16311
-
#14760 megis te jossz ide es kotsz bele abba amihez nem sok kozod van!
Menj az LFS forumra onnan banolva vagyok!!!!
"Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?:DDDDDDDDDD
-
[Walaki]D`Lair #14759 ehhh...igaz -
#14758 Megmondtam Freaknak - miután beszéltünk a szándékosságról -, hogy az előzés valóban szabálytalan volt, szerinte nem. És ennyiben maradtunk. AMS akkor még nyaralt. Ha fellebbeztél volna, valószínűleg AMS döntötte volna el, mi a helyzet, mivel Freakot nem tudtam meggyőzni.
Szóval melyik fórumokon lavíroztam, mert itt tartottunk? -
#14757 Te ugatsz itt egyedül, mert a szellemi szinted lassan egy idegbeteg pitbull szintjére süllyed azzal a különbséggel, hogy tudsz olvasni meg gépelni... -
#14756 vagy nalad azzzal el volt intezve hogy bocs ez tenyleg nem igaz de mar mindegy? -
#14755 szerinted te tettel valamit az ugyben hogy ez megvaltozzon? ezt hogy hivod? -
[Walaki]D`Lair #14754 hagyd már....pont olyan mint sodi meg me2.... -
#14753 minek ugatsz bele megint mi kozod hozzad? -
#14752 Ne viccelj már. A tévedés és a lavírozás azért eléggé messze állnak egymástól. Vagy szerinted ha valaki beismeri a tévedését, az lavírozik és "próbál semleges maradni"? -
#14751 kisebb fektav hopp kocc masik repul! nem volt szandekos es maris eloztel es a masik 20 sec hatranyban van:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14750 Soha nem lesz olyan dolog amibe nem tudnál belekötni. Ha már nem érdekel az LFS akkor mi a bikafaszért fikázol itt mindent? -
#14749 ja ez ez a biro tarsad uj szabalytervezete:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #14748 nem...frikk írta... -
#14747 csak az ossze hozzaszolasod ossze foglalasa, nem kell megsertodni de ez van! -
#14746 Ez nem tőlem van ugye? -
#14745 Hat ha te ezt nem vagod akkor sajnalom:))
Hat az ilyen szabalytalan de megsem mert nem szandekos meg nem direkt csinalta de igazad van mert ez a szabaly! -
#14744 Walaki nagy az eselyed a kovetkezo bajnoki cimre ezt komolyan mondom!!!!!!! ez mar a megalol kategoria!!!!
nekem az jutott eszembe, hogy talán pont az lenne a megoldás, hogy engedjük a kemény versenyzést, és csak azt büntetnénk, ami egyértelműen szándékos volt (akárcsak a valós versenyeken
Hiszek benne, hogy nem az. Így már a pályán eldőlnének a kisebb viták, és nem lenne kifizetődő lezárogatni az íveket. Persze így is a hátul haladón lenne a nagyobb felelősség, de pl. sokkal elnézőbbek lennénk kifékezésnél, vagyis ha már bedugta az orrát, akkor joggal tolakodhat be az ívre stb stb
-
#14743 Nem vagyok egyáltalán ideges, de erre most kiváncsi vagyok. -
ShaiHulud #14742 vita round 2... -
[Walaki]D`Lair #14741 hagyd prezsi...nem érdemes...csak magadat idegesíted fel vele... -
#14740 Idézz már, hol lavíroztam légy szíves. -
[Walaki]D`Lair #14739 na erről beszéltem... -
#14738 bm nem megy a copy paste -
#14737 egyebkent nem az elso dontesre! mert az egy dolog de ugye masodik dontes nem is volt!!!!
Mert hivatalosan barmely forumon inkabb probaltal lavirozni\semleges maradni egy biro tarsadat vedeni mint elismerni hogy hibaztunk bllalal semmi nem tortent magyarul! ez szomoru es sajnalom hogy ravettel hogy menjek az utolson ! en szoltam hogy eleg volt! -
#14736 te anydnak irkaljal!!! -
[Walaki]D`Lair #14735 ezt: -
#14734 az mit jelent hogy off? -
[Walaki]D`Lair #14733 szoktam... -
#14732 Ezt most mire érted, mert ha az első döntésre akkor off vagy. -
ShaiHulud #14731 nem csak rola van szo!! az egesz bandarol :) -
#14730 Azért nézegesd kicsit a rally replay-kat majd néha :) -
#14729 szerintem te nyugodj emg walaki nem vagy elfelejtve! -
#14728 Te korrektul kialltal melettem mit vartal tapsot? -
#14727 Mármint te nem vetted volna észre hülye vagyok már. -
[Walaki]D`Lair #14726 Prezsi!!!! Nem ismerek rád!!! :DDDDD
[itt volt már az ideje, király vagy] -
#14725 Kiálltam, ha nem vettem volna észre és mi lett a vége... -
#14724 ja igen sajna ha igy allsz ki a csapat tarsad melett koszi:))) -
#14723 Csak ott a bibi, hogy a 6 futamon volt legalább 10 ilyen eset, azokat nem óvta meg senki. Életemben először vagyok bíró vagy mi a fasz, tévedek, erre százról beszólsz a "minőségi munkámhoz". Na köszi. Te biztos soha nem basztál el még semmit életedben, mert te vagy a tökéletes hibátlan istenek istene. Köszönöm, de nekem nem kell olyan csapattárs, aki a hibáimra ilyen köcsög módon hívja fel a figyelmemet, sőt azt se bánom, ha nem kell vele egy pályán találkoznom soha többé. Csao! -
[Walaki]D`Lair #14722 hagyd...most pihanésre van szüksége.... -
#14721 JA Prezsi remelem elolvasod amit Freak irt most a 3 LFS bajnoksag topicba!!!!!!!!! ez a tanulsaga az egesznek es hogy egy ovas mert jut oda ahova!!