irva es beken hagylak orokre!! a nevedet nem emlitem tobbet!!!!!! ezt te irtad le!!! -
#14674 Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe..... -
#14673 Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe..... -
#14672 Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe..... -
#14671 hat ha lenne egy kis eszed ez is eppen qalakire vonatkozik!! -
#14670 na ez megőrült -
#14669 Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe............ -
#14668 Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe..... -
#14667 Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe -
#14666 "Minden versenyzőnek kötelessége szem előtt tartania, hogy ez kizárólag a résztvevők szórakoztatását szolgálja, és semmi tétje nincs" akkor meg mi a fasznak vitázunk még mindig ezen? -
#14665 Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe -
#14664 Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe -
#14663 Mit hagyjunk főnök? -
#14662 Ez rendben van, da ha mondjuk előtted fékez Zoli kicsit nagyobbat, és te tolsz rajta egy métert, te is elmentél volna. És még mindig nem LÖKÉSről beszélünk, mert az ennél sokkal durvábban néz ki. -
#14661 Ez honnan van? :D -
#14660 azert ez egy kicsit erdekes van benne egy kis igazsag PRezsi inkabb hagyjuk jo! -
#14659 Szabalyok ott vannak!! van benne modositas?????
Minden versenyzőnek kötelessége szem előtt tartania, hogy ez kizárólag a résztvevők szórakoztatását szolgálja, és semmi tétje nincs, amiért érdemes lenne feláldozni a verseny tisztaságát. A versenyek célja, hogy eldőljön, ki mennyire gyors versenykörülmények között, vagyis nem elég csupán gyorsnak lenni. Előzni, pozíciót tartani és szükség esetén veszíteni is tudni kell. Emellett nagyon fontos tudni, hogy a játék interneten zajlik, vagyis számoljunk a laggal, mielőtt egy manőverbe kezdünk
Nagyon fontos mindig tudni, hogy ki van előnyben, ha párharcra kerül sor. Ilyen esetekben mindig az elöl haladó, illetve a döntően gyorsabb versenyző élvezi az előnyt, ami annyit jelent, hogy a másik (lassabban vagy hátul haladó) versenyzőnek kell alkalmazkodnia a helyzethez. Konkrétan, a hátul haladónak fokozottan figyelni kell fékezéskor, csak akkor kezdhet előzésbe, ha ezzel semmilyen veszélyhelyzetet nem idéz elő (és döntően gyorsabb), és ha nem ideális íven halad a kanyar előtt, ennek megfelelően járjon el. A jelentősen lassabban haladó versenyzőnek pedig kötelessége az első biztonságos alkalommal lehúzódni. Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez, addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe (nem elég akarni, tudni is kell :).
-
[Walaki]D`Lair #14658 ott a pont... -
#14657 Megnéztem a replay-kat például Márkit, ahogy illedelmesen ment azt hiszem Palee mögött, és az első rally-n én sem lökdöstem Zolit, pedig egy másodpercekkel rosszabb időket ment. Az hogy meg tudtam előzni, csak a szerencsének köszönhető, mert megcsúszott előttem. Azért úgy kevesen előztek, hogy hátulról meglökve valakit szereztek pozíciót, tehát ebben azért van némi igazság. -
#14656 igen ez a legegyszerubb ! valaszolni nehezebb lenne!!! -
#14655 nem tudom, hogy tárgyaljak olyannal, aki direkt játsza az értetlen hülyét
ja megvan.... SEHOGY
-
#14654 ja mert utanna meg 2x kiloktek jo sok kedvem volt versenyezni!! olyan indokokat irkaltok amik egy publik versenyre igazak le van szarva !!!
De itt szabalyok szerint megyunk !! amit igencsak kikerultetek ugy ahogy van ! -
#14653 Én én meg ezt a baromságot olvasom mikor csinálhatnám a Fiat skinem :D -
#14652 ja lol errol valami bizonyitekot is mutatnal? mondjuk ki van hirezve az oldalra vagy ilyesmi???? -
#14651 GP-n egész más lett volna a helyzet, de ugye a társaság megszavazta, hogy legyen ralli is. Én előre szóltam, hogy HA lesz, akkor készüljenek fel a koccanásokra, és ne higgyék, hogy minden szart külön át fogunk nyálazni. Utána lehet nézni, ennek nyoma van. Sőt ez még 4-6 emberrel volt, nem tízzel...
A banda elfogadta a feltételeket, volt ralli és egy kivétellel mindenki túlélte, hogy hozzáértek... Fékezve nem lehet előzni egy ilyen versenyen, és ami GP-n nem fér bele, az itt simán elmegy, de ezt is megbeszéltük, és egyetértettünk. -
#14650 Jac azért ha egy kicsit magadba nézel, és gyakoroltál volna a rally-ra, és nem totojáztál volna Walaki előtt, akkor nehezen lökdösött volna hátulról. :) Amikor elment, utána egyre kisebb lett az autója előtted azért ezt elismered ugye? :) -
#14649 akkor ne csodalkozz ha kapsz belole! -
#14648 Ott dumálok ahol nekem tetszik világos? Pont Te mondtad, hogy ez egy publikus fórum és akkor dumálsz itt amikor akarsz úgyhogy ne akard megcáfolni saját magad... -
#14647 Ez sima ügy... pölö CS. Ott az a hibás aki beáll a már tüzelő ember tűzvonalába... -
#14646 Ezért van a fellebbezés. -
#14645 akkor ne dumalj itt ok! -
#14644 igen csak ez annyira egyertelmu volt:))) ehez kepest az itelet korulbelul olyan lett mintha lovok egy pisztolyal es lelovok valakit de kihozzak hogy o volt a hibas mert ott allt elotte! -
#14643 Egyes vagy kettes vonal? :) -
#14642 Crazyvan keresnek telefonon :) -
#14641 Te most minek szólsz bele? Meg akarom nézni azt a pontját a versenynek amikor megelőzött Téged! Ez teljesen külön van ne kavard már a szarlét és ne kezd el velem is ezt a hülyeséget bazze!