16311
-
#14801 Szerencsere nem:) es ha ismernel szemlyesen nmeglepodnel hidd el! Sanzik nem veletlenul irta amit irt ot kb 5 eve ismerem gemer oldalrol es szemelyesen is !! -
dashed_ #14800 szevasz.. mesz vhova?? zsepit vigyel magaddal meg nyugtatot.. -
[Walaki]D`Lair #14799 felőlem...fájni fog...de nem én ülök érte... -
#14798 Erre azt tudom mondani, hogy valaki hívjon egy orvost! -
#14797 Az a vicces hogy en Walakire vagyon nem kicsit duhos de persze a kivancsi beleszol pedig senki nem cimzett hozza semmit!!! -
[Walaki]D`Lair #14796 64.... -
#14795 Nem én zártam le, hanem te azzal, hogy nem fellebbeztél a kérésem ellenére sem má' bocs.
Mit kellett volna tennem? Kiverni Freakból a számodra kedvező döntést?
Na szóval hol lavírozok, melyik fórumon is? -
dashed_ #14794 azert mert egy internetes bajnoksagon csinalt olyat ami neked nem tetszett???
komolyan mondom lol.. nem vagy veletlenul Fradista?? :) -
#14793 Dashed ok leirtad a velemenyed!! gut fasz ok szia:) -
#14792 a 67 kilod meg nem fog zavarba ejteni amikor egy 10x5 telalapon 100 kilot lenditek az arcodba!! de tudod mit nem akarlak en agyon verni csak nyitott tenyerrel utleg mint a parasztokat szokas!! -
#14791 Mindez azért megy, hogy elérjük a 15000-et :D és ÉN kaszáljam leeeeeeee! :D -
[Walaki]D`Lair #14790 én mondtam....mélyen a szemedbe nézek és kiröhöglek... -
dashed_ #14789 akkor nem ertem mer most kell balhezni..
-
#14788 igen Prezsi leirtad es kesz tema lezarva vicces:D -
#14787 Walaki en annyira kivancsi leszek am rad amikor talalkozunk:)))) szoval kivancsian varom:) -
#14786 Két nappal? Két héttel! :DD -
#14785 nem ugy nez ki mert nem a mostani versenyrol van szo!!! -
#14784 ja es mar bocsanat nem arrol van szo hogy nincs szabaly hanem hogy nem alkalmazzak oket!! -
#14782 Idézek a topicodból tőlem:
"Igen ez így nem egészen volt fair. Kilökött az ívről, így ment el ez tény, ez legyen a legnagyobb öröme az életében. Van egy általad vitatott döntés, ami lehet hogy nem teljesen ok, mi sem vagyunk istenek. Én csak azt az egyet nem értem, miért kell kibasznod a csapattársaddal az utolsó futamra, amikor ilyen szoros a pontverseny."
A döntés utáni ELSŐ (!) hozzászólásomnál leírtam, hogy lehet hogy nem korrekt a döntés, erre te ideböfögöd, hogy lavírozok.
Megvagymegvagy! :) -
#14781 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #14780 jujjj...ezért téged is le fog baszni...:DD -
#14779 Dashed te vagy korulbelul a 4-ik ember akinek fogalma sincs mirol van szo:)))) -
#14778 CSak tudod én szarok bele mert ez egy kibaszott játék csak! És aki napokon, heteken, hónapokon keresztül ilyeneken van fennakadva az valahogy nem tiszta... -
[Walaki]D`Lair #14777 ezt lefordítom jaceknek..."És Te minek kevered már megint a lét ha? Arról volt szó, hogy mi a fasznak vagy még itt ha leszarod az LFS-t? Ez egy LFS fórum ha még nem vagyok teljesen vak... Nem tudom, hogy jön ide a többi dolog, de Te majd elmagyarázod úgyis mert én nem érhetek fel a Te logikáddal sose! Nah akkor magyarázd el kérlek, de jó egyszerűen, hogy az én is fel tudjam fogni ezzel a csöppnyi agyammal." = húzz innét a p*csába -
dashed_ #14776 bocsi hogy belepofazok :)
nem ertem mit kell ezen ennyire ragodni mar 2 nappal a verseny utan is.. elmult kesz.. valtoztatni meg mar nem lehet.. az hogy itt 2 napon keresztul megy a vita errol szanalmas.. ha a szabalyokkal gond van akkor az meg lehet nyugodtan beszelni vagy ha olyan dolog tortent ami nem eggyertelmu az at kell ragnia a biroknak es a versenyzonek meg el kell fogadnia a dontest.. lehet hogy o nem orul neki de ez van.. nem kell mindenki leugatni [foleg nem anyazni].. elismerem hogy Walaki egy kicsit eroszakosabb volt eleinte de en azota ugylatom hogy fejlodott [jo iranyba].. az utolso futamot meg vegkepp nem ertem.. tisztan latcik hogy Jacek rahuzza az autot Walakire majd Walaki megelozi es ezutan elbassza a kanyart ->fejreall..[onhiba] futam utan meg megy az anyazas a forumon Jacek reszerol.. de miert??? max Walaki ugathatna hogy mi is volt az a leszoritas..
na mind1 .. mar igy is tul sokat irtm :)
szal en nemertem egy ilyen kis semmiseg miatt miert kell kilepni a bajnoksagbol es mindenkivel balhezni.. by / pisz -
#14775 tehat ez nem kapcsolodik a csodalatos LFS bajnoksaghoz? nyugodj meg ezt te is beszophatod!!!! majd ha nem hatul kullogsz hanem elol vagy!(mar ha lesz ilyen) es akkor loknek ki szabalytalanul es szarnak a fejedre majd elgondolkozol:) -
#14774 És Te minek kevered már megint a lét ha? Arról volt szó, hogy mi a fasznak vagy még itt ha leszarod az LFS-t? Ez egy LFS fórum ha még nem vagyok teljesen vak... Nem tudom, hogy jön ide a többi dolog, de Te majd elmagyarázod úgyis mert én nem érhetek fel a Te logikáddal sose! Nah akkor magyarázd el kérlek, de jó egyszerűen, hogy az én is fel tudjam fogni ezzel a csöppnyi agyammal. -
#14773 Olvasom de még nem találom azt a részt, ahol lavírozok. -
#14772 :))))))) nem erted minek szolsz bele??? -
[Walaki]D`Lair #14771 húha...még mindíg félek... -
#14770 nem ezt ki kell erdemelni neked sikerult:) -
#14769 Én nem csodálkozom, csak ugyanúgy nem tűröm ha sértegetnek mint Te, Mr tökéletes! -
#14768 te kis hulye:DD -
[Walaki]D`Lair #14767 vigyázz mert téged is megver -
[Walaki]D`Lair #14766 már megtetted... -
#14765 te en is leszarlak kis pocs nyugodt lehetsz cak nem tudom min csodalkozol ha kapsz itt egy kis savat ha ide josz es bele szolsz valamibe? -
#14764 jol van Prezsi en veled nem akarok ossze veszni ugysem versenyzunk mar egyutt igen en voltam a hibas! ti jol dontottetek ugye mar az is elhangzott hogy walaki azert jott nekem mert en fekeztem koran gigamegalol!!
nem te irtad csak mondtam!
De ha nagyon akarod olvasd vegig a verseny forumat az eleg:) -
#14763 Nem hiszem, hogy pont Te vagy az a személy aki megmondhatja nekem, hogy mit csinálok és mint nem! És leszarom, hogy banolva vagy, kurvára nem érdekel! És tudod mi a helyzet? Az, hogy nem is bánom! -
[Walaki]D`Lair #14762 hagyd...tényleg fölösleges leállni vele... -
#14761 Mivel a versenybíróság három fős, nehéz lett volna új határozatot hoznom egyedül.