16311
-
#14720 Csak tudod Shai nem tudod mibol indult en tenyekkel tudom alatamasztani a dolgot ok meg csurnek csavarnak de budos a vege nagyon! -
#14719 mindegy undorito az egesz ugy ahogy van nem veletlenult baolt orokre a kiskiraly az LFS forumrol szerintem orokre mar ez lol!!!!!
Mindig folhoznam ezt a kenyes kerdest hogy hoztatok a szabalyokkal egy tok ellentetes iteletet es ugye nem volt pofatok vissza vonni!
Egyebkent elkebzelni sem tudom mar egy biro aki ugye a dinteskor megnezi az oda vonatkozo szabalyokat hogy donthet igy, de ezt is szepen ki lehet magyarazni mint barmi mast !!
Sok sikert neked is a tovabbiakban is ehez a minosegi munkahoz grat csao! -
ShaiHulud #14718 huh gyerekek nem volt laza ami itt folyt... -
#14717 Valószínűleg AMS döntött volna :) -
#14716 kicsit volt csak diplomatikus de mindegy nem vartam mast :) -
#14715 te nem erted sajnos de latom sokaig nem is fogod -
[Walaki]D`Lair #14714 Amúgy Csti kartárs felnyitotta a szememet és rávilágított a lényegre....Jacek a 15000-re hajt azért nem bírja abbahagyni... -
[Walaki]D`Lair #14713 hagyjuk jacek, hagyjuk....látom nem érted... -
#14712 ja csak megint nem sikerult
-
#14711 ha semmi ertelme nincs akkor minek lokdosod a masikat???? -
#14710 Igen itt Freakkal lett volna egy kis megbeszélni valónk valószínűleg. -
[Walaki]D`Lair #14709 hülye...:DDD ezt felejtetted le a végéről...:D -
#14708 ebben te is erzed az ellentetet ugye? -
#14707 amimet? :) -
[Walaki]D`Lair #14706 és: Egyebet nem tudok mondani....kérem kapcsojja ki... -
[Walaki]D`Lair #14705 így van...lehet hogy egy kis szarpista hugyosjóska vagyok, mégse én szidtam a Te édesanyádat, ráadásul olyan dolgokért, amiknek az égegyadta világon semmi értelme nincs... -
#14704 Akkor húzzunk át oda :D -
#14703 A bírók úgy döntöttek, hogy az előzés nem volt szándékos, ezért nem minősül szabálytalannak. Miután meggyőztél, hogy a szabálytalanságot nem a szándékosság dönti el, javasoltam, hogy fellebbezz, hogy kijavíthassuk a hibánkat te tévedhetetlen hibátlan gyönyörűség! De te
NEM FELLEBBEZTÉL
Úgyhogy innen kezdve kuss! :) -
[Walaki]D`Lair #14702 naaaa....még nincs meg a 15000....:DDDD -
#14701 tudod azert mert mar tobbszor leirtak es ez benne van a rallyban de amit te csinaltal az nem!!!!!!
En is megforgattam KF1Robit csak hat en ugye lassitottam es magam ele engedtem ez a korrekt versenyzes!!
Mondjuk ettol te olyan 15 evre vagy:) -
#14700 viszlát all, egy élmény volt
majd dumálunk a liga fórumán -
[Walaki]D`Lair #14699 Ahogy Freak mondta volt: Ha nem tetszik, csinálj magadnak bajnokságot... -
#14698 en ugy gondoltam hogy te sem emlitesz engem!!! -
#14697 Igaz... -
#14696 ja azt mar leirtam tobbszor hogy ketfele buntetes van az LFS ligaban enyje benyje es a hu ezt megegyszer ne! -
[Walaki]D`Lair #14695 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#14694 igen, jogos a kérdés..... talán a művészúrnál is bejátszik némi szelektivitás...
komolytalan ez az egész, és tényleg unom, hogy olyan dolgokat kell suta emberek fejébe verni, amik annyira sem fontosak, mint egy halk fing a tornádó közepén.... -
#14693 Remelem te is egyetertesz Prezsi koszonom a Biroi minkatokat gratulalok szepen kimagyarazta:))))))))))) jot nevettem rajta!!!!! -
#14692 Jacek te hülye vagy :) Utána írtam ICQ-n és itt is pár sorral lejjebb a fórumon, hogy szerintem valóban szabálytalan volt az előzés. Az első álláspontomnál volt szempont a szándékosság kérdése. Te nem olvasod amiket írok? -
[Walaki]D`Lair #14691 bármeddig... -
#14690 ok Freak betartom a szavam ezzel teljesen leirtad magam a szememben nulla ertekure!!!!!
Megneznem egy nascar ligaban vagy F1-ben meddig menne ez a walaki gyerek!!! -
#14689 Prezsi ez lol mert eleve a szabalyokban kulon van valasztva a szandekos szabalytalansag es a veletlen !!! ez a veletlen balesetekre van!!!
A te verziod szerint csak azert jar buntetes ha valaki szandekosan szabalytalankodik!!!! -
[Walaki]D`Lair #14688 miért nem??? he? -
#14687 Ok lássuk csak:
"Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyző csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy előzéshez"
Nos Walaki elég gyors lett volna egy előzéshez, csak zártad az íveket.
"addig kell üldöző szerepben maradnia, amíg az előtte haladó hibájából (vagy döntéséből) nem kerül egyértelműen jobb helyzetbe....."
Jobb helyzetbe került, de az nem egyértelmű, hogy kinek a hibájából. Vagy ő fékezett későn, vagy te korán, a lényeg, vagy egyszerűen CSAK EGY KIBASZOTT SÁROS RALLI PÁLYÁN MENTETEK, AHOL NINCS PRECÍZIÓS VEZETÉS hogy egyik esetben sem beszélhetünk olyan mértékű hibáról, ami büntetést igazolna.
Peched volt, ennyi, de elkerülhetted volna.
És most viszlát, mert ugye "beken hagylak orokre!! a nevedet nem emlitem tobbet"! -
#14686 Azért nehéz igazságot tenni, mert a koccokat és a lökéseket egy halvány határvonal választja el egymástól. Ha "szó szerint" értelmezzük a Jacek által idézett mondatokat, akkor igaza van. A gondatlanságból elkövetett emberölést is máshogy büntetik, mint az előre kitervelt gyilkosságot, mégis más büntetés jár érte. Itt is erről van szó, az előzésért maximum figyelmeztetés járt volna Walakinek, bár a dudálással együtt ez már kettő. -
#14685 mert rally es elo fordul de senki mas meg egy rallyn sem lokdosott 4 koron keresztul es lokott ki hogy elozni tudjon!!! -
#14684 Te buzi utanna meg 2x kiloktek ugy hogy megint utolso lettem!!! erdekes azt nem ovtam emg!! -
#14683 Kisfiam meg a birok az ovasban leirtak hogy nem voltal jelentosen gyorsabb !!!!
El lehet olvasni a verseny topicban hacsak Freak most mondjuk ki nem torli veletlenul mert ott van!! -
#14682 Ja egyszerubb poenkodni elkerulni a valaszadast ez meg teged minosit !!! negem mar kibeszeltunk egy budos paraszt vagyok! de en valaszolok barmire!! nem elterelem a szavakat mint te!!!
Elhiszem hogy erre nem tudsz irni!!!! -
[Walaki]D`Lair #14681 HE? úgy otthagytalak mint a szart...4. lettem! hanyadiknak is jöttél be? 8-9?